2021. október 11., hétfő

A Vatikánt elfogta a WEF transzhumanista halálszektája

 

Az élet és a létezés két külön dolog, és a Vatikán Klaus Schwab megbízásából csalafinta csalást hajt végre.

És ez csak egy példa a sok közül a Vatikán tető alatt zajló transzhumanista programokra és tevékenységekre. Itt van még egy:

Francis Collins, a Covid bukott hőse és két meleg nindzsa.

Tervezik-e a katolikus hit tagjai, hogy elítélik ezt az ocsmányságot, mielőtt az teljesen szétrobbantja az izéjüket? Tegnap van itt az ideje.

A VATIKÁNI TISZTSÉGVISELŐ TAGADJA, HOGY AZ EGYHÁZ CSŐDBE MEGY.

Egy vatikáni tisztviselő, Nunzio Galantino püspök kedden cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a katolikus egyházat pénzügyi csőd fenyegeti a zuhanó adományok miatt.

Az olasz püspöki konferencia Avvenire című lapjának adott interjújában Galantino püspök, aki a Vatikán befektetéseiért felelős, azt mondta, hogy "itt nem fenyeget összeomlás vagy fizetésképtelenség".

Gianluigi Nuzzi olasz oknyomozó újságíró október 21-én jelentette meg "Giudizio Universale (Egyetemes ítélet)" című oknyomozó könyvét, amelyben arról számol be, hogy az évtizedes rossz gazdálkodás, a kétes ügyletek és a radikálisan csökkenő adományok miatt a Vatikán 2023-ra csődbe fog menni.

A könyv szerint a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos perek világméretű kirobbanása után a Vatikánnak szánt adományok 2018-ban 56,9 millió dollárra csökkentek, szemben a 2006-os 112,7 millió dollárral.

A Vatikán a katolikusok adományait a Péter pápa által jótékonysági és gyorssegélyekre fordítandó Péter penzum gyűjtésbe; valamint a Vatikán munkáját támogató alapba csatornázza. Nuzzi könyve arról számol be, hogy a Péter-pénztárba befolyt adományok becslések szerint 58%-át "nem jótékonysági munkákra, hanem a (Római) Kúria (pénzügyi) hiányosságainak pótlására fordították", miután az egyház számos bírósági ügyben súlyos veszteségeket szenvedett el.

Nemrégiben újabb botrány került napvilágra, amely szerint a Vatikán nagyszabású spekulációkat folytat a Péter-pentel-gyűjtésből származó pénzekkel - ami valószínűleg a hozzájárulások még nagyobb csökkenését fogja eredményezni.

Galantino püspök azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a Vatikán jól áll, és hogy "csak a kiadások felülvizsgálatára van szükség, amit most is teszünk".

TEHÁT A WEF KIMENTETTE A VATIKÁNT?

FORRÁS:

"A transHuman Code Meeting of The Minds" 2015-ben a svájci Davosban jött létre, ahol a világ vezetői gyűltek össze, hogy megvitassák a 4. ipari forradalom közelgő hatásait.

Yahoo! Finance

Ez a könyv hosszú távú képet ad arról, hogyan lehet kezelni az emberiség és a technológia konvergenciáját. Csak David és Carlos rendelkezik azzal az előrelátással és hálózattal, hogy összehozza a világ minden táján nap mint nap végbemenő technogazdasági átalakulások társadalmi-politikai hatásait vizsgáló szakértők kiváló csoportját. Ez valóban nagyszerű platform arra, hogy mindannyiunkat bevonjon egy olyan beszélgetésbe, amely a jövőnk szempontjából oly kritikus jelentőségű!

Danil Kerimi - a Világgazdasági Fórum technológiai iparágakért felelős vezetője, ahol a kormányok, az üzleti élet és a tudományos élet vezetői közötti kritikus globális párbeszédet segíti elő a technológia jövőjéről.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY PR Newswire 2018. január 23. 11:30

NEW YORK és LONDON, 2018. január 23. /PRNewswire/ - A TransHuman Code az első interaktív "tudásplatform" az emberiség és a technológia konvergenciájának, a mindennapi életünkre gyakorolt hatásának és hosszú távú következményeinek kezelésére. Ezt a dinamikus kezdeményezést január 24-én mutatják be a svájci Davosban, a világ vezető nemzetközi vezetőinek legjelentősebb gyűlésén.

...

A "The TransHuman Code Davos Gathering of Minds", amelynek házigazdája a CBS Inside Edition műsorvezetője, Megan Alexander lesz, a technológia, az üzleti élet, a pénzügyek, a kormányzat, a tudományos élet és a média globális vezetőit fogja összehozni egy exkluzív eseményre. Az eseményen interaktív beszélgetés lesz az összegyűlt vezető szakértők között, többek között:

Alex Pentland | az MIT Connection Services és Human Dynamics Lab igazgatója.

Evgeni Borisov | Alapító és vezérigazgató, Vimana Global

Salim Ismail | Szerző, Exponenciális szervezetek és a Singularity University alapító vezérigazgatója.

Greg Cross | Vezérigazgató, Soul Machines

Rachel | A világ első digitális embere

Shantenu Agarwal | Igazgató, IBM Watson

Rodrigo Arboleda | elnök, Fast Track Institute

Wang Wei | Alapító, China M&A Group

 

A VATIKÁN A TRANSZHUMANIZMUSRÓL SZÓLÓ KONFERENCIÁNAK AD OTTHONT

AZ EMBERISÉG 2.0 ÉS A VATIKÁN MEGVITATJA A TRANSZHUMÁN KÓDOT


VATIKÁNVÁROS (ChurchMilitant.com) - A Pápai Lateráni Egyetem (PLU) támogatásával globalisták találkoztak hétfőn a Vatikánvárosban, hogy megvitassák a legjobb utat az emberiség és a technológia harmóniájában.

A találkozót "a technológiai, vállalati, pénzügyi, kormányzati, tudományos, egyházi és médiavezetők exkluzív találkozójaként írták le ... hogy katalizálják a tudatosságot és meghatározzák a legjobb utat előre az emberiség és a technológia harmóniájában".

Az OISTE Alapítvány támogatásával a Humanity 2.0 a PLU támogatásával a Szent Péter térrel szomszédos Collegio Teutonico-ban tartotta a "Technológia és az emberi gyarapodás" című találkozót.A Humanity 2.0 a Dicastery for Promoting Integral Human Development (DPIHD) együttműködésével jött létre.GabTweet

A Humanity 2.0 az Integrális Emberi Fejlődés Elősegítéséért Felelős Dikasztériummal (DPIHD) együttműködve jött létre, mint "a közjó ügynöke és az emberiséget egyesítő közös horizont szükségességének hívője" - olvasható a szervezet honlapján.https://www.youtube.com/embed/YBwcC2GnY7s.

Ferenc pápa 2016 augusztusában hozta létre a DPIHD-t azzal a küldetéssel, hogy előmozdítsa "a személy integrális fejlődését az evangélium fényében és az egyház társadalmi tanításával összhangban".

A DPIHD "a helyi egyházakat, a püspöki konferenciákat, a Római Kúria más szerveit, a nemzetközi szervezeteket (katolikus és nem katolikus), a kormányokkal és a nemzetek feletti szervezetekkel való kapcsolatokat is magában foglaló interakciók hálózatán keresztül működik" - olvasható a küldetésnyilatkozatban.

A Humanity 2.0 jövőképét öt hitvallás határozza meg, köztük az a meggyőződés, hogy egy faj vagyunk, amelynek közös felelőssége van jövőnk alakításában, és hogy az emberiséget érő kihívásokra összehangolt cselekvéssel kell válaszolni.

A szervezet háromféle módon próbálja elérni céljait, a harmadik út pedig az, hogy "olyan vallási szervezeteket hoz a fedélzetre, amelyek összehangoltan lépnek fel az adott akadály ellen, és befektetnek a megoldásba".

A Collegio Teutonicóban hétfőn tartott találkozó középpontjában Carlos Moreira és David Fergusson előadásai és a közösen írt könyvük, a The transHuman Code állt: Hogyan programozzuk a jövőnket, valamint Fr. Philip Larrey és a Mesterséges emberiség című könyve: Esszé a mesterséges intelligencia filozófiájáról.

Moreira aktív vezetője és tagja számos intézménynek és szervezetnek, amelyek a technológiai innováció előmozdítására és az emberi identitás megőrzésére összpontosítanak.

Fergusson globális fúziókra és felvásárlásokra szakosodott vállalati pénzügyi vezető.

Philip Larrey atya katolikus pap, aki a vatikáni Lateráni Pápai Egyetem logikai és ismeretelméleti tanszékének vezetője, valamint a Humanity 2.0.Fergusson globális fúziókra és felvásárlásokra szakosodott vállalati pénzügyi vezető.

A transHuman Code szinopszisa szerint:


P. Philip Larrey

A szerzők azt javasolják, hogy ha a transzHumán jövő tervezését az emberiség szemszögéből kezdjük el, biztosítva, hogy a technológia forradalmat vagy evolúciót inspiráljon, akkor biztosíthatjuk az emberiség további gyarapodását. A transzhumán kód az emberiséget próbálja a középpontba állítani az ember által irányított vagy a gépek által irányított világ között kialakuló feszültségben. Moreira és Fergusson azt vizsgálja, hogy az ember hogyan őrizheti meg egyediségét és emberségét ebben a szép új világban.

Larrey Mesterséges emberség című könyve a mesterséges intelligenciáról szóló filozófiai vitát kínál.

Az OISTE, a Humanity 2.0 nemrégiben Vatikánvárosban tartott találkozójának szponzora, konzultatív státusszal rendelkezik az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsánál, és akkreditált tagja az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers nem kereskedelmi felhasználói érdekcsoportjának. - ChurchMilitant.com

"A The transHuman Code című könyv szerzői, Carlos Moreira és David Fergusson azt kérdezik: "Az emberiség számára egy jobb jövőt építünk a csodálatos technológia segítségével, vagy ehelyett a jobb technológia jobb jövőjét építjük az emberiség rovására?". Meg kell tanulnunk, hogy az emberiséget helyezzük előtérbe ahelyett, hogy a technológiai fejlődés ígéretébe kapaszkodnánk. Az emberiség az évszázadok során minden helyzetben képes volt alkalmazkodni, átalakulni és kompromisszumot kötni, és képes volt megőrizni a dominanciáját. Ugyanilyen alkalmazkodóképességgel kell megközelítenünk a technológia ígéreteit is.

A szerzők azt javasolják, hogy ha a transzhumán jövő tervezését az emberiség szemszögéből kezdjük el, biztosítva, hogy a technológia forradalmat vagy evolúciót inspiráljon, akkor biztosíthatjuk az emberiség további gyarapodását. A transHuman Code az emberiséget próbálja a középpontba állítani az ember által irányított vagy a gépek által irányított világ között kialakuló feszültségben. Moreira és Fergusson azt vizsgálja, hogy az ember hogyan őrizheti meg egyediségét és emberségét ebben a szép új világban." - https://www.transhumancode.com/

A WISeKey-ről

A WISeKey (SIX Swiss Exchange: WIHN) egy vezető globális kiberbiztonsági vállalat, amely jelenleg nagyszabású digitális személyazonossági ökoszisztémákat épít ki emberek és tárgyak számára a blokklánc, a mesterséges intelligencia és az IoT segítségével, tiszteletben tartva az embert mint az internet középpontját. A WISeKey mikroprocesszorok biztosítják a mai mindent átható számítástechnikát, amely napjainkban a mindenek internetét alakítja. A WISeKey IoT több mint 1,5 milliárd mikrochipet telepít gyakorlatilag minden IoT-ágazatban (összekapcsolt autók, intelligens városok, drónok, mezőgazdasági érzékelők, hamisítás elleni védelem, intelligens világítás, szerverek, számítógépek, mobiltelefonok, kriptotokenek stb.). A WISeKey egyedülálló helyzetben van az IoT élvonalában, mivel félvezetőink hatalmas mennyiségű Big Data-t termelnek, amelyek mesterséges intelligenciával (AI) elemezve segíthetnek az ipari alkalmazásoknak abban, hogy előre jelezzék a berendezések meghibásodását, mielőtt az bekövetkezne.

Az OISTE/WISeKey svájci alapú kriptográfiai Root of Trust ("RoT") által megbízhatóvá tett technológiánk biztonságos hitelesítést és azonosítást biztosít mind fizikai, mind virtuális környezetben a tárgyak internete, a blokklánc és a mesterséges intelligencia számára. A WISeKey RoT közös bizalmi horgonyként szolgál a tárgyak közötti, valamint a tárgyak és emberek közötti online tranzakciók integritásának biztosításához. - GLOBENEWSWIRE.com

A TESTEK INTERNETE, MÁS NÉVEN A BORG MÁR ITT VAN, MONDJA KLAUS SCHWAB (BIOHACKING 5. O.)

Tudod, a szimbiózis egy olyan fogalom, amely két élő szervezet közötti, a túlélés érdekében történő együttműködésre utal, az ember-gép szimbiózis egy oximoron.

A halott anyag nem tud úgy működni, mint az élő anyag, és nem tudja helyettesíteni azt. Schwab mesterséges intelligenciái és implantátumai, al az istenverte Borg, nem más, mint egy kalóz faláb, ami az internethez csatlakozik.

Az emberek "dologiasítása" nem más, mint fokozatos kihalás.

TRANShumanizmusnak hívják, mert eltávolodik a humanizmustól és az élettől, ledob néhány atombombát a kifelé vezető úton, és az indulási helyen kívül csak a halál vár rá. Meghosszabbított létezés is, talán, de minél tovább megyünk a Transzhumanizmusba, annál közelebb kerülünk a halott tárgy/eszköz státuszhoz.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-vatikant-elfogta-a-wef-transzhumanista-halalszektaja

Folytassuk?

Munkánkat és létezésünket, mint média és mint emberek, kizárólag legbőkezűbb olvasóink finanszírozzák, és szeretnénk, ha ez így is maradna.
Korábban alig bírtuk, de idén nyáron valami nem stimmel, a nézettségi statisztikáink bizarr mintákat mutatnak, súlyosan alulbecsültek vagyunk, és az utolsó megtakarítások is eltűntek. Nem a ti felelősségetek vagyunk, de ha elég hasznotok van ebből a munkából...
Segíts a pokolafoldon.hu túlélésében és növekedésében, kérlek adományozz itt, bármi segít. Köszönjük!