2021. február 20., szombat

Hamispróféta mellkeresztje: Nagyon furcsa

 

 

Őrület: A Jó Pásztor bal lába hátra van fordítva Ferenc pápa mellkeresztjén.

A mellkeresztet Antonio Vedele (+1997) tervezte. Ferenc pápa azóta, hogy Buenos Aires érseke lett, ezüstben és aranyban viselte. Ann Barnhardt a Barnhardt.biz oldalon (február 18) felsorolja azokat a démonokat, akiknek a lábuk és a lábfejuk hátra van fordulva:

• A maják Tata Duende kicsi démona, csúnya, gonosz arccal.

• Dél-Ázsia: Churel, más néven Pichal Peri, gyönyörű nőnek tűnik, aki kiszolgáltatott férfiakat céloz meg.

• Brazília: Curupira, egy démon, aki úgy néz ki, mint egy férfi vagy egy törpe, rossz lábnyomokat produkál a lábával, hogy összezavarja a vadászokat és az utazókat (a képen lent, 1926, amazóniai legenda).

• India: Bhuta, gonosz szellem vagy egy elhunyt szelleme.

• Dominikai Köztársaság: Ciguapa, egy falánk női lény, megeszi az emberek húsát és lelkét (képek).

A fordított lábak egy eszköz arra, hogy megtévesztéssel tévútra tereljék az áldozatokat.

Ilyen mellkeresztet időnként Joseph Bernardin chicagói bíboros (+1996) (képek) is hordott, aki homoszexuális bántalmazásokat követett el, és aki II. János Pál alatt ellenőrizte az amerikai püspökök kinevezését.

https://gloria.tv/post/1oyddaTpJscqEcsVuAPhDUJSC


Katolikus Tanzánia: Nem kell Covid-19 vakcina

 

Tanzánia egészségügyi minisztere, Dorothy Gwajima február 1-jén jelentette be, hogy az országnak nincs szüksége oltásokra, és "nem tervezi azok befogadását".

Tanzániában 60 millió ember él. Minden vakcinának miniszteri jóváhagyást kell kapnia. Gwajima kifejtette, hogy Tanzánia biztonságos, és arra biztatta az embereket, hogy étkezzenek egészségesen, javítsanak higiéniai szokásaikon, használjanak fertőtlenítő szereket és gőzinhalációt.

Napokkal azelőtt John Magufuli katolikus elnök veszélyesnek és feleslegesnek nevezte az oltásokat, mondván, hogy "Isten megvédi"a nemzetet.

Márciusban Magufuli úgy döntött NEM zárja be a templomokat. Arra biztatta az embereket, hogy menjenek el dolgozni, és vegyenek részt istentiszteleti helyeken.

Tanzánia egyike azon három országnak világszerte, amelyek nem vesznek részt a Covid-19 hisztériában, és nem adnak ki "fertőzési adatokat". A többi Türkmenisztán és Észak-Korea. Az oligarchák Wikipédiája most Tanzániát "Covid-19 tagadásával" vádolja.

https://gloria.tv/post/39LvDogetYVB2iTnBkWi7FrD9


 

A német érsekség homoszexuális követőket mutat be "szerelemként"

 

A hamburgi érsekség február 14-én tett közzé egy Valentin-napi videót, amely azt mutatja, hogy párok simogatják egymást.

A felvételeket a szerelemről szóló híres himnusz kíséri, amely az 1. Korintusiak 13. könyvéből származik. A bemutatott párok között van két nő, akik egy francia ágyon fekszenek és csókolóznak.

Az érsekséget Stefan Heße, egy ismert homoszexuális propagandista vezeti, aki karrierjét a kétértelmű Joachim Meisner dubiai bíborosnak köszönheti (+2017).

https://gloria.tv/post/V2d3vf7RfbpN2VCxk3G4NfkZp