2021. december 18., szombat

Peter Hahne: „Táruljatok fel, hatalmas kapuk: táruljatok fel örök kapuk; hadd vonuljon be a dicsőség Királya” (Zsolt 23,7)

 

Végre! Végre kimondta valaki! A Berliner Morgenpost első oldalán vastagon nyomtatott címfelirat hirdeti: „Tisztában vagy vele, hogy meghalhatsz.” Persze nem egy püspök az, aki ezzel a mondattal az egészség- és oltás-fanatikusokat a realitás talajára húzza vissza. És nem is egy teológus, aki életünk prioritását a 89. – az emberi élet mulandóságát megéneklő – zsoltárral teszi helyre: „Te visszatéríted az embert a porba; azt mondod, térjetek vissza, emberfiak, abba.” (Zsolt 89,3)
Nem, miközben az egyháziak csak a halálfélelmet szítják az emberekben, az életmentést egy tűszúrástól várják, és a bazilikákat oltásközpontokká teszik (például a német evangélikus tanács következő istengyalázó felszólításával „oltsd be felebarátodat, mint tenmagadat”), a nem keresztény Reinhold Messner osztrák hegymászó volt az, aki ezzel a mondattal a hegymászás kockázatát leírta. Olyan kockázatot, ami magától értetődően és elválaszthatatlanul hozzátartozik az élethez, amit a keresztények mára tökéletesen elfelejtettek.

Egy tanzániai apáca-orvosnő érthetetlenül kérdezte tőlem: „Mi lett a keresztény Európából, hogy most egyszerre pánikszerűen fél a haláltól?” Egy berlini taxisofőr így szólít meg: „Mondja meg nekem, kérem, miért pont a keresztények félnek ennyire a haláltól? Hogyan passzol ez a hitükhöz?” [fordító megj.: A sofőr mohamedán volt, akinek én ezt feleltem volna: És a maguk predesztinációt, eleve elrendelést hirdető hitéhez hogyan passzol? Hiszen a muzulmán országokban, még a sivatag közepén is mindenki maszkot hord!]

Igen, ez a szomorú valóság, ráadásul most adventben is: Amikor arról énekelünk, ahol egyáltalán megengedik az éneklést, hogy örüljünk, mert közeledik a Megváltónk. De a keresztények mégis halálfélelemben kéjelegnek, és kiengesztelhetetlen kirekesztőkké válnak: „Istentisztelet csak beoltottaknak!” És ez pont karácsonykor! [Magyarországon talán nem ennyire rossz a helyzet, de maga az a tény, hogy csak talpig maszkban lehet templomba menni, teljesen ellentétes az Isten előtti megjelenés követelményéhez; ahhoz a katolikus lelkülethez, mely csak lélekben pőrén enged Isten elé járulni.] Az egykor keresztény Európa polgárai most görcsösen kapaszkodnak az élethez, de nem a túlvilágihoz, hanem az evilágihoz. [A temetőben rendszeresen találkozom egy idős férfival, aki felesége sírjához jár, nem sokkal a bezárás előtt, amikor már alig van valaki a temetőben – és maszkot hord. Az ember azt hinné, hogy vágyik meghalt párja után, ahogy mesélték ezt nekem korábban azok a feleségek, akik férjük sírjához látogattak rendszeresen.]

Mára a halál a keresztényeknél is tabu-téma lett, ami eddig a pogányok jellegzetessége volt. Micsoda csőd ez a betlehemi üzenet számára! Mert az így szól, feljegyezve pont egy orvos által: „Ne féljetek, mert íme, nagy örömöt hirdetek nektek, mely lészen az egész népnek, minthogy ma született nektek az Üdvözítő!” (Lk 2,10-11)
Mintha elfújták volna Izajás nagy látomását ebben a mostani korona-őrületben: „A nép, amely sötétben jár, nagy fényességet lát. Akik a halál országának árnyékában laknak, azoknak világosság támad.” (Iz 9,1) Pedig évszázadokon keresztül ezzel a reménnyel vigasztalódtak a keresztények háborúkban és a természeti csapások között, betegségben és szükségben. Ebbe kapaszkodtak a gettók haláltáboraiban és a világháború poklában. Fény és élet – élet a halálon túl.

Nem csak a "gonosz" Brüsszel akarja karácsonyt eltörölni. Nem, maguk a keresztények zúzzák szét hitetlenségükben a hitnek e nagy ünnepét. Hitünk alapját egy tál lencsénél is kevesebbért, egy hamis oltásért adják el. Pedig Isten háza mindenki előtt nyitva áll. Milyen furcsa, hogy pont azok, akik különben megállás nélkül a mindenfajta "kirekesztés" eltörléséért szállnak síkra, hagyják most magukat a korona-elittől szolgálatkészen kihasználni! [Gondoljunk csak Bergogliora: aki elváltakat, pogányokat, bálványimádókat, halálos bűnben élőket, másvallásúakat, istentagadókat gyűjt össze a kereszténység központi szentélyébe, és most elsőként zárta ki az oltatlanokat a szent helyekről.]

Karácsony a szeretet és a család ünnepe, ezt még a legborzalmasabb háborúk idején, a pestis és a kolera sújtotta időkben is tiszteletben tartották. És most erre egyedül a bulvársajtó hívja fel a figyelmet, miközben az egyháziak megalázkodva a politika előtt alázatosan hallgatnak.
Korunkban karácsonykor a családtagok elválasztásával a szeretetet a kirekesztő gyűlölet váltotta fel. A gyermekeket, akiknek karácsony ünnepe különösen kedves, oltással veszélyeztetik, és maszkok mögé zárva fizikailag és lelkileg is elnyomorítják. Korunkban nem a betlehemi angyal, hanem a szívtelen fogadós hangja harsog mindenütt : „Nincs hely a vendégfogadóban, eredjetek az istállóba!”

Ez ellen a karácsony ellen védekezem: Isten nevében hagyjátok, hogy azt tehessem, amiről énekelek: „Táruljatok fel, hatalmas kapuk: táruljatok fel örök kapuk; hadd vonuljon be a dicsőség Királya!” (Zsolt 23,7) Vigyük ki a fényt az utcákra és a szívekbe!

(forrás: www.kath.net – 2021. december 18.)
http://katolikus-honlap.hu/2101/hahne.htm

URUNK JÉZUS KRISZTUSNAK ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK

 

URUNK JÉZUS KRISZTUSNAK ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 17., PÉNTEK
Rosszul elhelyezett Hit
"Mit fogok találni, ha visszatérek a Földre?
Meg fogom találni, ha ragaszkodsz földi örömeidhez? Azt fogom találni, hogy elszakadtatok tőlem a káosz és a törvénytelenség miatt? Találok-e közületek valakit, aki figyel és imádkozik? Találok -e hitet a Földön, aki hisz Bennem?
Sok gyermekemnek eltévedt a hite. Csak akkor hisztek Bennem, ha megnyugtatlak benneteket. Csak akkor hiszel Bennem, ha mindent megkapsz, amiért imádkozol. Csak akkor hiszel Bennem, ha megadom minden vágyadat. Ez nem én vagyok. Ha tanulmányoznád Szavamat, ismernél Engem, és megismernél. Nagyon sokan közületek mindenre szánnak időt , kivéve Rám. Hitét egy képzeletbeli Istenbe helyezi, aki teljesíti minden kívánságát,  ez nem énvagyok .
Ezekben az időkben rádöbbensz, hogy mi a hiba. Hamarosan rá fogtok jönni, hogy mekkora az igazi ára annak, ha elhanyagoljátok a Velem való járást, miközben megpróbáltatásokban fogtok járni, hogy megtisztuljatok, és sokan közületek nem fogják tudni elviselni ezeket. Ha engedelmeskedtél volna Nekem, megkíméltelek volna ettől a szenvedéstől.
Gyermekeim, Szent Szavamban elmondtam nektek, amit tudnotok kell, mégis újra és újra a világ örömeit és izgalmait választjátok  helyettem. Ne gondold, hogy ennek nem lesz következménye. Minden, amire szükséged lehet, az az Én Szavamban található, és amikor Szavamat elveszik tőled (törvényen kívül), akkor ráébredsz, hogy mit tettél."

 

A Szűzanya, a Béke Királynőjének üzenete.

2021.12.18.
Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és név szerint ismer benneteket. Tudja, hogy a jóság nagy tartaléka van benned. Bízz benne, és minden jól fog végződni. Én vagyok a te Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy vezesselek az üdvösség útján. Legyetek engedelmesek hívásomhoz. Rosszabb időben éltek, mint az özönvíz idején. Add nekem a kezeidet, és én mindig Fiamhoz, Jézushoz vezetlek benneteket. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Legyetek figyelmesek. Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Kereszt nélkül nincs győzelem. Bátorság! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Hatalmas Keze az igazak javára fog cselekedni. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Félelem nélkül tovább! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy megengedted, hogy még egyszer újra egyesítselek. Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében.

A Vatikán elrejti a nemükkel kapcsolatban zavart emberekről szóló dokumentumot

 

Az amerikai püspökök és a Hittani Kongregáció (CDF) 2018-ban iránymutatásokat dolgozott ki a nemi zavarban szenvedő személyekről.

Egyik szöveget sem tették még közzé - írja a PillarCatholic.com (december 17.). A püspököknek már készen volt a dokumentum, de a Vatikán azt kérte, hogy várják meg a CDF hamarosan megjelenő szövegét.

A CDF szövege megjegyezte, hogy egyesek tévesen szembeállítják egymással a különböző elemeket, amelyek egy személy nemét alkotják, és dichotómiát konstruálnak a test és a nem között, hozzátéve, hogy "nehéz" a nemükkel kapcsolatban zavarodott személyek házasságra bocsátása, mert egy olyan személy, akinek amputálták a nemi szerveit ("aki nemi átalakítás céljából műtéti beavatkozáson esik át") nem köthet érvényesen házasságot.

Továbbá az a férfi, aki "úgy érzi", hogy "nő", alkalmatlan a pappá válásra, és az a nő, aki "férfinak" gondolja magát, nem alkalmas a pappá szentelésre. Mindazonáltal azok a felnőttek, akik amputálták nemi szerveiket, ugyanolyan feltételekkel vehetnek részt az Eucharisztiában, mint minden más hívő, ha nem áll fenn a botrány veszélye. Egy lábjegyzet még arra is utal, hogy a szentáldozás vétele előtt gyónni kell.

Másrészt a szöveg az "esetről-esetre" trükköt alkalmazza, hogy a nemi zavarokkal küzdő személyek szponzorok, katekéták vagy akár szentáldozás osztók is lehessenek.

https://gloria.tv/post/t22iNAreS8eg2vv78EqH7GsVo


Törlik a karácsonyt, szilvesztert.Faucizmus, hiány, szegregáció,nem az oltásra

Pszichológiai és spirituális háborúban élünk, ahol emberek nagy részét hipnotizálták félelemmel, fenyegetéssel és vesztegetéssel, hogy elfogadjanak egy gyilkos tüskefehérjés vakcinát, amely szörnyű károkat okoz, sőt most egy rohamosan közeledő holokauszt keretében a gyerekeknek is be akarják adni.
A harmadik világháború teljes lendülettel zajlik, ahol a lelkünk, a szellemi és lelki épségünk a tét.
Ami a karácsonyt illeti, mindenki nagyon várja ezt az időszakot, azonban úgy tűnik, hogy a Covid és új változatai terjedésének megfékezése érdekében elővigyázatosságból számos országban kezdik törölni a karácsonyt, lemondják a karácsonyi vásárokat, a Mikulás érkezését, ünnepségeket, felvonulásokat, koncerteket, karácsonyi éjféli miséket, szilveszteri bulikat és még a családi összejöveteleket is.
És mi van azokkal a családokkal és gyermekeikkel, akik nagy érdeklődéssel várják a Kínából érkező konténerek felszabadulását, hogy ajándékokat vásárolhassanak, és boldog karácsonyt és szilvesztert ünnepelhessenek?
Miért akarják elnyomni az év leghagyományosabb ünnepét, beleértve a Mikulás érkezését az ajándékaival, amely oly sok jót tett a gyerekekkel és a családokkal az évek során?

Amikor a hatalom átveszi az egyházakat: kanadai templom bezárása

A fegyveres erőket a lakosok ellen fordították. Vajon bűnözőket jöttek elkapni ezek a lények, akik rendőröknek nevezik magukat? Vajon a rendre vigyáznak akkor amikor bemennek egy istentiszteletre és megfenyegetik a résztvevőket? Bezárják a templomot és lezárják az utakat...
Így vagy úgy, súlyos árat fognak fizetni azok, akik részt vettek/vesznek ebben. Eljön az idő mindenkinek amikor el kell számolnia a tetteivel, amikor beérik a tetteik gyümölcse. Vajon mit fognak ők mondani, ezek a lények, akiknek az volna a feladatuk, hogy ezeket az embereket védjék, és ehelyett ellenük fordultak? Talán azt mondják majd, azzal mentegetőznek, hogy "Parancsra tettem...".
Ha részese vagy ennek a terrornak akkor állj meg most. Azt a bűnt amit már elkövettél, már magaddal fogod cipelni. De nem kell, hogy súlyosbítsd a helyzeted további bűnök elkövetésével. Mentsd meg a lelked amíg megteheted. Ha beleveted magad a pöcegödörbe onnan már nagyon nehéz lesz kivergődnöd! És már vannak olyanok akik a pöcegödör alján vergődnek! Úgyhogy állj meg most, amíg még képes vagy rá és megteheted!

Az egyházat 35 000 $-ra büntették, a papot Hildebrandt-t 10 000 $-ra, a segéd papot Pastor Peter Wall-t 3 000 $-ra. Ezek nagyságrendileg 11 millió, 3 millió és 1 millió forint büntetést jelentenek.

Lásd, Mark Passio: parancskövetők: https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/
Csak mint egy évszázaddal ezelött a spanyolnátha idején:
Lásd, Hamis Járványok 4.0: COVID-19, spanyolnátha újratöltve (1918-1920)
https://www.bitchute.com/video/wkxat2AyEMKm/