2023. július 30., vasárnap

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. JÚLIUS 1.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, megáldalak benneteket.

ISTENI FIAM SZERET BENNETEKET, ÉS ARRA HÍV BENNETEKET, HOGY LEGYETEK HŰSÉGESEK HOZZÁ...

Isteni Fiam szeretete az Ő végtelen Irgalmasságának forrása, ezért bármikor közeledhettek, hogy "megtört és megalázott szívvel" (Zsolt 51,19) kérjetek tőle bocsánatot, azzal a bizalommal és bizonyossággal, hogy az Ő legszeretőbb Szíve vár benneteket.

Szeretett gyermekeim

A FÖLDET SŰRŰ KÖD BORÍTJA. Szabad szemmel nem látjátok őket, csak azok, akik lelki szemmel látják, mi történik, képesek megtalálni a történések valódi lényegét.   Ezek az ördög által táplált ködök még jobban elhomályosítják a kőszíveket, az elméket, amelyek átadták magukat a világiaknak és gyermekeimnek, akik tagadják azt, amit ez az Anya megmondott nekik, hogy történni fog.

EBBEN AZ IDŐBEN AZ EMBERISÉG ELLENÁLL ANNAK, HOGY JÓT TEGYEN, HIGGYEN, ENGEDELMESKEDJEN ÉS SZERESSE ISTENI FIAMAT.....

Azt fogják megélni, amiről soha nem gondolták, hogy meg fogják élni a hitetlenség, a szeretetlenség és az engedetlenség Isteni Fiammal szemben.  Gyorsan elfogadják a hamisságot, buzgón keresik azokat, akik megtagadják mindazt, amit kinyilatkoztatok, hogy elfogadják azt.

Szeretett gyermekeim, tartsátok fenn az imát, gyermekeim imádkoznak és meghallgatásra találnak.

A szilárd alapok elengedhetetlenek ahhoz, hogy hitetek szilárdan megmaradjon, az imát jó cselekedeteknek kell kísérniük, hogy az irgalom, a szeretet és a remény gyümölcseit hozza.

Az ima azt jelenti, hogy Isten törvényén belül cselekedjetek, hogy cselekedeteitek és tetteitek gyümölcse jó trágya legyen, amely megtermékenyíti a körülöttetek élőket.

Az ima nemcsak szóbeli, hanem a szívből kell születnie; és a szívnek, hogy jó gyümölcsöt teremjen, azoknak a cselekedeteiből és tetteiből kell táplálkoznia, akik teljesítik Isten akaratát. A parancsolatokat teljesíteni kell, a szentségeket szeretettel kell teljesíteni és megélni, az irgalmasság cselekedetei pedig szeretetből fakadnak.

Milyen az imádság teremtménye?
Az abban a teremtményben működő isteni szeretet eredménye.

Egységre hívlak benneteket (1), segítenetek kell egymást, hogy megmaradjatok az eljövendővel szemben.

NE halasszátok holnapra azt, amit ma megtehettek (Péld 3,28). AZ IDŐ SÜRGŐS, MÉG AKKOR IS, HA NÉHÁNY GYERMEKEM NEM HISZI EZT.

Fogadjátok Isteni Fiamat, az Ő Testében és Vérében a Szent Eucharisztiában. Imádjátok Őt az Oltáriszentségben, ahol jelen van, él és lüktet.

KÉSZÜLJETEK FEL A BÉKE SZERETETT ANGYALÁNAK ELJÖVETELÉRE, ANÉLKÜL, HOGY ÖSSZETÉVESZTENÉTEK ŐT A MENNYEI UDVAR ANGYALÁVAL. Ő a béke angyala lényege szerint, küldetése szerint, hogy folyamatosan vezessen, bátorítson és lelki igét adjon, hogy a hit ne ingadozzon (2).

Szeretett gyermekeim, ti építettétek az "új Bábel tornyát", hogy megcáfoljátok a Szentírást. Nem a nyelvében, hanem a szellemiségében fogja összezavarni az emberi teremtményeket. Csábító szellemi újdonságokkal fogja őket megajándékozni, hogy elhagyják a Szentháromságot.


Hányan mondják, hogy az Antikrisztus (3) nem létezik?
Ezek azok a csápok, amelyekkel az Antikrisztus előkészíti az útját?
Előttetek van, és ti nem nézitek őt.

ÉBREDJETEK FEL GYEREKEK, VAGY AZT VÁRJÁTOK, HOGY MINDEGYIKŐTÖKHÖZ KÜLÖN-KÜLÖN SZÓLJAK?

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, a természet továbbra is komoly meglepetéseket okoz az emberi teremtménynek.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok hús-vér szívvel, szükségetek van rá.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Miami sír, imádkozzatok gyerekek.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Paraguaynak szüksége van az imáitokra.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, sok gyermekem meg fog térni, visszatérnek a nyájba, miután kifényesítették őket, és megnézik magukat az Igazság előtt, amiről ez az Anya előre figyelmeztette őket. Imádni fogják Isteni Fiamat és bánkódni fognak bűneik miatt.

Ez az Anya nem fogja elhagyni őket. Szeretettel fogadtam az ima és a megszentelődés intenzív napjait, amelyeket kedvenc gyermekeimtől kaptam.

VÉGÜL SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYŐZEDELMESKEDNI FOG. (4)

Különleges Áldásom ebben a pillanatban Isteni Fiam gyermekeire.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

1 - Isten népének egységéről olvassátok...
2 - Kinyilatkoztatások a béke angyaláról, olvasd...
3 - Könyv az Antikrisztusról és csápjairól, letölthető...
4 - Mária Szeplőtelen Szívének diadaláról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvérek:


Urunk Jézus Krisztus a 2019-es évben üzenetet adott nekünk, amelyből a következőket osztom meg veletek:

"Értsétek meg, hogy Lelkem teljessége az emberben Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala a teremtményekben; ez az, amiért Édesanyám harcolt.

Ez nem az Ő földi diadala, hanem Szentlelkem teljességének diadala minden emberi teremtmény felett. Anyám diadalmaskodik, de nem érte, hanem Szentháromságunkért.

Úgy érzem, hogy Boldogságos Anyánk példáját követve mindig a Szentháromság dicsőségéért lehet dolgozni és cselekedni.

Boldogságos Anyánk azért beszél nekünk a Béke Angyaláról, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ő Isten teremtménye, akit a Szentháromság által Isten gyermekei javára, az emberiség e döntő pillanatában rábízott küldetéssel küldött, de nem szabad "összetévesztenünk Őt a mennyei udvar angyalával".

Testvérek, legyen lelkiismeretünk és ítélőképességünk, hogy ne tévesszenek meg bennünket.

Ámen.

 

EURÓPA VÁLTOZIK!!! SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. JÚLIUS 7.

A Szentháromság szeretett gyermekei:

AZÉRT KÜLDTEK, HOGY ELHOZZAM AZ IGÉT, AMELY AZ ISTENI AKARAT.

Áldásként kaptátok a földet, hogy gondját viseljétek és termőre fordítsátok; (1Móz 1:28-30) ehelyett pusztulást és káoszt teremtettetek. A bölcsességet arra használták, hogy pusztulást teremtsenek egy féktelen versenyfutásban, hogy átvegyék a földet.

MÉG HA A KÁOSZ ELŐRETÖR IS, ÉS ÚGY DÖNTENEK, HOGY KIIRTJÁK KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS NÉPÉT, EGYETLEN EMBERI TEREMTMÉNYNEK SINCS HATALMA ARRA, HOGY BIRTOKBA VEGYE AZT, AMI ISTENI TULAJDON.

A földet azért kapták, hogy gondozzák, táplálják és szépítsék, de az engedetlenség nagy ellentmondásokat okozott az emberi becsvágy révén. A föld különböző országokban süllyed, és az emberi teremtmény továbbra is szembesül ezekkel a támadásokkal.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

EURÓPA MEG FOG VÁLTOZNI!

Franciaországból indult el a pusztítás tüze, amelyet az erőszak okozott, amelyet az ördög oltott az emberi teremtményekre.  Az inváziók terjednek, nagy álcázással elrejtve a valódi okot.  Franciaország azoknak a kezébe kerül, akiket befogadott.

Spanyolország ugyanennek az erőszaknak az áldozatává válik. Barcelona a végsőkig szenved, lángokba borulva a lények által, akik széttépik. Spanyolország reszket azok gyűlöletétől, akik belülről támadják.

Olaszország ugyanígy szenved; nagy dühvel támadják. Olaszországot azok szállják meg, akik megtagadják Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust, fenntartva jelszavukat, hogy Isten akaratának minden látható nyomát eltörlik.

Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, egy Mennyei Test közeledik a földhöz (1).
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, Amerika szenved az európai események miatt.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, a háború nem tűnik el, közelebb van hozzátok.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, az emberiség kihozza magából a legaljasabbat, amivel rendelkezik.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Magasztaljátok a hitet, és továbbra is imádjátok a "királyok Királyát és az urak Urát" (Jel 19,16), legyetek szilárdak a hitben, és legyetek egyenesek tettekben és cselekedetekben.

TARTSÁTOK ÉSZBEN, HOGY A BÉKE ANGYALA (2) NEM A MENNYEI UDVAR ANGYALA, HANEM EGY KIVÁLASZTOTT, TANÍTOTT, KÜLDÖTT TEREMTMÉNY, AKINEK SZÁJÁBÓL A BÉKE SZAVAI JÖNNEK KI, BÖLCSESSÉGGEL ÉS SZELLEMI HATALOMMAL, HOGY SZEMBESZÁLLJON AZ ANTIKRISZTUSSAL. Fel fogják ismerni Őt, mert Ő a szeretet, és az Ő bemutatása követni fogja az Antikrisztusét, hogy ne lehessen összetéveszteni.

Az Atya Háza nem hagyja magára népét, ezért a Béke Küldöttje vagy a Béke Angyala egy olyan teremtmény, aki teljesen Isten akarata szerint működik és cselekszik. Ne féljetek tőle, féljetek az Antikrisztustól és féljetek a lélek elvesztésétől.

MENNYEI LÉGIÓIM AZ EMBERI TEREMTMÉNYEK VÉDELMÉRE FIGYELNEK, BÁR NEKTEK IS MEG KELL TENNETEK A MAGATOKÉT.

Királynőnk és Anyánk megjelenik az emberiség előtt, hányan fogják Őt tisztelni? Királynőnk és Anyánk jelenvalóvá teszi magát a világ bazilikáiban és azokban a szerény, rejtett kápolnákban, ahol az emberi teremtmények alázattal, teljes mértékben imádják "a királyok Királyát és az urak Urát".

Magasra tartott kardommal megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT

(1) Aszteroidák veszélye, olvassa el...
(2) A béke angyaláról, olvassa el...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

Szent Mihály arkangyal szeretettel és megelőzéssel teli hívást kapok. A Mennyország áldásban árad ki egy olyan időszakban, amikor az emberi erőszak lángjai káoszt okozva és füstködöt képezve vannak jelen; amikor a világháborúról szóló pletykák megszűnnek pletykáknak lenni, és meglepik az emberiséget.

Testvérek, ez az erőszak, amit Franciaországban látunk, egész Európában terjed, és Amerika sem mentesül ez alól.

Minden olyan jelet eltörölni, amely Krisztusra emlékeztet, ez az egyik jelszó; ez az ok néhány európai országon belülről: kiiktatni a katolikus vallást, eltörölni és egy új hitet erőltetni.

Testvérek, ezért nélkülözhetetlen a hit azokban, akik "lélekben és igazságban" imádják Krisztust.

Aki a magasságból küldött, nem téveszthető össze az Antikrisztussal. Ezért kell a hitet erősíteni a Szentírás, az Egyház igaz tanítóhivatala és az emberi teremtmény üdvösségét befolyásoló mindennapi események ismerete által is.

Ámen.

Jézus üzenete: LEGYEN FIGYELMEZTETÉS EZEKKEL AZ ESEMÉNYEKKEL. Luz de Maria de Bonilla 2023.07.12

Szeretett gyermekeim:

Fogadjátok áldásomat:

Hogy az én Szent Lelkem megvilágítsa számotokra az utat, fegyelmet adjon nektek, bölcsességgel lásson el benneteket, és tudást adjon nektek, hogy az én áldásom "az örök élet gyümölcsét hozza" bennetek (Jn 15:1-2).

Törvényem őrzőinek kell lennetek, és állandóan harcolnotok kell a rendezetlen étvágyak ellen, amelyek elvezetnek titeket Tőlem és a kárhozat felé.

A HARC LELKI, GYERMEKEIM, bár hallotok katasztrófákról, háborúkról, természeti eseményekről, de mindenekelőtt a harc lelki (1).  Ez az Antikrisztus ajtajának megnyitása, aki gonoszságát az emberiségre zúdítja, előkészítve nyilvános megjelenését.

Szeretett gyermekeim, az Én Akaratomban való megmaradásotok szilárdabbá tesz benneteket a hitben, határozottabbá, hogy az enyémek legyetek, és ne adjátok át magatokat a gonoszságban való cselekvésnek.

Különböztessétek meg magatokat azzal, hogy nagylelkűek, jótékonyak, kedvesek, testvéri és közösségi teremtmények vagytok, megtartjátok törvényeimet és a szentségeket, és mindig szeretitek Szűzanyámat.

AHOGY KÖZELEDIK AZ "ELŐJELZÉS" IDŐSZAKÁNAK VÉGE, NÉPEMNEK ÉBERNEK KELL MARADNIA AZ ESEMÉNYEKRE...

Szomorú vagyok a hitetlenség miatt, amelyben sok gyermekem él. Ezek a hitetlenek mindenfelé ugrálnak, és megragadják azoknak a gondolatait, akik félszívvel követnek Engem, hogy titokban cselekedjenek, aláásva a langyos hitet.

Táplálkozzatok Testemből és Véremből, és erősítsétek a hitet az Én Igémben azáltal, hogy ismeritek a Szentírást (vö. I Tim. 4, 13).

Szeretteim:

ERŐS IDŐKET ÉLTEK ÁT! A Föld különböző pontjairól arra készülnek, hogy egy pillanat alatt háborús káoszt okozzanak.

Emberiségként szükségetek van az imára (2), szükségetek van a lelki növekedésre, és alázatosnak kell lennetek ahhoz, hogy növekedjetek. Az alázatosokat, akik ismerik Igémet, nem lepik meg a "báránybőrbe bújt farkasok" (Mt 7:15).

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Angliáért, jön a fájdalom.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Nicaraguáért, Isteni Szívem szenved ezekért az Én népemért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Spanyolországért, megrendül, és népe szenved az elszabadult erőszak miatt.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Németországért, az erőszak közeledik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Édesanyám nem hagy el benneteket, biztonságos kikötőbe vezet benneteket. Tartsátok továbbra is Anyám kezét.

Szeretett gyermekeim, a gonosz belépett az emberiségbe, keveredett az emberiséggel, amely nem szeret Engem, és elutasítja Szűzanyámat. Az emberi teremtménynek Tőlem való eltávolodásának eredménye az a perverzitás, amelyben élnek, az erkölcs és az értékek hiánya ebben a nemzedékben.

Szeretett gyermekeim:

Csatlakozzatok az imához! Meghallgatnak benneteket az Én Házamban. Legyetek testvériesek és védjétek meg magatokat, így erősebbek lesztek Árnyékom védelme alatt.

SZERETETT KÜLDÖTTEM, A BÉKE ANGYALA (3), BIRTOKOLJA SZELLEMEM AJÁNDÉKAIT ÉS ERÉNYEIT. Szava szilárd, irgalmas és igaz. Gyermekeim hozzá fognak fordulni. Szeretett Követem az Én Szeretetem lényege, Szeretett Anyám szeretetének lényege.

Legyetek az Én Békémben.  Megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A lelki harcról olvassa el...
(2) Imakönyv, "Imádkozzunk egy szívvel", letölthető...
(3) A béke angyaláról, olvassa el...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Úgy kapom ezt az Üzenetet imádott Urunktól, Jézus Krisztustól, mintha válasz lenne annyi kérdésre, ami testvéreinkben összegyűlik, miközben a különböző médiumok szavait hallgatják, és zűrzavarba kerülnek.

Ebben a különleges felhívásban azt látjuk, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus azt mondja nekünk, hogy ez a háború szellemi, függetlenül attól, hogy mennyi mindent látunk, ami ezt igazolja, a hátterében szellemi. És ennek az "előre figyelmeztetésnek" a végén jön be az ördög alattomossága, hogy feleméssze az emberi teremtménynek azt a kevés ismeretét és közelségét az ő Urához és Istenéhez.

Adjunk hálát Istennek, aki figyelmeztet és felszólít bennünket, hogy lelkesítsük magunkat, ami számunkra, az Ő gyermekei számára végtelenül értékes lehetőség, hogy olyan nagy ajándékot kapjunk, mint az, hogy az Ő akaratában éljünk.

Ámen.

EURÓPA életveszélyben van. AZ EMBERISÉG JÖVŐJE TRAGIKUS! Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023. július 18.,

Szeretett gyermekeim:

MENNYIRE SZERETLEK BENNETEKET, GYERMEKEIM, MENNYIRE SZERETLEK BENNETEKET!
HÍVÁSAIM NEM HIÁBAVALÓAK...

Szavaim sürgősek!
Megállásra van szükség, mielőtt a legerősebb Próféciáimat vonzza az emberiség lázadása.

Mennyi siránkozás, mennyi fájdalom éri ezt a nemzedéket!

MEGTAGADJÁK ISTENI FIAMAT, ÉS ELFERDÍTIK ISTEN TÖRVÉNYÉT.....

EGYESÍTIK A BŰNT, HOGY AZT KÖZÖS JÓNAK, SZOLIDARITÁSNAK ÉS IRGALOMNAK NEVEZZÉK.

A bűn émelyítő mocsara az egész földön elterjedt, de Isteni Fiam híveit ez a mocsár nem érinti. Szent Mihály arkangyal és légiói távol tartják a gonoszt azoktól, akik Isteni Fiam imádói.

A nagy vulkánok olyan gázokat bocsátanak ki, amelyek nem engedik, hogy a napfény elérje a Földet, és az emberi teremtmény által korábban nem tapasztalt hideg átjárja a bőrt. Ez a hideg hasonló az Isten nélküli lélek hidegéhez. Készüljetek fel!

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Spanyolország szenved a népének lázadásától az erőszak fertőzése ellen.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Mexikó szenved, földje erősen megrendült. Guatemala szenved.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, Európa súlyos veszélyben van.
IMÁDKOZZATOK GYEREKEK, IMÁDKOZZATOK, HA MINDEN OTTHONT SZENTELTEK A MI SZENT SZÍVÜNKNEK, AKKOR MEG FOGTOK VÉDVE LENNI A GONOSZTÓL, LELKILEG GYARAPODNI FOGTOK, ÉS MEGSZŰNIK A CSALÁDOKBAN A VISZÁLYKODÁS.

Szeretett gyermekeim, minden szívbéli bűnbánatot üdvözöl Isteni Fiam, aki irgalmas karjaiba fogad benneteket.

AZ EMBERSÉG JÖVŐJE TRAGIKUS, de testvériségben egyesülve meg fog változni, és eljön a béke, amire vágytatok, átadva a Földet a Teremtőnek az Ő Dicsőségére és az emberi lélek Megváltására.

FIGYELJETEK GYEREKEK, FIGYELJETEK!

Azokban a templomokban, ahol a Szentségeket helyesen éltetik, és különösen az Eucharisztiát ünneplik, a mi Szent Szívünket fogják látni.

Legyen az Én Áldásom mindannyiukban az a balzsam, amely megtart benneteket a hitben.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek és nővérek:

Szűzanyánk arra vezetett, hogy annyi fájdalmat és ugyanakkor annyi örömöt lássak azokban, akik nem veszítik el a hitüket.

A lelki erőfeszítés az Örök Élet gyümölcsét hozza. Eljön az aratás ideje, és a jó gyümölcsöket elhozzák, hogy őrizzük őket, és ezek fogják elindítani a béke népét, ahol Istent állandóan imádják.

Testvérek, legyetek figyelmesek, mert az Atya Háza elhozza nekünk a jelenbe, ami szükséges, hogy ne veszítsük el az Örök Üdvösséget egy olyan időszakban, amikor az emberiség megelégszik az asztalról lehulló és a földre hulló morzsákkal.

Előre testvérek, az Örök Élet vár ránk!

Ámen.

OTTHONUNK FELSZENTELÉSE
A MEGSZENTELT SZÍVEKNEK.
(Luz de Maria ihletett imája 2023.07.18.)

Jézus Szentséges Szíve,
Királynőnk és Anyánk Szeplőtelen Szíve,
tisztelettel jövök könyörögve...
és rábízom magam e magasztos Szívekre.

Jelenléted elé járulok
hogy könyörögjek e felszentelés elfogadásáért.
az otthonomnak és mindazoknak, akik benne élnek.

Urunk Jézus Krisztus Szentséges Szíve
és Királynőnk és Anyánk ilyen végtelen irgalmassága előtt,
Jóvátételt teszek és szeretem, szeretem és jóváteszem, hogy ez az otthon legyen
megszabaduljon minden olyan hatalomtól, amely idegen Isten akaratától.

Szabaduljon meg minden irigységtől, a gonoszság minden okkult hatalmától, minden szomjúságtól...
a gonosz rejtett hatalmától, minden gonosz csábítástól azok számára, akik közülünk
azoktól, akik ezt a családot alkotják.

Szent Szívek, nektek szenteljük minden cselekedetünket,
tetteinket és cselekedeteinket, vágyainkat és kívánságainkat, nektek.
hogy a ti vezetésetek alatt ez az otthon teljesen
ilyen drága Szívekből álljon.

Kérünk téged, hogy öleld át e család tagjainak szívét, elméjét, gondolatát és akaratát, hogy a te szolgálatodban boldogságot és boldogságot találjunk szívünkben,
boldogságot és békét találjunk.

Ámen.

IGAZI CSODA TÖRTÉNIK. SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE Luz de Maria de Bonilla
2023. JÚLIUS 23.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

ISTENI AKARATTAL JÖVÖK HOZZÁTOK.....

Azért jövök, hogy meghívjalak benneteket, hogy legyetek a hit teremtményei és a szentségi Jézus örök imádói; így a kőszíveknek sikerülni fog, hogy az élet Nagy Teremtője vésővel formálja őket, az Ő akarata szerint.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, nagy örömet hozok nektek:

AZ EMBERISÉG LEGNAGYOBB PRÓBATÉTELÉNEK IDEJÉN AZ ISTENI ÉS VÉGTELEN IRGALOM MEGMUTATJA AZ EMBERI TEREMTMÉNYNEK, HOGY NINCS EGYEDÜL, HANEM ÉPPEN ELLENKEZŐLEG, AKKOR LESZ, AMIKOR AZ ATYAI HÁZ ÉS A MI KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK A LEGINKÁBB ELKÍSÉRI.

A Szentlélek hathatósan megmutatja magát, még akkor is, amikor az emberi teremtmény hite olyan, mint egy mustármag.  Akkor történnek a legnagyobb csodák Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekeiben, amikor az emberi teremtményben valódi hit van.

A JELEK ÉS JELEK NEM VÁRTAK MEG, minden, ami meghirdetésre kerül, megállás nélkül halad előre. Az emberi szabad akarat nagy gonoszságot okoz, amikor szabad utat enged gőgjének.

Megvárják az isteni akaratot:

"és hallani fogtok háborúkról és háborúkról szóló hírekről. vigyázzatok! Ne ijedjetek meg, mert mindezeknek meg kell történniük, de a vég még nincs itt. Mert nemzet támad majd nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és különböző helyeken éhínségek és földrengések lesznek. De mindez csak a nyomorúságok kezdete" (Mk 13,7).

Háború közeleg, és az ember hatalomvágyó őrületében atomenergiát fog használni. (1) Királyunk és Urunk Jézus Krisztus közbelép, hogy megállítsa a háborút, és így megakadályozza, hogy az ember felemelje a kezét a Föld elpusztítására.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, tőletek várom a dátumokat vagy az események kronológiáját, hogy megtudjam, beteljesedett-e vagy közel van-e az, amit a próféciákban meghirdettek. Hol van a hitetek?

BÁRHOL IS VAGYTOK, KÖNYÖRGÖM, HOGY FÉLELEM NÉLKÜL FOLYTASSÁTOK, MERT AMINEK BE KELL TELJESÜLNIE: SZÜKSÉGES!  A saját érdeketekben tartsátok meg a hitet, anélkül, hogy félelemben élnétek. Fontos, hogy növeljétek a hiteteket, hogy meg tudjátok különböztetni, és ne váljatok zavarossá és langyossá.

Nézem azokat, akik az idők kronológiáját keresik; igyekeznek értelmet adni a mindennapi életük eseményeinek, hogy előre lássák és biztonságban érezzék magukat a kinyilatkoztatásokban és abban, amit mindegyikőtök emberi teremtményként és Krisztus Misztikus Testének részeként tapasztal.

A JELEK ÉS JELZÉSEK ISTEN AKARATÁN BELÜL TELJESEDNEK BE. AMIT NEM FOGALMAZTAK MEG, AZ AZ, HOGY A SZENT HÁROMSÁG MEGVÁLTJA A JELENIDEJÉNEK MEGJELENTETT HATÁROZATOT; ez, Isten néhány gyermekének erős és szilárd imája előtt, akik folyamatosan felajánlják az Eucharisztikus Ünnepség megélését, a kegyelem állapotában fogadják a Szent Eucharisztiát és minden cselekedetet vagy munkát az ima állandó gyakorlásában élnek meg.

Legyetek figyelmesek, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei!
Királynőnk és Anyánk gyermekei, legyetek éberek!

AZ EMBERISÉG TELJES TÖRVÉNYTELENSÉGBE ESETT.
NEM A KÁOSZ OSTROMOLJA AZ EMBERISÉGET, AZ EMBERISÉG KÁOSZBAN VAN.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a fiatalokért, akik még mindig Istent őrzik szívükben és megtartják Isten törvényének parancsolatait; imádkozzatok a fiatalokért, akik Isten nélkül járnak szívükben, hogy visszatérjenek a nyájba.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, az éhínség egyre több országra terjed ki, amíg el nem terjed. Ez nem csak a természettől, hanem a hatalom emberétől származik.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok és éljetek az imádságban. Ausztrália szenved; Franciaország, ó Franciaország, elpusztult.
Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a tengerek vizei kavarognak, és közelebb hozzák az emberiségre veszélyes tengeri lényeket.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, én vagyok az emberiség védelmezője, mindannyiótokat megóvlak, hogy a gonosz ne érintsen meg benneteket. Legyetek Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk igaz gyermekei, őrizzétek meg a családok egységét, legyetek védelmezői azoknak a gyermekeknek, akiket a gonosznak adtak át azok, akik az Antikrisztusnak engedelmeskednek.

Kapaszkodjatok Királynőnk és Anyánk kezébe, ne szakadjatok el tőle, aki szeret benneteket.

