2008. november 25., kedd

Medjugorjei üzenetek 2008. november

2008. november 2.
„Drága gyermekek! Ma az Istennel való teljes egyesülésre hívlak benneteket. Testben a földön vagytok, de arra kérlek benneteket, hogy lelketek legyen a lehető leggyakrabban Isten közelében. Ezt az imával éritek el, ha nyitott szívvel imádkoztok. Így adtok hálát Istennek azért a mérhetetlen jóságért, amit általam ad nektek, és őszinte szívvel fogadjátok majd a kötelességet, hogy ti is így cselekedjetek azokkal a lelkekkel, akikkel találkoztok. Köszönöm nektek, gyermekeim.”
Majd a Szűzanya hozzátette: „Szívből kérem Istent, hogy adjon erőt és szeretetet pásztoraitoknak, hogy ebben segíteni, és vezetni tudjanak benneteket.”

Medjugorje, 2008. november 25.
Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy ebben a kegyelmi időben imádkozzatok azért, hogy a kis Jézus megszülessen a szívetekben. Ő, aki maga a béke, általatok az egész világnak békét adhasson. Ezért gyermekeim, szüntelenül imádkozzatok ezért a zaklatott, reménytelen világért, hogy a béke tanúivá váljatok mindenki számára. Hadd áradjon ki szívetek által a remény, mint a kegyelem folyója. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!