2015. július 4., szombat

Gyerekeket kényszerítettek a buzivonuláson való részvételre

Körülbelül 120 óvodás gyermeket kényszerítettek a buzivonuláson való részvételre a svédországi Göteborg-ban.
image
A liberálisok mindig képesek új, roppant haladó szellemiségű dolgokat kitalálni, és sajnos egyre fiatalabb korosztályokat vesznek célba.
A gyerekeket az “Azt szeretsz, akit csak akarsz” szlogen folyamatos ismétlésére kényszerítették a felvonulás alatt, melyen már nem első alkalommal volt kötelező részt venniük.
A óvónőjük a sajtó megkeresésére elmondta, hogy minden nap beszélgetnek a gyerekekkel az egyenlőségről, és hogy nem számít a szexuális orientáció vagy a bőrszín.
A világ dolgai iránt érdeklődők számára már közismert tény, hogy Svédország Európa legelfajzottabb területe, így felesleges kételkednünk az állítás valóságtartalmát illetően.
image

A liberális degeneráltaknak más céljuk sincs, mint saját beteges képükre formálni az egész világot, miközben a sokszínűség és a tolerancia álszent álarca mögé rejtőznek.
Sajnálatos, hogy ezektől a gyerekektől már a normális, értelmes élet esélyét is elveszik olyan habzószájú férgek, akik képtelenek elfogadni saját alsóbbrendű mivoltukat, és ehelyett igyekeznek mindenkit lerántani a saját szintjükre.
Végül is erről szól az egyenlőség. Mindenki együtt fetreng a dögszagtól bűzlő sárban.

Ex Oriente Lux