2013. március 20., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Rétegről rétegre világossá válnak gonosz szándékaik, amint saját magukat lebuktatják

Drága szeretett leányom, ebben az időben Szent Szavam, ezeken az Üzeneteken keresztül egy erős szélhez hasonlóan terjed szerte az egész világon.
Sokan meg fogják hallani Hangomat, akár szeretnék akár nem, mert az úgy fog szólni, mint a vihar előtti mennydörgés. Néhányan fel fogják ismerni a Szentlelket, amint Az elárasztja a lelküket. Mások sajnos nem fogják felismerni, de a következőt mondom nekik: Ti hallottátok a Hangomat. Felkavarta a lelketeket, és mégis akadályoztok Engem. Mégis hátat fordítotok Nekem. Talán féltek a Hangomtól, mert lehet, hogy az megrendít benneteket, de egy dolgot nem tehettek, hogy figyelmen kívül hagyjatok Engem.
Szentlelkem annyira erőteljes, hogy meg fogja érinteni a lelketeket, akár szeretnétek akár nem. Ezt azoknak mondom, akik közületek elfutnak, elrejtőznek és úgy tesznek, mintha Én nem lennék Jelen: nektek tudnotok kell, hogy képtelenek lesztek letagadni Jelenlétemet, független attól, hogy mennyire próbálkoztok vele.
Néhányan közületek ellenállnak az Igazságnak, mivel nem hisztek azon Ígéretemben, mely az örök életet kínálja fel számotokra. Sokan közületek mindezt félelem keltőnek találják és inkább úgy gondolják, hogy életük során nem fog az Úr Nagy Napjára sor kerülni. És így becsukjátok a szemeteket, befogjátok a fületeket és más dolgokban kerestek vigaszt.
Az a biztonság, amelyet éreztek, amikor ott próbáltok békére találni, ahol azt csak megtalálhatjátok, rövid életű lesz. Ti hamarosan meg fogjátok tagadni Isten Szavát. Azok a szavak, amelyeket arra használnak, hogy meghalljátok, el fognak tűnni a szentbeszédekből, a püspöki és bíborosi körlevelekből, melyeket átadnak nektek és minden gyanútlan Követőmnek.
A Szabadkőműves szekták elárasztották az Egyházat Rómában. Félreértés ne essék – egy életszakaszban csak egy pápa lehetséges!
Követőim közül sokan el fogják most utasítani Szent Szavamat, az Igazságot, éppen úgy, ahogyan azt az Én földi Megpróbáltatásom ideje alatt tették. Téged, leányom, mint eretneket fognak elutasítani, megvetnek és kigúnyolnak. Te tüske leszel a hamis próféta oldalában. De hamarosan mindenki látni fogja ennek a csaló szélhámosnak a ravasz cselekedeteit és az alattomos gesztusait, aki Róma Trónján elnököl, ami felér egy Szentségtöréssel.
Rétegről rétegre világossá válnak gonosz szándékaik, amint saját magukat lebuktatják, és akiket a felismerés kegyelmével ajándékoztam meg, észreveszik a förtelmet, ami kibontakozóban van.
A fenevad most készen áll, aki egy – bizonyos világi vezetőkből álló – szekuláris kört alkotott meg egyként egyesítve mindazt, ami Isten Királysága ellen van.
Az ördögi szellemek, akik megszállják ezeket a szegény lelkeket, büszkeségük és arroganciájuk miatt, azok gesztusain keresztül – melyet tüzetesen megvizsgálnak és megkérdőjeleznek -, mutatják meg magukat, hogy mindenki láthassa, amíg a végleges válasz derengeni fog azok számára, akik a megkülönböztetés ajándékával vannak megáldva.
Bízzatok Bennem. Bízzatok az Igazság ezen Ajándékában. Hagyjátok, hogy támaszt nyújtsak nektek, és hogy átvezesselek benneteket a gonosz lények ezen dzsungelén, akik fel szeretnék falni a lelketeket.
Jézusotok