2001. augusztus 1., szerda

Barnabas Nwoye kapott Urunk Jézus Krisztus által

2001. július 28.
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztust a kereszten függve vérét ontani. Egy kis idő elteltével felhő ereszkedett le és befedte az egész helyet. A felhőben megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca, s csendesen így szólt:
„Gyermekeim, azért jöttem, hogy elmondjam nektek miért a kicsinyeket választottam ki, hogy harcosaim, és apostolaim legyenek. Bizony mondom nektek, csak a kicsinyek fognak majd küzdeni, hogy beléphessenek a békesség földjére. Nyilvános működésem során a földön, megtanítottam apostolaimat arra, hogyan legyenek kicsik. Jelentéktelenségükből választottam ki őket. Magukévá tették tanításomat és egyszerű életet éltek, kivéve azt az egyet, aki megmérgezte lelkét a világ gazdagságával és élvezeteivel.
Egy alkalommal egy gazdag ifjú megkérdezte tőlem, mit kell tennie, hogy megmentse a lelkét. Megismertettem vele Mózes törvényeit. Örömmel válaszolta, hogy ezeket mind megtartja már egészen fiatal korától. De amikor meghívtam őt, hogy legyen kicsi, (adja el mindenét és kövessen Engem) elfordult tőlem, és visszautasította ezt az életmódot.
A kárhozat fia, az egyetlen apostolom, aki nem adta fel mindenét és követte tanításaimat. Gyermekeim, bizony mondom nektek könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, mint a gazdagnak az Isten országába bejutni. Gyermekeim, ki a gazdag ember? Az a gazdag ember, aki ragaszkodik önmagához, a világhoz, a vagyonához, az egyéniségéhez, sőt még az életéhez is.
Barnabás, emlékezz mit tanítottam neked a sivatagban, amikor azt mondtam, vond ki magad emberi természeted alól. Ezért mondtam neked: gyakorold az önmegtartóztatást, hogy legyőzd az emberi természetedet. Aki ragaszkodik önmagához, a világhoz, személyiségéhez, vagyonához, életéhez, nagyon nehezen éli túl az Antikrisztus uralmának borzalmas napjait. Gyermekeim, a Vadállat próbára fog tenni mindannyitokat az életetek, a személyiségetek, a világ és annak élvezetein keresztül, s végül a szenvedélyeiteken keresztül. Hogy lesz úrrá ezeken a próbákon, ha nem váltok el mindentől, amitek csak van, és követtek engem? Azokban a napokban önmagatoknak fogjátok bizonygatni a kietlen út hasztalanságát, a gonosz lélek vesz rá titeket arra, hogy lássátok mindazt, amit elhagytatok a világból. Látjátok majd a személyiségeteket megfosztva önmagatoktól, vagyonotokat lerombolva, s életeteket befejezve. Az emberi természetetek terhe rátok zuhan majd. Jaj mindazoknak, akik ragaszkodnak mindezekhez a dolgokhoz, az emberi természet terhe rájuk nehezedik. Gyermekeim, ezért hívlak meg titeket arra, hogy legyetek kicsik. Szabaduljatok meg emberi természetetektől, adjatok fel mindent és kövessetek engem. Semmit nem veszítetek el.
Bizony a gazdag is, vagyis aki ragaszkodik önmagához, a világhoz, személyiségéhez, vagyonához, életéhez hallani fogja meghívásomat a kicsiny létre, viszont dühösen, haraggal fordul el tőle. Ha velük akartok tartani, megtehetitek. A Mennyek országa azonban csak a becsületes kicsinyeké és nem a bűnös gazdagoké. Az emberi lélek egyszerűnek és szentnek teremtetett, csak az emberi természet töltötte meg azt büszkeséggel, gőggel.
Gyermekeim, még ha most nem is halljátok meg felhívásom a kicsiny létre, halálotok órájában emberi természetetek lemond minden büszkeségről, gőgről, önérzetről és olyan kicsi lesz, mint amilyennek teremtetett, de abban az esetben már nem jár jutalom érte.
