2021. március 20., szombat

Opus Dei: Az újonnan felszentelt svájci püspök szentáldozást oszt a protestánsoknak

 

Március 19-i felszentelésén a 72 éves Joseph Bonnemain churi püspök szentáldozást osztott a református egyház három hírességének.

Bonnemain, az Opus Dei papja Spanyolországban született. A három protestáns, aki szentáldozást kapott, köztudottan nem hisz a szentségben, amit kaptak:

Famos Rita, a svájci református egyház elnöke,
Michel Müller, a zürichi református egyháztanács elnöke,
Mario Fehr, Zürich kanton kormányának tagja.

A felszentelésen jelen volt még két női és egy férfi prostituált, akik a "társadalmi perifériát" képviselték.

A szentmise végén Bonnemain letérdelt a nép elé, hogy áldást kapjon.

https://gloria.tv/post/r2okxzRsQ9G14n3o2NiD3t49d

A püspök bezárja a plébániákat, helyette megmenti a bolygót

 

John Arnold salfordi püspök radikális átszervezési tervet indított, amelynek értelmében 150 templomából 75-öt bezárnak, hogy pénzt takarítsanak meg.

Ezzel egyidejűleg Arnold tavaly novemberben Emma Gardnert nevezte ki "környezetvédelmi vezetőnek", hogy felügyelje az egyházmegyei környezetvédelmi központot.

A legutóbb a Manchesteri Egyetemen a környezeti fenntarthatóság vezetőjeként betöltött pozícióját 62 727 fontra (87 401 dollár) hirdették meg. A diClara.co.uk (március 19) megtudta, hogy az egyházmegye "ennek jóval több mint a dupláját" fizeti neki.

https://gloria.tv/post/3hoKLcxXpNzz3xc8dzLq8z6xE

A stabil homoszexuális kapcsolatok rosszabbak, mint az alkalmi kapcsolatok

 

José Antonio Ureta chilei szerző a FatimaTragedyHope.info oldalon (március 18) megjegyezte, hogy a homoszexuális "áldások" elleni legújabb vatikáni dokumentumból kimaradt, hogy "a stabil homoszexuális kapcsolatok súlyosabbak és bűnösebbek, mint az alkalmiak", mert megerősítik a bűnöst a bűnben és a megátalkodottsághoz vezetnek.

A dokumentum még dicséri is az ilyen kapcsolatok "pozitív elemeinek" jelenlétét, amelyek önmagukban "értékelendőek".

Ureta csalódott, hogy a dokumentum kihagyja azt a súlyosbító tényezőt, "hogy az ilyen kapcsolatok "súlyos romlottságot" és olyan bűnt jelentenek, amely "az égbe kiált".

https://gloria.tv/post/v1jf8TabNRyV3kGAGbf4NWPsy