2010. október 22., péntek

Megtisztulás napja, november 06.

2010. november 6. a Megtisztulás Éjszakája!

Felhívás!
2010. november 6-án támadást intézünk a sötétség erői ellen! A világ minden pontján este nyolc órakor fellobbannak a lángok és a fény erejével megkezdjük harcunkat egy élhetőbb szebb világért! Legyél Te is az igazság harcosa! Barátaiddal, ismerőseiddel gyűjtsétek össze az életeteket mérgező tárgyakat, kiadványokat és a Megtisztulás Éjszakáján hamvasszátok őket el! Erkölcstelen, pornográf füzetek, abortuszt népszerűsítő kiadványok, soviniszta, gyűlölködő transzparensek és minden a cionista szellemiséget magán hordozó tárgy, vagy nyomtatvány semmisüljön meg!

Szerte a világban fellobbannak a lángok!
Eddig nyolc nemzet fiai, lányai (Egyesült Államok, Szlovákia, Szerbia, Magyarország, Görögország, Oroszország, Románia, Bulgária) álltak hadrendbe! Csatlakozz Te is barátaiddal!
Eltüzeljük azokat a kiadványokat, tárgyakat, melyek népeinket, nemzeteinket becsmérlik, azokat múltjukban, kultúrájukban, erkölcsükben kiforgatják, megalázzák.

A felhívás szervezet független!
Bárki csatlakozhat, aki egyedül vagy barátaival, önállóan vagy szervezett keretek közt november 6-án este nyolc órakor a Megtisztulás Éjszakáján megsemmisíti a környezetében fellelhető, mindennapi életét mérgező tárgyakat, kiadványokat, az a fény harcosává válik! Tagja lesz annak az Isteni Hadseregnek, mely megtisztítja Földünket a fertőtől!

Mondjunk egy imát!
A sátán jelképeinek hamvasztása közben lehetőségeinkhez mérten jelenítsük meg a Nap szimbólumait! Minden résztvevő kérjen erőt, bátorságot és kitartást az előttünk álló szörnyű küzdelemhez!

Együtt Egységben! - Viribus Unitis!

Most megmutathatják a világ nemzetei, hogy képesek felállni, és harcolni! Összeköt minket nemzetünk, hazánk és az igazság szeretete. Ellenségeink is azonosak. A cionista elnyomók, a globalizmus erkölcstelen mocskában fojtogatják a világot! Az eddigi csatlakozott nemzetek mellé várjuk valamennyi nemzet gyermekeit, szervezeteit!
Ébredj világ! Ébredj Európa! Harcra fel! Éljen a Győzelem!



Jézus:"Ez, a vessző futás napja. Helyes a gondolat. A New Age és könyvei behálózzák és megfertőzik az egész világot.Az ezoterikus könyvek ferde irányba befolyásolják gyermekeimet, de vigyázni kell, hogy a "fürdő vízzel, ne öntsék ki a gyereket is". Őrizzék meg az értékeket. Manapság sok új próféciát küldök választottjaimmal, melyektől bűn megfosztani az olvasókat. Teológusoknak kellene ellenőrizni ezt a nagy tisztítást. Ha kidobják Ottavio Michelini, Vassula, Bíró Ilona könyveit, a nagyfalui, kadarkúti könyveket, a nandzsui-könyveket, Balogh Zsófiát, Bossis Gabriella könyveit, a sükösdi könyveket, a Medjugorjéről szóló könyveket és még sok mást.Nagyon sok szépségtől és igazságtól megfosztják gyermekeimet. Óvatosságra intelek benneteket. Amen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése