2023. június 1., csütörtök

Matt Walsh - Mi a Nő?

"Mi a Nő?" az a film amely felteszi azt az egyszerű kérdést, Mi is a nő? És felvonultat olyan szégyenteljes "szakértőket" akik ezt a kérdést sem megválaszolni nem tudják, sem pedig nem is akarják. Mert bármiféle értelmes válasz erre az egyszerű kérdésre, teljes mértékben szétzúzná az abberált, pusztító, rossz indulatú tevékenységeik ideológiai alapjait.

A film nézettségi mutatói letaroltak szinte minden más filmet. Ami reménykeltő, hogy a többségünk még mindíg épelméjű és van még remény.
Miután a Twitteren letiltották a film promótálását 2023 június 1., Elom Musk, a twitter CEO-ja szembement az árral és a Twitterben, a Covidos időkben beágyazódott cenzúrával szemben, ami dícséretes, akármilyen multat is cipel maga mögött. Elon Musk feloldotta a filmmel szembeni korlátozásokat, és a Twitter számai szerint, alig egy hét alatt több mint 150 millióan, egészen pontosan 170 millióan nézték meg ezt a filmet (2023 juniusi adat).

Kiemelkedő személyiségeket láthattok a videóban, akik sok-sok embert nyomorítottak meg köszönhetően az emberbarátnak hazudott tevékenységeiknek. Jó példa erre a fickó 8:39-kor, Dr. Marci Bowers. Aki nőnek gondolja magát. Több mint 2000 embert csonkított már meg Frankenstein-t játszva, átszabva embereket. Azzal hiú reménnyel kecsegtetve, hogy nőből férfit, férfiból nőt készít. Ami mellesleg nem lehetséges. Nem létezik olyan műtét sem pedig pirula ami megváltoztatná valakinek a nemét. Hiába vágják le a mellét, vagy éppen a péniszét, ez nem változtat azon, hogy az illető egy nő vagy éppenséggel egy férfi.

A videóban szereplő nő, 14:22, Michelle Focier. Mint elmondta, több Planned Parenthood kórházban is dolgozott. Erről a korházról azt érdemes tudni, hogy a vezető szereplő a meg nem született, időnként a megszületett, gyermekek megölésében. Ezen mondjuk nem csodalkozom, mert aki hajlandó egészséges embereket megcsonkítani, talán az ilyen embertől, a meg nem született gyermekek megölése sem állhat távol.

A gender szót nem fordítottam le, nem hinném, hogy van rá megfelelő szavunk. Mert még csak nem is nemi szerepről van szó. A gender szó azt a hamis ideológiát tükrözi, miszerint egy nő lehet férfi, és forditva. Vagy éppen ha valaki úgy érzi akkor lehet egy dugóhúzo, vagy éppen egy traktor. Kicsit kisarkitva a dolgot, de nem áll messze a szomorú valóságtól, mert vannak gender listák több tucat lehetséges gender-el.

"Gender Affirmation Care"-t "gender megerösítés gondoskodás"-nak fordítottam, ami nagyjából megfelel a jelentésének. De ami mögötte van az igazából nagyon-nagyon távol áll a gondoskodától. Ezt a fajta szó játékot ahogy elnevezték, a báránybőrbe bújt farkashoz tudnám hasonlítani. Valójában ez az u.n. gondoskodás, egészséges testek szétvagdosását, hormonokkal valo kasztrálást, egészséges testek megcsonkítását takarja. Szépen becsomagolt politikailag korrekt névvel, hogy ne legyen annyira visszataszító. Hasonló ahhoz amikor azok akik támogatják a nők jogát ahhoz hogy szabadon megölhessék/megölethessék a saját gyermeküket, "Pro-Choice" - "Választást-Támogató" elnevezéssel illetik magukat, ahelyett hogy a gyermekek megölését támogatók vagy valami hasonló, a valóságot jól kifejező nevet használnának, amely persze erös visszatetszést és undort váltana ki minden jó érzésű emberben.

Eredeti film:
Matt Walsh - What is a Woman? - The Daily Wire

Isten szemével

2023.05.01.

1.

Egy alkalommal leborulva imádkoztam. Kértem az Urat, védje meg a papjainkat az új, modern kor „békepapságától”.

Jézus: Sok pap fiam szívébe a te kérésedre világosságot gyújtok.

2.

Arról volt szó, hogy a Szűzanya Istent szolgálta teljes mértékben.

Hang: Őt szolgálod te is.

Hang: Közösen.

Jézus: Gyermekem, nagy megtiszteltetés számodra, hogy Édesanyám segítőtársa lehetsz. Egy képen mutatom, hogy milyen boldog, hogy vele együtt szolgálod Istent.

3.

A Jézus szobron a kézsebeket néztem, és belém hasított valami: milyen igazságtalan, hogy Jézus úgy szenvedte el a kereszthalált, mint a legutolsó bűnöző, Ő, Aki a legeslegjobb volt mindenben.

Hang: De ki kellett engesztelni az Isteni Igazságosságot.

Érzés: Mi is meg vagyunk hívva erre, de legalább közelítsünk hozzá.

Kép: Egy tükör, mely az Úr Igazságosságát jelképezi. A tükör felé vagyok fordulva, és lassan közelítek hozzá. Mind közelebb és közelebb próbálok lépni. Még nem állok közvetlen előtte, de közelítek.

Kép: Sokan hátat fordítanak ennek a tükörnek, és azt csinálnak, amit akarnak. Majd amikor a túlvilágra kerülnek, sírnak a szürkeségben és a sötétségben (a purgatóriumban), mert ez a tükör szüntelenül előttük van.

Kép: Jézus felemelte a kezét, a sebe jól látható. Az hogy Ő engesztelt kínszenvedésével és kínhalálával, az mindig a szenvedő lelkek előtt van.

Jézus: Kínszenvedésem és kínhalálom nélkül mindnyájatok lelke elveszett volna. De Én kiengeszteltem Atyámat értetek. Tükörrel jelképezem Atyám igazságosságát előtted. Mutatom, hogy lassan-lassan mindig közelebb kerülsz ehhez a tükörhöz. Sajnos, ezt a tükröt a teremtményeim többsége nem veszi figyelembe, visszautasítja Isten igazságosságát. A tisztítóhelyen homályosan emlékezteti őket egy tükör, amit kihagytak az életükből. Mélyen bánják, hogy nem gondoltak soha Isten igazságosságára, hogy egyszer felelősségre lesznek vonva.

4.

Olvastam Maria Agredánál: Isten olyan sok kegyelmi ajándékot akar adni nekünk, többet, mint az egész teremtett világ együttvéve, vagy mint az angyaloknak adott kegyelem együttvéve. Csak az ember bűne az, ami gátló tényező ebben.

Érzés: Érdemes minden apróságot kihasználni, hogy az Úrnak örömet szerezzünk, és így, ezáltal nő az Ő dicsősége is.

Jézus: Én mindenkit nagyon szeretek, azt is, akinek a szíve zárva van Előttem, azt is, aki kinyitja a szívét, és legszívesebben az angyalokat felülmúlva mindannyiatokat beborítanálak kegyelmeimmel. Egyedül a bűn tart vissza ettől.

5.

Az engesztelésről, a feladatainkról, és általában az életünkről gondolkodtam.

Kép: Az Úr Jézus és a Szűzanya szelíden állnak, és szinte kérve, koldulva jönnek. Mintha tehetetlenek lennének, és várják, hogy „igen”-t mondjunk Nekik, hogy valamilyen feladatot tudjanak adni nekünk.

Érzés: Azért állnak az Égiek „szinte tehetetlenül”, mert mirajtunk keresztül akarnak munkálkodni a lélekmentés szempontjából, és nagyon kevesen vannak, akik a helyes utat választják.

Hang: Csend, nyugalom, béke kell Nekem.

Jézus: Tudod-e kislányom, hogy miért nem képesek többet és lelkesebben engesztelni, hogy miért elégednek meg a kevesebb áldozattal, lemondással? Mert nem lángol a szívük Irántam, Atyám és Édesanyám iránt. Édesanyám és Én annyira vágyódunk ezeknek a lelkeknek az igazi megtérésére. Szeretnek, de nem forrón, hisznek, de nem teljesen.

6.

Hang: Hűséges maradok a híveimhez jelenlétemmel.

Hang: Nagy hitehagyás következik.

Jézus: Ezekben a napokban is veletek voltam drága engesztelőim. Akik megtévedtek, azokat Szentlelkem hamarosan felvilágosítja a Nagyfigyelmeztetéskor.

7.

A Szentlélek Istenre gondoltam.

Hang: Magasztal.

Kép: A fejünk felett lebeg, mint fehér óriásgalamb, arany fényeket sugároz magából.

Jézus: Gyermekeim nagyon keveset foglalkoznak a harmadik Isteni személlyel. Pedig Ő minden megkeresztelt gyermekemben jelen van. Egy képen érzékeltetem a gyakori jelképét, a fehér galambot. Szórja kegyelmeit minden gyermekünkre, aki a keresztség szentségében befogadja Őt. Egyesek érzik és élvezik a segítségét. Mások pedig soha nem gondolnak Rá. Pedig az Ő aranysugarai örömöt, nyugalmat, békét adnak az embereknek. Irányítja, vezeti a gondolataikat, szavaikat és cselekedeteiket.

8.

Az jutott eszembe, hogy az emberek hogyan fogják átélni a Nagyfigyelmeztetést, és többek között azok, akik kegyelmi állapotban vannak.

Hang: Erős pozitív érzelmeket fognak előidézni ezek.

Kép: Az Úr elönt valakit forró szeretetével, a lelke szinte elolvad boldogságában.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés a kegyelem állapotában lévő, és Engem nagyon szerető gyermekeimnek hatalmas boldogságot, leírhatatlan örömet fog adni.

9.

Olvastam Maria Valtortánál: Jézus siratja Jeruzsálem pusztulását: „Meg kell történnie annak, ami igazságos, mert a romlottság minden mértéket meghalad ezen falak között, így magára vonja Isten haragját.”

Érzés: Ez igaz a mai időkre is, és olyan helyekre, ahol sok bűnt követnek el.

Kép: Arany fény.

Olvastam: Maria Valtortánál: Jézus folytatta: „Jaj a haza romlását előidéző polgároknak. Jaj azoknak, akiknek szenteknek kellene lenniük, hogy a többieket a becsületesség útjára vezessék, de helyette meggyalázzák küldetésüket és saját magukat.”

Kép: Jézus szelíden néz.

Jézus: Jeruzsálem pusztulását, mikor köztetek jártam, szomorúan láttam, de igazságosnak tartottam. Semmi különbség nincs a 2000 évvel ezelőtti romlottság és a mai között. Ma is úgy van, hogy sokaktól elvárnám, hogy szentek módjára tanítsák a náluk gyengébbeket, de nézd csak gyermekem, elhiszik a hazugságokat, és a humanizmus nevében elterelik a figyelmüket Atyám törvényeiről.

10.