Ma kinyitottam az ajtót a szétszóródott apostolaim előtt. Ők az én kicsinyeim, akik szeretettel elviszik üzeneteimet az emberek között. Holnap, elmagyarázom nektek, hogyan ismerjétek föl őket, és hogyan válasszátok ki őket. Amikor megérkeznek, látni fogjátok az ő kicsinységüket.
Gyermekeim, legyetek lélekben kicsinyek és tiszták. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Ámen. Békesség veletek!”
A látomás hirtelen megszűnt.
DÁTUM: 2001. július 29.
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát megjelenni a kitett Oltáriszentség előtt. Békésen így szólt:
„Gyermekeim, menjetek. Ismételten küldelek titeket. Menjetek és árasszátok el a világot a Tökéletes Tisztaság Rózsájának illatával! Menjetek és árasszátok a szentség illatát. A Tökéletes Rózsa illata tisztítsa meg azt a helyet, ahol a romlottság bűze van. A szexuális immoralitás romlott világában legyen a ti szent illatotok az erkölcsösség és tisztaság finom illata. Árasszátok a Tökéletes Tisztaság szent illatát mindenhová.”
A mi urunk, Jézus Krisztus felemelte kezét és áldást adott ezekkel a szavakkal:
„Megáldalak titeket, én kicsi vigasztalóim. Megvigasztaltatok engem, én is meg foglak vigasztalni titeket. Megáldalak titeket én kicsi tiszta, romlatlan gyermekeim. Ti vagytok a kicsi liliomok, melyeket szétszórtak a ti Megváltótok véres útján. Soha nem hagylak magatokra titeket a magányos pusztában. Megáldalak titeket, ó a végső idők vértanúi, ti, akik kiálltok nevemért ebben a sötét világban. A világosságot jelképezitek. Soha nem engedlek titeket a sötétségben járni. Megáldalak mindnyájatokat, akik törekedtek megújítani az egyházat az én nevemben. Szemeitek látni fogják majd Egyházam Dicsőséges Uralmát. Láttam a kardokat, melyek megsebezték szegény szíveteket. Begyógyítom sebzett szíveteket. Szemeitek látni fogják majd Dicsőséges Uralmam Új Világát. Megáldalak mindnyájatokat, kik befeditek mezítelenségemet, ebben a bűnös világban. Kiálljátok a gonosz világ szégyenét. Nagyon hamar eljuttok Otthonunkba, s ott én öltöztetlek fel titeket ragyogó ruhákkal. Megáldalak mindnyájatokat, kik innom adtok ebben a gonosz világban. Soha nem engedem, hogy kiszáradjatok a szárazság órájában. Ennek a nagy utazásnak a végén, mellettem fogtok ülni, a szeretteimnek rendezett lakomán. Megáldalak mindnyájatokat, kik mellettem maradtok és virrasztotok a Gecemáni órákban. Soha nem engedem meg a Fenevadnak, hogy kárt tegyen lelketekben. Soha nem lesztek kegyelmeim híján. Közelemben vagytok, én is mindig közel leszek hozzátok. Megáldalak mindnyájatokat kicsinyeim, kik mindent elhagytatok értem és követtek engem. Látom, ahogy a gonosz világ kigúnyol titeket. Mindezt elviselitek értem. Utolsó napjaim kínszenvedését és haláltusáját kibírjátok velem. Ó, bármit, amit az én kedvemért elhagytok, százszorosan kapjátok vissza a nagy jutalom napján. Folyamatosan fenntartalak titeket a megszentelő kegyelem által ebben a küzdelemben. Áldásom szeretteimmel marad, áldásom veletek marad.”
„Gyermekeim, üdvözöljétek, kicsiny apostolaimat, akik nagyszerű munkát végeztek ennek az ájtatosságnak terjesztésében, a világ evangelizáció során. Megismerhetitek őket munkájuk gyümölcséről. Szeretetem karámjába sok nyájat tereltek be. Sokan közülük üldöztetést szenvedtek, az életszentségre való meghívás miatt. Az ő szívüket megtöltöttem szent hévvel, lelkesedéssel, buzgósággal munkám iránt. Örömet jelent számomra az, ahogy ők élnek. Egyszerűek és alázatosak. Természetesek és tiszták. Ők az én vigasztalóim.
Gyermekeim, ne válasszatok evilági értékrendnek megfelelő jellemvonásokat, inkább tekintsetek a lelkiekre és vágyakozzatok a szent buzgóságra. Ne nézzetek a világ gazdagságára, inkább a szent áldozatra és szent szeretetre. Segítek nektek, hogy kiválasszátok ezeket az apostolokat, hogy ez a meghívás is szent maradjon. Hamarosan néhányan apostolaim közül félredobják és elhagyják ezt az ájtatosságot. Ne aggódjatok, mikor ez bekövetkezik! Én vagyok, aki felrázok mindent, hogy kiválasszam a kicsinyeket. Én engedem meg, hogy állásukat elérjék. Gyűjtsétek össze szétszóródott apostolaimat, hogy csatlakozzanak hozzátok. Mikor számuk teljes lesz, én vezetlek titeket győzelemre a harcmezőn.
Így megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Békesség veletek.”
A látomás hirtelen megszűnt.

DÁTUM: 2001. július 30.
Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztust a kereszten. Szent Szívéből isteni fénysugarak törtek elő. Egy kis idő elteltével felhő ereszkedett le és befedte az egész helyet. A felhőben megjelent a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arca, s csendesen így szólt:
„Gyermekeim, ti vagytok az én örömem ebben a bűnökkel teli világban. Ti vagytok a ti Haláltusát vívó Krisztusotok öröme. Akárhányszor, amikor a bűnökkel telt világ keserű kardja átdöfi szívemet, rátok tekintek, és látom a ti kicsinységeteket és tisztaságotokat,  megvigasztalódom. Haláltusám napjaiban ti vagytok az én vigasztalásom. Gyermekeim, ma hozzátok folyamodom, hogy örömöm ne változzon bánattá a nagy megpróbáltatás idején. Maradjon a Tökéletes Tisztaság Szent Rózsája, bűntelenek és tiszták. Ez a Szív, mely oly sok vigaszt kapott tőletek, ne szenvedjen a ti bűneitek miatt. Gyermekeim, maradjatok az én örömöm és vigaszom! Barnabás, ismerje meg minden ember üzeneteimet! Tanuljátok meg jól a Tökéletes Tisztaság Rózsájáról szóló tanításaimat az elkövetkezendő szeptemberi engesztelő alkalomra! Segítek megnyitni szíveteket az élet igazsága előtt. Ismét mondom, tanuljátok meg a Tökéletes Tisztaságról szóló üzeneteimet szeptemberre, mert ha nem fejezitek be időben, még több időt kell eltöltenetek vele, mielőtt megújítanátok önátadásotokat.
„Gyermekeim, amint meghalljátok ezeket az üzeneteket, máris valósítsátok meg életetekben, árasszátok a Tisztaság Rózsájának illatát a világban! A tisztaság virágszirmainak ragyogásán keresztül, minden embert szeretetemhez és irgalmamhoz vonzok. S így aztán örömöm teljes lesz bennetek. Mivel fontos számotokra, hogy összegyűjtsétek a Tökéletes Tisztaság Rózsájának minden virágszirmát, adok még tanítást róla nektek.
A büszke és arrogáns emberek elől az élet útja el van rejtve. Legyetek kicsinyek és alázatosak, szemeitek meglátják majd szeretetem fényét!
A ti tisztaságotok az én örömöm. Gyermekeim, maradjatok szemérmesek és tiszták, s akkor megmaradtok vigasztalóimnak is. Megáldalak mindnyájatokat, én örömöm és boldogságom, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Maradjatok meg az én békémben!”
