2012. június 27., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az Új Paradicsom: tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől
2012. június 26., kedd, 20:00
Drága szeretett leányom, az Új Paradicsom most teljesen elkészült, és teljes dicsőségében készen áll Isten minden gyermeke számára a Földön.
Teljes dicsőségében lesz bemutatva, hasonló lesz ahhoz a Paradicsomhoz, amelyet Örök Atyám gyermekei számára teremtett a kezdetek kezdetén.
Mily nagyon énekelnek és örvendeznek az angyalok, mert annak az ideje, hogy ez a nagy pompa feltáruljon egy hitetlen világ számára, már nagyon közel van.
Én fogom ezt majd bemutatni, amikor az Új Jeruzsálem leszáll a Földre, Második Eljövetelem harsonájakor.
Neked leányom, röviddel Önmagam megismertetése előtt mondani fogják, hogy ezt hirdesd ki.
Egyedül csak azok, akik Engem Messiásként fogadnak el, lesznek képesek belépni csodálatos kapuin.
Minden égi felszólításra sor kerül majd, egészen az utolsó trombitaszóig, hogy eljusson mindazokhoz, akik nagy ajándékomat továbbra is el fogják utasítani.
Azután, azoknak a szegény lelkeknek már túl késő lesz. Ők túl lesznek majd minden segítségen, azt követően, hogy Irgalmasságomat Arcomba dobják vissza, végleges elutasításként.
Most minden, ami számít, azok figyelmeztetése, akik abban a veszélyben vannak, hogy a Sátán javára elveszítik lelküket.
Gyűjtsétek össze őket, Követőim. Óvatosan csalogassátok őket a Nyájamba. Soha ne adjátok fel imáitokat, hogy megmentsétek őket.
Ó, szeretett Követőim, ha láthatnátok az Új Paradicsomot, amint az Ég és Föld eggyé olvad, akkor térdre hullanátok és sírnátok az örömtől és a megkönnyebbüléstől.
Azoknak szólok közületek, akik a végső időktől félnek, – amikor a Föld, mint ahogyan ismeritek, meg fog változni -, akkor engedjétek meg Nekem, hogy megkönnyítsem aggodalmaitokat.  
Ti, magatokkal fogjátok vinni családjaitokat, és mindenki tele lesz örömmel, tiszta, tökéletes szeretettel és harmóniával.
Ti tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől.
Mindnyájatoknak saját lakása lesz, körül lesztek véve fűvel, fákkal, hegyekkel, folyókkal, patakokkal és virágokkal, minden dicsőséges szépségében.
Az állatok szelídek lesznek, békében és harmóniában élnek majd Isten minden gyermekével.
Látni fogjátok házasodni gyermekeiteket, hogy gyermekeik lesznek és a családok azon csodáit, hogy feltámadnak halottaikból, ennek mindenki tanúja lesz.
Ez a feltámadás semmilyen más örömhöz sem fog hasonlítani.
Egyesülni fogtok azon szeretteitekkel, akik ebben az életben hunytak el és a Mennyországba kerültek.
Összesen tizenkét nemzetetek lesz, mindezeket a tizenkét csillag jelképezi az Édesanyám Szeplőtelen fején lévő koronán, és melyeket Én fogom kormányozni apostolaimmal és prófétáimmal együtt.
Ez az Én Királyságom, amelyet Atyám ígért meg, mióta megteremtette a földi Paradicsomot. Bárki, aki ezt elutasítja, elpusztul.
Imádkozzatok, hogy Isten minden gyermekének meg legyen a lelke tisztasága, mely lehetővé teszi számukra hazatérésüket Atyám földi Királyságába, mint az a kezdetben volt, van most, és ahogyan annak örökre lennie kell egy vég nélküli világban, mindörökkön örökké.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése