2012. december 6., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szűz Mária: Mint az Üdvösség Anyja, segíteni fogok nektek és családotoknak, hogy Fiamnak szenteljétek magatokat
 
2012. december 5. szerda, 20:40
Gyermekem, kérlek, mondd meg gyermekeimnek, hogy hívjanak Engem, szeretett Édesanyjukat, hogy meg tudjam védeni őket az összezavarodottság és szorongattatás ezen idejében.
Szeplőtelen Szívem az a menedék, ahová fordulnotok kell, hogy közbenjárásom által meg tudjátok újítani hiteteket, és hogy bízni tudjatok Fiamban.
A segítségetekre fogok jönni, szeretetem és együttérzésem könnyei mindenkiért kicsordulnak közületek, aztán békét találtok majd a szívetekben.
Segítségemmel, melyet meg kell próbálnotok naponta keresni, Fiam megadja majd nektek azokat a szükséges kegyelmeket, hogy méltókká váljatok Nagy Irgalmasságára.
Sohase tétovázzatok, hogy hívjatok Engem, mivel Fiam egy különleges ajándékot adott Nekem.
Segíteni fogok, hogy felkészítsétek a lelketeket, úgy, hogy az kedves legyen Fiam előtt.
Segítségem erősebbé tesz majd benneteket, és ti érezni fogjátok Fiam közelségét, melyet olyan vigasznak találtok majd, hogy ismét visszatértek Hozzám, hogy biztonságban tartsalak titeket.
Mint az Üdvösség Anyja, segíteni fogok nektek és családotoknak, hogy Fiamnak, Jézus Krisztusnak szenteljétek magatokat.
Sohasem szabad félnetek Fiamtól, nem számít mennyit vétkeztetek, mert Ő mindig azt reméli és várja, hogy hívjátok Őt. Irgalmassága fölülmúlja felfogóképességeteket.
Édes gyermekeim, sohasem szabad bonyolulttá tennetek imáitokat. Minden, amit tennetek kell az, hogy beszéltek Fiamhoz, és segítségül hívtok Engem, hogy elvigyelek Hozzá benneteket.
Mennyei Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja