2011. július 21., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Ti most a megpróbáltatások közepén vagytok – a második fele 2012 végétől kezdődik…

2011. július 20. szerda, 23,00
Leányom, amint ezt már te is tudod, te vagy a legkevésbé hiteles látnoknő, a Szent dolgokkal kapcsolatos tudásod hiányosságai miatt. Mégis te vagy a kiválasztott hírnök. Meg kell értened, hogy te képtelen leszel arra, hogy bármilyen valós tekintéllyel megvédjed üzeneteimet, tehát inkább hallgass, amikor arra kérnek téged, hogy megmagyarázd ezeket az üzeneteket.
Provokálni fognak és kihívások elé fognak állítani téged, hogy belekeverjenek a vallási, különösen az eszkatológiai (megj.: végső dolgok tana) vitákba, de neked nem szabad felelned vagy a te saját értelmezéseiddel választ adnod. Mert ezért a munkáért nem fognak szeretni téged.
Lelki irigység fog fellépni követőim között, különösen a teológusok és azok között, akik egész életükben a Bibliát tanulmányozták. Hallgass tehát, mert neked sem tudásod – és mint az előbb mondtam neked -, sem hatalmad nincs ahhoz, hogy ezt megtehesd.
Te csak az Én utasításaimat kövesd, és tartsd vissza magad. Tegyél eleget az imakéréseknek, és figyelj azokra a követőimre és azon hűséges emberekre, akik felajánlják támogatásukat, erre a közös munkára vonatkozóan.
Az idő már nagyon rövid. Minden gyorsan fog történni. A Nagyfigyelmeztetés most már közel van, tehát kevés idő marad, hogy imádkozzatok, azokért a szegény lelkekért, akik el fognak veszni. Az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozása által, amelyet ezekért a lelkekért mondotok, sok millió lélek fog megmenekülni.
Gyermekeim, most annak a közepén vagytok, amit a Megpróbáltatásnak neveznek, amint az az Én könyvemben meg volt jövendölve. A megpróbáltatás második része, amint azt már megmondtam, 2012 vége előtt kezdődik majd. Ezzel nem az a szándékom, hogy félelmet keltsek benned, leányom, de figyelmeztetlek arra, hogy milyen sürgető az, hogy gyermekeim a segítségemért imádkozzanak.
A látnokaim imái által, az Új Világrend hatalma, amelyet a szabadkőművesek erői vezetnek, most már szemeitek előtt kezd meggyengülni és felbomlani az egész világon. Sokkal több ilyen hataloméhes globális szervezet fog arra kényszerülni, hogy alázattal térdre boruljanak, akkor, amikor gonoszságaikért felelniük kell, nemcsak Isten előtt, hanem azok előtt is, akikért felelősséggel tartoznak ezen a földön.
Figyeljétek meg azokat az erőteljes csoportosulásokat, akik megpróbálnak túltenni egymáson, hogy saját bűneiket takargassák, és hogy azok elől elfedjék az igazságot, akiktől félnek magas rangjuk miatt. Az ima, gyermekeim, ezt fogja kiváltani. Isten, az Atya, most csapást mér (lesújt), hogy ezeket az embereket megbüntesse, még mielőtt gonosz terveiket megvalósítanák, amelyet azért készítenek elő, hogy ellenőrizhessék gyermekeimet.
Ez egy fájdalmas időszak, gyermekeim, mert a sátán befolyása még sohasem volt ilyen erős, mint most, a földi uralmának utolsó napjaiban. Győzzétek le az ő gonosz útjait, gyermekeim – ti mindannyian. Nézzetek azokra a pusztításokra, amelyeket okoz, amikor testvért, testvér ellen, országot, ország ellen uszít, nézzetek a közöttetek levő gyűlöletre, mindannyiatok között, és a mások életével szembeni tiszteletlenséget. És aztán ott van az a merő gyűlölet, amelyet ő (a sátán) gyermekeimnek sugalmaz, hogy Ellenem forduljanak, a szeretett Megváltójuk ellen. A gyűlölet, amelyet a sátán Atyám ellen gyermekeimbe ültetett, már járványméretűvé vált. A legnagyobb formája a gyűlöletnek, amelyet az emberek Atyámmal szemben tanúsítanak, az, hogy Atyám Létezését megtagadják.
Milyen nagy lehet kínotok gyermekeim, azok után, amit ma a világban látnotok kell.  Egy ember sem tudja letagadni, azt a nagy nyugtalanságot, amelyet a sátán és millió démona világszerte, mindenhova beszivárogtatott. Szeretetem most mindannyiatok számára bebizonyosodik. A Nagyfigyelmeztetés által még egyszer eljövök, hogy Isten Irgalmassága által megmentselek benneteket. Higgyetek Bennem és az Örök Atyában, és akkor nem lesz mitől félnetek. Ha pedig elutasítjátok mindazt, ami történik, akkor el fogjátok mulasztani, hogy megfelelő módon felkészüljetek.
A ti szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus