EZ A NEMZET FÁJDALÁST FOG TAPASZTALNI. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 1., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok kerül. Kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedd, hogy a lelki sötétség elvakítson az életedben. Te az Úré vagy, és csak Őt követheted és szolgálhatod. Bánjátok meg bűneiteket, és keressétek Fiam Jézus Irgalmát a Gyónás Szentségében. A te [brazil] nemzeted megissza a fájdalom keserű poharát, mert az emberek eltávoztak a Teremtőtől. A gonosz pásztorok hibájából kinyílnak a kapuk, és az ellenségek a hívek ellen fognak dolgozni. imádkozik. Csak az ima által leszel képes elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. 


Eljön a nap, amikor sokan megbánják. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 4., Mária, a béke királynőjének üzenete


Drága gyermekek, becsüljétek meg Jézusom jelenlétét az Eucharisztiában. Győzelmetek benne van. Legyetek engedelmesek az Ő hívására, és mindenütt tegyetek tanúságot az Ő szeretetéről. Eljönnek majd napok, amikor tömegek fognak éhesen járni a drága eledelt keresve, és nem fogják megtalálni. Szomorú vagyok amiatt, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban. Ne vonuljatok vissza. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Eljön a nagy üldözés, és csak azok fogják elviselni a megpróbáltatások súlyát, akik imádkoznak. Az én Jézusom jelen van az Eucharisztiában testben, vérben, lélekben és istenségben. Ez egy nem vitatható igazság. Keressétek az Urat. Eljön majd a nap, amikor sokan megbánják az Isten Kegyelme nélkül élt életüket, de már késő lesz. Amit meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Ne csüggedjetek. A győzelem az Én Jézusomé és az Ő igaz Egyházáé lesz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELÉRKEZETT A NAGY VISSZATÉRÉS IDEJE. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 6., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte és bátor tanúságtételetekre. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudjátok szeretni és védeni az igazságot. Az özönvíz idejénél is rosszabb időkben éltek, és eljött a nagy visszatérésetek pillanata. Vigyázzatok lelki életetekre. Védjétek Jézust és az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Az Úr tulajdona vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. A tágra nyitott ajtók jövője felé tartotok, és sok lélek fog elfordulni Istentől. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Bátorság! Győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HOLNAP JOBB LESZ! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 8., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek mindannyian Fiam, Jézus. Ne féljetek. Mindig mellettetek leszek. Töltsétek el magatokat reménnyel. A holnap jobb lesz a hívő férfiak és nők számára. Nyissátok meg szíveteket Isten hívása előtt, és mindenütt tegyetek tanúságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók. Még hosszú, kemény megpróbáltatásokkal teli évek várnak rátok, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, győzni fognak. Hajoljatok térdre imádságban, mert csak az imádság erejével tudjátok elviselni a már úton lévő próbák súlyát. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nagy szellemi sötétséggel teli jövő felé tartotok. Keressétek az Úr világosságát, és járjatok mindig az igazságban. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Szörnyű dolgokat fog látni a Földön Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 11., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, bízzatok teljesen Isten erejében, és minden jóra fog fordulni számotokra. Forduljatok el a sötétségtől, és keressétek az Úr világosságát. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, és hagyjátok, hogy az Ő szavai átalakítsák életeteket. A fájdalmak idejét éltek, és csak Jézusban találhattok erőt a nagy lelki küzdelemhez. Még mindig fogtok borzalmakat látni a Földön. A hit férfijai és asszonyai nehéz keresztet fognak megtapasztalni, de bármi is történik, ne hátráljatok meg. Az én Jézusom várja nyilvános és bátor tanúságtételeteket. Ne feledjétek: a ti védelmi fegyveretek a múlt tanulságai. Forduljatok el az újdonságoktól, amelyek a kárhozatba vezetnek benneteket, és maradjatok hűek Jézusom Egyházának igaz tanításához. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nagy Vakság fog uralkodni mindenhol. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 13., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az utálatosakat át fogják ölelni, és mindenütt nagy lelki vakság lesz. Arra kérlek benneteket, hogy éljetek távol a bűntől és keressétek először a mennyei dolgokat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúsítanotok, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. A szabadsággal való visszaélés sok lelket fog a kárhozatba vezetni. Én szenvedek azért, ami hozzátok kerül. Ne forduljatok el az igazságtól. Amit tennetek kell, ne hagyjátok holnapra. Szeretlek benneteket, és várom, hogy igent mondjatok Fiam, Jézus hívására. Ne feledjétek: Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nagy Nyomorúság idejében él. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 15., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, bízzatok Fiamban, Jézusban. Semmi sincs elveszve. Az ellenségek előrenyomulnak, de Isten győzelme az igazaknak jut. Ne féljetek. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. A nagy nyomorúság idejét éltek, de akik megmaradnak az igazságban, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot! Engesztelődjetek ki Istennel a gyónás szentségén keresztül. Menjetek előre! Az Úr tárt karokkal vár titeket. Legyetek engedelmesek, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. Legyen bizalmatok, hitetek és reményetek. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nehéz idők jönnek azok számára, akik... Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 18., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, a szentség felé vezető út tele van akadályokkal, de ne forduljatok vissza. Az én Jézusom sokat vár tőletek. Az igazság az a fény, amely megvilágítja utatokat a Mennyország felé. Forduljatok el a hamis tanok sötétségétől, és maradjatok hűek Isten Örök Igazságához. Ne engedjétek, hogy az ördög győzzön. Az Úrhoz tartozol, és Ő mérhetetlen Atyai Szeretettel vár téged. A hamis tanok mocsara sok lélekben lelki vakságot okoz. Forduljatok Jézushoz. Legyetek hűségesek Egyháza igaz tanítóhivatalához, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Imádkozzatok sokat. Ha elidegenedtek, Isten ellenségének célpontjává váltok. Fogadjátok be Jézusom evangéliumát, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Nincs győzelem a Kereszt nélkül. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Menjetek előre! Jutalmatok az Úrtól fog érkezni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A FÁJDALOM IDEJE LESZ. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 20., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, becsüljétek meg az Úr kincseit, amelyek jelen vannak az Ő Egyházában. Az ellenségek el fogják vetni a Szentet, és ami hamis, azt át fogják ölelni. Ne feledjétek: az ellenség kenyere csak kenyér; Test, Vér, Lélek és Istenség, csak az Eucharisztiában. Az Eucharisztia Isten Nagy Kincse a ti életetek számára. Az ördög tevékenysége sok megszentelt embert arra fog vezetni, hogy megtagadja Jézusom valóságos jelenlétét az Eucharisztiában. Ez az igazak számára a fájdalom ideje lesz. Ne hátráljatok meg! A reverendás bátor katonákkal együtt védjétek Jézust és Egyháza igaz tanítását. Menjetek ki az igazság védelmére! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY ZAVAR IDEJE. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 22., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, ne féljetek. Az én Jézusom veletek van, bár nem látjátok Őt. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtetteket és név szerint ismer benneteket. Hajoljatok térdre imádságban. Az igazság fényessége sok helyen ki fog aludni, és nagy lesz a lelki vakság. Álljatok szilárdan a hitben. A győzelem az Úré és az Ő választottaié lesz. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az Én Jézusom Szavaiban és az Eucharisztiában. Ne hagyjátok el a múlt leckéit. Ezek lesznek a védelmetek ezekben a nagy zűrzavaros időkben Isten házában. Menjetek ki az igazság védelmében! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY HIT. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 25., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, a nagy viszály és megosztottság jövője felé tartotok. A hit nagy hajótörése sok szegény gyermekemet el fogja vezetni az üdvösség útjáról. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Nehéz idők jönnek, és nagy lesz a szenvedés azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Legyetek bátrak! Mindig emlékezzetek: a ti védelmi fegyveretek az igazság. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy egyedül Krisztuséi vagytok. Forduljatok el a világtól, és éljetek a menny felé fordulva. Szeretlek benneteket, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre! Keress erőt az imában és az Eucharisztiában - és győzni fogsz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/07/2023