Hangom: Uram, miért kell a sok háború és villongás?

Hang: Ne törődj te ezzel. Te csak Velem foglalkozz.

Jézus: A gonosz és az ő általa megbízott emberek gyűlöletet szítanak nemzeteken belül, és nemzetek között. Ennek meg kell történnie. Ez hozzájárul az emberiség tisztulásához.

11.

Egy lelkigyakorlaton az angyalokról is tettek említést.

Hangom: Nem lehet a Szívedről elmélkedni Uram?

Kép: Magyarország védőangyala féltérdelve lóbálja a füstölőjét, és az Úr Szent Szívét szemléli felemelve tekintetét. Az Úr Szent Szíve legbelül sötétpiros színű.

Jézus: Te akkor vagy a legboldogabb, ha a lelkigyakorlaton az Én Szentséges Szívemről elmélkedtek. Megmutattam neked képekkel, hogy a hierarchiáról és az Én Szívemről való elmélkedést össze is lehet kötni.

12.

Hangom: A Szentháromság Szívéhez akarok kötődni, megengeded Uram?

Hang: Akarom.

Kép + Érzés: Isten betölt minket, lebeg felettünk és bennünk. Nem érezteti velünk, hogy birtokol. Akkor kötődik le hozzánk, amikor mi hívjuk, és akarjuk.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Arany fény.

Jézus: Hited mélységét mutatja Nekem, hogy megkérsz arra, hogy hadd kötődjél a Szentháromság Isteni Szívéhez. Ezt a legjobban tetted, mert a Mi Szívünk akkor tud kötődni gyermekünkhöz, ha azt ő kéri.

2023.05.09.

1.

Lelkigyakorlat előtt egy lelki testvér egy történetet mesélt el nekem, melyben egy hölgy az álmában a testvérének a fia, egyben a keresztfia, Martin halálát látta, amikor a fiatalember fehér Mercedese egy nagy viharban egy fának csapódott. Teljesen fel volt dúlva egész éjjel, és a következő imát imádkozta szakadatlanul reggelig, melyet még sosem hallott korábban: „Ó, Irgalmas Szívű Jézus, töltsd be drága Véreddel Martin egész életének minden hiányosságát. Ámen.” A következő reggel a testvére megerősítette a fiú halálát. Egy papnak, aki e család ismeretségi körébe tartozott, és voltak misztikus látomásai, Martin megjelent, és mondta, Jézus drágalátos Vére betöltötte élete minden hiányát, üdvözült, és már a Mennyben van.

Lelkigyakorlat előtt eszembe jutott az ima, hogy Jézus Szent Vérét lehet kérni, hogy töltse be hiányosságainkat. A pontos imát nem írtam fel magamnak, hogy bármikor el tudjam imádkozni. A lelkigyakorlat nagyobb sikere érdekében összeállítottam egy imát, amelynek a fent említett ima alapjául szolgált:

„Édes Jézus, boríts be minket Szent Véreddel, egészítsd ki hiányosságainkat és tökéletlenségeinket végtelenségeddel és mindenhatóságoddal, és tölts el minket Szentlelkeddel, hogy Mennyei Atyád nagyobb tetszésére és örömére lehessünk. Ámen.”

Kép: Mi, akik a lelkigyakorlaton részt vettünk, olyanok voltunk, mint a gyermekek pirospozsgás arccal. Mindannyiunk arcát láttam mosolyogni, és arcunk körül rózsaszín virágok voltak.

Érzés: Ez az ima nagyban segít minket, és a lelkigyakorlat kisebb-nagyobb sikertelenségeit elsimítja.

Jézus: Igen gyermekem, ez az ima, amit írtál, betölti annak a felebarátodnak a lelkét az Én Szent Véremmel, akiért mondod, és eltünteti a hiányosságait, ami életében rátapadt. Ezért ezt az imát minden nap mondjátok el valakiért, aki szerinted rászorul.

2.

Hang: Szabadítsd fel magad az elképzeléseidtől, hogy betölthesselek mindenemmel.

Jézus: Csak akkor tudom teljesen betölteni a lelkedet teljes valómmal, ha nem ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez.

3.

Arról volt szó, hogy szemléljük az Úr nagylelkűségét.

Hang: Mert Ő a legjobbat adja mindenben.

Hang: Légy nagyon hálás ezért.

Hang: Beharangozom neked ezt.

Hang: Mint ahogy a szelek fújnak az Égen és a földön, úgy jövök Én is hozzátok az emberekhez.

Kép: Jézus arca és megjelenése az Égen, de Ő a lágyságával jön és tölt be minket.

Hang: Nagy erővel…

Jézus: Drága engesztelő gyermekeim, Én mindig köztetek vagyok, szelíden, irgalmas szeretettel, jósággal, és ugyanakkor az Én hatalmammal, erőmmel. Veletek vagyok, ha imádkoztok, ha dolgoztok, ha vásároltok, ha szentmisére jártok, vagy szentségimádásra. Csak azt sajnálom, hogy nem mindenki érzi jelenlétemet.

4.

Egy lelkigyakorlaton voltam, melynek felépítésén gondolkodtam. Az előadások előtt többek között a lelkigyakorlatot vezető pap röpimákat mondott.

Hang: Ez gyönyörűen van felépítve, mint a leggyönyörűbb virág.

Kép: Egy rózsaszín virág.

Az Úr felvillantotta a röpimákat az előadások és a szentségimádás előtt.

Hang: Örömömre szolgál ezért.

Kép: A lelkigyakorlat olyan, mint egy nagy virágcsokor, egy-egy röpima egy-egy virágocska a nagyméretű virágok mellett.

Hang: Ujjong a Szívem ezért.

Jézus: Szép képekben illusztrálom neked ezt a lelkigyakorlatot, úgy mutatom be, mint egy rózsaszín virágot. Ujjongó Szívvel hallgatom az atya röpimáit, amivel felemeli hallgatósága lelkét Hozzám.

5.

Kép: A lelkem az Úr iránti lelkesedésében emelkedik fel.

Hang: A csúcsra érsz lelkedben ezért.

Kép + Érzés: Mivel a lélek fejlődésen megy keresztül, minden nap más és más az ember lelkének a csúcsa.

Kép: Utána a lelkem visszaereszkedik az alapállapotba, az emberek közé, hogy tudjam végezni a dolgaimat.

Jézus: Neked nagy örömet jelent, amikor lelkedet magasra emelem. De ez a lángolás nem tarthat szünet nélkül, mert egészen elégnél, hanem le kell csendesednie, hogy folytatni tudjad a sok, rád bízott feladatot.

6.

Hang: A következmények már föléledtek.

Kép: Egy pap lépcsőn megy fel egy épületbe.

Jézus: Pap fiaim már nem egyformán, egy emberként gondolkodnak. A többség követi a reformokat, de egy kisebb réteg ki akar tartani a hagyományok mellett.

7.

Hang: Csak az Isten kegyelme kell, hogy megérkezzen.

Jézus: Atyám tudja, hogy az Ő kegyelmeit mikor kell rázúdítani Egyházára.

8.

Kép: Egy templomban többen ülnek egy padsorban. A pap zsebkendővel törli arcát az oltárnál.

Hang: Már minden esedékes… megvan…

Jézus: Az új misekönyv sok papot megrendít. A Szentlélek lehívása nélkül lesz-e átlényegülés, ez jár a fejükben.

9.

Hang: A Szentháromság.

Hang: A tied.

Kép: Egy nagyobb tál étel.

Jézus: A Szentháromság nem hagyja éhezni és szomjazni gyermekeit. Ellátja őket mindennel, amire szükségük van.

2023.05.15.

1.

Nagy fájdalom ért engem. Eszembe jutott, hogy ha felajánlom ezt az Úrnak, sok lélek megmentésére szolgál.

Kép: Szürke és fekete emberfejek.

Jézus: Köszönöm, hogy ezt a nagy fájdalmat felajánlottad a szegény lelkekért, akik még nálad is sokkal többet szenvednek a tisztítóhelyen. Sokat segítettél nekik.

2.

Egy misén a pap arról beszélt, Jézus szinte tálcán kínálja kegyelmeit, és nekünk csak el kell vennünk.

Kép: Én tömöm magamba az Úr által nyújtott dolgokat, majd eldobom magam egy kanapén, pihenve, jóllakottan, teli hassal, jó kövéren, mosolyogva, pirospozsgás arccal. Attól függően, hogy mit ettem, kezdem a színeimet változtatni.

Jézus: Légy áldott kicsim, amiért minden kegyelmet, amit kínálok neked, válogatás nélkül elfogadsz, és nemcsak magadnak tartogatod azokat, hanem igyekszel tovább is adni. Ezek által az Égi ajándékok által Mennyei dicsőséged fog növekedni.

3.

Olvastam: Angyalos páter meséli: „Köszöntsük aznap azoknak az őrangyalát, akikkel élünk, dolgozunk. Ezáltal egész napra belépünk egy sereg szent angyal közé.”

Köszöntöttem azoknak az őrangyalát, akikkel aznap találkoztam: odahaza, az utcán, a villamoson, a templomban, stb.

Kép: Angyalok sürgése-forgása, egy angyal egy asztalnál ült, papírokat vett a kezébe, majd felállt, és jobbra tartott.

Érzés: Ők elsimítanak nézeteltéréseket, viszályokat, stb. aznapra, így simábban mennek aznap a dolgok.

Jézus: Sok különös és hasznos dolgot tudsz meg az angyalok erejéről és beavatkozásairól.

4.

Olvastam: Angyalos páter meséli: Az őrangyal a bennünk lévő Istent imádja, őrzi, szolgálja.

Kép: Az őrangyalom mosolyogva összecsapja a kezét örömében.

Jézus: Az őrangyalod nagyon szereti Istent, szüntelenül imádja a benned lévő Oltáriszentséget, és örül, hogy te is imádod Őt, Jézust.

5.

Olvastam: Angyalos páter meséli: Munka közben is lehet az őrangyalt hívni.

Hívtam az őrangyalomat, hogy segítsen, amikor egy közösség előtt kellett beszélnem.

Kép: Az őrangyalom egy asztalnál ül jobbra fordulva, és beszél. Sok dolgot sorolt fel határozottan.

Hang: Ez, ez, ez, ez és ez.

Kép: Az őrangyalom beszél mások őrangyalával.

Jézus: Ha neked kell beszélni a közösség előtt, vannak mondatok, melyek a saját gondolataid, de vannak olyan kiegészítések, amikre nem is gondoltál előbb, és ezeket az őrangyalod fogalmazza meg, és bensőleg elhelyezi az értelmedbe. Egy képen mutatom, hogy nem csak a te őrangyalod van jelen, a közösség őrangyalai is, és ők egymással kommunikálnak.

6.

Olvastam: Angyalos páter meséli: A családjaink őrangyalairól volt szó generációról generációra: szülő, nagyszülő, dédszülő, stb. Egy században 3 generáció van, mondjuk a XVII század közepéig (1650 körül) legalább 512 elődünk élt, és ezeknek mind volt őrangyala. Egész hadsereg a család angyalaiból, akik mind rendelkeznek elméleti és tapasztalati ismeretekkel az öröklés törvényeiről. Ismerik védenceik örökölt tehetségeit és terheltségeit.

