Artur Pawlowski kanadai lelkész beszélt az ellene irányuló üldözésről, amelyet a politikusok, a média, a rendőrség és az önbíráskodók folytatnak ellene.


2021. május 21. (LifeSiteNews) – Ma leültem Artur Pawlowski lelkipásztorral, azzal a kanadai lelkésszel, akinek videói, amelyekben az általa “náci Gestapo”-nak nevezett rendőröket és egészségügyi efelügyelőket kergeti el a templomától, világszerte elterjedtek. Beszélgetünk az országúti letartóztatása alatti és utáni eseményekről, valamint a börtönben töltött idő alatti siralmas körülményekről, és arról, hogy mit kell tennie a keresztényeknek, hogy ellenálljanak a vallási üldözésnek, miközben kiállnak az igazság mellett.

Pawlowski lelkész leírja, hogy letartóztatása előtt a Calgary-i rendőrség kommandósokat vezényelt a templomába, hogy “elnyomják, megfélemlítsék, [és] zaklassák” békés és imádságos gyülekezetét. Megjegyzi, hogy miután a rendőrök megbilincselték és elhurcolták őket az autópályán, őt és testvérét, Dawidot “magánzárkába zárták [és] nem engedték aludni” az erős fény, a rendőrök állandó dörömbölése és a betonpadló miatt.

Annak ellenére, hogy ilyen kegyetlen és borzalmas, a kommunista országokat idéző körülményeknek voltak kitéve, a börtön tisztviselői közül néhányan szimpatikusak voltak vele, és megpróbáltak emberként bánni vele. A lelkész azt mondja, hogy “minden kormányzati szervezeti egységben vannak emberek, a jó emberek, és vannak szörnyetegek, a gengszterek, a gonosz emberek és a Gestapo típusú egyének”.

Pawlowski lelkész azt is megemlíti, hogy a politikusok hónapok óta tartó támadásai és a médiában megjelent történetek, amelyek “fehér szupremáciának és a vírus szuperterjesztőjének” állítják be őt, önbíráskodást váltottak ki ellene. Nemrégiben Pawlowski házát gyújtogatók vették célba, akik felgyújtották a garázsát. Megjegyzi, hogy ezek a kormány és a média által inspirált akciók az üldözés következő lépését jelentik. “A gyermekeim halálát akarják. Azt akarják, hogy a feleségem meghaljon. Azt akarják, hogy meggyilkoljanak”.

Mesél arról, hogy a kommunisták által megszállt Lengyelországban nőtt fel, és első kézből hallott a hazájában elkövetett náci atrocitásokról, ami motiválja őt ezekben az időkben. Azt mondja, hogy a keresztények üldözése a nyugati országokban, például Kanadában, a “kommunista hatalomátvétel” jele, amely az “egészségügyi protokollok” mögé bújik.

Pawlowski felszólít minden keresztényt, hogy álljon fel és szálljon szembe a kormányok által elkövetett orvosi zsarnoksággal és vallási diszkriminációval, és bátorsággal és bátorsággal “szorítsa ki a sötétséget” minden intézményből. Rámutat, hogy ha minden lelkész és pap úgy küzdene a krisztusi hitért, ahogyan ő teszi, “az egész harcnak már régen vége lenne. Egy nap alatt győznénk”.

Forrás: https://www.lifesitenews.com/blogs/pastor-artur-pawlowski-arrested-for-refusing-to-shut-church-tells-all