Én, Szent Mihály arkangyal, a mennyei milícia fejedelme és harcoló seregem vezetője, azért jöttem, hogy felkészítsem Uram seregét, mint annak vezetője, hogy a Mennyország által az Ő seregének általam átadott MINDEN FEGYVER készen álljon a csatára és az egész Mennyből.
Utasításokat kaptatok a Csatára, ami hamarosan elkezdődik a Föld teljes Arculatán, a Világosság Gyermekeit nagymértékben támadják fizikai és szellemi erejükben, hogy destabilizálódjatok, bűnbe essetek és elveszítsétek erőtöket és Küldetéseteket. Ezért ajánlom nektek, hogy imádkozzátok minden nap az ANGYALOK 9 KARÁNAK RÓZSAFÜZÉRÉT, mint védelmet ezekkel az erőkkel szemben, ezekkel az erős támadásokkal szemben, amelyek az utolsók, mert ezek után, ha sikerrel jártok, megkapjátok az Ajándékotokat a Csatához, a legerősebbet ehhez a Küzdelemhez.
Ezért rendkívül fontos, hogy átmenjetek ezen a tűzpróbán, mivel ezután felkészültök arra, hogy megkapjátok a Szentlélek beáradását az ÉLETetekbe és az utolsó Fegyvereiteket a Csatához.
Ezért kérek tőletek - IMÁT, BŰNBÁNATOT ÉS BÖJTÖT -, DE MINDENEKELŐTT AZ ELLENSÉG UTOLSÓ TÁMADÁSAI ELŐTT HOZZÁM FOGTOK FORDULNI, ÉS ÉN A SEGÍTSÉGETEKRE FOGOK JÖNNI.
A hadsereg végső sora alakul, elöl a parancsnokokkal és kapitányokkal. Néhányatokat már régen kiválasztottam fontos pozíciókba a hadseregemen belül, de vannak még fontosabb pozíciók, amelyeket be kell tölteni.
Akik átmennek ezen a Tűzpróbán, amikor megtámadnak benneteket, azoknak megadom a Bátorságot és a Mértékletességet, hogy a Hadseregem kapitányai lehessetek.
Ezért adom nektek ezeket az irányelveket, amelyeket követnetek kell:
AZ ELLENSÉG TÁMADÁSAI ELLEN IMÁDKOZNI:
(1) AZ ANGYALOK 9 KARÁNAK RÓZSAFÜZÉRE.
(2) JÉZUS KRISZTUS DRÁGA SZENT VÉRÉNEK RÓZSAFÜZÉRE.
(3) A 91. ZSOLTÁR
(4) AZ EFÉZUS 6. FEJEZETÉT
(5) SHEMA IZRAEL
Ez VÉDELEMMEL fog szolgálni az ellenséggel szemben, amely megtámadja a
seregemet, és hogy kiérdemeljétek a vezetői pozíciót a seregemen belül.
Amikor a Nehéz Támadások vihara, amit a legtöbbetek átél, elmúlt, a következőket fogjátok tenni:
A. KÉRNI FOGJÁTOK, HOGY A HOMLOKOTOKRA 3 KERESZTET, KÉK, SÁRGA ÉS PIROS, HELYEZZENEK.
B. EZT KÖVETŐEN A SEGÍTSÉGEMET FOGJÁTOK KÉRNI.
C. 15 NAPIG KENYÉREN ÉS VÍZEN FOGTOK BÖJTÖLNI, EZT AUGUSZTUSTÓL KEZDVE FOGJÁTOK TENNI.
D. A BÖJT BEFEJEZTÉVEL IMÁDKOZNI FOGTOK A SZENVEDŐ JÉZUS KRISZTUS KÉPE ELŐTT, HOGY ÚJRA ÁTADHASSÁTOK A KÉT FIATOTOKAT.
E. A 15 NAPOS BÖJT ALATT A KÖVETKEZŐ IMÁKAT FOGJÁTOK IMÁDKOZNI:
(1) SZENT RÓZSAFÜZÉR
(2) JÉZUS KRISZTUS DRÁGA SZENT VÉRÉNEK RÓZSAFÜZÉRE.
(3) AZ ANGYALOK 9 KARÁNAK RÓZSAFÜZÉRE.
(4) ISTENI IRGALMASSÁG RÓZSAFÜZÉRE
(5) A 91. ZSOLTÁR, AZ EFÉZUS 6. FEJEZETE, SHEMA IZRAEL

A GETSZEMÁNI A 15 NAP - HISZEN JÉZUS KRISZTUS VÉRE MEGVÉD TÉGED, HOGY AZ ELLENSÉG NE PRÓBÁLJA ELLOPNI A KÜLDETÉSEIDET.
ÍGY VÉDVE LESZEL, ÉS KÉPES LESZEL FONTOS POZÍCIÓT BETÖLTENI A
HADSEREGEMEN BELÜL, ENGEDELMESSÉGEDTŐL ÉS ERŐFESZÍTÉSEDTŐL FÜGGŐEN ADOK NEKED SPECIFIKUS ÉS KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSEKET AZ ÁLTALAM VEZETETT HADSEREGEN BELÜL.
ÉN, SZENT MIHÁLY ARKANGYAL, KI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SINCS OLYAN, MINT ISTEN!!!
SHEMA IZRAEL

Az Atyaisten üzenete 2017. május 16:

Ez a Pecsételő Imádság megvédi egész lényedet, még a családodat és a Tőlem távol álló rokonaidat is; A vér és a nemzedéki öröklődés nagyon erős, mind az átkok, mind az áldások szempontjából, ezért nagyon fontos ez a Pecsételő és Védelmi Imádság, Shema
Izrael, mielőtt Igazságos Haragom minden szigorral a Földre hull, ezzel az Imádsággal
meg akarom védeni Szeretett Népemet:
SHEMA IZRAEL - Elpecsételő ima.
"Én, az Atya méltatlan fia az idők végezetén, kijelentem, hogy Dávid vonalához tartozom, és mivel a Mennyei Királyság örököse vagyok, és Izrael Szent Népéhez tartozom, szívemből kiáltok az Élő Isten Védelméért, és Elmémet, Testemet és Lelkemet, családomat és rokonaimat és minden vagyonom elpecsételem Jézus Szent Keresztjének lábához.
Az Ő Vérének erejével fedezem magam a testi és lelki épségemet fenyegető minden veszélytől.
Kijelentem, hogy az Atya fia vagyok, és ezért méltó vagyok minden Védelmére; elrejtőzöm a Fiú Sebeibe, felkenem magam a Szentlélek Erejével, és a világ legbiztonságosabb és legmelegebb helyére, szeretett Mennyei Anyakirálynőm méhébe rejtőzöm el.
Azzal az Erővel, amelyet ők mind rám ruháznak, lepecsételve és védve vagyok e Végső Időkben, mind én, mind a leszármazottaim, és a vér kötelékei által az egész családom ezzel az imával mindannyian lepecsételve és védve vagyunk.
Az Igazság Angyala meg fogja őrizni otthonainkat, mert mint Isten Népe, az ISTENI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS előtt felismerhetőek leszünk.
Az Atya Igazságos Kezébe menekülünk, FIAT-unkat a Szentháromságnak adjuk, és lepecsételve és védve várjuk, hogy Júda Törzsének Oroszlánja eljöjjön, hogy megítélje a Nemzeteket. Ámen."

"Ezzel az Imával felismernek benneteket gyermekeimnek és Szeretett Népemnek; imádkozzátok minden nap, a gonosz erői nagyon erősek, és csak a védelem által vagytok képesek szembeszállni velük. Azt akarom, hogy ez a Pecsételő Imádság eljusson minden gyermekemhez, akik szétszóródtak a világban, mielőtt Haragom teljesen elszabadul a Földön." - Az Atya Isten szavai.
Az üzeneteket Lorena Portillo katolikus misztikus kapta Mexikóban.
maryrefugeofsouls . com