Legyetek biztosak abban, hogy a "szilárd hit" (I Kor 16,13) megtartásával megízlelhetitek az igazi békét, amelyet a Szentháromság ígért azoknak, akik hűségesek maradnak.

Rajta, hívjátok segítségül őrangyalaitokat, ők folyamatosan védelmeznek benneteket.

Tartsátok szem előtt a Szent Rózsafüzér imáját, imádkozzátok szívből.

Szeretlek benneteket, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, áldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Kinyilatkoztatások az atomenergiáról, olvassa el...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek!

Gondolkodjunk el Szent Mihály arkangyal ezen üzenetén, és imádkozzunk az ő védelméért.

Szent Mihály arkangyal, védj meg minket a küzdelemben.
Légy a mi védelmünk a gonoszsággal és az ördög leselkedésével szemben.
Isten nyilvánítsa ki hatalmát felette, ez a mi alázatos könyörgésünk. Te pedig, ó, mennyei milícia fejedelme, az Istentől rád ruházott hatalommal űzd a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a világot járják, hogy a lelkeket a pokolba vessék.
Ámen.

NAGYON KÖZEL A JÓSLATOK BETELJESEDÉSÉNEK IDEJE. Jézus üzenete Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2023.07.29.,

Szeretett gyermekeim:

FELAJÁNLOM NEKTEK A SZÍVEMET, HOGY JÖJJETEK HOZZÁM, ÉS KERESSETEK MENEDÉKET BENNE.

Szívemben megtaláljátok az Isteni Szeretetet, amelyből táplálkozhattok, és Szívemből felajánlom nektek mindazt a "Világosságot" (vö. Jn 8:12), amelyre szükségetek van ahhoz, hogy akaratomon belül dolgozzatok és cselekedjetek:

Ez az a fény, amely nem alszik ki, mert ez a Hajnalcsillag.....
Ez az a fény, amely megvilágította és megvilágítja Tanítványaimat...
Ez az a finom fény, amely mindent megvilágít, anélkül, hogy a látás neheztelne...
Ez a misztikus csend fénye, amely az egész emberiséget átölelte...

EZ A FÉNY AZ ÉN ANYÁM, AKIT SZERETEK, ÉS AKI A SZÍVEMBEN ÉL, KÖZBENJÁRVA AZ EMBERISÉGÉRT.
EZ A SZERETETTEL VALÓ TALÁLKOZÁS AZ, AMI AZ ÖRÖK ÉLET GYÜMÖLCSEIT HOZZA.

Ebben az időben az emberiségnek át kell ölelnie Anyámat, és nem szabad elfordulnia tőle, mert Anyám a múltban nagy csodákat vitt véghez az engedelmesség által (vö. Jn 2:5-11), és ebben az időben is nagy csodákat visz véghez Házamból, közbenjárva mindannyiótokért.

Gyermekeim, én állandóan megáldalak benneteket, és nektek is ezt kell tennetek: áldjátok meg egymást. Nem szükséges túlzásba vinni a köszöntést vagy a búcsúzást, elég egy "Isten áldjon meg" vagy "áldás"; anélkül, hogy elfelejtenénk, hogy a "műsorok" vagy a látványosságok az ördög eszközei.

NAGYON KÖZEL VAN AZ IDŐ, AMIKOR AZ EMBERISÉG MEGÍZLELI AZ EMBERI TEREMTMÉNY FÁJDALMÁT ÉS KEGYETLENSÉGÉT.

Az idő, amikor az emberiség elsápad a próféciák beteljesedése előtt (1), nagyon közel van; olyan közel, hogy hallani fogjátok az emberiség siránkozását, akik megvetették Szavamat, és hallani fogjátok azoknak a siránkozását, akik beleegyeztek, hogy meghamisítsák Szavamat, és kiálljanak egész Népem elé.

Gyermekeim, nagyon fontos, hogy erősítsétek egymást, hogy legyetek diszkrétek és figyeljetek minden jelre és minden jelre, amint kibontakozik.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, egy új betegség van kialakulóban a bőr és a légzőrendszer számára; nagyon agresszív és invazív, és rövid idő alatt terjed. E BETEGSÉG LEKÜZDÉSÉRE VEGYETEK ANANÁSZT VAGY ANANÁSZT, AHOGYAN OTT ISMERIK, AHOL ÉLTEK. Adjunk hozzá három szeletet a gyümölcsből és ugyanennek a növénynek egy levelét forró vízbe, és igyunk meg egy litert ebből a főzetből apránként a nap folyamán több napon keresztül.  A GORDOLOBO nevű növény is segít Önnek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a háború megszűnt kísértet lenni, és valósággá vált: a legszörnyűbb rémálom, amellyel a teremtmény valaha is szembenézett.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberiség úgy érzi, hogy összeroppan az őt elárasztó szellemi ürességtől, és csatlakozik ahhoz, ami ahhoz vezet, hogy ne érezze a magányt. Szívem szenved emiatt.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Mexikóért, Ecuadorért, Kolumbiáért, Costa Ricáért, Chiléért, Nicaraguáért, Bolíviáért, Olaszországért, Spanyolországért, Tajvanért és az Egyesült Államokért: megrendültek.

TARTSÁTOK ÉSZBEN GYERMEKEIM, HOGY A SZÍVVEL, CÉLLAL ÉS SZERETETTEL VALÓ IMÁDKOZÁS EBBEN AZ IDŐSZAKBAN NAGYON FONTOS.

Gyertek hozzám, gyermekeim.

Megáldalak benneteket, hívlak benneteket, hogy jöjjetek Szent Szívemhez.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A próféciák beteljesüléséről olvassátok...
(2) Gyógynövények, letölthető...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:


Testvérek, fogadjátok az áldást.

Urunk, Jézus Krisztus felhívása van számunkra, hogy az Ő Szent Szívébe meneküljünk. Ehhez azonban egységben kell lennünk, és számos olyan feltételnek kell megfelelnünk, amelyek nélkül nem lehetünk a Szent Szívben. Az egyik ilyen feltétel az élő lelkiség és a Szeretet mindenekfelett álló feltétele.

Finoman és nagy harmóniával írja le nekünk az Ő Édesanyját, akit a mi Urunk Jézus Krisztus és mi, az Ő gyermekei annyira szeretünk, és akiről azt mondja, hogy nagy csodákat fogunk kapni az Ő közbenjárása által, mert a Földön mindenben engedelmes volt, és most a Mennyben közbenjár értünk. Mint Édesanyánk, legyünk mi is engedelmesek az isteni akaratnak.

A testvérek közötti áldással kapcsolatban megjegyzem, hogy ezt az áldást belsőleg lehet megtenni, nem áldani az áldás kedvéért, hanem azzal a Szeretettel, amit Királyunk és Urunk Jézus Krisztus kér tőlünk, a jót kívánva, de túlzásokat nem okozva.

Testvérek, szükségünk van erőre a kegyetlenséggel szemben, de nem kapjuk meg, ha az nem a mi Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól származik.

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

EZ A NEMZET FÁJDALÁST FOG TAPASZTALNI. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 1., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok kerül. Kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedd, hogy a lelki sötétség elvakítson az életedben. Te az Úré vagy, és csak Őt követheted és szolgálhatod. Bánjátok meg bűneiteket, és keressétek Fiam Jézus Irgalmát a Gyónás Szentségében. A te [brazil] nemzeted megissza a fájdalom keserű poharát, mert az emberek eltávoztak a Teremtőtől. A gonosz pásztorok hibájából kinyílnak a kapuk, és az ellenségek a hívek ellen fognak dolgozni. imádkozik. Csak az ima által leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. 


Eljön a nap, amikor sokan megbánják. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 4., Mária, a béke királynőjének üzenete


Drága gyermekek, becsüljétek meg Jézusom jelenlétét az Eucharisztiában. Győzelmetek benne van. Legyetek engedelmesek az Ő hívására, és mindenütt tegyetek tanúságot az Ő szeretetéről. Eljönnek majd napok, amikor tömegek fognak éhesen járni a drága eledelt keresve, és nem fogják megtalálni. Szomorú vagyok amiatt, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban. Ne vonuljatok vissza. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Eljön a nagy üldözés, és csak azok fogják elviselni a megpróbáltatások súlyát, akik imádkoznak. Az én Jézusom jelen van az Eucharisztiában testben, vérben, lélekben és istenségben. Ez egy nem vitatható igazság. Keressétek az Urat. Eljön majd a nap, amikor sokan megbánják az Isten Kegyelme nélkül élt életüket, de már késő lesz. Amit meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Ne csüggedjetek. A győzelem az Én Jézusomé és az Ő igaz Egyházáé lesz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELÉRKEZETT A NAGY VISSZATÉRÉS IDEJE. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 6., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte és bátor tanúságtételetekre. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudjátok szeretni és védeni az igazságot. Az özönvíz idejénél is rosszabb időkben éltek, és eljött a nagy visszatérésetek pillanata. Vigyázzatok lelki életetekre. Védjétek Jézust és az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Az Úr tulajdona vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. A tágra nyitott ajtók jövője felé tartotok, és sok lélek fog elfordulni Istentől. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Bátorság! Győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HOLNAP JOBB LESZ! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 8., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek mindannyian Fiam, Jézus. Ne féljetek. Mindig mellettetek leszek. Töltsétek el magatokat reménnyel. A holnap jobb lesz a hívő férfiak és nők számára. Nyissátok meg szíveteket Isten hívása előtt, és mindenütt tegyetek tanúságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók. Még hosszú, kemény megpróbáltatásokkal teli évek várnak rátok, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, győzni fognak. Hajoljatok térdre imádságban, mert csak az imádság erejével tudjátok elviselni a már úton lévő próbák súlyát. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nagy szellemi sötétséggel teli jövő felé tartotok. Keressétek az Úr világosságát, és járjatok mindig az igazságban. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Szörnyű dolgokat fog látni a Földön Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 11., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, bízzatok teljesen Isten erejében, és minden jóra fog fordulni számotokra. Forduljatok el a sötétségtől, és keressétek az Úr világosságát. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, és hagyjátok, hogy az Ő szavai átalakítsák életeteket. A fájdalmak idejét éltek, és csak Jézusban találhattok erőt a nagy lelki küzdelemhez. Még mindig fogtok borzalmakat látni a Földön. A hit férfijai és asszonyai nehéz keresztet fognak megtapasztalni, de bármi is történik, ne hátráljatok meg. Az én Jézusom várja nyilvános és bátor tanúságtételeteket. Ne feledjétek: a ti védelmi fegyveretek a múlt tanulságai. Forduljatok el az újdonságoktól, amelyek a kárhozatba vezetnek benneteket, és maradjatok hűek Jézusom Egyházának igaz tanításához. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nagy Vakság fog uralkodni mindenhol. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 13., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az utálatosakat át fogják ölelni, és mindenütt nagy lelki vakság lesz. Arra kérlek benneteket, hogy éljetek távol a bűntől és keressétek először a mennyei dolgokat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúsítanotok, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. A szabadsággal való visszaélés sok lelket fog a kárhozatba vezetni. Én szenvedek azért, ami hozzátok kerül. Ne forduljatok el az igazságtól. Amit tennetek kell, ne hagyjátok holnapra. Szeretlek benneteket, és várom, hogy igent mondjatok Fiam, Jézus hívására. Ne feledjétek: Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nagy Nyomorúság idejében él. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 15., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, bízzatok Fiamban, Jézusban. Semmi sincs elveszve. Az ellenségek előrenyomulnak, de Isten győzelme az igazaknak jut. Ne féljetek. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. A nagy nyomorúság idejét éltek, de akik megmaradnak az igazságban, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot! Engesztelődjetek ki Istennel a gyónás szentségén keresztül. Menjetek előre! Az Úr tárt karokkal vár titeket. Legyetek engedelmesek, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. Legyen bizalmatok, hitetek és reményetek. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nehéz idők jönnek azok számára, akik... Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 18., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, a szentség felé vezető út tele van akadályokkal, de ne forduljatok vissza. Az én Jézusom sokat vár tőletek. Az igazság az a fény, amely megvilágítja utatokat a Mennyország felé. Forduljatok el a hamis tanok sötétségétől, és maradjatok hűek Isten Örök Igazságához. Ne engedjétek, hogy az ördög győzzön. Az Úrhoz tartozol, és Ő mérhetetlen Atyai Szeretettel vár téged. A hamis tanok mocsara sok lélekben lelki vakságot okoz. Forduljatok Jézushoz. Legyetek hűségesek Egyháza igaz tanítóhivatalához, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Imádkozzatok sokat. Ha elidegenedtek, Isten ellenségének célpontjává váltok. Fogadjátok be Jézusom evangéliumát, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Nincs győzelem a Kereszt nélkül. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Menjetek előre! Jutalmatok az Úrtól fog érkezni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A FÁJDALOM IDEJE LESZ. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 20., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, becsüljétek meg az Úr kincseit, amelyek jelen vannak az Ő Egyházában. Az ellenségek el fogják vetni a Szentet, és ami hamis, azt át fogják ölelni. Ne feledjétek: az ellenség kenyere csak kenyér; Test, Vér, Lélek és Istenség, csak az Eucharisztiában. Az Eucharisztia Isten Nagy Kincse a ti életetek számára. Az ördög tevékenysége sok megszentelt embert arra fog vezetni, hogy megtagadja Jézusom valóságos jelenlétét az Eucharisztiában. Ez az igazak számára a fájdalom ideje lesz. Ne hátráljatok meg! A reverendás bátor katonákkal együtt védjétek Jézust és Egyháza igaz tanítását. Menjetek ki az igazság védelmére! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY ZAVAR IDEJE. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 22., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, ne féljetek. Az én Jézusom veletek van, bár nem látjátok Őt. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtetteket és név szerint ismer benneteket. Hajoljatok térdre imádságban. Az igazság fényessége sok helyen ki fog aludni, és nagy lesz a lelki vakság. Álljatok szilárdan a hitben. A győzelem az Úré és az Ő választottaié lesz. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az Én Jézusom Szavaiban és az Eucharisztiában. Ne hagyjátok el a múlt leckéit. Ezek lesznek a védelmetek ezekben a nagy zűrzavaros időkben Isten házában. Menjetek ki az igazság védelmében! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY HIT. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 25., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, a nagy viszály és megosztottság jövője felé tartotok. A hit nagy hajótörése sok szegény gyermekemet el fogja vezetni az üdvösség útjáról. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Nehéz idők jönnek, és nagy lesz a szenvedés azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Legyetek bátrak! Mindig emlékezzetek: a ti védelmi fegyveretek az igazság. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy egyedül Krisztuséi vagytok. Forduljatok el a világtól, és éljetek a menny felé fordulva. Szeretlek benneteket, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre! Keress erőt az imában és az Eucharisztiában - és győzni fogsz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/07/2023

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus szenvedett irántatok való szeretetért, elvitték a Golgotára, és viselte az emberek szörnyű hálátlanságának súlyát. Egyháza megissza a fájdalom keserű poharát. A rossz pásztorok hibájából az Egyházat megalázzák, üldözik és a Golgotára viszik. Arra kérlek benneteket, hogy ne hátráljatok meg. Az én Jézusom az övéi mellett jár. Legyetek igazak és ne féljetek. Ne féljetek megvédeni Jézust és az Ő Egyházát. Nincs győzelem kereszt nélkül. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek jön. Legyetek hűségesek az Evangéliumhoz és az Ő Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. A múlt tanulságaiban megtaláljátok az erőt, hogy megnyerjétek a nagy csatát. Menjetek előre! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NEHÉZ IDŐK JÖNNEK. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 29., Mária, a Béke Királynőjének üzenete

Kedves gyermekek, bátorítsátok magatokat, és vállaljátok fel igazi keresztény szerepeteket. Ti az Úréi vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség a spirituális pusztulás szakadéka felé tart, és eljött az idő a ti visszatérésetekre. Ne maradjatok mozdulatlanok. Isten siet! Nehéz idők jönnek azok számára, akik hűségesek, de ne hátráljatok meg. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Szeretlek benneteket! Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ne legyetek olyanok, mint Júdás. Az én Jézusom bízik bennetek. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra! Azért jöttem a mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Legyetek szelídek és alázatos szívűek - és nagy lesz a hitetek. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.