2013. november 16., szombat

98 nap van hátra a világvégéig


Az újabb világvége dátuma 2014. február 22, amikor a vikingek szerint Apokalipszis lesz.
A vikingek Ragnaröknek nevezik ezt a napot. A skandináv legendák szerint ezen a napon öli meg az óriási Fenrir farkas Odin istent. Csupán két ember marad életben, akik új civilizációt szülnek.

Az Egyesült Királyságban már aktívan foglalkoznak a világvégével a szórakoztató- és kereskedelmi vállalatok. York városában, ami a skandináv népekhez kötődik, minden éjjel kürtöt fújnak Ragnarök eljövetelére figyelmeztetve.
Oroszország Hangja

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ti egyedül fogtok megállni Előttem, nem lesz senki mellettetek

2013. november 15. péntek, 20:00
Drága szeretett leányom, Atyám, a Legmagasságosabb Isten Felhatalmazása által arról szeretném tájékoztatni mindazokat, akik az Én Nevemben szenvednek, hogy a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésének ideje közel van.
Azok közületek, akik tudomást szereztek erről – Irgalmasságom Nagy Napjáról –, rövidesen látni fogják a jeleket. Nektek meg kell vallanotok vétkeiteket Előttem, hogy megfelelően fel legyetek készülve erre az eseményre, mely sokkolni fogja a világot.
Én ezt rövidesen megteszem, még mielőtt túl késő lenne, hogy megmentsem azokat az embereket, akik elvágták a köldökzsinórt, amely Hozzám kötötte őket. Meg kell bíznotok Bennem, és imára kell összegyűlnötök, hogy a sötétségben lévő lelkek ne vesszenek el, még mielőtt felmenteném őket bűneik alól. Nézzetek most a szívetekbe és a lelketekbe, és úgy nézzétek azokat, ahogyan Én látlak benneteket. Mit láttok? Képesek lesztek megállni Előttem és ezt mondani: „Jézus, én mindent megteszek, amit kívánsz tőlem, hogy úgy éljem az életemet, ahogyan azt Te elvárod tőlem.”? Vajon ezt fogjátok mondani: „Jézus, én megbántottalak téged, mert sajnos én nem vagyok többre képes, légy tehát Irgalmas a lelkemhez.”? Vagy ezt fogjátok mondani: „Jézus, én vétkeztem, de csak azért, mert meg kellett védenem magam.” ?
Ti egyedül fogtok megállni Előttem, nem lesz senki mellettetek. Én meg fogom nektek mutatni a lelketeket. Minden foltot látni fogtok rajta. Át fogjátok élni a bűnt, és aztán időt adok nektek arra, hogy kérjétek Tőlem: hogy mutassam meg nektek Irgalmamat. Nem azért, mintha jogotok lenne Irgalmasságomra, hanem mert úgy döntöttem, hogy megadom nektek ezt az Ajándékot.
Az Én Napom váratlanul kihajnalodik azon jelek által, amelyek előre meg lesznek mutatva nektek.
Három évet töltöttem azzal, hogy megpróbáljam megnyitni szemeteket az Igazságra. Néhányan közületek elfogadták azt, mások viszont visszadobták azt az Arcomba. Most van itt az Isteni Irgalmasságom ideje, és csak azok, akik megnyitják Nekem a szívüket, és akik elfogadnak Engem, fognak esélyt kapni önmaguk megváltására.
Legyetek hálásak feltétel nélküli Szeretetemért.
Jézusotok