II. János Pál 1983-ban megerősítette a Kódex módosításait, s ezzel befogadta az egyházba a szabadkőműveseket. Főképpen Olaszországban vannak sokan. Az egyházi kiközösítés megszüntetése nemcsak egyház elleni, hanem a szabadkőművesek elleni bűncselekmény is volt. II. János Pál ezzel gátat vetett őszinte bűnbánatuknak, azaz örök üdvösségüknek. Számos szabadkőműves abban a hazugságban él, hogy most már katolikusnak tekintheti magát, holott a szabadkőműves beavatási szertartáson átadta lelkét az ördögnek. Emiatt el kellene utasítani a katolikus temetést is. Manapság már a szabadkőművesek uralják a Vatikánt bizalmasuk által, aki maga Bergoglio Ferenc álpápa.

 

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://katholiken.wistia.com/medias/yrrqx7sr69
https://rumble.com/v1d7nvp-a-szabadkmvesek.html
https://cos.tv/videos/play/37739234255213568
https://www.bitchute.com/video/JuVPMKsdKxKm/
https://gloria.tv/post/WfDzQBwyf4RQ4BCcvdghAep7F

Letöltés videó: 172 MB, 1280×720 / 52.1 MB, 768×432

 

 

Ha valaki a szabadkőművesek közül üdvözülni akar és nem akar pokolra jutni, soha véget nem érő   örök szenvedésben részesülni, őszinte bűnbánatot kell tartania, és ezért tudnia kell, hogy II. János Pál döntése érvénytelen. Halála óráján és Isten ítélőszéke előtt már nem segít rajta, ha erre a hamis dokumentumra hivatkozik.

A szabadkőműves szervezet megköveteli tagjaitól az egyes fokozatokba történő beavatásukat. Egy bizonyos fokozatnál már kimondottan meg kell tagadniuk Krisztust és átadni magukat az ördögnek. Ezért az összes szabadkőművesre érvényes továbbra is a latae sententiae kiközösítés. Egyúttal magukra vonták Isten anathemáját is, azaz ki lettek zárva Krisztus Titokzatos Testéből. Isten anathemája (Gal 1,8-9) hullik arra, aki más evangéliumot hirdet és fogad el, mint amelyet Krisztus hirdetett és amelynek a hirdetésére küldte el az apostolokat is.

A szabadkőművesek antievangéliuma tagadja az üdvözítő hit lényegét, és egyúttal tagadja az erkölcsi alapelveket és Isten parancsolatait. Nem lehet egyesíteni a pusztulásba vezető utat és Krisztus örök életre vivő evangéliumának útját. Ez teljességgel lehetetlen. Ez a szervezet más istent imád és szolgál, valójában az ördögöt.

Minden tagja, ha nem gyakorol idejekorán bűnbánatot és megátalkodottan hal meg, örökre elvettetik. Ez a kijelentés magán az evangelium lényegén alapul. Ezen Ige alapján ítéltetik meg halála óráján minden megkeresztelt és kereszteletlen szabadkőműves. Jézus mindegyikükhöz szól örökérvényű Igéje által: „Ha meg nem tértek, mindannyian elvesztek.“ (Lk 13,3)

Azzal, hogy II. János Pál megszüntette a szabadkőművesek kiközösítését, durva bűncselekményt követett el az evangélium ellen. Közismert, hogy minden szabadkőművesnek a szervezetbe történő belépésekor kardot helyeznek a tarkójára. Ez azt jelképezi, hogy az Isten-ellenes tanítás és program iránti hűségért hajlandó elveszíteni lelkiismeretét, megtagadni a józan ész alapelveit, s még az életét is feláldozni. Tudatában van annak, hogy ha nem tartja be esküjét, ez a szerv gondoskodik az erkölcsi ill. fizikai likvidációjáról.

A kardnak a nyak közelébe helyezése az esküvel összefüggő gesztus. Ennél minden szabadkőműves saját magát átkozza meg esetleges árulásáért. Ez az antikeresztség gesztusa, azaz az egyedüli Megváltó, Jézus Krisztus nyilvános megtagadása. Ez Juliánus Eretnek császár (4. század) antikeresztségéhez hasonlítható, aki bika vérét öntette magára. A visszaút nem könnyű, mégha az illető az eskükor nem is volt teljesen tudatában a következményeknek. Ami a bűnbánatot illeti, nem elegendő csupán szóban megtagadni ennek a szervezetnek a lelkét és programját, hanem arányos anti-gesztust kell tenni legalább két tanú előtt.

Annak a volt szabadkőművesnek, aki bűnbánatot gyakorol, számítania kell azzal, hogy az ördög és szolgái fizikai halálára is fognak törekedni. Ezt komolyan tudatosítania kell, mint az őszinte bűnbánat részét, ami azonban az ő örök üdvösségét, azaz örök életét és a pokolbeli örök kínoktól való megszabadulását biztosítja.

Itt nem a magasabb szintű beavatásokról beszélünk, amikor a szabadkőműves de facto a démonok és az ördög médiumává válik, és már nem képes, néhány kivételtől eltekintve, bűnbánatot tartani. Az ilyen már a pokol eleven várományosa, akinek az a célja, hogy minél több lelket vethessen oda.

Tehát az, hogy II. János Pál megszüntette a szabadkőművesek egyházi kiközösítését az új kódex módosítása által, ennek a pápának a részéről egy nagy árulás. 2011. május 1-én, boldoggá avatásának napján holtában Isten anathemája sújtotta Krisztus evangéliuma elleni bűncselekményei miatt, főképpen az   Assisiben 1986-ban cselekedett aposztatikus gesztusai miatt.

Ami pedig a szabadkőműveseket illeti: Kérünk benneteket, hagyjátok el ezt az utat, amely az örök pusztulásba visz! Mindegyikőtök személyesen tudatosítsa, hogy halhatatlan lelke van. Mi nem akarjuk, hogy a pokolban végezze.

 

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátrárkája

+Metód            +Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 07. 13.

 

Letöltés: BKP: A szabadkőművesek büntetésének II. János Pál általi érvénytelen megszüntetése és ennek következményei (2022. 07. 13.)