Öntudatlanul is sátánista rituáléban vehet részt, aki magzatgyilkosságot hajt végre. Egy 26 éve praktizáló sátánista elmondása szerint gyakran járnak abortuszklinikára, mert a gyermekgyilkosság a “legértékesebb áldozat”.
Zachary King, egy saját bevallása szerint “volt sátánista” interjút adott a Lepanto Institute képviselőjének, ahol beszámolt mintegy 26 évi okkult tevékenység tapasztalatairól – ennek részeként pedig arról, hogy az abortuszklinikákon rituális gyermekgyilkosságokat hajtottak végre. Korábban a LifeNews számolt be arról, hogy
mivel a nyugati országokban legálisan, bejegyzett egyházként működhetnek a sátánista szervezetek, és az abortusz szintén legális formában működik, a sátánisták legálisan tudnak végrehajtani tömeges gyermekáldozást.
Zachary King az interjú során kifejtette, hogy az abortuszban részvételt a sátánisták szakrális cselekedetnek tartják, ezért gyakran szándékosan esnek teherbe, majd vetetik el a magzatot, amit az “egyházuk” rendszeresen végrehajtott rítusai során áldozatként ajánlanak fel. Az interjúalany szerint “a sátánizmusban az áldozati mágia kulcsfontosságú – valaminek a meggyilkolása a leghatékonyabb módja a rítusok sikeres elvégzésének. Ha a sátán segítségét kéri valaki, cserébe adnia kell valamit. A gyilkosság, a véráldozat a leggyakoribb módja ennek, és ha valaki egy meg nem születettet tud meggyilkolni, az a legértékesebb áldozat.”
Az Egyesült Államokban – és az atlantista puccsnak köszönhetően már Ukrajnában is – legálisan működő Sátán Temploma saját weboldalain a liberalizmus alapvetéseivel megegyező “filozófiát” népszerűsít: hisznek az egyén szabadságában, függetlenségében, az egyén döntési jogában – amit a rendelkezésére álló tudományos bizonyítékok alapján kell meghozzon -, és “a saját test felett rendelkezés jogában”. A liberálisok és feministák gyakran hivatkoznak arra, hogy az abortusz betiltását amiatt ellenzik, mert a nőket “korlátozza abban, hogy saját testük felett szabadon rendelkezzenek”. Így a liberalizmus mint uralkodó ideológia mellett jól megfér a sátánizmus, melynek követői – legálisan – tömeges gyermekáldozást végeznek az abortuszklinikákon.
Zachary King saját bevallása szerint 14 évesen csatlakozott egy sátánista covenhez, és három hónappal a 15. születésnapja előtt vett részt az első gyermekáldozáson. “Miután elmúltam 14, a coven tagjai felkerestek, hogy pár hónap múlva részt fogok venni egy abortusszal egybekötött rituálén. Volt egy szexparty, a fiú résztvevők mind 12 és 15 év közöttiek voltak. A női tag alig múlt 18, és szintén a coven tagjaként az volt a feladata, hogy teherbe essen, majd a terhesség ideje alatt abortuszt hajtson végre.”
Zachary King - az interjúalany, 26 éven át gyakorló sátánistaZachary King – az interjúalany, 26 éven át gyakorló sátánista
Saját bevallása szerint elsőre azonnal megkérdezte, hogy ez legális-e. A válasz a következő volt:
“Persze, hogy legális. Ameddig a csecsemő a nő testében van, legálisan meggyilkolható.”
King ráadásul értesült arról, hogy a rituálén orvosok és nővérek is jelen lesznek, akik szintén a sátánista egyház tagjai. Zachary King elmondása szerint az első abortusz, amin részt vett, egy parasztházban történt, de később számos, abortuszklinikákon végzett rituálén is részt vett.
A beszámoló szerint az általa látott első abortuszon a várandós nőt a coven 13 tagja állta körbe, akik mind magas rangú főpapok és főpapnők voltak. Az alacsonyabb rangú tagok ezen az eseményen még nem segédkeztek – King elmondása szerint ők a rituálé végén a kezeiket kellett a magzat vérével bekenjék. “Az orvos gyakorlatilag kitépte a magzatot a nő testéből, és a földhöz vágta. Körülötte a coven női tagjai térdeltek. Ők mindvégig megszállottnak látszottak, és mozdulatlanok voltak. A végén megették a csecsemőt.”
Zachary King saját bevallása szerint összesen 141 abortuszon vett részt. Az új rang – “főmágus” – megszerzését megelőzően öt abortuszon kellett részt vegyen, azt követően rendszeresen vett részt az egyház gyermekáldozásain. Az interjú során kitért arra, hogy az abortuszklinikákon gyakran az orvosok és nővérek is tagjai sátánista csoportoknak, mert ez egy lehetőség arra, hogy a gyermekáldozást legálisan folytassák.
Elmondása szerint nem a World Church of Satan az egyetlen szervezet, ami rendszeresen végez gyermekáldozást, hanem a helyi csoportjaikon felül is létezik számos boszorkánymozgalom, akik érintettek a rituális abortuszban. Zachary King szerint
gyakran az abortuszklinikákon dolgozó nővéreket is beszervezik; esetenként a klinika igazgatóján keresztül, de gyakori, hogy az ilyen klinikákon dolgozó orvosok már 13-14 éves koruk óta valamilyen sátánista csoport tagjai, és éppen ebből a célból választották az orvosi hivatást.
A beszámoló szerint azonban nem minden esetben szükséges, hogy az abortuszt végrehajtó nő sátánista csoport tagja legyen. Vannak olyan esetek, amikor az abortuszt végrehajtják, és a magzatot még aznap este elvégzett rituálén használják “áldozati ajándéknak”. King elmondása szerint a sátánista egyházak éjfél körül tartanak feketemisét, ekkor egy 2-3 órás egyházi rendezvény részeként ajánlanak fel áldozati ajándékként olyan csecsemőket, akiket az aznapi munkanap során vetettek el.
“Gyermekek is részt vesznek ezeken az eseményeken. Ők általában nem abban a szobában tartózkodnak, ahol az abortusz történik. Ők egy külön helységben vannak, és általában jutalmat kapnak azért, ha sikeresen elvégeznek egy számukra kiszabott kisebb feladatot. Azok a férfiak, akik nem részei a rítust végző 13 fős csoportnak, egyéb rítusokat folytatnak más helyszíneken, védelmi jellegű rituálét végeznek, hogy az esemény zavartalan legyen. Emellett, még aki a zsebünkben van és védelem szempontjából szóba jöhet; például, ha egy seriff helyettesét, rendőrt, vagy biztonsági őrt megfizetünk, hogy senki ne zavarjon minket ebben az időben.”
Hazánkban szintén legálisan lehet magzatgyilkosságot végezni, és a liberális demokrácia “vallásszabadsága” mindent megtűr. A rendszerváltás óta mintegy 1 millió 448 ezer magyar gyermeket gyilkoltak meg még a születése előtt: amit a 26 éve praktizáló sátánista úgy jellemzett: “a legértékesebb áldozat”.

http://hidfo.ru/2015/08/az-abortusz-a-ritualis-gyermekgyilkossag-modern-formaja/