2012. június 27., szerda

2004. július 29-e óta Kolumbiából

A VILÁG KIRÁLYAI MEGKEZDTÉK AZ ÚJ VILÁGREND BEILLESZTÉSÉT, AMELY KATASZTRÓFÁLIS VÁLTOZÁSOKAT HOZ MAJD AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA!   
2012. június 5. de, 8:40
A JÓ PÁSZTOR LEGSÜRGŐSEBB ÜZENETE NYÁJÁNAK
Drága gyermekeim, béke veletek.
A nappalok és az éjszakák egyre rövidülnek, egészen a végsőkig, és eljön az idő, amikor minden függőben marad, és bármibe kezdtek, nem tudjátok befejezni.
Alapvető életformátok jelentős szenvedés alá lesz vetve, mivel elkezdődik megtisztulásotok.
Hamarosan a föld forgása gyorsabb és gyorsabb lesz a kozmikus jelenségek eredményeként, melyre hamarosan sor kerül. Minden megváltozik majd, beleértve a földi szokásaitokat is; alkalmazkodnotok kell az új életciklushoz, amelyet hamarosan fel kell vennetek.
Minden szavam beteljesedik - amint írva van-, az utolsó betűig.
Egyházam elindult a Kálvárián, melynek egyházszakadás lesz a vége. Szeretteim egymást fogják támadni, a szétválás már megkezdődött. Egyházam szenvedni fog, de ez elkerülhetetlen az újjászületéshez, hogy egy új, megtisztult egyház álljon Isten népének szolgálatában. Népem vigasztalásra és irányításra talál majd az új egyházban, amely szegény, egyszerű, és alázatos lesz, de eltelve a Szentlélek karizmájával, mindig készen fog állni nyájam szolgálatára, és az Isteni Akarat teljesítésére.
Gyermekeim, az elkövetkezendő eljövetelem jelei már kezdenek nyilvánvalóvá válni, és napról napra egyre világosabbak, mert nincs több idő az emberiség számára, de ez megfelel Isten Akaratának. A világ királyai megkezdték az új világrend beillesztését, amely katasztrofális változásokat hoz majd az emberiség számára. A hitet fogják felhasználni arra, hogy elhitessék az emberiséggel, hogy minden gonoszság, ami történik a világban, és hogy Isten is így akarja, és megengedi ezeket. Emiatt sokan veszítik majd el hitüket, és szakadást okoznak. Egy olyan technológiát fognak használni, mellyel az égboltra vetítik egy igazságos és bosszúálló Isten hologramját, akinek gonosz szándékai vannak az emberiséggel szemben; ezáltal jogosnak fog tűnni a harmadik világháború azzal érvelve, hogy Isten akarja az emberiség nagy részének elpusztulását, hogy majd a győztesekkel uralkodjon. Erre az egész médiacirkuszra azért kerül sor, hogy az emberek elveszítsék hitüket és megtagadják Istent. A háború végén, az égen, megjelenik Maitreya holografikus képe, mint az egy igaz isten, és béketeremtőnek hirdeti magát, aki azért jön, hogy békét teremtsen a Föld minden szegletében. „És a föld minden királya, és mindazok, akiknek a neve nincs beírva az Élet Könyvébe, imádni fogják őt. A hamis isten nagy jeleket visz majd végbe, így még tüzet is hoz le az égből az emberek szeme láttára. „( Jel.13,13)
Ezért legyetek felkészülve gyermekeim, semmilyen körülmények között se tagadjátok meg hiteteket, mert tudnotok kell, hogy mindez csak ellenségem megtévesztése, hogy elveszejtsen benneteket.
Ti most figyelmeztetve lettetek mindazokra a tervekre, melyeket a világ királyai visznek végbe, hogy az emberiség azt higgye, minden szenvedés és szerencsétlenség oka Én vagyok, és csak később mutatják majd be neki ellenségemet, mint a megtestesült, egy, igaz istent.
Emlékezzetek, hogy Én az irgalom és a megbocsátás Istene vagyok, és nem találom örömömet a bűnösök halálában, hanem azt akarom, hogy ők is éljék és élvezzék az örök életet. Tehát ne engedjétek, hogy megtévesszenek benneteket, egyesüljetek és harcoljatok - akárcsak az első keresztények -, hogy megtartsátok hiteteket. Ne engedjétek, hogy bármi, vagy bárki eltántorítson benneteket Isten szeretetétől.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert Isten Királysága közel van.
Mesteretek, és Pásztorotok; a Názáreti Jézus
Terjesszétek üzeneteimet az egész Földön.


Gyermekeim, örökségeim, az imalánc az egyetlen olyan dolog világszerte, amely meghiúsíthatja a sötétség fiainak összes tervét és stratégiáját
2012. június 8. 8:15
SÜRGŐS ÜZENET AZ ATYAISTENTŐL HŰSÉGES NÉPÉHEZ
GYERMEKEIM, ÖRÖKSÉGEIM, AZ ÉN BÉKÉM LEGYEN VELETEK!
Az Új Világrendben - ellenségeim szolgáltatása által – minden készen áll arra, hogy megváltoztassa az emberiség sorsát. Népemet rabszolgasorsra juttatják, vagyonát elkobozzák. Minden a fenevad bélyegének beültetésével, a mikrocsippel fog elkezdődni. Hűséges népem a megtisztulás sivatagán fog keresztülmenni. Csak azok fogják elérni az élet koszorúját, akik állhatatosak. Mondom nektek, hogy azok, akik engedik, hogy megjelöljék őket, elveszítik egyéniségüket, és egy rendszer szolgáltatásának rabszolgaivá válnak.
Az úgynevezett globalizáció, melyet a világ királyai léptetnek érvénybe, a legszegényebb nemzeteket fogja ellenőrizni. Az Új Világrend mindent ellenőrizni fog; a gazdag gazdagabb lesz, a szegény még szegényebb. Gyermekeim, az Új Világrendet a szabadkőművesek vezetik, egy nagyon sötét szervezet, melyet az ellenségem irányít. Ő az, aki a hatalommal rendelkező nemzetek kormányait irányítja, célkitűzései között szerepel az is, hogy háború által az emberiség negyedét megsemmisítse, és hogy egy egységes világméretű kormányt hozzon létre, mely során az összes többi nemzet, melyek nem tartoznak a kiválasztott csoportba, egy diktatórikus rendszer alá essenek. Egyetlen kormány lesz, egyetlen vallás, egyetlen pénznem (Amero), egyetlen hadsereg és egy Titkosszolgálat Szervezet a rendszer szolgálatában, beleértve a vallások feletti ellenőrzést is, mely által ez a szervezet lesz felelős mindazok bebörtönözéséért, kínzatásáért és eltűnéséért, akik nem veszik fel a fenevad bélyegét, és nem fogadják el az új világrend törvényeit és vallását.
Népem, az úgynevezett globalizáció csak a kezdete az Új Világrendnek, a hatalommal rendelkező nemzetek kiaknázzák majd a fentebb említett nemzetek természeti kincseit, zár alá véve a termést és a hidrológiai (vízzel kapcsolatos) erőforrásokat, és ezek a nemzetek az éhségtől és a szomjúságtól meg fognak halni. A globalizáció szerződései még több hatalmat fognak adni az amúgy is hatalommal rendelkező országoknak a területi ellenőrzés gyakorlásához a szegényebb országok fölött, hogy azok elveszítsék identitásukat, mint szabad nemzetek, és a rendszer további gyarmataivá válhassanak.
Gyermekeim, mindezek már rég meg voltak tervezve az úgynevezett illuminátusok által, ők az „igazi királyok”, akik az emberiség sorsát irányítják. Ez az ultra – titkos szervezet a felelős a nemzetek gazdaságának és politikájának igazgatásáért, háborúkat és katasztrófákat okozva az alvilági lények technológiájának felhasználásával, melyeket ti földönkívüli lényeknek neveztek. Gyermekeim, Én minden dolgot bejelentek nektek, hogy megismerhessétek, mit hoz a jövő számotokra, hogy felkészülhessetek és hittel, bátorsággal vállaljátok a változásokat, melyeket ez a világ el fog szenvedni.
Gyermekeim, örökségeim, az imalánc az egyetlen dolog világszerte, amely meghiúsítja a sötétség fiainak összes tervét és stratégiáját. Ismétlem, egyedül csak az ima, a böjt és a bűnbánat - melyek által világméretű imaláncot alkottok-, szabadíthat meg benneteket az ellenség terveitől. Imádkozzátok - világméretű imaláncként - a Rózsafüzért (a fájdalmast), Fiam Szent Vérének Rózsafüzérét, és szeretett Mihályom exorcista imáját – mely XIII. Leo szolgámnak adatott –, és akkor látni fogjátok ellenségem és földi ügynökei minden tervét, a kigöngyölt tekercset. Előre hát népem, fegyverkezzetek fel lelki fegyveretekkel, hogy csatába indulhassatok, és Édesanyátokkal és Mennyei Seregemmel egyesülve harcoljatok minden gonosz erő ellen. Győzelem hűséges népemnek! Legyetek bizalommal! 
Békesség veletek örökségem,
Atyátok Jahve, a Seregek Ura
Népem, tegyétek ismertté üzeneteimet.


ELLENSÉGEM ELMENEKÜL, MIKOR A FÁJDALMAS TITKOKAT HALLJA, MERT TUDJA, HOGY FIAM VÉRÉNEK HATALMA VAN AZ Ő LEGYŐZÉSÉRE
2012. június 14. du.1:05
A SZENTSÉGES SZŰZANYA SÜRGŐS ÜZENETE ISTEN GYERMEKEINEK. ALTO DE GUARNE, ANT.
Szívem gyermekei, a Szentháromság békéje kísérjen benneteket, és Édesanyátok szeretete és védelme segítsen mindig titeket.
Gyermekeim, minden készen áll a lelki harc megkezdésére. Ne hagyjátok el Rózsafüzéremet, imádkozzátok azt éjjel, nappal, és ha érzitek, hogy támadás alatt vagytok. Rózsafüzérem védelem számotokra és családotok számára. Mindig imádkozzátok. Rózsafüzérem fájdalmas titkai távol tartják a démonokat és lélekben megerősítenek benneteket. Mikor ellenségem a fájdalmas titkokat hallja, elmenekül, mert tudja, hogy Fiam Vérének hatalma van az ő legyőzésére.
Imádkozzátok a Szent Vér, valamint a Szent Sebek Rózsafüzérét is, és biztosítalak benneteket, hogy győzedelmeskedni fogtok. Ne feledjétek el Szellemi Fegyvereiteket; ne szálljatok harcba nélkülük, mert sebezhetőek lesztek. A Fegyver, az Isten által nyújtott szellemi védelem, amely megvéd benneteket a gonosz támadásaitól és tüzes nyilaitól. Az imát és a Szellemi Fegyvert egyesítenetek kell, hogy elhárítsák ellenségem, és gonosz csatlósainak támadásait. Ne feledjétek e fegyverzet felöltését, hogy a gonosz tüzes nyilai át ne hatoljanak rajtatok.
Gyermekeim, én köztetek vagyok, és szeretett Mihályotokkal együtt, csak Atyám utasítását várjuk, hogy harcba szállhassunk a ti oldalatokon. Még meg kell történnie az egyházszakadás kikényszerítésének az egyházon belül, de én azt mondom nektek, hogy ez az esemény már a küszöbön van. Az egyházszakadás Fiam Egyházában más eseményeket is ki fog robbantani, és felgyorsítja a Figyelmeztetés és a Csoda elküldését. Atyám Szeretete és Irgalma felkészít benneteket a Figyelmeztetéskor a közelgő megpróbáltatásokkal való szembesülésre. Atyám és Én szeretünk benneteket, teremtmények, és az üdvösségeteket akarjuk. Ez az oka annak, hogy megteszünk minden erőfeszítést, hogy a lehető legnagyobb számú lelket mentsük meg
Kicsiny gyermekek, minden most közelgő esemény megtörténtét az Isteni Akarat e század elejére tervezte, de én, a ti Édesanyátok közbenjártam értetek Atyámnál, hogy állítsa meg az Isteni Igazságosság idejét. Könnyeim és könyörgésem meghallgatásra találtak Atyámnál, meghallgatta szeretett Leányát, és megállította az emberiség számára szánt Igazságszolgáltatást, hogy legyen még idejük a megtérésre.
Milyen szomorúságot érez Anyai Szívem, amikor látom, hogy nem használjátok ki ezt a kegyelmi időt! A gonoszság és a bűn csak fokozódik, és ezek átdöfik fájdalmas Szívemet.
Kicsiny gyermekek, használjátok fel javatokra a Szeretetet és Irgalmat, amit Isten fog küldeni a Figyelmeztetésben és a Csodában! Álljatok készen fegyverzetetekkel, lámpásaitokat imával olajozzátok; így tudtok majd szembenézni a közelgő eseményekkel.
Isten békéje legyen mindig veletek, és az én anyai védelmem kísérjen benneteket.
Szerető Édesanyátok, a Szentséges Szűz Mária
Tegyétek ismertté üzeneteimet, Szívem kicsiny gyermekei.


Tabernákulumaim égi helyek itt a földön

2012. június 19. 1:30
GYERMEKEIM, AZ ÉN BÉKÉM LEGYEN VELETEK
Nyájam juhai, maradjatok meg szeretetemben, és ne féljetek megtisztulásotok napjaitól, melyek egyre közelednek, bármikor bekövetkezhetnek ebben az időszakban, már nincs sok idő, de Isten Akarata be fog teljesedni. Maradjatok továbbra is hűségesek hozzám, és tegyétek lehetővé, hogy minden Atyám Akarata szerint történjék. Leszáll az est, és a világ tudni fogja, hogy hamarosan elmúlik, és vele együtt mindazok is, akik hátat fordítottak nekem.
A szívem fáj, és újra vérzik, látva azt a sok elveszett lelket. Miért bántok olyan közömbösen velem? Mit tettem nektek, hogy megvettek engem, és nem fogadjátok szívesen kegyelmemet? Ti úgy vágtattok, mint az elszabadult csikók, és sokan közületek a szakadékba fognak esni. Ó, milyen szomorú a szívem, látva ezt a szerencsétlenséget, és tudom, hogy ezt nem lehet megállítani, mert a ti szabad akaratotok akarja ezt! Ismét mondom nektek, gyertek vissza hozzám, elveszett és lázadó juhok, és én üdvösséget, az örök életet adom nektek.
Itt a Szentélyben várok rátok lázadó juhaim, hogy gyertek és igyatok Irgalmam forrásából; tartsatok bűnbánatot, és nyerjétek el megbocsátásomat. A szeretet egyetlen cselekedete és egy elégtétel is elegendő ahhoz, hogy Megbocsátásomban részesítselek benneteket. A szeretet, amit kérek, hogy alázattal és töredelmes szívvel gyertek hozzám; a szeretet, amit kérek, hogy megbocsássatok másoknak és szeressétek egymást, ahogyan én is szeretlek benneteket és megbocsátok nektek. A szeretet maga az erő, a szeretet maga a láng, mely azok szívében születik, akik Atyám Akaratát teszik. Gyermekeim, könnyebb szeretni, mint gyűlölni, könnyebb megbocsátani. Gyertek hozzám, és én a kőszíveteket hús szívvé változtatom, új teremtményt akarok faragni belőletek, mint ahogy írva van, hogy senki sem fog csalódni, aki megbocsátásért könyörög. Én vagyok az élő Kenyér, mely az égből jön, mely életre kelt benneteket.  Én vagyok az Élő Víz. Gyertek tabernákulumomhoz és én csillapítom és kielégítem éhségeteket és szomjatokat, mert én vagyok a Jó Pásztor, aki életét adja juhaiért, aki zöld legelőkre vezet benneteket, és a tiszta vizekben szomjatokat oltja. Ne járjatok egyedül, ne fordítsatok hátat nekem, Én az a barát vagyok, aki sohasem hibázik, aki feltétel nélküli barát, az Atya, aki szeret benneteket, és mindig tárt karokkal fog várni rátok, hogy szeretetet, megbocsátást adjon nektek és bőséges életet. Gyertek lázadó juhok, mielőtt az éj leszállna, ne legyetek annyira makacsok, fogadjátok el ajánlatomat, az élet ajánlatát, hogy holnap örvendezzetek, örökkön örökké. Azt mondom nektek lázadó juhaim, hogy ez az élet mulandó, az igaz élet vár rátok Atyám Királyságában, ahol megtaláljátok majd a békét, örömet és boldogságot, örökre.  Tabernákulumaim égi helyek itt a földön. Tehát, várok rátok lázadó juhaim, gyertek közelebb és ne féljetek. Ti nem ismeritek azt az örömet, melyet érezni fogok, amikor látlak benneteket, az üdvösséget szeretném adni nektek, és mint az elveszett bárányt a vállamon viszlek az örök boldogság akoljába. Én vagyok a ti pásztorok, aki sohasem alszik, mert az elveszett bárány visszatérését várom.
A ti Örök Pásztorotok, Aki szeret benneteket, a Názáreti Jézus.
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.