A látomás hirtelen megszűnt.
DÁTUM: 2001. július 31.
Látomásban, láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát megjelenni az oltáriszentségben. Sokáig nézett minket csendesen, majd fájdalmas tekintetét az Égre szegezte, és bánatában így imádkozott:
„Atyám, tekints egyszülött Fiadra, emlékezz Drága Véremre, s tekints irgalmasan gyermekeidre, akiket Szereteted teremtett. Atyám, nézd a Te Fiadat, aki szeretett gyermekeidért ellankadtan gyötrődik, és irgalmazz nekik. Elvetettem a szentség egy másik magját ezen az érintetlen földeden, s irgalmad éltette, hogy kicsírázhasson.
Atyám, a szentség eme kis növényét neveld fel, kérlek, hogy otthona lehessen minden teremtménynek, aki ennek a fának a szentségében oltalmat és menedéket akar lelni.
Emlékezz, hogy a múltban sok, ehhez hasonló magot vetettem, és számos közülük elszáradt és kihalt. Sok azonban még mindig él, de életük hasznavehetetlen.
A szentség eme fiatal fáját védelmezed az ellenség támadásaitól, amíg képes nem lesz maga kiállni a támadásokat.
Atyám, nem azért könyörgöm hozzád, hogy a Vadállat támadásaitól ne szenvedjenek, hanem azért imádkozom, hogy ez a fa éretté váljon, s aztán kezeid eloldhatják a Vadállatot.
Atyám, látod mennyire gyengék! Nem tudják, s nem is értik, hogy mennyire borzasztóak lesznek a sátán uralmának napjai. Figyelmen kívül hagyják figyelmeztetéseimet, bár nem azért, mert gonosz szívűek lennének, hanem azért, mert nagyon keveset tudnak. Látod, mit tesznek üzeneteimmel, egyik művemet sem veszik komolyan. Még Haláltusám Keresztjét sem veszik figyelembe, a fegyvert, mely segítene nekik kibírni a sátán uralmának napjait. Atyám, nem fogják fel az eljövendő napok jelentőségét, mert olyanok, mint a kisgyerekek. Segíts nekik, hogy meglássák és megtapasztalják a Vadállat eljövendő napjait, mielőtt kezeid eloldanák azt.
Add meg gyermekeidnek a kegyelmet, szerte a világban, hogy össze tudják gyűjteni a Tökéletes Tisztaság Rózsájának szirmait. Áraszd megszentelő kegyelmedet gyermekeidre, akik oltárod elé térdelnek júliusban, ebben a nagy jelentőséggel bíró hónapban. A kitartás ereje töltse be szívüket!
Atyám, add, hogy irántad, s Fiad iránt hiteles tanúságot tegyenek. Miközben ezt az erkölcstelen világot meghintik vérükkel és verejtékükkel, emlékezz Fiad kínszenvedésére és drága Vérére, és újítsd meg a föld színét.
Én vagyok a te Fiad, aki övéi között kínt szenvedve él.”
„Gyermekeim, minden szükségest megadtam nektek, amivel a borzasztó órára fel tudtok készülni. A Vadállatot nagyon hamar szabadjára engedik. Akkor, majd megértitek, hogy miért oly nagy kínszenvedésem. Boldogok mindazok, akik már most is megértik. Mindazoknak, akik ebben a hónapban (július) válaszolnak ima-felhívásomra, megadom a kitartás kegyelmét, ha azok megmaradnak szeretetemben.
Fogadjátok áldásomat: „Atyám kezeid közé ajánlom a te kicsi liliomaidat. Tartsd meg őket egy hitben, és egy szeretetben, és add meg, hogy egyként tegyenek tanúságot!
Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében! Békesség veletek! Maradjatok meg szeretetemben és irgalmamban!”
A látomás hirtelen eltűnt.