2023. szeptember 27., szerda

Angela Fabiani - Simona Patalano (Zaro)

 

Simona és Angela – Azért jövök hozzátok, hogy megmutassam…

Zaro di Ischia Szűzanya  Simona Patalanonak 2023. szeptember 26-án:

láttam anyát; csupa fehérbe volt öltözve, fején tizenkét csillagból álló korona és a lábáig ereszkedő kék palást, amit egy kőre helyeztek, amely alatt vízfolyás folyt. Anya üdvözlésképpen kitárta a karját, jobb kezében pedig egy hosszú, szent rózsafüzér volt, mintha jégcseppekből készült volna. Legyen Jézus Krisztus dicséret.

Gyermekeim, régóta jövök közétek: azért jövök hozzátok, hogy megmutassam nektek az utat, amely Fiamhoz, Jézushoz vezet, azért jövök hozzátok, hogy segítsek, békét és szeretetet adjak nektek. Azért jövök hozzátok, gyermekeim, hogy beszéljek nektek az Atya, a jó és igaz Isten hatalmas szeretetéről. Óriási szeretetében nekünk adta Egyszülött Fiát, aki teljesen átadta magát neked kenyérként. Gyerekek, nincs szebb dolog, mint odaadni önmagunkat, odaadni magunkat teljes lélekkel és testünkkel, odaadni magunkat szeretetből. Gyermekeim, azért jöttem hozzátok, hogy megmutassam nektek az utat, amely az Úrhoz vezet, egy utat, amely gyakran keskeny és kanyargós, néha fárasztó; Azért jövök, hogy kézen foglak és vezesselek, nehogy eltévedj az úton, és ha fáradt vagy és nincs erőd, a karomba veszlek, és úgy viszlek, mint a gyerekeket. Gyermekeim, adjátok át magatokat a karjaimban, hadd vezesselek titeket, hadd vezesselek titeket épségben az Atya házába.

Gyermekeim, szeretlek benneteket, hatalmas szeretettel szeretlek benneteket. Gyermekeim, ne forduljatok el Szeplőtelen Szívemtől, ne hagyjátok el a kezemet. Gyermekeim, az Atya Isten jó és igazságos, és hatalmas szeretettel szeret benneteket, páratlan szeretettel. Átmegyek köztetek, gyermekeim, simogatlak benneteket, megérintem szíveteket, letörlöm könnyeiteket, hallgatom sóhajaitokat. Szeretlek, gyerekek, szeretlek titeket.

Most szent áldásomat adom neked. Köszönöm, hogy siettél hozzám.

Zaro di Ischia Szűzanya Angela Fabianinak 2023. szeptember 26-án:

Ma délután anya fehérbe öltözve jelent meg; a körülötte tekert köpeny is fehér és széles volt, és ugyanaz a köpeny takarta a fejét is. Fején tizenkét ragyogó csillagból álló korona volt. Anya mellkasán tövisekkel koronázott hússzív volt. A Szűz imára kulcsolta a kezét; kezében egy hosszú szent rózsafüzér volt, fehér, mint a fény, és szinte a világra helyezett mezítlábig ért.földgolyó]. A világon ott volt a kígyó, akit Szűz Mária szilárdan tartott a jobb lábával. A világot egy nagy szürke felhő borította. A Szűz a köpenyének egy részét a világ egy részére csúsztatta, eltakarva azt. Anya arca szomorú volt, de a mosolya anyai. Legyen Jézus Krisztus dicséret.

Drága gyermekeim, térjetek meg és járjatok a jóság útján; gyerekek, arra kérlek benneteket, hogy térjetek vissza Istenhez. Fogadd el a meghívásomat. Imádkozz többet, imádkozz szívvel, imádkozz a szent rózsafüzért. Jöjjetek hozzám: mindnyájatokat Fiamhoz, Jézushoz akarlak vezetni. Jézus jelen van az Eucharisztiában. Jézus csendben vár rád a föld minden sátorában: ott Jézus él és igaz.

Kedves gyerekek, kérlek térjetek meg! Imádkozzatok kitartással és bizalommal; Egyesülök az imáiddal, egyesítem magam a bánataiddal, egyesítem magam az örömeiddel. Gyerekek, a világot elhomályosítja és megragadja a gonosz. Sokan elutasítják Istent. Sokan elfordulnak Tőle; így sokan csak a szükség idején bízzák rá magukat. Gyerekek, csak Isten mentsen meg!

Drága szeretett gyermekeim, ma ismét arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok szeretett Egyházamért és minden szándékomért.

Aztán anya megkért, hogy imádkozzam vele, szélesre tárta a karját, és együtt imádkoztunk. Amíg vele imádkoztam, több látomásom volt, de a Szűzanya megkért, hogy ne írjak. Aztán mindenkit megáldott, de különösen a betegeket.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.