HARCOLÓ HADSEREG, ELŐRE! EGY LÉPÉST SE HÁTRA!

2012. június 22. de, 8:30

SZENT MIHÁLY SÜRGŐS FELHÍVÁSA A FÖLDI HADSEREGHEZ

KI OLYAN MINT ISTEN? SENKI SINCS OLYAN, MINT ISTEN, ALLELUJA, ALLELUJA, ALLELUJA

DICSŐSÉG ISTENNEK! DICSŐSÉG ISTENNEK! DICSŐSÉG ISTENNEK!

Testvérek, a Mindenható Isten békéje legyen mindnyájatokkal.
Bízzatok Atyánkban, mert Ő hűséges, és nem hagy el titeket, hacsak ti nem hagyjátok el Őt.

Testvérek, a megpróbáltatásotok ideje nagyon közel van; a harsonák újra hallhatóak lesznek a teremtés négy legfőbb sarkán - és hangjuk erősebb lesz a pogány nemzeteknél –, mintegy égi felhívás a megtérésre. Ne riadjatok meg, mert ez égi figyelmeztetés, hogy felkészüljetek, és összegyűljetek az imára. E hangok azt hirdetik, hogy közel a szabadulásotok.

Isten Népe, magasztaljátok Atyám dicsőségét, mert Ő eljön, hogy felségesen uralkodjon választott népén. Nem kell félnetek a megpróbáltatásoktól, Atyám ismeri az emberi lény törékenységét és gyengeségeit, ezért nem rak rátok olyan terhet, amit nem tudtok elviselni.

Készüljetek harcra és szellemi ébredésre, és ne fásuljatok el az Isteni Igazságosság órájára.
Testvérek, az egyházszakadás közel van, a lázadók már az egyházon belül vannak, és minden készen áll arra, hogy kezdődjön. Egyesüljetek imában a mi Királynőnkkel, és az Égi Sereggel, hogy csillapítsátok e fájdalmas és alávaló eseményeket a Katolikus világban. Malakiás próféciái beteljesednek, és a Pápa elhagyja a római Szentszéket. Az Egyház megoszlik három és fél időszakra, amit káosz és sivárság jellemez. Maradjatok kitartóak és hűségesek az igazi Egyházhoz, és ne hagyjátok el Péter igazi utódját. A szakadás híre gyorsan fut végig a Vatikán folyosóin, és a bíborosok egymás között kommentálni fogják.

Harcoló hadsereg, előre! Ne hátrálj egy lépést se! Ne zavarodjatok össze, a kígyó ravasz, mindent ki fog találni, hogy megtévesszen titeket, hogy elveszítsétek hiteteket, hogy a fenevadat imádjátok, meg annak bálványát, és hogy a hamis próféta tanait kövessétek.

Testvérek, tudjátok, hogy minden szemfényvesztés, ne hallgassatok a hamis prófétára, vagy a hamis pápára, mert minden hazugság, ami kijön a száján. A bálvány már készen áll, és a fenevad fogja életre kelteni, hogy imádják mindazok, akik nincsenek bejegyezve kezdettől fogva az Élet Könyvébe. Mindazok, akik imádják a fenevadat és képmását, és a homlokukon vagy karjukon annak bélyegét fogják viselni, azok Isten haragjának borát isszák majd meg, és a kénköves tűzben fognak gyötrődni. ( Jel 14,9-11).    

Ezért, testvérek, maradjatok meg Isten kegyelmében, imádkozzátok Miasszonyunk és Királynőnk Rózsafüzérét, hordjátok a fegyvereteket és olajozzátok azt az imával, mert hamarosan a harsonák hangjára ébredtek, melyek hirdetik, hogy megkezdődött a harc a szabadságotokért. Ne hagyjátok figyelmen kívül az égi hívást, mert Atyám hív benneteket, hogy legyetek készen az Ő Fia győzedelmes érkezésére.

Dicsőség a Legmagasságosabb Istennek, és békesség a jóakaratú embereknek!
Testvéretek, Mihály arkangyal.
Dicsőség Istennek! Dicsőség Istennek! Dicsőség Istennek! Alleluja, Alleluja, Alleluja. 
Jóakaratú emberek, tegyétek ismertté az égi üzeneteket!


Fiam Egyházát sokak ostorai ostorozzák, azoké, akik még a tegnap azt mondták, hogy ők a kedveltjeim, és ma Júdásként szolgáltatják azt ki a sötétség hatalmának

2012. június 26. 1:25
A BÁNATOS SZŰZ MÁRIA KÉTSÉGBEESETT FELHÍVÁSA A KATOLIKUS VILÁGHOZ
Szívem kicsiny gyermekei, kísérjetek engem a Kálvária felé vezető úton.
Isten népe, készüljetek, mert az események hamarosan elkezdődnek. Fiam egyháza megkezdte Kálváriáját, a ti Benedeketek erős nyomás alatt van. Imádkozzatok érte és kedveltjeimért, akik a hitük védelméért és az Egyház tanaiért az életüket fogják adni. A mártírok Vére lesz az, ami az Atya Házát meg fogja tisztítani. Kicsinyeim, ez a hamarosan kiáradó Vér, Fiam Vére, mely megerősítette Isten népének hitét, mely látszólag elvesztette a reményt, még mielőtt az egyház a megpróbáltatásnak lenne alávetve.
Fiam Egyházát sokak ostorai ostorozzák, azoké, akik még a tegnap azt mondták, hogy ők a kedveltjeim, és ma Júdásként szolgáltatják azt ki a sötétség hatalmának! Ó, hűtlen pásztorok, Fiam Egyházát ismét ellenfelem kezére adtátok! Mondom nektek, mint Isten Fiának Anyja, mint az emberiség és az Egyház Anyja, hogy a ti kínszenvedésetek rosszabb lesz, mint Júdásé az alvilág mélyén. Főpapok és hierarchiák, miért ítélitek el megint Fiamat? Az Egyház, melyet ellenségemnek akartok átadni, az ma is a Fiam, Jézus Misztikus Teste. Ti ma ismét megkorbácsoljátok őt, a hálátlanság, az önzés és a hatalomvágy ostorával. A ti megostorozásotok még több fájdalmat fog okozni neki. Ti nem tudjátok, hogy milyen nagy az Én fájdalmam, amint Jézusomat látom szenvedni a saját családja árulása miatt.
A Mennyország velem együtt sír, mert látnia kell, hogy ti nem harminc ezüstpénzért adjátok el Fiamat, sokkal inkább a hatalomvágyaitokkal és büszkeségetekkel, mely az örök halált jelenti számotokra. Ti nagyon jól tudjátok, hogy ki az én Fiam, ezért a ti árulásotok sokkal fájdalmasabb. Anyai könnyeim betakarják a teremtést és Szívemet átszúrják hálátlanságotok kardjai. Mi rosszat tett nektek a Fiam, hogy újra Keresztre feszítitek? Miért viselkedtek így vele, aki lényegében maga a szeretet?
Ó, hitetlen főpapok és hierarchiák, ti megismétlitek a történelmet! Megszakad a szívem! Én vagyok a fájdalmas anya, aki újra járja a Kálváriát. Mondom nektek hűtlen pásztorok, a vér, mely ki fog áradni, holnap megítél majd benneteket. Ó, ezen idők Júdásai! Ma is Fiam nevében mondom nektek: AMIT MEG KELL TENNETEK, AZT RÖVIDESEN TEGYÉTEK MEG. ELJÖTT A TI ÓRÁTOK.
Jeruzsálem anyái, kísérjetek engem a Kálvária útján, mert nagy az én Anyai fájdalmam, tudva, hogy Fiam ismét halálra lesz ítélve azokért, akik megesküdtek, hogy az ő családjai lesznek! A nap elmúlik, a Getszemáni éjszaka újjáéled, és vele együtt Fiam kínszenvedése is. Kicsiny gyermekeim, vigasztaljátok meg ezt a Fájdalmas Anyát, imádkozzátok velem a fájdalmas titkokat, és ne hagyjatok magamra engem. Nagyon szomorú vagyok.
