2011. május 28., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Felkészülni a pénzügyi nehézségekre

2011. május 27. péntek, 13:00
Szeretett leányom, az a kívánságom, hogy kezdj el böjtölni, legalább egyszer egy héten,  mert ha ezt megteszed,  akkor nagy szívességet teszel Nekem. Ez az áldozat megerősíti lelked tisztaságát, és közelebb fog Szent Szívemhez hozni téged.
Gyermekeim,  ezekben az időkben, a világban nagyok a kihívások. Olyan kihívások ezek, leányom, amelyekkel az embereknek még nem kellett szembenézniük. A legnagyobb kihívás a pénz beosztása lesz, mert egyre kevesebb lesz belőle. Sokak számára ez azért lesz félelemkeltő, mert házaik megtartására vagy, hogy táplálhassák családjaikat, szükségük lesz rá. A másik nehézség,  az értelmes szellemi vezetés hiányából áll, amit eddig fontosnak tartottak.
Ha elveszítitek a jövedelmeteket,  akkor elmaradnak törekvéseitek a világ luxus dolgai iránt is. Mire való egy luxusautó,  ha nem tudjátok táplálni családjaitokat? Mire jó egy szép ruha, ha nem tudjátok fűteni házaitokat,  mert arra már nem telik? Ha gyermekeim megállapítják, hogy a felesleget elvették tőlük, amit már annyira megszoktak,  csak akkor fogják megérteni azt a  valóságot,  amiben most elmerültek.
Ma az alapvető szükségleteket kell előnyben részesíteni. Azután kérdezzétek meg magatoktól,  hogy mi most a legfontosabb. Ameddig van mit ennetek, és van ruhátok, amit felvegyetek,  mi kell még?  Nem kell egyik embernek a másikat megelőznie, miközben a túlélésre törekedtek. Már nem ér semmit az, ha irigykedtek a szomszédra, vagy annak státuszára.  A lelki vigasztalást, ami eddig hiányzott az életetekből,  csak most fogjátok valóban hiányolni.
Amikor lelketek vigasztalását keresitek, forduljatok Hozzám, és az Örök Atyához, Istenhez, a Mindenség Megteremtőjéhez. Ne próbálkozzatok azzal, hogy olyan lélekgyógyászok gyógymódjaihoz folyamodjatok, akik nem Engem képviselnek. Ne keressetek mesterséges serkentőket azért, hogy enyhítsétek fájdalmaitokat és bánataitokat. Az egyetlen mód arra,  hogy megszabaduljatok gondjaitoktól és bánataitoktól, az,  ha Hozzám, Jézus Krisztushoz, Megváltótokhoz fordultok.
Most várok. Kérjetek meg Engem, hogy segítsek nektek, és én az alapvető szükségleteitekhez valókat megadom nektek. Mindig el foglak látni azzal benneteket,  amit szeretnétek. De mindenekelőtt meg kell kérnetek rá Engem. Ne tartsátok gondjaitokat magatokban, hanem osszátok meg Velem. Minden ügyeteket adjátok át Nekem. Rögtön fogok rá válaszolni,  mert örömet szerez Nekem, ha ti teljesen Rám hagyatkoztok.
Mindannyiatokat szeretem.
A ti odaadó Megváltótok,
Jézus Krisztus
Az Irgalmasság és az együttérzés Királya
Sok olyan embert ismerek, aki másként viselkedik otthon, másként a munkahelyén, és másként a barátaival. Mondhatnánk az élet egy színpad és mi színészkedünk. Ez a világban rendjén is volna, de Jézus arról tanít, hogy akik őt követik azoknak meg kell tagadniuk magukat. Vagyis a testünket, az ó emberüket, meg kell tagadnunk és teljes szívből kell Jézushoz igazodni és lassan olyanná válni mint ő. Ami fáj , ami bánt azt békességgel el kell viselnünk, és az ő segítségével megoldanunk, ami sok -sok imaharcot jelent. A régi isteneinktől el kell válnunk, kinek-kinek mi volt a fontos, legyen az pénz, vagyon, szórakozás, bálvány, ital, munka, stb. “Öljétek meg tehát tagjaitokban azt, ami csak erre a földre irányul: a paráznaságot, a tisztátalanságot, a szenvedélyt, a gonosz kívánságot és a kapzsiságot, ami bálványimádás, mert ezek miatt haragszik Isten.” (Kolossé 3:5,)