Én kértem az őrangyalomat, segítsen az erényeimet kicsiszolni, és a negatív tulajdonságaimat elhagyni, ami a családi örökségből származik.

A korlátaimról gondolkodtam.

Kép: Az utam, amin járnom kell, korlátokkal van teli. Korlátokkal van az út elbarikádozva az oldalán, hol szűkebb, hol szélesebb az út, a vége felé igen szűk és keskeny.

Érzés: Isten végtelenségéhez képest korlátok, hibák, gyengeségek között kell, hogy éljünk, bizonyos képességek hiányában. Így kell ezek a feltételek mellett kicsiszolnunk egyéniségünket, képességeinket, életutunkat.

Jézus: Őrangyalaitok hozzátok képest nagyon magas szellemi intelligenciával és tudással rendelkeznek. Ez a nagy tudás segíti őket abban, hogy világosan lássák meg a lelki tulajdonságaitokat, és segítsenek nektek legyőzni a hibáitokat, az öröklött hajlamaitokat. Egy látomáson láthatod, hogy az életutadon milyen sok korlát zárja el, vagy szűkíti az utadat. Nem hagylak egyedül, Isteni tudásommal és szeretetemmel egyre jobban megszabadítalak a korlátoktól.

7.

Érzés: Ahogy az Úr csiszolja lelkünket, persze a mi akaratunk kell hozzá, buzgóvá és könnyeddé tesz minket.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Amikor a korlátaidat csiszolom, vagy egyenesen eltűntetem, akkor szinte felszabadulsz, és növekszik benned az Isten iránti szeretet és a buzgóság.

8.

Olvastam: Angyalos páter meséli: Az, aki majd férjhez akar menni, vagy megnősülni, előre köszöntse annak őrangyalát, akit Isten választott neki.

Gondolat: Ilyen eszembe sem jutott korábban, de nagyon jó ötletnek tartom.

Jézus: Mit gondolsz kislányom, miért jó, ha valaki a jövendőbelijének őrangyalát előre köszönti, mikor még nem is tudja, ki lesz a férje, vagy a felesége? Azért, mert az őrangyalok jól ismerik a géneket, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak, és hogy a házasságban hogyan illenek össze egymással. Amikor pedig összekerül a pár, a két őrangyal örömmel köszönti egymást, és úgy alakítják a saját védenceiket, hogy tudjanak egymáshoz alkalmazkodni.

9.

Kép: Amikor az Úr ráirányítja valamire a figyelmemet, vagy koncentrálnom kell valami feladat elvégzésére, azt világítja meg előttem kegyelmével, a többit sötétségben hagyja előttem.

Hang: Hogy ne legyen zavaró tényező neked ezért.

Jézus: Sokféle feladatot kapsz Tőlem, de csak mindig a soron következőt világítom meg neked és magyarázom el, és segítek megoldani. A többit háttérbe szorítom addig, amíg azokra is sor nem kerül.

10.

Újságban olvastam, hogy egyes titkok kiszivárogtak.

Gondolat: Istennek pedig vannak olyan titkai, amelyek sosem szivárognak ki. Az Úrral való kapcsolatunkban sem tudnak dolgok kiszivárogni. Senki el nem lophatja az erényeinket, talentumainkat, melyek a lelkünkbe vannak ágyazva, az érdemeinket, a lemondásainkat stb.

Jézus: Vannak olyan belső titkok Isten és ember között, melyek sosem tudódnak ki, kettőjük között marad. Bezzeg az emberek közötti titkok legtöbbször kiszivárognak.

11.

Családunk jóbarátjánál voltam, ahol vendég volt. A vendég férfi szinte első szava az volt felém, hogy én csak kitaláltam magamnak, hogy az Úr kiválasztott magának engem.

Kép: Én, szép ruhában vagyok mosolyogva.

Jézus: Szomorúan néztem, ahogy ez a gőgös ember sértegetett téged. Nem baj, ha nem hisz Nekem, hogy éppen téged választottalak ki, mert Én tudom, hogy alkalmas vagy rá.

12.

Hang: Bebörtönzöd magad ebbe.

Jézus: Az egyszerűséget szereted, csak a lelki értékekkel foglalkozol. Nem érdekelnek a külsőségek.

2023.05.23.

 

1.

Arról volt szó, hogy angyalokhoz szóló imákat is imádkozzunk.

Jézus: A rátok váró megpróbáltatások alatt az angyalok nagyon sokat fognak segíteni nektek.

2.

Lelkigyakorlaton voltam. Kértem az Égiek segítségét, az összes angyalok és szentek közbenjárását, hogy a lelkigyakorlat jól sikerüljön.

Kép: Nagy sürgölődés-forgolódás a láthatatlan világban. Ami látszódik a földi világban, az az összes munkálatok egy kis hányada, csak a jéghegy csúcsa.

Jézus: Ez a ti lelkigyakorlatotok nemcsak a saját erőtökből sikerül, hanem részt vesznek benne a teljes Szentháromság, a Szűzanya, a szentek és a kilenc angyali kar. Örvendeznek az eredményeiteken.

3.

Kértem az őrangyalomat, mutassa meg nekem a Szentháromságot.

Kép: Az őrangyalom szinte olvadozva, imára tett kézzel térdel a nagy fény előtt mosolyogva, aki a Szentháromság.

Hang: Ó, én imádott Jézusom!

Amikor az őrangyalnak engem kell szolgálnia.

Kép: Az őrangyal lehajtott fejjel, térdelve, imádkozva, balra fordulva.

Jézus: A te őrangyalodnak minden feladat a feletted lévő őrködés, a te vezetésed, irányításod, az érted való imádkozások kedves feladat, de a legboldogabb akkor, amikor a Szentháromság előtt leborulhat és dicsőíti Őt.

4.

Hang: Ezt nem fogom eltűrni.

Hang: Isten keze nagyon nagy.

Jézus: Látom a Mennyből, hogy ellenségem kelepcéjébe került az emberiség nagy része. Báránybőrbe bújt farkasok vezetik lelküket. Nagyon sok a nagyon könnyen befolyásolható ember. Ezért sokakat sikerül félrevezetni. Ezt bizony nem tűrhetem tovább. Isten megbünteti azokat, akik okozói a félrevezetésnek, de azokat is megbünteti, akik gyűlöletet keltenek a nemzeteken belül és a nemzetek között.

5.

Hang: A következő évben…

Hang: Éppen ezért kell gondolkodni.

Jézus: Erősen közeledik az Egyházszakadás, és dönteni kell mindenkinek, hogy melyik oldalra fog állni.

6.

Hang: Akinek eszébe jut a templom.

Jézus: A templom Isten háza. De eljön az idő, amikor megszűnik Isten háza lenni. Mindenféle értéktelen világi célra használják. Az emberi test is templom, a Szentlélek temploma. De csak addig, amíg el nem rugaszkodnak az ilyen egyének, akik templomok voltak, az Istenbe vetett hitüktől. Így megszűnnek templomok lenni.

7.

Egy szentmisén a papokat szemléltem, hogy olyan emberek, kiknek papi hivatásuk van.

Kép + Érzés: Bele kell, hogy nőjenek, eggyé kell, hogy váljanak a hivatással. Ezáltal fejlődnek ki az erények, a jó tulajdonságok.

Érzés: Így van más hivatású emberekkel is.

Érzés: Aki nem tud azonosulni a hivatásával, az csak félig tud fejlődni, mert tele van akadályokkal, akadályoskodással.

Jézus: Boldog az az ember, aki olyan munkát választott magának, amely egyben hivatása is. Ugyanis, csak olyan ember tud kiteljesedni a lelkében, lelki békében élni, és csak olyannak növekednek az erények a szívében, aki szívvel-lélekkel él a hivatásának. Ez papokra és laikusokra egyaránt érvényes.

8.

Hang: Mindennapi szentségimádás.

Jézus: A mindennapi szentségimádás gyermekeim lelkét egyre magasabbra emeli a hitben és a szeretetben.

9.

A Szentháromságról volt szó. Eszembe jutott az Isteni szó és az Isteni gondolat.

Gondolat + Érzés: Megértettem, hogy mennyire elválaszthatatlan a kettő egymástól, mert Jézus volt az az Isteni személy, aki kimondta a Mennyei Atya gondolatát és akaratát. A próféták és más kiválasztottak szintén közvetítik az Úr szavait, csak emberek.

Olvastam: Baij Mária Cecília: Jézus benső élete: Jézus előbb lélekben megbeszélte az Atyával, hogy mit kell tennie, mit kell mondania, kivel kell találkoznia, szinte pontos tervek alapján.

Olvastam: Maria Valtorta: Egyes esetekben Jézus arról számolt be apostolainak, hogy adott pillanatokban a Mennyei Atya beszélt rajta keresztül.

Hang: A kettő olyannyira egy.

Érzés: És a kettőjük szeretete olyannyira szétválaszthatatlan, hogy egyet akarnak, egyet tesznek örök időktől fogva.

Jézus: Én és az Atya egyek vagyunk. Aki lát Engem, az látja a Mennyei Atyát. Ha pedig szólok hozzátok, az a Mennyei Atya gondolata az Én szavammal kifejezve. Ennyire össze vagyunk fonódva.

10.

Egy Jézus képet néztem sokáig.

Érzés: Az Úr eltöltött végtelen szeretetével, és Ő az, aki szereti bennem az embereket.

Gondolat: Én magam kértem erre az Urat, mert egymagam nem tudok úgy szeretni mindenkit, ahogy azt az Úr elvárna.

Jézus: „Kérjetek, és kaptok”, szoktam mondani. Aki kéri, hogy tudja szeretni jobban a felebarátait, az hamarosan megkapja. Kérjétek ezért a rosszakaróitok iránti szeretetet. Gondoljatok arra, hogy nem ő a gonosz, hanem az Én ellenségem, aki rosszra csábítja. Ha ezt teszitek, mindenkit tudtok majd szeretni.

11.

Elhunyt anyukám születésnapja volt. Eszembe jutott, volt neki egy ikertestvére is, ki 2,5 éves korában halt meg.

Hang: Hidd el Nekem ezt.

Hang: Így volt jó, ahogy tettem.

Érzés: Ha anyukám ikertestvére nem halt volna meg, anyukám más ember lett volna, valószínűleg nem édesapámmal kötött volna házasságot, így mi sem ilyen formában lennénk a testvéremmel.

Anyukámra és ikertestvérére gondoltam.

Kép: Ők ketten vannak az anyaméhben, kik együtt kezdték az életet, kilenc hónapon keresztül voltak szorosan összezárva. Egymást érzékelték és kommunikáltak egymással. A kilenc hónapos összezárás után nagyon megszerették egymást.

Hang: Össze lettek nőve.

Érzés: Az, hogy az Úr magához szólította anyukám ikertestvérét, nagy veszteség és magány volt anyukám számára.

Jézus: Anyukád és az ikertestvére elszakadásának meg kellett történnie, hogy te, az Én kis választottam, megszülethessél. Látod, most együtt vannak a Mennyben.

12.

A lemondásaimra gondoltam.

Hang: Vigyük fel a Mennybe a lelkedet ezért.

Jézus: Lemondásaid nagyon értékesek Előttem, mert ezek visznek fel a Mennybe.


2023.05.30.

1.

A néhai Slavko Barbarić medjugorjei atya keresztútját imádkoztam.

Érzés: Az Úr éreztette velem kínszenvedésének hosszú perceit, a hosszú ideig tartó kínszenvedését. Ezekben a hosszú pillanatokban, amely örökkévalóságnak tűnt, történt az emberiség megtisztítása, megváltása, bűneinek visszafizetése. Olyan volt mint egy hosszú szülési fájdalom.

Jézus: Elfogatásomtól kezdve halálom pillanatáig kínzóim gondoskodtak arról, hogy szenvedésem összefüggő és szünet nélküli legyen. Ezt engedtem érezni neked, ezt a folyamatos fájdalmat a keresztút alatt.

2.

Olvastam: Barsi Balázs: Úrjövet: „A szívhez meg kell találni az utat. A másik szívéhez nem lehet hozzáférkőzni, csak akkor, ha a másik ember utat enged.”

Érzés: Mivel Isten a másik ember szívében-lelkében lakik a legtitokzatosabb módon, az Urat lehet kérni, hogy mutassa meg a másik ember szívét, legfőképp, ha annak a megtérítéséről van szó.

Gondolat: Az én szívem is szinte el van zárva másoktól.

Kép + Érzés: Ki akarom tárni a szívemet, de ahogy kitárom, az Úr Szívét szeretném megmutatni másoknak.

Jézus: Nehéz a zárkózott emberekre hatni, mert annyira bezárkóznak, hogy semmit sem mutatnak magukból. Valóban úgy van, hogy Isten minden emberben benne van. Ő tud segíteni, ha kéred, hogy beleláthass a másik szívébe. De itt megint a szabad akarat az akadály. Ha erősen ellenáll, Isten nem tudja másnak őt megmutatni. Az igaz, hogy te sem mutatod ki a benső világodat, de ennek megvan az oka. Nem mindenki tud elfogadni a mély hited miatt. A kiválasztottságod, mint fal áll sok ember előtt. Megvan benned a vágy, hogy másoknak kinyíljál, de csak azért, hogy elvezesd őket Hozzám.

3.

Olvastam: Barsi Balázs: Úrjövet: „A gyönyör mindig magánjellgű és megoszthatatlan.”

Érzés: Olyan lelki gyönyörről van szó, amit más ember nem tud átérezni, de Isten, aki az ember lelkében lakik, átérzi. Így Isten és ember szeretete összefonódik.

Jézus: Az ilyesmi valóban megoszthatatlan. Kettőnk titka.

4.

Olvas: Barsi Balázs: Úrjövet: „Isten a Szentlélek által a saját benső életét alakítja ki a lélekben.”

Hang: Megmagyarázhatatlan benned ez.

Érzés: A Szentlélek és a kegyelem által Isten átalakítja a lelkünket, és az Ő életét formálja bennünk. Így, Ő él bennünk, és nem mi.

Hang: Te lényegében törekszel mindenre.

Jézus: Istentől kapott kegyelmek által a Szentlélek egyre hasonlóbbá teszi az embert Önmagához. Te ezt a mélységes gondolatot megérted és észreveszed.

5.

Olvastam: 1 Kor 2,6-10: „Isten bölcsessége titokzatos, és el van rejtve.”

Kép: Isten bölcsessége olyan, mint egy rejtett gyémánt.

Érzés: Olyannak mutatja meg, aki keresi Őt, és hűséges Hozzá.

Jézus: A Szentírás a maga teljességében tökéletesen feltárja Isten bölcsességét. Ő mindent tud, minden válaszúton tud eligazítást adni, minden kérdést meg tud válaszolni. Majd amikor ott lesztek a Mennyben, érdemek szerint kapni fogtok ebből a bölcsességből.

6.

Olvastam: 1 Kor 2,6-10: „… a Lélek mindent ismer, még Isten mélységeit is.”

Gondolat: Kértem az Urat, mutassa meg mélységeit, hogy megértsem Őt.

Kép: A Mennyei Atya kitárta karját, és mutatja Szent Szíve és bensője mélységeit.

Kép: Az Úr Szent Szívére hajtottam fejem.

Érzés: A lelkem érzi, érti, és felfog valamit abból, de az emberi mivoltom előtt muszáj, hogy rejtve legyen.

Jézus: Az Úr Szívének mélységeit és legtitkosabb gondolatait a testbe zárt lélek még nem tudja megérteni, csak átérezhet belőle valamit.

7.

Olvastam: Teremtés könyve: „Testvéred kiontott vére kiált Hozzám a földről.”

Kép + Érzés: Akivel igazságtalanságot tesznek – megerőszakolják, meggyilkolják, kirabolják, testi-lelki erőszakot hajtanak rajta végre – az ember lelke kiált fel az Égbe, még ha a földi ember füle nem is hallja meg.

Jézus kiontott ártatlan Vére jutott az eszembe.

Kép: Az Úr Jézus ártatlan Szent Vére folyik a földön, szinte betölti a földet.

Kép: Egy halandó ember vére folyik a földre. Az ember lelke ott áll, és panaszkodik Istenhez, hogy nem tudta életét leélni, és beteljesíteni mindazt, amit kellet volna, és amit az Úr kijelölt neki, mert idő közben az erőszak által megszakították.

Eszembe jutottak az abortuszt szenvedő magzatok az édesanyjuk méhében, és a sok lombikbébi, akiket kidobnak, mint a szemetet, akiket nem találnak elég erősnek, hogy megtartsák őket.

Hang: Bosszúért kiált fel vérük Hozzám.

Kép + Érzés: A gyilkos lelkén szárad a másik ember kiontott vére és életének az a része, amit az áldozat nem tudott megvalósítani.

Jézus: Egy gyilkos, akár megúszta a büntetést, akár börtönbe kerül, arra nem is gondol, hogy annak a vére, akit megölt, az ő lelkén szárad, és az áldozatnak a lelke, ahogyan Isten előtt áll, bepanaszolja őt. Így aztán az Atya büntetése akár itt a földön, akár a túlvilágon eléri őt.

8.

Egy szentmisén egy olyan mellékoltár kép volt előttem, melyen a kis Szűz Mária volt édesanyja társaságában.

Kép: Én, mint kislány odamentem a Szűzanyához, Ő a karjába vett és felemelt. Mondta, emelkedjünk a föld felszíne fölé, lépjünk ki a világi életből, és így szemléljük azt. Mindjárt másképp látszódik minden.

Jézus: Nagyon felemelő látomás volt, amit most Édesanyám tett veled. Felülről, egy magasabb szempontból mutatta meg neked a zajongó világot. Ott fent a magasban már nem láttad olyan fontosnak, ami lent a földön szokott történni. A sértéseket, a megvetéseket lényegtelennek érzékelted. Édesanyám karjában biztonságot és szeretetet éreztél. Előíze volt ez annak a boldogságnak, amit majd a Mennyben fogsz majd érezni örökkön örökké.

9.

A Máriaremetei kegytemplom kertjében kis kavicsokkal van kirakva Nagy-Magyarország alakja, annak közepén egy emelvényen a Szent Korona képmása. Kértem a Szűzanyát, védje országunkat a négy égtájnak megfelelően.

Hang: Jól tetted.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Benned magyar szív dobog. Ha meglátod Nagy-Magyarország képét, vagy a Szent Koronát, rögtön fohász hagyja el az ajkadat, és tenni vágysz valamit hazádért. Édesanyád oltalmára bíztad Magyarországot.

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE 2023. MÁJUS 31-ÉN ÉRKEZETT

 

Ma, 19 óra körül Jézus megérkezett, amit mondott. Ő fehérben van, és a Szentháromság a Szűzanyával van vele. Megáld engem + Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

„Ma nagyon fontos üzenetem van az emberiség számára, mert a világ sötétségbe megy, és az emberiség elfelejtette, mi a jó, és az éjszakába jár.

A világ belemegy a harmadik világháborúba . Oroszország hamarosan bemegy más NATO-nemzetekbe, azt állítva, hogy ezek a nemzetek provokálják.

Korábban már mondtam nektek, hogy az emberiség gyorsan hadviselésbe kezd, mert az emberiség elfelejtette kinyitni a szívét és imádkozni.

A NATO-t figyelmeztették, hogy készüljön fel, mert Oroszország ugyanúgy megtámadja, mint Ukrajnát .

Először Oroszország támadja meg Európát, Kína pedig meg fogja támadni a szabad nemzeteket, Észak -Korea pedig Dél-Koreát és Japánt .

Oroszország és Kína egyaránt nukleáris fegyverekkel támadja meg Amerikát , először egy haditengerészeti hajó megtámadásával a Kína és Tajvan közötti szorosban.

Gyermekeim, ne feledjétek, hogy ezt már régóta mondtam nektek, ezért arra kérem gyermekeimet, hogy nagyon keményen imádkozzanak, mert a világ sok szomorúságba fog kerülni.

A Nagy Figyelmeztetés követi, elhozza a sötétség három napját , amikor az elit és a megvilágosodott személyek közül sokan a feneketlen gödörbe kerülnek, és sok lélek kerül a sötét birodalomba.

De ne feledjétek édes gyermekeim, hogy a Közel-Kelet ki fogja hozni a Spanyolországot és Franciaországot megtámadó háborút . Ne feledje, hogy mindezt olyan régóta elmondtam neked.

Ott egy aszteroida várja, hogy bánatát a világra hozza. Hamarosan, nagyon hamarosan, mivel sok ország szenvedni fog, és sok nagy város el fog pusztulni.

Imádkozzatok Nagy-Britanniáért , mert annyi időt töltenek a Királyi Házzal , de az igazi kérdés, amit meg kell vizsgálni, az, hogy az ország hogyan bánik a szegényekkel és azokkal a dolgokkal, amelyek Isten gyermekeinek életét irányítják.

Franciaország , Franciaország, olyan büszke lettél. Gondoljunk csak arra, milyenek voltak Franciaország népei a múltban. Itt az ideje, hogy felvegyétek Szent Anyám gyöngyeit , és imádkozzatok a Szent Uralkodóért, hogy jöjjön el, hogy visszahozzon benneteket ahhoz a hithez, ami egykor volt.

Imádkozzatok édes gyermekeim, mert nagyon szomorú napok jönnek

Nemsokára olyan esemény következik, amely sokkolja a világot. Kérlek, imádkozzatok drága gyermekeim.”

A mi Urunk megáldott engem + és a Szentháromság és a Szent Szűzanya és Szent Mihály megáldott +