2012. december 28., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten, az Atya: Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható
 
2012. december 27. csütörtök, 18:20
Drága leányom, ez az Üzenet, a nagy remény Üzenete valamennyi Gyermekem számára.
A változások ideje amint az meg volt jövendölve, - amikor a Föld elfordul, a bolygók megváltoznak, és az időjárást többé már nem lehet előre jelezni - elérkezett hozzátok.
Nagy Hatalmam most megmutatkozik, úgy a Mennyben, mint a Földön, amint az ellenségem elleni csatát vezetem. A Sátán és démonai bár már egy legyőzött ellenség, ennek ellenére ők egy rettenetes védelmet állítanak fel. Mindezzel beszippantják szegény gyermekeimet, akiknek szíve tele van politikai és világi ambíciókkal egy szerep eljátszására, miközben megkísérlik megfeszíteni gyermekeimet.
Az ember gyenge. Az ember könnyen elcsábítható. Az ember hisz a hazugságokban, mert vak az Igazságra, melyet Én határoztam meg a Teremtés kezdetén. Elhiszi a gonosz által köpködött hazugságokat, mert a hatalom és a gyönyör ígéretével vonzza őt.
Gyermekeimnek el kell ismerniük Királyságom dicsőséges és ragyogó Fényét. Te, leányom, már láttad ezt a Fényt, és te tudod, hogy az milyen erőteljes. Te ismered Isten Hatalmát, és hogy az hogyan burkol be téged. El tudod képzelni, hogy milyen lesz ez a Fény, amikor Új Paradicsomom majd megmutatkozik? Te, leányom, csak egy kis részét pillantottad meg ennek a dicsőséges és csillogó Fénynek.
Fontos, hogy Fiam Fényét üdvözöljétek a szívetekben. Amikor meghívjátok, hogy megmentsen benneteket, és hogy Szentséges Szívébe fogadjon titeket, érezni fogjátok ezt a Fényt.
Az Új Hajnal – az Új Korszak Fénye lassan, de biztosan megvilágítja majd a világot. Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható. Ez nagyobb lesz az eddiginél, és sok meglepetést fog okozni.  
Ez Hatalmamnak és Fenségemnek egy jele. Ez egy csoda lesz, és be fogja bizonyítani, hogy az ember még nem érti teljesen a teremtés titkait.
Egyedül Én, a Világegyetem Teremtője parancsolok mindannak, ami létezik. Mindannak, ami lesz. Mindannak, ami bekövetkezhet. Sem ember, sem tudós nem képes arra, hogy ezeket a legszentebb titkokat megfejtse, mivel ezt most nem kell megértenie az embernek.
Teremtésem csodái és Hatalmam ereje bemutatásra kerül a világ számára. Senki ne kövesse el azt a hibát, hogy elhiggye: a Sátán és gonosz követői rendelkeznek azzal a hatalommal, melynek segítségével olyan csodákat hoznának nektek, melyeket Én Teremtettem minden egyes teremtményem számára. Én megígértem nektek, hogy kinyilatkoztatom az Igazságot, hogy ti, gyermekeim, letörölhessétek azt a pókhálót, mely eltakarja a szemeteket.
Amikor eljön a Nap, hogy elfogadjátok végül az Igazságot, Én a legpompásabb gazdagságot, kegyelmeket adom majd nektek, és egy olyan életet, melyet sohasem tudnátok elképzelni, mert az meghaladja a képzelőerőtöket.
Boldog vagyok, hogy ma átadhattam nektek a remény ezen üzenetét. Remélem, hogy ez sok boldogságot és békét hoz nektek.
Azon Ígéretem, hogy a végső örökségetekbe viszlek benneteket, hamarosan valósággá válik.
Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten