2010. október 22., péntek

Megtisztulás napja, november 06.

2010. november 6. a Megtisztulás Éjszakája!

Felhívás!
2010. november 6-án támadást intézünk a sötétség erői ellen! A világ minden pontján este nyolc órakor fellobbannak a lángok és a fény erejével megkezdjük harcunkat egy élhetőbb szebb világért! Legyél Te is az igazság harcosa! Barátaiddal, ismerőseiddel gyűjtsétek össze az életeteket mérgező tárgyakat, kiadványokat és a Megtisztulás Éjszakáján hamvasszátok őket el! Erkölcstelen, pornográf füzetek, abortuszt népszerűsítő kiadványok, soviniszta, gyűlölködő transzparensek és minden a cionista szellemiséget magán hordozó tárgy, vagy nyomtatvány semmisüljön meg!

Szerte a világban fellobbannak a lángok!
Eddig nyolc nemzet fiai, lányai (Egyesült Államok, Szlovákia, Szerbia, Magyarország, Görögország, Oroszország, Románia, Bulgária) álltak hadrendbe! Csatlakozz Te is barátaiddal!
Eltüzeljük azokat a kiadványokat, tárgyakat, melyek népeinket, nemzeteinket becsmérlik, azokat múltjukban, kultúrájukban, erkölcsükben kiforgatják, megalázzák.

A felhívás szervezet független!
Bárki csatlakozhat, aki egyedül vagy barátaival, önállóan vagy szervezett keretek közt november 6-án este nyolc órakor a Megtisztulás Éjszakáján megsemmisíti a környezetében fellelhető, mindennapi életét mérgező tárgyakat, kiadványokat, az a fény harcosává válik! Tagja lesz annak az Isteni Hadseregnek, mely megtisztítja Földünket a fertőtől!

Mondjunk egy imát!
A sátán jelképeinek hamvasztása közben lehetőségeinkhez mérten jelenítsük meg a Nap szimbólumait! Minden résztvevő kérjen erőt, bátorságot és kitartást az előttünk álló szörnyű küzdelemhez!

Együtt Egységben! - Viribus Unitis!

Most megmutathatják a világ nemzetei, hogy képesek felállni, és harcolni! Összeköt minket nemzetünk, hazánk és az igazság szeretete. Ellenségeink is azonosak. A cionista elnyomók, a globalizmus erkölcstelen mocskában fojtogatják a világot! Az eddigi csatlakozott nemzetek mellé várjuk valamennyi nemzet gyermekeit, szervezeteit!
Ébredj világ! Ébredj Európa! Harcra fel! Éljen a Győzelem!



Jézus:"Ez, a vessző futás napja. Helyes a gondolat. A New Age és könyvei behálózzák és megfertőzik az egész világot.Az ezoterikus könyvek ferde irányba befolyásolják gyermekeimet, de vigyázni kell, hogy a "fürdő vízzel, ne öntsék ki a gyereket is". Őrizzék meg az értékeket. Manapság sok új próféciát küldök választottjaimmal, melyektől bűn megfosztani az olvasókat. Teológusoknak kellene ellenőrizni ezt a nagy tisztítást. Ha kidobják Ottavio Michelini, Vassula, Bíró Ilona könyveit, a nagyfalui, kadarkúti könyveket, a nandzsui-könyveket, Balogh Zsófiát, Bossis Gabriella könyveit, a sükösdi könyveket, a Medjugorjéről szóló könyveket és még sok mást.Nagyon sok szépségtől és igazságtól megfosztják gyermekeimet. Óvatosságra intelek benneteket. Amen.

2010.10.21.

2010. Október 21. Csütörtök
Szentgyónás előtt. Jézus: Drága gyermekem! Mivel végtelenül irgalmas vagyok és szeretlek, ezért megbocsátok neked. Gyermekem, ne bánts meg engem újból bűneiddel. Törekedj a szeretetre és a tisztaságra!
Szentáldozásnál. Jézus: Gyermekem, látod, mennyire kötődöm és ragaszkodom hozzád!
Néha úgy éreztem, hogy szerzetesnő akarok lenni, hogy még jobban az Úrnak szentelhessem az életemet. Megkérdeztem erről az Úr véleményét. Jézus: Drága gyermekem, én azt mondom neked, hogy várj még ezzel a döntéseddel. Bízz rám mindent! Mert, ha én azt akarom, hogy te elkötelezd magad nekem teljesen, mint a vőlegényednek, akkor megadom a lelkedben az indíttatást a szerzetesi életre. Ne gondold azt, hogy ott könnyebb lenne! Ez tévedés! Ellenkezőleg még többet szenvednél, és még több kísértésnek lennél kitéve! Példa erre Szent Faustyna nővér, Szent Bernadett, Kis Szent Teréz. Tanulj az ő életükből! Gyermekem, még sokat kell fejlődnöd a lelkedben, hogy úgy érezd, képes vagy bármilyen áron nekem szentelni az életedet!
Kadarkúton kérte az Úrjézus, hogy minden hét csütörtökén virrasszunk este 20-tól 24 óráig. És azt ígérte, aki megteszi, annak a házát nem fogja katasztrófa érni. Megkérdeztem őt, hogy mi hogyan virrasszunk? Jézus: Drága gyermekem! Kérdezzétek meg először is otthon a papotokat. Ha azt mondja nem, akkor ne legyetek szomorúak, ellenkezőleg, örüljetek, hisz megpróbáltátok legalább. Én elfogadom az otthoni virrasztásotokat is, egyedül vagy ketten. Amint alkalmatok van rá, együtt imádkozzatok, ameddig csak bírjátok lelki erővel. Azok a választottaim, akik egymástól messze vannak, virraszthatnak otthon is, akikkel csak tudnak. De, ha egyedül virrasztotok, azt is elfogadom. Én nem azt nézem, hányan vagytok, hanem azt, hogy akartok-e minden erőtökkel virrasztani este 20 és 24 óra között. Akik megtehetik, örüljenek, akik nem, ne legyenek szomorúak, amennyit lehet, annyit imádkozzanak.  Mindenhol, ahol csak virrasztanak, legyen az templom vagy lakás, én ott jelen vagyok úgy, mint Nagycsütörtökön a Gecemáni Kertben. Elmélkedjetek rólam, és az én szenvedéseimről!

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101021