2010. november 13., szombat

2010.11.12.

2010. november 12. Péntek
Reggel álmomban elmentünk X atyához és láttam az Úrjézust és a Szűzanyát mellettem állni. Jézus: Drága gyermekem! Bárhova mész, én és Édesanyám mindig melletted leszünk.
Láttam az Úrjézust fehér ruhában felém jönni. Jézus: Drága kis gyermekem, nagy szeretettel eljöttem hozzád, hogy újból veled tölthessem a napot. Nagyon szeretlek gyermekem!
Utaztam a metrón és nagyon ideges voltam és aggódtam. A metrón látomásban az Úrjézus odajött hozzám és megfogta a kezemet és azt mondta: „Bízz bennem gyermekem.” Majd mellém ült. Ez után, szívemben béke volt és éreztem, hogy bízom az Úrjézusban. Ez egy csodálatos érzés volt, melyet ritkán tapasztalok.
Az Úrjézus iránt való szerelemről.
Vonaton láttam egy szerelmes párt. Látomásban az Úrjézus mellettem ült és ezt mondta: „Drága gyermekem! Hidd el, az én végtelen szerelmem semmilyen földi szerelemhez nem hasonlítható. Mert az én szeretetem valóságos, igazi és tökéletes. Gyermekem, azért teremtettelek, hogy a te kis szíved mély szerelemből értem lángoljon és hidd el, én nagy boldogsággal elfogadom szerelmedet és jegyesemnek választalak. Szükségem van szerelmedre gyermekem, ahogy neked is az enyémre. A te egyetlen kis lángoló szíved mély vigasztalást ad nekem milliók hitetlensége és közömbössége miatt.
Szűzanya: Drága gyermekem! Én és Szentfiam végtelenül szeretjük egymást. Szinte elválaszthatatlanok vagyunk. Gyermekem, én segítek neked, hogy hozzám hasonlóan tudd szeretni drága Szentfiamat. Nagy boldogság tölti el szeplőtelen szent szívemet, mikor egy ilyen fiatal, kis lángoló szívet látok, mely az Úrjézus iránt lobog.
Este mentem a nyulakat etetni. Azt mondtam az Úrjézusnak: nagyon szeretem ezeket az állatokat nézegetni. Jézus: Én pedig gyermekem, téged szeretlek nézni és figyelni.
Megkérdeztem drága édesanyámtól, hogy miért mutatja meg magát nekem, mert tudom, hogy általában jelenési helyeken szokott ez előfordulni? Szűzanya: Drága gyermekem, nagyon örülök, hogy ezt kérdezed. Valóban igaz, hogy legtöbbször jelenési helyeken szoktam magamat megmutatni, de számodra kivételesen megteszem, mivel én vagyok a lelki vezetőd.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A bűnök miatt meghasad a Szívem

2010.  november 12. péntek; 3:00

Írd a következőket, leányom. Az óra ketyeg. Ne utasítsd vissza azt a kérésemet, ami arra vonatkozik, hogy a Nagyfigyelmeztetést kinyilvánítsd az emberiségnek. Nagyon fontos a bűnök megbánása. Most hallaniuk kell gyermekeimnek a Nagyfigyelmeztetésről. Leányom, először a keresztény csoportokkal kommunikálj, nekik továbbítsd kérésemet.
Maradj erős. Azért téged választottalak erre a munkára, hogy a megváltásotokra szóló kérésem gyorsan meghallgatásra találjon. Írd meg a könyvet, és terjeszd üzeneteimet a modern kommunikációs eszközök által, mint az internet, vagy a média. Mivel kérésem nagyon sürgős, kézen fogva vezetlek majd téged, azért, hogy megérthesd az üzeneteket.
Te sokkal erősebb vagy, mint gondolnád. Továbbra is imádkozd Hozzám naponta az Irgalmasság Rózsafüzérét. Ne félj. Miért vagy ilyen rémült? Amikor a Föld és az Ég eggyé olvad, köszönteni kell az Örök Életet. Ez az, amire az ember törekszik, az idők kezdete óta. Ne engedd, hogy megtévesszenek a földi vonzalmak, amelyeket felkínálnak. Ezek úgyis elfakulnak, összehasonlítva Atyám birodalmának csillogásával. Amint terveid kezdenek megvalósulni, támogatásban lesz részed.
Ez a néhány nap nyomasztó volt számodra, de elfogadtad szívedben azt, amit kérek tőled. Nehéz, és talán kissé ijesztő  is számodra, hogy mindezt vállald,  de az a fontos hogy bízz Bennem.
Őrizz meg Engem a Szívedben, és támaszkodj Rám. Adj át minden kétséget, és akkor feladatod könnyebb lesz. Az ígéretekre kell emlékeztetned az emberiséget, miközben leírt Szavaimra hivatkozol. Szorítkozz a Szentírásra, hogy ezeknek értelmet adj.  Sohase félj emlékeztetni az embereket arra, hogy bűneik miatt meghasad a Szívem, és hogy az Örök Atya lelkét is megsebzik.
Mi, Édesanyám és minden szentek, fogjuk kezedet, és erőt adunk neked. Praktikus útmutatásokat küldünk neked és az ajtók megnyílnak, hogy munkádban segítsenek.
Óvakodj azoktól, akik eléd akadályokat gördítenek, hogy a kommunikálásban késleltessenek téged. Imádkozz értük, és folytasd tovább. Tudom, hogy fáradt vagy, mert kérésemre siettél a válasszal.
Itt az ideje, hogy kipihend magad, gyermekem. Te jól reagálsz,  hittel és bátorsággal. Soha ne add fel.
Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

Ez a könyv életeket fog megváltoztatni és lelkeket fog megmenteni

2010. november 12. péntek; 3:00
Folytasd utadat, tedd meg mindazt, amire szükség van, hogy az emberek isteni üzeneteimet látni és hallani tudják. Bízom benned, leányom, bármilyen eszközt felhasználsz, amellyel úgy érzed, biztosítani fogod, hogy valóban olvassák az emberek ezeket az üzeneteket. Minden energiádra szükséged van, hogy ezt a könyvet megírd. Ez a könyv életeket fog megváltoztatni, lelkeket fog megmenteni, és előre meg volt jövendölve. Igen, ez az a könyv, ami meg volt jövendölve. Te vagy az író, és Én a szerző.

Ne légy meglepődve és lesújtva, mert ez egy szent feladat, és te erre ki voltál választva, hogy elvégezd ezt a munkát, Velem. Ez számodra három hónapig fog tartani. Azt szeretném, hogy ez az egész világ számára közzé legyen téve. Ez a könyv tartalmas, hathatós kell, hogy legyen, és milliók által keresett, akárcsak a Szentírás.
Leányom, ezt a könyvet a következő cím alatt adhatod ki: „egy titkos prófétával való beszélgetés”. Ez így a helyes. Miért félsz, gyermekem? Mennyei vezetésben van részed. Erősnek kell maradnod. Higgyél bennem. Add át magad Nekem. Kézen foglak majd, utad minden lépésében. Később beszélek majd veled.
A te szerető Megmentőd,
Jézus Krisztus