2010. november 13., szombat

2010.11.12.

2010. november 12. Péntek
Reggel álmomban elmentünk X atyához és láttam az Úrjézust és a Szűzanyát mellettem állni. Jézus: Drága gyermekem! Bárhova mész, én és Édesanyám mindig melletted leszünk.
Láttam az Úrjézust fehér ruhában felém jönni. Jézus: Drága kis gyermekem, nagy szeretettel eljöttem hozzád, hogy újból veled tölthessem a napot. Nagyon szeretlek gyermekem!
Utaztam a metrón és nagyon ideges voltam és aggódtam. A metrón látomásban az Úrjézus odajött hozzám és megfogta a kezemet és azt mondta: „Bízz bennem gyermekem.” Majd mellém ült. Ez után, szívemben béke volt és éreztem, hogy bízom az Úrjézusban. Ez egy csodálatos érzés volt, melyet ritkán tapasztalok.
Az Úrjézus iránt való szerelemről.
Vonaton láttam egy szerelmes párt. Látomásban az Úrjézus mellettem ült és ezt mondta: „Drága gyermekem! Hidd el, az én végtelen szerelmem semmilyen földi szerelemhez nem hasonlítható. Mert az én szeretetem valóságos, igazi és tökéletes. Gyermekem, azért teremtettelek, hogy a te kis szíved mély szerelemből értem lángoljon és hidd el, én nagy boldogsággal elfogadom szerelmedet és jegyesemnek választalak. Szükségem van szerelmedre gyermekem, ahogy neked is az enyémre. A te egyetlen kis lángoló szíved mély vigasztalást ad nekem milliók hitetlensége és közömbössége miatt.
Szűzanya: Drága gyermekem! Én és Szentfiam végtelenül szeretjük egymást. Szinte elválaszthatatlanok vagyunk. Gyermekem, én segítek neked, hogy hozzám hasonlóan tudd szeretni drága Szentfiamat. Nagy boldogság tölti el szeplőtelen szent szívemet, mikor egy ilyen fiatal, kis lángoló szívet látok, mely az Úrjézus iránt lobog.
Este mentem a nyulakat etetni. Azt mondtam az Úrjézusnak: nagyon szeretem ezeket az állatokat nézegetni. Jézus: Én pedig gyermekem, téged szeretlek nézni és figyelni.
Megkérdeztem drága édesanyámtól, hogy miért mutatja meg magát nekem, mert tudom, hogy általában jelenési helyeken szokott ez előfordulni? Szűzanya: Drága gyermekem, nagyon örülök, hogy ezt kérdezed. Valóban igaz, hogy legtöbbször jelenési helyeken szoktam magamat megmutatni, de számodra kivételesen megteszem, mivel én vagyok a lelki vezetőd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése