2012. július 16., hétfő

Márton által Dejtéről 2012. július 15-én

2012-07-15 - Márton által
 
Gyermekeim!

Szüntelenül örüljetek, hogy Isten veletek van és bennetek lakozik. Hála az Ő kegyelmének, tudok hozzátok szólni az én anyai gyengédségemmel. És ezért, a mai kívánságom, hogy változtassátok meg szíveiteket. Minden alkalommal amikor bűnbe ütköztök, határozzátok el magatokat a szeretetért. Ha Isten látni fogja a szíveitekben a vágyatokat megváltozni és elhagyni a bűnt, nem fog késlekedni a kegyelmével, és mindent megkaptok, amire szükségetek van. A bűntelen szív az egy szív telve Isteni világossággal és áldásával. Belemerítelek az én és Jézus szíve szeretetének fényébe.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A Szentlélektől átitadódva cselekedni
Kedveseim, mindig hallgassatok a Szentlélek sugallataira! Soha ne engedjétek el fületek mellett az Ő szavát. Hagyjátok, hogy előbb átjárjon benneteket, és amikor már teljesen átitatódtatok vele akkor cselekedjetek! Fontos, hogy a kegyelem átmenjen rajtatok, mert csak akkor tudtok ízletes, jó gyümölcsöt teremni. Ezekből a gyümölcsökből már mások is szívesen falatoznak. Az érlelődést a Szentháromság szeretetének melege és a kegyelem zápora hozza meg számotokra. Ezt soha semmi nem előzheti meg, mert ti vagytok azok a gyümölcsök, melyek a Szentháromság fáján teremnek. Engedjétek, hogy bármit tegyen veletek, ami hozzásegít titeket a tökéletes beéréshez. Boldogan bontakozzatok, miközben megdicsőítitek a Szentháromságot.
2012.07. 02.                      Anna Terézia

Az örök élet záloga
Kedveseim, mindig legyen hála a szívetekben a Szentháromság és égi Édesanyánk iránt. Megadják nektek szükségeseket és még azon felül is mindazokat a kegyelmeket, amelyek elsegítenek titeket az Örök Üdvösségbe. Ez a legnagyobb öröm, amire csak vágyhattok ezen a földön, hogy már itt birtokolhatjátok az örök élethez szóló kegyelem zálogát. Ha majd meglátjátok a Nagy Figyelmeztetéskor, milyen gyönyörűség vár rátok, már soha nem fogtok abban kételkedni, hanem teljes szívvel és minden erőtökkel vágyakozni fogtok a célba érkezésre. De meg fog mutatkozni előttetek a pokoli kínokat szenvedő lelkek mélysége is, azért, hogy soha ne felejtsétek az Isten irgalmát, mely által megment benneteket az örök kárhozattól, hogy mindvégig kitartsatok mellette. Készüljetek lélekben, hogy ne érjen váratlanul titeket a nagy találkozás.
2012.07. 03.               Anna Terézia

Ne maradjon bennetek semmi szálka!

Kedveseim, bocsássatok meg egymásnak, hogy ne maradjon bennetek semmilyen szálka, amely miatt neheztelnétek testvéreitekre! Alapos lelkiismeret-vizsgálatban engedjétek, hogy a Szentlélek kitakarítson belőletek mindent, ami még egy kicsit is a kiengeszteletlenségre utal. Szeressetek tettetés nélkül és ne kételkedjetek a Szentháromság szeretetében, aki gazdagon pazarolja rátok szeretetét. Ezzel a szeretettel bocsássatok meg önmagatoknak is és másoknak is, hogy semmiféle gonosz erő ne tudjon rést találni lelketekben!
2012.07. 04.                 Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/ne-maradjon-bennetek-semmi-szalka


Legyetek méltók a kapott hivatáshoz!
Kedveseim, legyetek méltóak ahhoz a hivatáshoz, amelyet kaptatok és féltékenyen őrizzétek mindazt a sok kincset, amit a Szentháromság reátok pazarol gazdagon. Bővelkedjetek minden kegyelemben, ami szükséges az állhatatos kitartáshoz! Maradjatok meg abban a szeretetben, mellyel felruházott titeket, és amely képessé tesz arra, hogy beemeljen az örök üdvösségbe. Mindig tartsátok tisztán lelketeket és akkor nem érhet váratlanul benneteket az Ő érkezése. Édesanyánk, a boldogságos Szűzanya kísérjen minden utatokon, és egyengesse lépteiteket mindenkor! Szeressetek tettetés nélkül és ragaszkodjatok a jóhoz, hogy megálljatok az Isten színe előtt szentül és feddhetetlenül.
2012.07. 05.               Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/legyetek-meltok-a-kapott-hivatashoz

