2020. december 26., szombat

Üzenet Énochnak

Nyájam, Figyelmeztetésem és Csodám lesz az utolsó lehetőség, amelyet megadok az emberiségnek a megtérésre!
2020. december 2. 09:50 .
Jézus, a Jó Pásztor hívása hű nyájához. Üzenet Enochnak.
Békességem veled, nyájam . Kis Nabi, mondd meg az emberiségnek, hogy ez már a nyomorúság ideje és nincs visszaút. A nyomorúság egyre erősebb lesz, és megtisztít, amíg úgy nem ragyogsz, mint a kelyhek. Figyelmeztetésem ideje visszaszámlálódik, napja egyre csak jön és közelít.
Az örökkévalóságon átívelve úgy ítélnek majd meg, mintha eljött volna az órád,  és elvezetnek arra a helyre, amely a cselekedeteidnek megfelel. Megszámlálható kisebbség Isten királyságába, a lelkek túlnyomó része Tisztítótűzbe vagy Pokolba kerül.
A nyájam, a Figyelmeztetésem és a Csodám lesz az utolsó lehetőség, amelyet megadok az emberiségnek a megtérésre. Végtelen irgalmam sok léleknek megadja a kegyelmet, hogy térjen vissza ismét ebbe a világba, hogy visszatérhessenek az üdvösség útjára, és ne kérdőjelezzék meg újra létemet, valamint a Menny, a Tisztítótűz és a Pokol létét. Millió langyos lélek megkapja a visszatérés kegyelmét, hogy a Csoda idején megtérjen. Ha nem, örökre elszakadnak nyájamtól. Lelkek milliói bűneik súlya miatt nem térnek vissza ebbe a világba. Figyelmeztetésem lesz számukra,  útlevél az örök halálba.
A nyájam juhai, a nagy gyötrelem ideje, ellenfelem utolsó uralkodásával kezdődik, és három és fél évig fog tartani. Ez idő alatt a nyáj teljesen megtisztul és készen áll arra, hogy megvívja az utolsó harcot a szabadságáért.Ellenfelemet és gonosz seregét legyőzik és kiűzik a föld színéről. Ezért legyetek figyelmesek és éberek, mert közeledik Királyotok és Megváltótok diadalmas visszatérése. Lámpáitok továbbra is égjenek az imádságtól, hogy kimehessetek találkozni Uratokkal és Megváltótokkal, aki máris kopog a lelketek ajtaján.
Nyájam, a szorongás napja és a nagy felfordulás közeleg, de ne félj. Én, örök pásztorod, nem engedem, hogy bárányaim elvesszenek.
Juhomnak hívlak téged, figyelj a hangomra, és maradj a nyáj közelében, mert hamarosan eljövök, hogy összegyűjtselek, hogy csak egy Pásztor és egy nyáj legyen. Az éjszaka és annak sötétsége közeleg, ne félj, bármennyire is erősek a megpróbáltatások, mindig maradj szilárd a hitben.Mindig imádkozz és vigyázz, és biztosíthatlak arról, hogy minden elmúlik, mint egy álom, és semmi, és senki sem tudja ellopni tőled a békémet.
Az én nyájam legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok. (Máté 10:16.) Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: (1 Péter 5: 8) . Ha imádkozol, és szellemi páncéloddal jól véded magad, akkor a Menny oltalma lesz veled, de ha elfordulsz az imától és Istentől, akkor fennáll a veszélye, hogy eltévedsz, mert ma már a sötétségben élsz.  Engedelmeskedj tehát, nyájam, az utasításoknak, amelyeket adok neked, hogy e sötétség közepette járhass és biztonságosan megérkezhess az Új Teremtésem ajtaja elé.
Békét hagyok neked, az Én békességemet adom neked. Térj meg, tarts bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Országa.
Mestered, Jézus, a mindig jó Pásztor.


A nyájam pásztorai, nyissátok meg ismét a templomaimat, hogy hűséges embereim eljöhessenek imádni Engem, ne váljon bűnössé azzal, hogy követitek egyházam ellenségeinek játékát, hogy holnap ne kelljen mit megbánnotok!
2020. december 13. 13:50.


JÉZUS, AZ ÖRÖK PAP, SÜRGETŐ HÍVÁSA A NYÁJ PÁSZTORAINAK. ÜZENET ENOCHNAK.

Gyermekeim, béke legyen veletek .

Nyájam pásztorai, a szomorúság és a magány eluralkodik rajtam,  látva, hogy sokan elárulnak engem, akik belülről elpusztítják népem hitét és Egyházamat. Örök  főpapként fájdalmat és szomorúságot okoz számomra azoknak papoknak és szolgáknak a száma, akik profán módon terjesztenek, és a járvány ürügyén kezükbe adják a Kenyeret, hogy elkerüljék a már több vírust. Ez összeesküvés és Egyházam elleni közvetlen támadást,annak elpusztítására. A kézbe áldoztatás nem tőlem származik. Az egyházi szabadkőművesség, az úgynevezett mesterterv vezette be, amelynek célja Egyházam elpusztítása. Ez az ellenfelem füstje, amely a II. Vatikáni Zsinat után behatolt Egyházamba.


Szeretett gyermekeim, milyen szomorú vagyok, amikor azt látom, hogy csak az én templomaimban van fertőzésveszély, sokan közületek és Egyházam ellenségei szerint. Az emberi tevékenység egyéb területein tömegek vannak, távolságtartás nélkül és minimális protokollokkal, és nincs fertőzésveszély. Csak egyházaimban és vallási tevékenységemben van cenzúra. Csak templomaimban vannak távolságtartások és szigorúságok a protokollokban, és a legszomorúbb az, hogy látom, hogy szeretteim közül hányan hallgatnak félelem miatt, és engednek egy ilyen aljas megtévesztést és nyájamon való taposást.

Megkezdődött gyülekezetem Kálváriája, vérkönnyek folytak a szememből, amikor látom az árulást, amelyet sok lelkipásztoromtól kapok, akik azt állítják, hogy rokonaim! Egyházam ellenségei öszeesküvést terveznek ellenük, és sokan gyáván hallgatnak, mások magatartásukkal követik az összeesküvők játékát.
Ha ezen az úton megy Egyházam, akkor nagyon hamar eltűnik a Szent Áldozatom. Így teljesül az, amit Dániel 12, 11 könyvében írnak, amely a templom elsöprő pusztulásáról beszél. 11"Attól az időtől kezdve, amint megszűnik a mindennapi áldozat, és felállítják a vészt hozó undokságot, ezerkétszázkilencven nap lesz". Jaj azoknak a hűtlen polgármestereknek és pásztoroknak, akik egyesek arrogáns magatartása és mások jellemhiánya miatt megengedik Egyházam megsemmisítését. Az igazat megvallva, már meg is kapták a jutalmukat! Emlékezzetek arra, amit Igém mond: 1"Jaj a pásztoroknak, akik elvesztik és szétszélesztik legelőm juhait – mondja az Úr. 2Ezért ezt mondja az Úr, Izrael Istene a pásztoroknak, akik népemet vezetik: Szétszélesztettétek nyájamat, szétkergettétek, s nem törődtetek vele. Nos, nekem majd lesz gondom rátok, mégpedig gonosz tetteitek szerint – mondja az Úr". (Jeremiás 23. 1,2)

Ma Egyházam ellenségei összeesküvést folytatnak ellenem, akiket egy pandémia ürügyén védenek, és sok lelkipásztorom segít abban, hogyhozzáállásukkal elpusztítsák népem hitét.
Sok pásztor bezárja templomaimat, mások pedig profán módon terjesztenek. A hitehagyás fokozódik sok pásztorom hozzáállása miatt, mert amit csinálnak, emiatt szétszórják juhaimat. Hűtlen pásztorok, Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet!
Szent misém minden vértelen áldozatában Élek és Valóságos vagyok, lelkileg köztetek és népem között ,akkor." Ha Isten veled, ki ellened"?
Népem imájának ereje nem fertőz, éppen ellenkezőleg, gyógyít és felszabadít. hűséges népem hite és imája minden vírus vagy járvány legjobb ellenszere. A nyájam pásztorai, nyissátok meg ismét a templomaimat, hogy hűséges embereim eljöhessenek imádni Engem.Ne válj bűnössé azzal, hogy követed egyházam ellenségeinek játékát, hogy holnap ne legyen mit megbánnod!

Békét hagyok neked az Én békességem adom neked.  Tarts bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Királysága.

Jézus a Fő és Örök pap .




kép.png



Gyermekeim, gyülekezzetek lelkileg a jászol körül, és dicsérjük Isten dicsőségét, amely a betlehemi gyermek gyengédségében és alázatosságában nyilvánul meg előttetek.
2020. DECEMBER 25. 12:00.

A JÁSZOL GYERMEKÉNEK HÍVÁSA IGAZ NÉPÉHEZ .
ÜZENET ÉNOCHNAK.

Dicsőség Istennek a mennyben és a földön,  és béke a jóakaratú embereknek.

Legyen a betlehemi gyermek békéje mindannyiótokkal .

Gyermekeim, gyülekezzetek lelkileg a jászol körül, és dicsérjük Isten dicsőségét, amely a betlehemi gyermek gyengédségében és alázatában nyilvánul meg előttetek. A te Istened született neked, nyissátok ki szíveteket, jóakaratú emberek, hogy az újszülött Jézus bennük lakhasson. Élvezd a születésemet, mint család, és imádj engem is szíved jászolában. Ne engedjétek szeretett gyermekeim, hogy a karácsony szelleme meghaljon, mert ezeknek az időknek Heródesei a jászolban akarják befejezni a Gyermek hagyományát. Le akarnak cserélni egy idős ember alakjára, akit "Mikulásnak" hívnak ,ez a kép képviseli a mai fogyasztói világot.

A betlehemi gyermek hagyományának nemzedékről nemzedékre fenn kell maradnia hűséges népem szívében. Ne engedd, hogy az én nyájam emberséges Istenedet az emberek keze által helyettesítse a fogyasztás istene.
Én vagyok a te Jézusod, aki megmutatja magát neked a betlehemi gyermek alázatában, szegénységében és gyengédségében.  Szeretnék példát mutatni nektek az isteni akarat iránti alázatról és engedelmességről, hogy ti is engem utánozva legyetek egyszerűek, alázatosak és engedelmesek Isten tervei iránt.

Nyisd meg előttem pásztoraidat és kis szíveidet, hogy meggyújtsd bennük szerelmem tüzét. Gyermeki alázatban és ártatlanságában jövök hozzád, üdvözölj, mert én vagyok a Fény, amely megvilágítja a világ sötétségét és hogy megvilágítsa ezt a világot. Azért jöttem, hogy békét és szeretetet hozzak neked, hogy meggyújtsam őket a szívedben. Én vagyok a Betlehemi Gyermek, aki kinyitja a kis karjait, és várja, hogy magaddal vidd. Gyertek, lelkészek és pásztorok, imádni a már megszületett Gyermeket. Örülj, mert a megmentőd már a közeledben van. Énekeld ezen a napon a "Gloria in Excelsis Deo" -t Angyalaim társaságában, mert Isten dicsősége megnyilvánult előtted a Jézus Gyermek édes és gyengéd jelenlétében a jászolban.

GLORIA IN EXCELSI DEO

Fent angyalok kristályhangjukkal .
Elmennek énekelni a gyermek dicsőségét.
Békét énekelnek az embereknek .
Gloria az Excelsis Deo-ban.
Gloria az Excelsis Deo-ban.


Ne hagyd, hogy  a gyermek, aki éjjel jön, ne nézzen ránk.
Ha a szemed elalszik, a szeretet kinyitja őket.
Gloria az Excelsis Deóban.
Gloria az Excelsis Deóban.

Ma teljesül az ígérete.
Istenünk megment minket.
Énekeljük örökké az angyalok jóságát .
Gloria az Excelsis Deo-ban.
Gloria az Excelsis Deo-ban .

Angyalok, töltsd meg a földet .
Az égi bejelentésből.
Angyalok, érintsd meg a dicsőséget .
Az angyalok békét énekelnek .
Gloria az Excelsis Deo-ban.
Gloria az Excelsis Deo-ban.

Megváltód, a Betlehemi Gyermek .

Terjeszd üzeneteimet minden jó szándékú ember felé.

BOLDOG KARÁCSONYT!


http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html