2011. május 7., szombat

Felgyorsítják a kilakoltatások ügymenetét, a módosítás célja egyszerűen a hitelcsapdába került magyarok mielőbbi kirakása otthonaikból. Úgy tűnik, nagyon kell a hely. Sürgősen.

Nézzünk csak vissza 10-11 évet!! A fidesz első ciklusáig. Meghirdették az "otthon teremtő" programot, 2 gyerek, 3 szoba, 4 kerék néven. Valóban egyszerű és "olcsó" hitelhez juthattak a fiatal házasok, akkor még forint(!) alapon. Látszólagos gazdasági fejlődés mellett, munkahely és bevétel is volt a hitel felvevőknek. Majd jött 2002, D-209(ki emlékszik már rá??), Gyurcsány is megérkezett, a törlesztő részletek pedig emelkedni kezdtek, megérkezett a bankok mentőötlete, amit a "kormány" is támogatott, váltsák át sokkal "kedvezőbb" CHF, EURO, esetleg YEN alapú jelzálog(!) hitelre, a magas törlesztő részletű, de állandó forint alapú hiteleket. A balga polgár, a romló gazdaság és a növekvő munkanélküliség miatt, bele is sétált a csapdába. Mostanra, gyakorlatilag, akik az első fidesz kormány idején felvették a hiteleket, épp Orbán ígéretei miatt, azokkal bánik el a kilakoltatás, munkanélküliség. Remélem sokan szavaztak közülük a fideszre. Bambák, nem vettétek észre az összjátékot?? Nem bizony! De azért csak szavazgassatok, reménykedjetek.


(kerecsen)
Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2011. május 5. Szentségimádáson Jézus: „Hamarosan megváltozik életetek. Egy új szebb jövő tárul elétek. Lezárul ez a korszak. Megsemmisülnek a gépek. Az emberek visszamennek a természetbe, ahová teremtettem őket. Városok nem lesznek, csak falvak. Az emberek a kezük munkája után fognak élni. Nagy lesz az egymásra utaltság. A gyermek nem lesz többé teher, hanem Isten ajándéka. Nagy családok lesznek. Sok a gyermek fog születni. Előtte nagy zűrzavar és sok természeti katasztrófa lesz. Eltűnik ez a világ. Sok lesz a halott. Azok, akik megmaradnak, magasztalni és dicsőíteni fogják az Istent azért, hogy életben maradtak. Egy kis idő, és mindez bekövetkezik. Figyeljétek a jeleket! Figyeljetek prófétáimra! Éljetek szüntelen készenlétben, mert a nagy megpróbáltatás órája elérkezik. Sok lesz a halott. Jaj annak, aki nem bánja meg bűneit! A lelke örökre kárt szenved.
Gyermekeim! Ha csak egyetlen szempillantásra betekinthetnétek a mennybe, semmibe vennétek ennek a földnek a pompáját, ragyogását. Mind szentül élnétek, csakhogy elnyerjétek a mennyet. De Én azt akarom, hogy higgyetek. Ha hisztek tanításomban, ami az Evangélium, amit az Egyház tanít, és tettekre váltjátok a Szentírást, bejöhettek abba a világba, amiről Szent Pál ezt írta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik.” Így éljetek drága gyermekeim! Legyetek szentek, mert Én Szent vagyok. Ez azt jelenti, hogy Engem a legkisebb bűn is sért. Ezért kerüljetek minden bűnt, és minden bűnre vezető alkalmat! Egyedül Nekem akarjatok megfelelni! Nézzetek Rám, a keresztre! Senki sem szeret annyira benneteket, mint Én, Aki az életemet adtam a ti üdvösségetekért. A Véremet ontottam ki a ti örök életetekért. Tartsátok hát nagyon nagy tiszteletben lelketek üdvösségét! Nem vagytok a magatokéi. Nagy volt a ti váltságdíjatok. Ne vétkezzetek! Tartsatok bűnbánatot! Éljetek tisztán, szentül, szeretetben! Szeressétek és imádjátok a végtelenül megbántott Istent, így engeszteljétek Őt embertestvéreitek bűneiért! A keresztről kiáltok hozzátok! Ne kövessetek el bűnt! Éljetek szentül! Nektek akarom adni azt a gyönyörű országot, amelyet Atyám öröktől fogva a ti számotokra készített. De csak akkor tudom, ha megteszitek, amit kérek.
Drága kicsinyeim! Ezek az utolsó felhívásaim. Lezárul ez a korszak, és elérkezik a büntetés ideje. Addig tegyétek meg, amit mondok, amíg még lehetőséget adok rá. Ne halogassátok teljesíteni kérésemet! Bármely pillanatban meghalhattok, és ha nem tartottatok bűnbánatot, örökre elvesztek. Én ettől akarlak megóvni benneteket. Hamarosan jelet adok nektek. Ebben a jelben meglátjátok lelketek állapotát az Én szememmel. Mondom nektek: még a bocsánatos bűnben levő lélek is olyan undorító, hogy beleborzad, aki látja. A halálos bűnben levő lélek pedig egyenesen bűzlő hulla. Csak a sátán ravaszsága, hogy szépnek és vonzónak tünteti fel a bűnt. Mert csak így tudja rászedni áldozatait. Ne higgyetek neki! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Nekem higgyetek! Bennem sohasem fogtok csalódni. Az igazi szépség az életszentség, amely az Evangélium megtartása. Erre buzdítalak benneteket, mert ez maga az örök élet, amelyet már itt a földön elkezdhettek, ha bűn nélkül éltek. Erre áldalak meg titeket, drága kicsi, Véremen megváltott gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az iPhone titokban figyel mindenkit! Meg a Nagytestvér is

Két adatbiztonsági szakembernek tűnt fel egy furcsa és a felhasználók elől elrejtett adattömb, mikor az iPhone bugyraiban turkáltak; meglepetésük pedig csak tovább nőtt, mikor kiderült, hogy ez a fájl a többivel együtt biztonsági mentésben a számítógépre kerül, mikor a telefont az iTunes-on keresztül szinkronizáljuk.
Pete Warden és Alasdair Allan először nem tudta, hogy pontosan mennyi adatot ment a telefon a gazdájáról, de hamar rá kellett jöjjenek, hogy a pontosság és részletesség megdöbbentő foka kerül lementésre.
A két úriember egyébként épp egy adatvizualizációs projektben vett részt, ami szerencsés, mert így egy általuk rendelkezésre bocsátott programmal bárki kiszedheti iPhone-jából, hogy mit tud a készülék őróla és egyből térképen is vizualizálhatja.
AJÁNLOTT LINKEK:
Forrás: Mashable