2023. január 23., hétfő

Három üzenet Rómáról és a szellemi csatákról – 2023. január 23.

 

[Lásd a weboldalt: https://www.jesusmariasite.org/5303-oracle-of-the-lord-jesus-on-rome-vatican-priests-and-italy/ ]

2022. március 20. – Urunk Jézus Krisztus üzenete Julián Sotonak, a Tanítványnak. Ciudad Obregon Sonora, Mexikó

„Drága szeretett gyermekeim, ebben az egész emberiségnek szóló üzenetben szólok hozzátok, mindazokhoz, akik a papi szolgálati renddel vannak felszentelve.

Készüljetek fel Egyházam megtisztulására; kemény üldöztetéseknek leszel kitéve, hogy egy modern ökumenikus és más egyházat szolgálhass.

Ah… Tanítványom… írd meg hamarosan, és tudasd legyen vele. Újra bemegyek Atyám házába, ahogy Heródes és Pilátus idejében tettem. A pénzváltókat és az árusokat zsinóros ostorral űztem ki, mondván… 'Tolvajok barlangjává tetted Atyám Házát!' Igazságosságom ostora a házasságtörőkön és a csalókon fog esni.

Ismét megszentelem az áldozatot, és elmondom nektek… Atyám házát a kimondhatatlanok lakhelyévé tetted.

Vatikánvárosban felállították az elnyomó trónját… a sátánt különféle feketemiséken trónra ültették a tiszteletére! Ó, gonosz utód, amely a gyalázat koronáját viseli a fején.

Ti, akik az enyémek, 1963 óta észre fogjátok venni a modernista változásokat. Az ökumenikus szabadkőművesség megfosztott benneteket a szent jelektől, Péterre alapított Egyházam skarlátba öltözött, és a gúny megháromszorozódott.

Ó, gonosz pásztorok… akik félrevezetik a nyájat, ellopták a kövér bárányokat, és megnyírták Nyájamat. Ó, oltári szolgálók, nem adtatok enni vagy inni, hogy lássátok juhaimat. Elmerítetted a Szövetség Népét a tudatlanság tengerében, és a Hű Maradék elpusztul a tudatlanságban.

Ah… Papjaim, a hit elveszett… A bűn beborítja az egész lelkiismeretet, ébredjetek fel!

Ó, Tanítványom… írj, és ne hagyd abba a figyelmeztetéseimet, mert hamarosan kezdődik a prófétai 4. év. A prófétai 4. év 14 egyetemes eseményével isteni sugárként hull a hűtlen árulókra és hazugokra. Ha most nem bánod meg, ők is szenvedni fognak, ahogy az egész világ szenvedni fog.

A nyomorúság közepette Angyalom kiált majd… Ó szolgáló választott nép, adj számot a munkáidról, mert üres prédikációiban megfogalmazott szavaid nem mentenek meg Haragomtól, mert birtokba vetted a tudás kulcsait. Emiatt nem fogsz belépni, mint ahogy azt sem engedted be, akinek be kellene lépnie. Ó, igen… Júda és Léva szent leszármazása ismét olyan lesz, mint az általam alapított papság Melkizedek alakja szerint.

Ó! Tűzözönt zúdítok az oltárokra. Lehullatom az oltárokra, és megtisztítom ajkakat égő szénnel, mint Ézsaiás prófétánál, számot fogsz adni hazugságaidért és tanbeli tévedéseidért. Én vagyok az, aki számon kér téged! Ez a következő Mennyei Figyelmeztetés során lesz, ami a sarkon van! A gonosz erők támadása meg fogja lepni a gondatlan papokat, akik már nincsenek Isten kegyelmében, és kiforgatták tanításait. Leginkább a Sátán környezetébe lépnek be.

Ó, gyermekeim, akik a gonosz szolgái lettek, megvetés és eretnekségek okozói. Hallgass az én prófétám szavára… Ki az Isten, beszél és él örökkön-örökké.

A Sátán már mindent irányított a Vatikánból; ezért fogom eljönni az utolsó idők pásztorává az én hűséges Maradékom pásztorainak; hamarosan eljön Petrus Romanus, az utolsó lojális és hűséges pápa, aki három sötét nappal elvezet benneteket az egyetemes büntetés napjáig. A világ abban az időben megáll, a Föld tengelyének mozgásán kívül. Minden a végtelenségig elmerül az idő csendjében, a Teremtés statikusságában, hogy átadja helyét az Új Ég és Új Föld dicsőséges idejének… Ahol Ígéreteim beteljesednek!

Ó, igen… egytől egyig… az irgalmasság tettei és cselekedetei az utolsó ítélet függönyeként fognak lehullani, miután végrehajtották az emberábrázolás 3 aktusát, vagyis Mia diadalmas belépését a Világegyetem egyetlen Királyaként… Aztán az első …a második… és a harmadik felvonás, amely a végén csúcsosodik ki, amikor a függöny lehullik Atyám Igazságosságáról, akkor, szeretett gyerekek, megtapasztaljátok mindannak az átalakulását, ami létrejött. Vagyok, Aki Vagyok, és uralkodok és uralkodni fogok mindörökké!

Ó… Tanítványom, ne fáradj bele az írásba. Megparancsolom, kijelentettem és így lesz, mert az Én Szavam az Örök Élet! Én vagyok a testté lett Ige! Az Igazságos a hite szerint fog élni és aki ezt meg akarja érteni, az érti meg!

Az Úr Jézus jóslata Rómában és egész Itáliában: Szerencsétlen nemzet, amely elvesztette az igaz hit kincsét, el fogsz esni, és hamarosan elpusztulsz, megégsz és tönkremegy, és rád vetődik a tenger. Amikor a látható Katejon megszűnik létezni, amikor a lelke Hozzám repül olajfalevelekkel koronázott halántékával, amikor hozzám jön a vértanúság tenyerével a kezében…akkor… elesel. Ráadásul többé nem Szent Péter széke leszel, hanem a Sátán barlangja. Tanbeli tévedéseid az egész világot beborítják, és a béke el fog menekülni minden szívből. Mert a gonosz zsarnok, a bitorló fogja a gyeplődet, és bebörtönöz egy nagy lánccal. Az egyetemes ökumenikus tömeg meg fogja tenni a maga útját, az összes vallás egyesülése egyben.

Láthatóan ki fogok rúgni, és soha nem leszek vele. Én, Jézus, nem leszek többé azokkal, akik elárultak és eladtak, ahogy Iskariótes Júdás eladott 30 ezüstpénzért! Írd tovább a Tanítványomat, és tedd nyilvánossá ezt az üzenetet.

Voltak szentségtörések és aberrációk…

Ó, felszenteltjeim… ne legyetek gyengék és lusták. A lélek valóban készséges, de a test gyenge, ne aludj el; imádkozzatok, hogy ne essetek bele a gonosz provokációjába és kísértéseibe. Talán vak, süket vagy néma vagy, talán idegen az Akaratomtól…

Vagyok, aki vagyok!

A sátán haragja véget ért a szenttel a San Pedro téren. Utálom a titkos találkozókat (A gonosz St. Gallen maffia), amelyek átvették a hatalmat a hierarchikus struktúra felett. A bitorló elfoglalja trónját, eljött az utálatos pusztaság, de megsiratja gyalázatát, elesik, és nem lesz más, mint por. Haragom tüze megtámadja! Az oltárok haragom égő tüzében égnek, haragom szent, mert nagy buzgóságot érzek Házamért, Szolgáltatóimat megrostálják, megtisztítják, üldözik, száműzik, bebörtönzik és eltűnnek. Néhányat megölnek hibáik és bűneik miatt.

Írd tovább a Tanítványomat, és tedd mindezt hamarosan ismertté, én vagyok az Alfa és az Omega. Egyházam Hűséges Maradéka, az igazi hagyományos és apostoli kovász, újra feltámad tisztán és szenten, mint ahogy én vagyok az Alapítója! Házamban fogok lakni, mert a buzgóság felemészt érte. Lelki áldásokkal töltöttem el, és én leszek a Vezetője, nem tudom, elkövet-e még hibákat. És aztán…! Ki kell űznöm Jelenlétemből azokat a Júdás árulókat, akik megvetették kegyelmemet, és megosztottságokkal és féktelen szenvedélyekkel töltötték el magukat.

Az ördög ebben szüreteti, és sok felszenteltemet összezavarta. Ó… Júdás árulói, a törvénytanítók leszármazottai, farizeusok és szadduceusok.

Ó! Felszenteltjeim, utasítsd el a luxust és a kényelmet, utasítsd el a pénzt, a hatalmat, valamint a test érzéki és szexuális örömeit, hozz áldozatot és mondj le, legyél szelíd, tiszta, mert a világot megbüntetik bűneiért és tisztaságáért, a tisztaság és a kegyelem. igazolni téged. Letargikus lelkiismeretüket megrendíti a Figyelmeztetés.

Számomra nincs és nem is lesz egyetemes vallás, csak Egy van! Ahol az alapszik, hogy Testem és Vérem örök életet ad nektek, a lélek örök életét.

Gyermekeim, ahelyett, hogy maszkkal takarnátok be a szátokat, felvettetek volna valamit, ami eltakarja a szemeteket és a fületeket is, hogy ne halljátok a démonok hangját, amelyek azt sugallják vagy azt mondják nektek, hogy semmi sem rossz, és hogy Isten a te Istened, én vagyok, boldog vagyok mindennel. Miért teszel gélt? Mi lenne, ha én, az Élet Kenyere, átadhatnék neked egy baktériumot, amit covidnak hívsz?

Miért nem hajlandó szájon át áldozni…? Amikor az áldozó kezébe adod, akkor szennyezett, fel nem szentelt kezekbe helyezed Testemet, Lelkemet, Véremet és Istenségemet. Mindez azt eredményezi, hogy szentségtörő közösségekben szabadulok meg. A felszentelt seregeket pedig eladják kőműveseknek, sátánoknak, boszorkányoknak és varázslóknak! Nem okoz neked bánatot és fájdalmat? Eladnak Engem!

Kegyelmem ellensége bezárja a templomokat, mindegyiket, különösen azokat, amelyek katolikusok az egyházmegyékben és érsekségekben, plébániákban, missziókban, szemináriumokban. Nem lesz olyan ünneplés, ahol én, Jézus, teljesen odaadom Magamat, Testemmel, Véremmel, Lelkemmel és Isteniségemmel; nem lesz licit.

Virtuális adásban nem adom magam, Szent ünnepem a Fizikai Jelenlét, csak így kérem. Írd meg a Tanítványom, és tedd ezt mielőbb tudtára, néhányan (közülük) nem akarják, hogy ez megjelenjen.

Én vagyok az, aki beszél! Ne legyetek néma kutyák; kiáltsd a háztetőkre, a terekre, a házak tetejére. Ne legyetek a gonosztevők cinkosai, Én Vagyok, Aki vagyok! Megmondtam és így is van!

Középhaladó tanítvány elbeszélése:

Itt abbahagytam az írást, Urunk azt mondta, hogy 7 oldal lesz, és nagyon kimerültnek érzem magam, de a következőket tudom kommentálni… Valami eszembe jutott Nagy Szent Gergely 11.4-es számú lelkipásztori szabályáról, ami szó szerint azt mondja… „…mert ahogy a meggondolatlan beszéd tévedéshez vezet, a vakmerő hallgatás is elhagyja azokat, akiket tévedésre kellene oktatni.”

Aztán még néhány Aquinói Szent Tamástól az engedelmességről. "Az engedelmesség abban nyilvánul meg, ami törvényes, nem abban, ami tiltott."

Egy bibliai idézet is eszembe jutott: Ecclesiasticus 7, 29-31, ez az idézet ezt egészíti ki, és arról beszél, hogy mit érdemelnek a papok, és a többi próféta testvéremről is. Ecclesiasticus 7, 29 – 31 – „Féld az Urat teljes lelkedből, és tiszteld papjait. Szeresd a teremtőt teljes erődből, és ne hagyd el szolgáit. Féljétek az Urat, és tiszteljétek a papot; és add néki az ő részét, amint parancsolták neked; az első zsengét, a vétekért való áldozatot, a vállért való ajándékot, a megszentelő áldozatot és a szent dolgok zsengéjét."

Forrás: Sagrados Corazones


Jaj Olaszországnak és Hét domb városának – 2021. február 3

[Lásd a weboldalt: https://www.jesusmariasite.org/5400-woe-to-italy-alas-city-of-seven-hills-world-ecumenical-religion-never/ ]

2021. február 3. – Mexikóváros, Mexikó. – Ez nem üzenet, nem prófécia, ez egy hang, amelyre a Tanítvány hallgat; Ez egy angyal hangja.

Jaj… Olaszországnak… Jaj… Hét domb városa… Ökumenikus világvallás… Soha!

„Olaszországban 2 nap van, ha ezt látjátok, meneküljetek, ferences szerzetesek, mert Assisit elpusztítják, megtámadják, elpusztítják.

Jaj… Olaszországnak, amelyet hamarosan elpusztítanak, megégetnek.

Jaj… Hét domb városa, hamuvá fogsz égni.

Jaj… az emberek sárától boldog, aki túl menekül a tengereken, hegyeken és dombokon.

Az egyik ember bejelenti a kivonulást, egy másik a végét.

A Vatikánváros és gazdagsága sakálok lába alatt marad, a kertekben pedig soha nem fognak kicsírázni a virágok.

Ó, igen! A föld megremeg, és az épületek alapjaikról kupoláikba zuhannak.

Jaj neked, Spanyolország… csak a Pireneusok maradnak belőled, és a szomszédos országaid bőségesen fennmaradnak, ha elismerik örökségüket. A partjaidat elnyeli a tenger. Malagától Madridig tűzöv vesz majd körül, hiszen a Garabandal de San Sebastiánt kellő időben lefedi az oszlop, amely leereszkedik és megtelepszik a Fenyők helyén. A hit égni fog ezen a földön, mert itt egy nagy utód maradt ott, ahol az Uralkodó gyümölcsöskertje kikelt, aki rád hajtja a szemét és a kezét. Nem fogsz teljesen eltűnni, mert a Jákob (Izrael) leszármazottai örökségének kincstárát őrized.

Amerika… figyelj nemzet… tovább ölsz… tovább halsz! Továbbra is a G4 és G5 adótornyok viszik rád a bűnödet. Lázadásod és engedetlenséged miatt elveszted minden pénzedet, és nagy nemzetként minden hatalmad a földre hull, úgy dőlsz le, mint a trón a toronyban.

New York meg fog hódolni! Menj onnan most, égni fog, és a tengervíz megfojtja!

A G5 közepes antenna a vér oxigénjének 90%-át elnyeli, fulladás miatt szívleállás van.

Ah… Ecuador, te is tovább fogsz halni ezért.

A koronavírus nem öl meg, hanem megöli a depressziót és a félelmet. A kommunista és szabadkőműves kormányok, a világrend határt szab az életnek, és hamis vakcinákat talál ki.

Az imperializmus, a szabadkőművesség behatolt a sátáni kultuszok világába, és gyűlölik a Teremtő Istent és az Ő Krisztusát.

Felvonják a politikai zászlókat, elfoglalják a zászlórudakat és a mauzóleumokat. A méltóság elveszett, és a próféta és a pap eltévesztette az utat. Eretnekség, hiúság és istenkáromlás a világ összes templomában jelen van.

Ökumenikus világvallás… Soha!

Az új világrend soha nem pusztít, soha nem pusztítja el a Hűséges Maradékot!

Katonáim, álljatok sorba. A kiáltásra: Ki olyan, mint Isten!, emeld fel a halálos és erős fegyvert (El Rosario).

Nem fog ugyanabban az időben esni az univerzumban, és nem lesz globális hőség, amíg a Figyelmeztetés meg nem történik!

Amikor meglátod a Fénykeresztet az égen, ne feledd, hogy mindez elhangzott és le van írva. Szenvedni fogsz, oh! Emberség, elszenvedi a halált, mert a próbaoltást választottad. Aki már beoltott, az nem él tovább két-három évnél. Képesek lesznek tovább élni a büntetés napjáig? Igen, élni fognak, mert a mennyország megfelelő módon adta természetes gyógyteáit és szörpjeit.

Ha abbahagyja a gyűlölködést és felemeli a kezét a Mindenható Istenre, ha nem engedelmeskedik ateista, szabadkőműves, sátánista, kommunista és korrupt kormányainak, akkor megtalálja az Úr örömét!

A mennyország erős imákat adott neked az idők végezetéig. Tehát elmélkedj a próféta tanítvány szavain, gyűlj össze házakban és menedékhelyeken.

Istenünk, Urunk, áldjon meg téged és adj békét. Máriától és a Szentlélektől vagyok. Ámen."

Forrás: https://sagradoscorazones.wixsite.com/apostolado


Ne maradjon az utcán éjszaka – 2017. február 15

[Lásd a weboldalt: https://www.jesusmariasite.org/do-not-stay-in-the-street-until-the-wee-hours-of-the-night/ ]

Ne maradjon az utcán az éjszakai órákig

2017. február 15. Mária, a Megszentelő sürgős felhívása Isten gyermekeihez

„Az én Uram békéje legyen veletek, Szívem kicsinyei.

Gyermekeim, a jó és a rossz harca hamarosan elkezdődik a világotokban.

A gonosz erői kiszorulnak a mennyei helyekről, és hamarosan a csatákat a Földön vívják.

E végidõk embereinek gonoszsága és bûne a démonok erõforrása; ezért jönnek le ezek a gonosz erők a Földre, hogy megerősítsék magukat és megkezdjék a Nagy Armageddont.

Vigyázzatok magatokra kicsinyeim, mert már sok démonok által megszállott lélek van a ti világotokban; ne feledd, hogy semmilyen körülmények között ne keveredj vitába és veszekedj megszállott testvéreiddel, mert a veszekedés nem hússal és vérrel van, hanem a hatalmakkal és fejedelemségekkel, a mennyei helyeken lakó gonosz szellemekkel; mert nekik van parancsuk, hatalmuk és uralmuk e sötét világ felett.

Ezeknek a megtestesült spirituális entitásoknak az ereje óriási, és az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük őket, a harcias imával; Isten Szent Szellemének erejére és Szeretett Fiam Drága Vérének és Sebeinek erejére hivatkozva.

A gonosz szellemek már az éjszakai órákban kószálnak, keresik az Istentől távol lévő lelkek testét, hogy birtokba vegyék. Ne maradjatok, gyermekeim, az utcán a hajnali órákig, nehogy kellemetlen meglepetések érjetek magatokat.

A gonosz seregei minden oldalról megtámadnak téged, különösen a bevallatlan és meg nem bánt bűnökkel nyitott lelki ajtókon keresztül. Életed minden területén találkozni fogsz a gonosz támadásaival; a legrosszabb ellenségek a saját rokonaid lesznek. A világ vitákba és háborúkba fog belemenni, és az emberek vére sok nemzetben ömlik majd.

Az emberek elméje csatatér lesz, és bennük a legerősebb harcok fognak megvívni a szabadságodért. Gyermekeim, engedelmeskedjetek minden foglyul ejtett gondolatot Jézus Krisztusnak (2Korinthus 10:5).

Minden nap szenteljétek magatokat Fiam Vérének, és terjessze ezt a felajánlást rokonaitokra. Legyen megpecsételve az anyagi és lelki életetek Fiam Vérével, valamint elmétek és érzékszerveitek.

A Jó Pásztor Enoch eszközünknek adott kis imakönyvében és rózsafüzérében olyan imákat és rózsafüzéreket talál, amelyek minden nap lelki harcában szolgálnak majd; imádkozd őket a Spirituális Páncél imáival együtt, hogy visszaverhesd azokat a támadásokat, amelyeket a démonok küldenek neked, hogy megrabolják a békéd és a lelked.

Isten népe, ti vagytok az Én harcos hadseregem; készüljetek fel, és engedelmeskedjetek mindazoknak az utasításoknak, amelyeket e végidők hírnökeinken keresztül küldünk nektek, hogy megvédhessétek magatokat a gonosz seregeinek támadásaitól.

Legyen éber, éber és éber, és mindig óvja meg az elméje elleni támadásokat. Ne feledd, hogy ellenségem ismer téged és ismeri gyengeségeidet; Emiatt megtámadja az elmédet, hogy irányítani tudja egész lényét, és így uralkodhasson rajtatok, és elveszítse a lelket.

Így gyermekeim mindig a kezetekben hordozzák Szent Rózsafüzérem erejét, és imádkozzák azt reggel és este, hogy védve legyetek. Szenteljétek magatokat Két Szívünknek mielőbb, és terjessze ezt a felajánlást rokonaira.

Vedd fel a Spirituális Páncélt reggel és este, és engedelmeskedj minden utasításunknak, hogy győztes maradhass.

Uram békéje maradjon meg bennetek.

Édesanyád, a Megszentelő Mária szeret téged.

Ismertesse üzeneteimet az egész emberiség, Szívem kicsiny gyermekei.”

Forrás: https://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html

BKP: A bergogliánus szekta önpusztító eretneksége és az egyháztörténet

 

A püspöki insigniákat viselő varázslók és sátánisták kontinentális európai sabbathjára – azaz őrjöngésére és önkényeskedésére – február 5-12. között kerül sor Prágában. Céljuk az LMBTQ összes szexuális ocsmányságának a legalizálása. Ez a bergogliánus szekta Pachamama démont imádja. Ennek a démonnak mindmáig mutatnak be emberáldozatokat, például Bolíviában is. Ez a szekta alapítója, Bergoglio vezetésével – aki 2022-ben nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak és a démonoknak a kanadai varázsló közreműködésével –, az ún. szinodális utat szorgalmazza. Célja Krisztus egyházának a sátán globalista antiegyházává – New Age – alakítása. Olyannyira sokkoló, Isten, egyház és emberiség ellenes gonosztettről van szó, hogy az egyszerű ember, de még egy katolikus pap sem képes ezt ésszel felfogni. Igen, ez valóban felfoghatatlan és messzemenően sokkoló. Sajnos ez az égbekiáltó gaztett szörnyű valóság.

 

Rövid betekintés az egyháztörténetbe

A 680-681 között tartott VI. közzsinaton több egyházi főméltóságot, köztük Honorius pápát is, kizárták az egyházból. A zsinat döntéseit, amelyek tartalmazták ezeket a kizárásokat, II. Leo pápa hitelesítette. Itt a monotheletizmus (monos – egy, thelema – akarat) herézisének elítéléséről volt szó. Az eretnekek azt állították, hogy Krisztus két, isteni és emberi, természetének egy akarata van. Az egyház első négy zsinata által elfogadott tanítása az, hogy Krisztus egy személy, akinek emberi és isteni természete van. Az emberi természet feltételezi az emberi akaratot. Az isteni természet az isteni akarattal függ össze. Ennek ellenére mindkét természet, ami hittitok, a mi Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus személyében, aki valódi Isten és valódi ember, kapcsolódik össze.

Az eretnekek azt állították, hogy a két természetnek, az emberinek és az isteninek is, csak egy akarata van (mono-thelos). Ezzel a herézis kétségbe vonta Krisztusnak az emberiség bűneiért elvégzett megváltó áldozatát. A megváltó Krisztusról szóló dogma a kereszténység alapdogmája.

Honorius pápa 639-ben halt meg. Utána Severinus következett (640), aki elítélte ezt az eretnekséget. Utána IV. János (640-642) foglalta el a pápai trónt, aki zsinatot hívott össze Rómába. Ez a zsinat is elítélte a monotheletizmust 641-ben. A pápa kijelentette:

„Az egy akaratról szóló tanítás eretnek. Tegyék fel a kérdést az eretnekeknek, hogy melyik az az egy akarat: az emberi vagy az isteni. Ha azt mondják, hogy az isteni, akkor tagadják Krisztus valódi emberi természetét, és ezzel manicheizmusba esnek. Ha azt állítják, hogy ez az egy akarat (mono-thelos) emberi, akkor el kell vetni őket mint Krisztus istenségének tagadóit.“

I. Theodor pápa (642-649) II. Konstantintól kérte az eretnek dekrétum (Ekthesis) azonnali hatályon kívül helyezését, amely az eretnek monotheletizmust szorgalmazta.

I. Márton pápa (649-653[655]) rögtön 649-ben zsinatot hívott össze Rómába, amely élesen elítélte az eretnek monotheletizmust. A zsinaton részt vett Hitvalló Maximosz (megh. 662), az igazhit egyik fő védelmezője is. A császár megparancsolta, hogy fogják el a pápát és Hitvalló Maximoszt is Rómában és vigyék őket Konstantinápolyba. A bíróság előtt a pápa ezt mondta:

,,Tegyétek csak meg velem azt, amit akartok és már régen elhatároztatok.Még ha darabokra szabdaltok, akkor sem fogok a konstantinápolyi egyházzal közösséget vállalni.

Márton pápa halálos ítéletét aztán a krimbeli Chersonba (Szevasztopol) történő száműzetésre változtatták. Itt halt meg 655. szeptember 16-án a börtön és a kínzások következményeként.

Pál eretnek egyházatya követei felkeresték Isten szolgáját, Maximoszt is. Csalafinta módon megkérdezték tőle, hogy az egyházba tartozik-e, ha pedig igen, akkor egyesüljön velük. Szent Maximosz ezt felelte nekik:

„Az Úr Jézus szerint az az egyház, amely az igaz, üdvözítő hitet vallja. Ezért nevezte Pétert boldognak, és az ígérte, hogy rá építi az egyetemes egyházat. (lásd Mt. 16,16-19) Ezért meg akarom ismerni a ti hitvallásotok tartalmát. Ha nem ellenkezik az igazsággal, azonnal közösséget vállalok veletek.“

Az eretnek hierarchia ösztönzésére a császár száműzetésre ítélte Maximoszt. Innen vitték kihallgatásra Konstantinápolyba. Kérdezgetni kezdték Maximoszt, hogy egységre lép-e Konstantinápollyal. A hitvalló így válaszolt:

„Nem, mert ennek az egyháznak a képviselői azzal, hogy félredobták a négy közzsinat döntéseit, saját magukat zárták ki az egyházból. Ezzel elvesztették hatáskörüket és papságukat, amint az ki is lett hirdetve Rómában (649). Ezért azt kérdezem: Mely szentségeket szolgáltathatják most ki? Vagyis milyen lélek száll azokra, akiknek kiszolgáltatják? … Az Írásból tudom, hogy a Szentlélek anathemával sújtja még az angyalokat is, ha más evangéliumot hirdetnek (lásd Gal 1,8).

II. Leó 681-ben ezekkel a szavakkal hitelesítette a VI. zsinatot és Honorius pápa egyházból való kizárását: „Honorius megengedte, hogy a szeplőtelen egyházat meggyalázzák.“ A spanyol püspököknek ekként írt Honoriusról: „Örök elvettetés a büntetése a pharani Theodornak, az alexandriai Cyrusnak, Pyrrhusnak, Pálnak és Péternek, Konstantinápoly püspökeinek, Honoriusszal együtt, aki a hamis dogma fellobbanó lángját nem oltotta el, mint ahogy az egy egyházi tekintélyhez illett volna, hanem nemtörődömségből támogatta.“

Honorius kiátkozását megismételte a trullói, valamint a VII. (787) és a VIII. (869-70) közzsinat.

Szent Márton pápa és Szent Maximosz kijelentéseinek időszerűsége az egyház mai állapotában

Idézet Szent Márton pápától: ,,Tegyétek csak meg velem azt, amit akartok és már régen elhatároztatok. Még ha darabokra szabdaltok, akkor sem fogok a konstantinápolyi egyházzal közösséget vállalni.”

Kommentár: Egységre lépne-e ma Szent Márton pápa a római eretnek egyházzal? Nem! Inkább darabokra szabdaltatná magát.

Idézet Szent Maximosztól: „Az Úr Jézus szerint egyház az, amely az igaz, üdvözítő hitet vallja. Ezért nevezte Ő Pétert boldognak, és azt ígérte, hogy rá építi egyetemes egyházát.“

Kommentár: Jézus az Ő egyházát Péterre építette, Bergogliora a sátán építi antiegyházát, a New Age-t.

Péter boldog, és vele együtt mindazok, akik kitartanak az igaz tan mellett. Bergoglio átkozott – a Gal 1,8-9 szerint – és vele együtt mindazok, akik befogadják az ő hamis tanítását és a szinodális öngyilkosságot.

Idézet Szent Maximosztól: „… ennek az egyháznak a képviselői azzal, hogy félredobták a négy közzsinat döntéseit, saját magukat zárták ki az egyházból. Ezzel elvesztették hatáskörüket és papságukat, amint az ki is lett hirdetve Rómában (649).“

Kommentár: Ez szó szerint érvényes a bergogliánus szektára, amely eretnek programját az ún. szinodális útban koncentrálta, amely legalizálja a bálványimádást és az LMBTQ ocsmányságait. Ez a bergogliánus szekta elvetette nemcsak a négy egyetemes zsinat döntéseit, hanem a teljes Tízparancsolatot és Krisztus parancsolatait, valamint az Apostoli Hagyományt, az atyák és a szentek hagyományát, az összes érvényes, tehát igazhitű zsinattal együtt.

Idézet Szent Maximosztól: Ezért azt kérdezem: Mely szentségeket szolgáltathatják most ki? Vagyis milyen lélek száll azokra, akiknek kiszolgáltatják?

Kommentár: Ezek a lényeges kérdések azon püspökök és a papok számára, akik lelki egységet alkotnak a bergogliánus szektával. A válasz világos. A szentségek a Szentlélek nélkül érvénytelenek, tehát a püspök- és a papszentelés is.

Idézet Szent Maximosztól: „Az Írásból tudom, hogy a Szentlélek anathemával sújtja még az angyalokat is, ha más evangéliumot hirdetnek. (Lásd Gal 1,8)

Kommentár: Tehát Bergoglion és az ő szektáján Isten anathemája – az egyházból való kizárás – ül. Ha meg nem térnek, örökre elvettetnek.

Idézet a VI. egyetemes zsinattól és Leó pápától: „Honorius megengedte, hogy a szeplőtelen egyházat meggyalázzák. … Honorius a hamis dogma fellobbanó lángját nem oltotta el, mint ahogy az egy egyházi tekintélyhez illett volna, hanem nemtörődömségből támogatta.“

Kommentár: A II. Vatikáni Zsinat pápái megengedték, sőt még aktívan együtt is működtek abban, hogy a „szeplőtelen egyházat meggyalázzák“ a neomodernizmus, a szinkretizmus eretnekségeivel, a pogánysággal és az aggiornamentóval egyetemben. A zsinat utáni pápák a téves dogma fellobbanó lángját nem oltották el, de nem csupán nemtörődömségből, hanem aktivitásukkal még támogatták is. Tehát ugyanúgy, ahogy Honoriusra, rájuk is Isten anathemája hullt.

Az Egyházi Hagyományok szemszögéből az ún. Szinodalitásról szóló zsinat a katolikus egyház satanizálását jelenti. A Gal 1,8-9 szerint Isten anathemája hullik a 2023. február 5-12. között Prágában megrendezett satanizáló és varázsló sabbath összes résztvevőjére.

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+Metód           +Timóteus

Püspök-titkárok

2023.1.23.

Letöltés: BKP: A bergogliánus szekta önpusztító eretneksége és az egyháztörténet (2023.1.23.)