2012. január 29., vasárnap

Gondolkodtál-e már azon, hogy mi a különbség a munka és a játék között? Ugyanazokkal az izmokkal labdázol, mint amelyekkel vágod a füvet. Ugyanazzal a szellemi erővel játszol társasjátékot, mint amivel dolgozol az üzleti életben. Az egyedüli különbség a szellemi magatartás. Miért fáraszt ki jobban a munka, mint a játék? Ez megint a szellemi beállítottságtól függ. Ha tehát könnyebbé akarod tenni a munkát, akkor végezd úgy, mintha játszanál. Túl sokan munkává teszik a játékot, és amikor ezt cselekszik, akkor elveszik belőle az örömet. Talán nem könnyű, de ha megváltoztatod szellemi viszonyodat a munka iránt, akkor több örömet nyersz az életben. Mark Twain mondta: “A munka nem meghatározott dolog; az szellemi magatartás. Semmi sem munka vagy játék, hanem a gondolkodás teszi azzá.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Teljes szívvel imádkozzatok Benedek pápáért

2012. január 28. szombat, 21:00
Gyermekem, a sátán hatalma napról napra egyre gyengébb, mivel a Szentlélek továbbra is kiterjeszti szárnyait Isten minden gyermeke fölött.
Az imádság és a különleges kegyelmek hatására a hit és az Isten iránti szeretet egyre növekszik mindenütt, melyet az Atya, a Legmagasságosabb Isten ajándékoz gyermekeimnek. A megtérések száma egyre növekszik. Sok gyermekem nincs ennek tudatában, de mindezt ti is látni fogjátok, ha kinyitjátok szemeteket.
Kérlek benneteket gyermekeim, hogy teljes szívetekből imádkozzatok Benedek pápáért. Ő, az aposztázia (hitehagyás) miatt, melyet a Vatikánon belül és kívül lát, oly sokat szenved, és a legtöbbször egyedül van bánatában.
A Szentszékben töltött napjai meg lettek hosszabbítva, és ennek köszönhetően sok pusztító tett is elhárult, melyet a gonosz okozott volna.
Az ima, gyermekem, olyan, mint egy mennydörgés a Mennyben. Imáitok meghallgatásra kerülnek, és a Mennyországban megválaszolják azokat, gyermekeim.
Ez így jó. Továbbra is imádkozzátok a neked adott Keresztes Imahadjárat imáit.
Itt van egy különleges ima, a Keresztes Imahadjárat 23. imája, Benedek pápa biztonságáért:

„Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és azokért a szenvedésekért melyeket azért szenvedett el, hogy a bűntől megmentse a világot, most arra kérlek, hogy védd meg a Katolikus Egyház földi szent Helytartóját, Benedek pápát, hogy ő is segíthessen gyermekeid és minden Felszentelt Szolgád megmentésében, a sátán ostorcsapásaitól és bukott angyalai uralmától, akik a Földön járva lelkeket lopnak.
Ó, Atyám, védelmezd meg földi Helytartódat (pápádat), hogy gyermekeidet az igaz ösvényen vezethesse a Földi Új Paradicsomod felé. Ámen.”

A ti Mennyei Földi Királynőtök
Az üdvösség Anyja