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus szenvedett irántatok való szeretetért, elvitték a Golgotára, és viselte az emberek szörnyű hálátlanságának súlyát. Egyháza megissza a fájdalom keserű poharát. A rossz pásztorok hibájából az Egyházat megalázzák, üldözik és a Golgotára viszik. Arra kérlek benneteket, hogy ne hátráljatok meg. Az én Jézusom az övéi mellett jár. Legyetek igazak és ne féljetek. Ne féljetek megvédeni Jézust és az Ő Egyházát. Nincs győzelem kereszt nélkül. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek jön. Legyetek hűségesek az Evangéliumhoz és az Ő Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. A múlt tanulságaiban megtaláljátok az erőt, hogy megnyerjétek a nagy csatát. Menjetek előre! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NEHÉZ IDŐK JÖNNEK. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. július 29., Mária, a Béke Királynőjének üzenete

Kedves gyermekek, bátorítsátok magatokat, és vállaljátok fel igazi keresztény szerepeteket. Ti az Úréi vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség a spirituális pusztulás szakadéka felé tart, és eljött az idő a ti visszatérésetekre. Ne maradjatok mozdulatlanok. Isten siet! Nehéz idők jönnek azok számára, akik hűségesek, de ne hátráljatok meg. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Szeretlek benneteket! Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ne legyetek olyanok, mint Júdás. Az én Jézusom bízik bennetek. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra! Azért jöttem a mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Legyetek szelídek és alázatos szívűek - és nagy lesz a hitetek. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.