Csendet teremteni magunkban

Kedveseim, amikor felismeritek szívetekben a Szentháromság hangját, ne kételkedjetek, hanem tegyétek meg, amire szólít benneteket! Hagyjátok, hogy terve megvalósuljon köztetek és ehhez bátran járuljatok hozzá! Ha csendet tudtok magatokban teremteni, akkor nagy esélyetek van rá, hogy meghalljátok halkan szóló hangját. Úgy érkezik, mint egy fuvallat, mely a következő pillanatban már máshol van. Engedjétek, hogy megérintse lelketeket ez a lágy lehelet, mely össze sem mérhető azzal, amit e világban tapasztaltok. A Szentháromság egészen magához vonz. Amikor ezt teszi, ti ellenállhatatlanul benne akartok maradni, mert jó ott lenni, jó feltöltődni és megengedni neki, hogy tegyen veletek bármit, amit csak kíván. Ezzel a lelkülettel induljatok utatokra és járjatok biztonsággal!
2012.07. 06.
http://engesztelok.hu/lelkielet/csendet-teremteni-magunkban



Megpróbáltatások
Kedveseim, ne féljetek a reátok váró mindennapos küzdelmektől! A lelki előmenetelhez nélkülözhetetlenek a megpróbáltatások, hiszen azok próbakövei a kipróbáltságnak. Csak az lehet igazán a Szentháromság gyermeke, aki felvállalja ezeket a nehézségeket és egyben fel is ajánlja. Minden egyes átadás, ha az őszinte, tiszta szándékkal történik, megkönnyíti a lelket. Nagyon kell ügyelnetek arra, hogy a felajánláskor nem láthatjátok azonnal az eredményt, hanem azokat az örök üdvösségetekre viszitek. Legyetek mindenkor készek bármit megtenni, csakhogy értékes kincseitek száma növekedjék!
2012.07. 09.            Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/megprobaltatasok



Őszinte bűnbánat
Kedveseim, amikor felismeritek hibáitokat és vétkeitek súlyát, ne késlekedjetek Isten irgalmához folyamodni! Tegyétek ezt meg, amilyen gyorsan csak tudjátok! A gondolattal, szóval és cselekedettel történő kihágásokat se hanyagoljátok a Szentháromság elé tárni, hiszen előttük nincsen kicsi és nagy bűn, mert minden, ami bűnre vezető hajlam bennetek, az mind elfordítja arcotokat Istentől! A legfontosabb ilyenkor, hogy kérjétek a kegyelmet az őszinte bűnbánatra, mert a gonosz csábító el akarja hitetni veletek, hogy amit elkövettetek, az nem is olyan súlyos, nem kell vele törődni. Ez a legveszélyesebb csapda, amit elétek állíthat, amikor megvizsgáljátok magatokat. A bánat csak őszinte és tiszta szívben születhet meg, melyet a kegyelem fürdője már megtisztított. Imádkozzatok ezért a nagy ajándékért, hogy mindig a rendelkezésetekre álljon szükségetek mértéke szerint.
2012.07. 10.                        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/szinte-bnbanat


Szent Benedek
Kedveseim, Szent Benedek apát, Európa védőszentjének ünnepén ne feledjétek, milyen kiváló patrónust kaptatok! Könyörgéseiteket egyesítsétek az övéivel, hogy tökéletesen át tudjátok adni magatokat a Szentháromságnak. Szent Benedek felismerte a gonosz erők működését a világban. Rendkívül hatékonyan küzdött ellenük. Isten erejével győzött a megpróbáltatásokban. Különösen nagy erőket mozgatott meg, amikor elhagyta a világot és a remeteségben egészen átadta magát a gondviselő isteni hatalomnak. Merjétek bátran rábízni mindennapjaitokat, mert Ő jól tudja, hogyan kell hatékonyan segítségetekre lenni. Kérjétek segítségét és szabadító szolgálatát, hisz kiválóan harcolt és küzdött a gonosz lelkek ellen, akik megfutamodtak bátorsága láttán. Most is kérhetitek közbenjárását, amikor úgy érzitek, szorul a hurok körülöttetek. Bátorítalak titeket, legyetek buzgó követői a harcban!
2012.07. 11.                  Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/szent-benedek


Testvéri szeretet-kötelék
Kedveseim, mindig ügyeljetek a testvéri szeretet-kötelékre. Úgy őrizzétek a köztetek élő egységet, mint ahogy a Szentháromság személyei azt egymás felé bensőségesen árasztják. Titeket is ebbe a csodálatos áramlásba kapcsolt bele, ezért ne hagyjátok, hogy lelketek ellensége ebből kizárjon titeket. Ti már úgy vagytok a Szentháromság gyermekei, mint akik az isteni szeretetben állandóan újjászületnek és megújulnak. Ezt az átformálódást úgy viszi végbe bennetek, hogy bár legtöbbször nem érzékelitek, de megindul bennetek valami fenséges új, ami eddig nem volt a részetek, de az átalakulásban már a tiétek. Így legyetek jelen és bátran engedjétek át magatokat a megújulás folyamatának.
2012.07. 15.                 Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/testveri-szeretet-koetelek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Fiam Egyháza a Földön nem akar hallani ebben az időben, pedig ők tudják, hogy az első alkalommal hogyan bántak a Fiammal
 
2012. július 15., vasárnap, 15:45
Gyermekem, a Fiam és tanítványai által elviselt fájdalom az Ő a földi küldetése alatt azonos azzal, amit követőinek is el kell viselniük, miközben arra készül, hogy újra eljöjjön.
Fiam az Ő idejében a Földön roppant nagy akadályokkal szembesült. A saját közösségében csak nagyon kevesen voltak hajlandók meghallgatni Őt.
Azok, akik a templomok és a zsinagógák irányítói voltak, megvetően bántak Vele és lenézték Őt.
Mégis, az egyszerű emberek örömmel fogadták Őt, és Szavát is elfogadták, mert meg tudták látni azt az Igazságot, amiről beszélt.
Sok helyen Szava félelmet és bizonytalanságot okozott, de Tanításai bölcsességét csak kevesen tudták figyelmen kívül hagyni.
Fiam megosztottságot váltott ki, bár a szándéka nem ez volt.
Az Ő egyszerű magatartása azt jelentette, hogy csak néhányan tudták elfogadni azt a tényt, hogy Ő az Isten Fia volt.
Sokan megkérdezték, hogyan lehet az Emberfia ilyen egyszerű hétköznapi ember?
Megtagadták Őt, mert azt gondolták, hogy a Messiás méltóságteljesebb, büszkébb lenne, és magára vonná a figyelmet a templomok magasabb köreiben.
Abban az időben a Fiam nem tudta elérni, hogy az Egyház irányítói meghallgassák Őt. A büszkeségük megakadályozta őket abban, hogy meghallgassák az Igazságot.
Ugyanez fog most is történni, miközben Fiam felkészíti a világot Második Eljövetelére.
Fiam Egyháza a Földön nem akar hallani ebben az időben, pedig ők tudják, hogy az első alkalommal hogyan bántak a Fiammal.
Ebben az időben, a neked, a végidők prófétájának adott Szavát nem akarják elfogadni Fiam Egyházában a Földön.
Fiam Egyháza süket fülekkel fordul a prófécia ajándéka felé. Ők tagadják a próféciákat, mert nem akarnak hallani.
Fiam tanítványait azok támadják, akik a Katolikus Egyház irányításáért felelősek a Földön, és azzal vádolják őket, hogy hamisak.
Bár Fiam tanításai sohasem változtak, mégis hibát fognak találni Szent Szavában, amely most nekik adatik.
Azt fogják állítani, hogy ezek az üzenetek ellentmondnak Isten Igéjének.
Nektek, gyermekeim, mindig arra kell emlékeznetek, hogy Fiam sohasem mondana ellent Egyházának a Földön, mert Ő, maga az Egyház.
Az Igazság még most az, ami mindig is volt.
Nektek Isten Igéjét kell követnetek, mert Fiam hangját elvetik, és figyelmen kívül hagyják, akárcsak az első alkalommal.
Ne engedjétek meg magatoknak, hogy elutasítsátok az Üdvösség ajándékát, Irgalmasságának utolsó cselekedetét a Földön.
Fiam olyan türelmes volt, és oly hosszú ideig. Az Igazság, Fiam Kínszenvedésekor a Kereszten adatott meg az emberiségnek.
Ezt mindazok a kiválasztott lelkek is megerősítették évszázadokon keresztül, akiket a Szentlélek ereje megvilágosított.
Most eljött az idő Fiam számára, hogy újra visszatérjen, és egyedül csak azok fogják követni Utasításait, akik felismerik a Hangját – mivel az a Szentlélek Ajándéka.
Miközben Ő Második Eljövetelére készül, az Egyház el fogja utasítani a Szavát, mint ahogyan az első alkalommal is tették, Fiam idejében a Földön.
Ők nem fogják sem felismerni Őt, sem elfogadni.
Ők semmit sem tanultak.
Imádkozzatok, hogy az Egyházon belüli bátor lelkeknek, akik felismerik hangját, a történelem e kritikus idejében legyen elég bátorságuk az örök életre vezetni Isten minden gyermekét.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


Isten az Atya: El fogom törölni hamis egyházaikat, gonosz kultuszaikat, hamis bálványaikat, városaikat és nemzeteiket

2012. július 15., vasárnap, 17:45
(Szentségimádás alatt kapott üzenet)
Drága leányom, nehéz gyermekeimnek mentesnek maradniuk a bűntől, a kígyó keze által rájuk szórt átok miatt.  
Én soha nem várom el gyermekeimtől, hogy mindig teljesen mentesek legyenek a bűntől, mert ez lehetetlen.
Fontos, hogy az, aki ismeri Fiam tanítását a Földön, a lehető leggyakrabban törekedjen bűnei megbánására.
A bűnbánat által könnyebb lesz a kegyelem állapotában maradni, és ez gátat fog szabni a további kísértéseknek.
Gyermekeim, ti most a világban történő állandó nagy változásoknak lesztek tanúi. Ezek a Nagyfigyelmeztetés után fognak megtörténni.
Bár sokan figyelmen kívül fogják hagyni ezeket az égi üzeneteket, mégis fontos, hogy azok, akik elfogadják, mint Isten Szavát, felkészüljenek.
Ti vagytok a kötelék Fegyverzetemben az ellenséggel szemben, és hitetek miatt fel foglak éleszteni benneteket, és megvédelek majd titeket az üldöztetés ellen.
A ti szeretetetek lesz az, Fiam, Jézus Krisztus, a Világmindenség Megváltója iránt, amiért képes leszek megmenteni azokat a gyermekeket, akik Isten Fényét nem tudják majd elviselni.
A szeretetből történt önfelajánlásotok, szenvedésetek és imáitok, megmentő kegyelem lesz számukra a Pokol tűzétől.
Ne magatokat féltsétek, hanem azokat, akik nemcsak, hogy látni nem tudnak, de nem is hajlandók meglátni azt az időt, amelyben ma élnek.
Az előkészületek befejeződtek, és a változások ideje megérett arra, hogy elkezdődjék, mert Én nem fogom a Fenevadnak megengedni, hogy lelkeket lopjon.
Ez, az emberiségnek már oly régóta megígért beavatkozás nagyon hamar bekövetkezik, és akkor elkezdődik a csata Gyermekeim megmentéséért.
Ne féljetek Kezemtől, mert amikor az lesújt, csak azért lesz, hogy megbüntesse azokat, akik megpróbálják Gyermekeimet elpusztítani.
Meg fogom őket akadályozni, hogy becsapják a lelkeket.
Meg fogom őket akadályozni gyilkos szándékaikban, és el fogom törölni hamis egyházaikat, gonosz kultuszaikat, hamis bálványaikat, városaikat és nemzeteiket, ha továbbra is visszautasítják azt a Kezet, amely eteti őket.
Ők már figyelmeztetve voltak. Ti, szeretett Gyermekeim, segíteni fogtok Fiamnak, hogy megmeneküljenek.
Sohase féljetek, mert az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők nemcsak, hogy meg lesznek védve, hanem megkapják azokat a kegyelmeket is, hogy megvédhessék Isten Szavát, hogy annyi lélek, amennyi csak lehetséges, megkaphassa az Élet Ajándékát.  
Szeretett Atyátok
A Legmagasságosabb Isten