2014. április 6., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A végső Tervem, hogy Egyházamat Menedékembe gyűjtsem, hamarosan napvilágra kerül

2014. április 5. szombat, 18:15
Drága szeretett leányom, bátorságot és kitartást szeretnék adni mindnyájatoknak, akiknek megadatott a megkülönböztetés Ajándéka, hogy felismerjétek a Hangomat, miközben Én ezen Üzeneteken keresztül a világhoz szólok.
Miközben ti, Maradék Hadseregem, földi Egyházammal egységben előre meneteltek, hamarosan azt fogjátok látni, hogy sok ember elfordul a Szentségektől. Ez nyugtalanító lesz számotokra, és aztán gyötrelmessé válik, mert ezeket hamarosan megszentségtelenítik, és a Szentségek többé már nem lesznek ugyanazok, mint amelyeket Én a világnak adtam. Nektek sohasem szabad az időt elfecsérelnetek, ha valóban hiszitek, hogy Én veletek beszélek. Menjetek és gyűjtsétek össze papjaimat és azokat, akik válaszolnak Hívásomra. Aztán készüljetek fel az elkövetkezendő évekre, hogy amikor már nyoma sem marad Jelenlétemnek, táplálni tudják Nyájamat az Élet Táplálékával.
Amikor mindent, ami Tőlem származik, és attól, Aki Vagyok, kivesznek Egyházamból, akkor mindaz, ami megmarad, attól fog származni, ami nem Én Vagyok. A megtestesült ördög be fog lépni Egyházamba, és ő mindenkit meg fog fertőzni, aki csak meghajol előtte, és imádja őt. Ő fel fogja falni a lelkeket mindörökre, nektek pedig az előttetek álló időszakban mindenkor ébernek kell maradnotok. Ne hagyjátok magatokat nyitva az eretnekség előtt, ami úgy belülről, mint kívülről is meg fogja támadni Egyházamat. Ti most már fel vagytok készítve, így tehát követnetek kell mindazt, amit mondok nektek, hogy – amennyire csak tudjátok – megmentsétek Egyházamat az ellenségtől.
A végső Tervem, hogy Menedékembe gyűjtsem Egyházamat, hamarosan napvilágra kerül. Amikor utasítalak benneteket, nagy erőre és kitartásra lesz szükségetek, mert a ti ellenségetek az antikrisztus lesz – és sajnos az ő hadserege nagyobb számú lesz, mint Az Enyém. Éppen ezért ez rémisztő lesz számotokra – de tudnotok kell a következőt: mögötte nem Isten Ereje fog rejleni, és benneteket sohasem fog legyőzni, ha hűek maradtok Igémhez.
Menjetek békével, és várjátok utasításaimat.
Jézusotok