Édesanyátok, a Szomorúság Anyja.
Tegyétek ismertté ezeket az üzeneteket az egész Katolikus világgal.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az Új Paradicsom: tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől
2012. június 26., kedd, 20:00
Drága szeretett leányom, az Új Paradicsom most teljesen elkészült, és teljes dicsőségében készen áll Isten minden gyermeke számára a Földön.
Teljes dicsőségében lesz bemutatva, hasonló lesz ahhoz a Paradicsomhoz, amelyet Örök Atyám gyermekei számára teremtett a kezdetek kezdetén.
Mily nagyon énekelnek és örvendeznek az angyalok, mert annak az ideje, hogy ez a nagy pompa feltáruljon egy hitetlen világ számára, már nagyon közel van.
Én fogom ezt majd bemutatni, amikor az Új Jeruzsálem leszáll a Földre, Második Eljövetelem harsonájakor.
Neked leányom, röviddel Önmagam megismertetése előtt mondani fogják, hogy ezt hirdesd ki.
Egyedül csak azok, akik Engem Messiásként fogadnak el, lesznek képesek belépni csodálatos kapuin.
Minden égi felszólításra sor kerül majd, egészen az utolsó trombitaszóig, hogy eljusson mindazokhoz, akik nagy ajándékomat továbbra is el fogják utasítani.
Azután, azoknak a szegény lelkeknek már túl késő lesz. Ők túl lesznek majd minden segítségen, azt követően, hogy Irgalmasságomat Arcomba dobják vissza, végleges elutasításként.
Most minden, ami számít, azok figyelmeztetése, akik abban a veszélyben vannak, hogy a Sátán javára elveszítik lelküket.
Gyűjtsétek össze őket, Követőim. Óvatosan csalogassátok őket a Nyájamba. Soha ne adjátok fel imáitokat, hogy megmentsétek őket.
Ó, szeretett Követőim, ha láthatnátok az Új Paradicsomot, amint az Ég és Föld eggyé olvad, akkor térdre hullanátok és sírnátok az örömtől és a megkönnyebbüléstől.
Azoknak szólok közületek, akik a végső időktől félnek, – amikor a Föld, mint ahogyan ismeritek, meg fog változni -, akkor engedjétek meg Nekem, hogy megkönnyítsem aggodalmaitokat.  
Ti, magatokkal fogjátok vinni családjaitokat, és mindenki tele lesz örömmel, tiszta, tökéletes szeretettel és harmóniával.
Ti tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől.
Mindnyájatoknak saját lakása lesz, körül lesztek véve fűvel, fákkal, hegyekkel, folyókkal, patakokkal és virágokkal, minden dicsőséges szépségében.
Az állatok szelídek lesznek, békében és harmóniában élnek majd Isten minden gyermekével.
Látni fogjátok házasodni gyermekeiteket, hogy gyermekeik lesznek és a családok azon csodáit, hogy feltámadnak halottaikból, ennek mindenki tanúja lesz.
Ez a feltámadás semmilyen más örömhöz sem fog hasonlítani.
Egyesülni fogtok azon szeretteitekkel, akik ebben az életben hunytak el és a Mennyországba kerültek.
Összesen tizenkét nemzetetek lesz, mindezeket a tizenkét csillag jelképezi az Édesanyám Szeplőtelen fején lévő koronán, és melyeket Én fogom kormányozni apostolaimmal és prófétáimmal együtt.
Ez az Én Királyságom, amelyet Atyám ígért meg, mióta megteremtette a földi Paradicsomot. Bárki, aki ezt elutasítja, elpusztul.
Imádkozzatok, hogy Isten minden gyermekének meg legyen a lelke tisztasága, mely lehetővé teszi számukra hazatérésüket Atyám földi Királyságába, mint az a kezdetben volt, van most, és ahogyan annak örökre lennie kell egy vég nélküli világban, mindörökkön örökké.
Jézusotok