2021. december 18., szombat

URUNK JÉZUS KRISZTUSNAK ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK

 

URUNK JÉZUS KRISZTUSNAK ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
2021. DECEMBER 17., PÉNTEK
Rosszul elhelyezett Hit
"Mit fogok találni, ha visszatérek a Földre?
Meg fogom találni, ha ragaszkodsz földi örömeidhez? Azt fogom találni, hogy elszakadtatok tőlem a káosz és a törvénytelenség miatt? Találok-e közületek valakit, aki figyel és imádkozik? Találok -e hitet a Földön, aki hisz Bennem?
Sok gyermekemnek eltévedt a hite. Csak akkor hisztek Bennem, ha megnyugtatlak benneteket. Csak akkor hiszel Bennem, ha mindent megkapsz, amiért imádkozol. Csak akkor hiszel Bennem, ha megadom minden vágyadat. Ez nem én vagyok. Ha tanulmányoznád Szavamat, ismernél Engem, és megismernél. Nagyon sokan közületek mindenre szánnak időt , kivéve Rám. Hitét egy képzeletbeli Istenbe helyezi, aki teljesíti minden kívánságát,  ez nem énvagyok .
Ezekben az időkben rádöbbensz, hogy mi a hiba. Hamarosan rá fogtok jönni, hogy mekkora az igazi ára annak, ha elhanyagoljátok a Velem való járást, miközben megpróbáltatásokban fogtok járni, hogy megtisztuljatok, és sokan közületek nem fogják tudni elviselni ezeket. Ha engedelmeskedtél volna Nekem, megkíméltelek volna ettől a szenvedéstől.
Gyermekeim, Szent Szavamban elmondtam nektek, amit tudnotok kell, mégis újra és újra a világ örömeit és izgalmait választjátok  helyettem. Ne gondold, hogy ennek nem lesz következménye. Minden, amire szükséged lehet, az az Én Szavamban található, és amikor Szavamat elveszik tőled (törvényen kívül), akkor ráébredsz, hogy mit tettél."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése