2021. október 9., szombat

A lelkünk a tét...

Akartok még többet látni ebből az őrületből???!!!


Egyházi jóváhagyással: Erotikus videót készítettek az amerikai toledói székesegyházban

 

A két spanyol énekesnő, C. Tangana és Nathy Peluso pénteken a toledói székesegyházban felvett videóval indította útjára "Ateo" ("Ateista") című dalát.

Miközben rendkívül explicit pózokban táncolnak, azt éneklik: "Ateista voltam / de most hiszek / mert egy ilyen csodának, mint te, le kellett jönnie a mennyből".

"Papok" jelennek meg a pár bámészkodóiként, a közönség pedig 3D-s szemüveggel nézik őket, miközben pattogatott kukoricát majszolnak. Egy bizonyos ponton egy meztelen, pixeles Peluso tartja Tangana fejét.

A videó a székesegyház dékánjának, Juan Miguel Ferrernek az áldásával készült, aki egy október 8-i nyilatkozatában azt mondta, hogy a videó "provokatív üzenetet" tartalmaz, amely azonban "semmiképpen sem érinti a hitet" - legfeljebb a józan észbe vetett hitet, amelyet a Ferenc pápa kori egyház elveszített.

A 63 éves Francisco Cerro Chaves toledói érsek órákkal később tiltakozott, hogy "semmit sem tudott" a videoklipről, és "mélységesen sajnálja a történteket", és "minden hívőtől bocsánatot kért" - mintha a hívek felelősek lennének a megbocsátásért. Szokás szerint senki sem szenvedi el a következményeket. A felállás nyilvánvaló marketingstratégia volt.

Toledo 13. századi székesegyháza az amerikai kontinens prímási székhelye.

https://gloria.tv/post/yogGNURUwtVp2DJqYpBQLEFDp