Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 2

Sok veszélyes dolog áll az emberiség előtt

Miközben a reggeli imámat imádkoztam, Jézus Urunk eljött és így szólt: „Valentina, gyermekem, mondd az embereknek, hogy bánják meg a bűneiket, imádkozzanak, és változtassák meg életmódjukat, ahelyett, hogy a kapott injekciótól függnének. Ezután gondoskodni fogok a vírusról, és mindenki egészségét helyreállítom.”

„Jelenleg az embereknek jobban oda kellene figyelniük a világban oly gyakran előforduló katasztrófákra, ahelyett, hogy olyan keményen igyekeznének megkapni az injekciót, hogy megmentsék magukat. Ezek a katasztrófák mindenütt jelen vannak, és nagyon súlyosak, sok ember hal meg bennük, és folyamatosan jönnek váratlanul, és az emberek mégis úgy tesznek, mintha mi sem történne. Mindent figyelmen kívül hagynak."

Azt mondta: „Mondd meg az embereknek, hogy arra vágyom, hogy visszatérjenek Hozzám, szerető Istenükhöz. Meg akarom védeni és megmenteni őket.”

„Figyelmeztetni akarlak, sok veszélyes dolog vár rád. A küszöbön a háború, amit terveznek. A gonosz háborúra készülnek, ami nagyon kellemetlen lenne.”

„Meg tudlak védeni ettől, de minden azon múlik, hogy az emberek megváltoznak-e és visszajönnek-e Hozzám, és kérik-e Irgalmasságomat.”

Urunk el tudja hárítani ezt a ránk leselkedő veszélyt, de az emberek nem hajlandók hallgatni.

Urunk Jézus, irgalmazz nekünk és az egész világnak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/2-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 6

A hónap 1. szombatja

Urunk azt mondta, hogy az apostolokkal voltam, amikor beszélt velük

Reggel, miközben a Szent Rózsafüzér dicsőséges titkait imádkoztam, és különösen a harmadik misztériumot, a Szentlélek alászállását, Jézus Urunk és Boldogságos Anyánk életéről elmélkedtem.

Azt mondtam Urunknak: „Uram, ez olyan szép; A Szentléleken való elmélkedés azt jelenti, hogy ha megkérdezném, elküldenéd-e a Szentlelket az egész világra? Ha a Szentlélek leszállna a világra, minden szép lenne, Uram, mert akkor mindenki ismerne és szeretne.

Azt mondtam Urunknak: „Uram, ahogy az apostoloknak mondtad, amikor az apostolok és a Boldogságos Anya veled voltak Jeruzsálemben a felső szobában, és azt mondtad nekik, hogy várjanak, amíg a mennybe kerülsz, és akkor küldj nekik valami nagyon erőset."

Urunk így válaszolt: „Igen, azt mondtam az apostoloknak, hogy küldök nekik valami erősebbet, mégpedig a Szentlelket, hogy amikor megkapják a Szentlelket, hirdessék Szent Szavamat és terjesszék az egész világon.

Aztán hirtelen azt mondta nekem: „Valószínűleg meg fogsz döbbenni attól, amit most elmondok neked. Tudod, hogy már ott voltál az apostolok között, amikor beszéltem hozzájuk?

Megdöbbentett, amit mondott nekem. Azt mondtam: „Uram, ez kétezer évvel ezelőtt volt! Hogyan lehetnék ott?”

Urunk így válaszolt: „Bölcsességemben már ott voltál, és részese vagy ennek az egésznek. Részese vagy Szent Szavam prófétálásának.”

Teljesen meglepett és izgatott, de ugyanakkor alázatos is voltam, amikor Urunk ezt kinyilatkoztatta nekem.

Azt mondtam Urunknak: Ki tud felülmúlni, Uram? Senki! Tele vagy rejtélyekkel és gyönyörű csodákkal. Hálát adok neked, Uram, és szeretlek."

Bölcsességében Urunk már mindannyiunk számára tudta, hogy kik fognak eljönni és kik lesznek az övé. Mindannyian az Ő gyermekei vagyunk, és Ő kiválasztott minket, hogy az Övéi ​​legyünk; Prófétákat, apostolokat és papokat választott. Tehát abban a pillanatban Urunk szövetséget kötött az ég és a föld között, hogy terjeszti Szent Igéjét és tanítsa az embereket az idők végezetéig.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/6-february-2022/ ]


… Ugyanezen a napon …

Imposztor papok és püspökök nem szolgálhatnak engem

Ma, a szentmisén, amikor az összes papot és püspököt és Ferenc pápát felajánlottam, annyi papot és püspököt is felajánlottam, amennyit csak név szerint tudtam, de volt egy kis akadály, ami miatt nem tudtam felajánlani közülük néhányat Lord.

Bár volt egy elzáródás, amit a szívemben éreztem, mégis felajánlottam nekik.

Urunk azonnal így szólt: „Sok szélhámos van Oltáromon, és soha nem szolgálhatnak Engem. Mindenhol ott vannak."

Megkérdeztem: „Uram, itt, ebben a gyülekezetben?”

Azt mondta: „Mindenhol ott vannak, és nem kellene engem szolgálniuk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/6-february-2022-2/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 7

Hamarosan kezdődik a háború

A mi Urunk Jézus megjelent, miközben az esti imámat mondtam.

Azt mondta: „A háború hamarosan elkezdődik. Jobb, ha prédikálod az Én Szent Szavamat az embereknek, és mondd meg nekik, hogy bánják meg a bűneiket, és menjenek el gyónni, mert sokan meghalnak ebben a háborúban. A gonosztevők megölik őket."

"A koronavírusnak meglesz a helye ebben, de teljesen figyelmen kívül hagyják, mivel más helyzetek is adódhatnak, és sok félelem lesz ebben a háborúban."

„Imádkozzatok, gyermekeim, a világ vezetőiért, hogy békéről tárgyalhassanak.”

Imádkozzunk, hogy Urunk segítsen a világ vezetőinek megegyezni a békében.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/7-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 11

Isteni Akaratomban élsz

Ma reggel, amikor imádkoztam, eljött a mi Urunk Jézus.

Azt mondta: „Valentina, gyermekem, ne idegeskedj, ha az emberek idegesítenek. Nem akarom, hogy lenyomd magad, mert hamarosan a lábuk alá kerülsz, ha így teszel. Mindenféle tanácsot adnak, és megmondják, mit kell tennie. Csak Rám szabad hallgatnod! Jobb! Csak nekem."

„Nem ezt akarom, hogy tedd le magad. Isteni Akaratomban élsz, és az embereknek ezért tisztelniük kell téged.”

„Ítélkeznek az üzenetek felett, de nem veszik észre, hogy az Én üzeneteimet kritizálják, az Én Szent Szavamat és nem a tiédet.”

„Mindenhol jelen vagyok; az emberek elfelejtik, hogy mindent látok és hallok. Semmi sem kerül el Tőlem, és Én vagyok az, aki megítélni fogom mindazokat, akik kigúnyolják Szent Szavamat.”

– Ne hallgass senki tanácsára.

Miközben Urunk szenvedélyesen nézett rám, így szólt: „Imádkozz az ellenségekért.”

Uram Jézus, irgalmazz mindannyiunknak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/11-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 13

Most elengedhetetlen, hogy imádkozzunk a világ békéjéért

A szentmise után, amikor felértem a Segítő Szűzanya szobrához, elkezdtem imádkozni a rózsafüzér egy évtizede, az ötödik dicsőséges misztérium, a Boldogságos Szűz Mária megkoronázása.

A Boldogságos Anya azt mondta: „Lányom, amit megjövendöltem a fatimai gyerekeknek, hogy ha Oroszországot nem szentelik Szeplőtelen Szívemnek, a gonosz kilövő nyilakként fog terjedni az egész világon.”

„Most az egész világon terjed, és ezzel a háborúval kezdődik. Sok országban elterjedhet, és sok szenvedést okozhat, és sok ember fog meghalni ebben a háborúban.”

„Mondd meg az embereknek, hogy térjenek vissza Istenhez és térjenek meg, és Szeplőtelen Szívem csak akkor győzedelmeskedik. Gyermekeim a világ békéjéért imádkoznak, ami most elengedhetetlen.”

A Boldogságos Anya szomorú, mert aggódik gyermekeiért a földön.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/13-february-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 16

Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért Őszintén és szívvel

Ma reggel, amikor imádkoztam, az Úr angyala eljött hozzám, és így szólt: „A Szűzanya, Szűz Mária látni akar téged. Azért küldött, hogy jöjjön velem."

Hirtelen az angyal és én egy gyönyörű mennyei kertben találtuk magunkat. Egy vörös tégla épület felé mentünk, ahol a Boldogságos Anya várt. Mosolyogva üdvözölt minket. Mindannyian bementünk és beléptünk egy nagy szobába.

A Boldogságos Anya azt mondta: „Bátorítani akarlak, és elmondani, mennyire szeretünk téged, engem és a fiamat, Jézust. Tudom, hogy sokat szenvedsz a Szent Lelkekért, de időről időre elhozunk benneteket a mennyei otthonunkba, hogy jól érezze magát és boldog legyen, és megújuljon a szelleme."

Azt mondta: „Gyere velem!”

Boldogasszony ezután kiment a Mennyei Kertbe, én pedig követtem őt. Azt mondta: „Van valami szépet adni neked. Ajándék."

A páfrányokhoz hasonló zöld lombok felé sétált, és a közelben volt egy nagy átlátszó üvegedény, amelyben víz és virágok voltak. Kivette az egyik gyönyörű halványrózsaszín virágszárat, majd odajött hozzám, és azt mondta: „Ez tőlem van neked.”

Azt mondtam: „Ó, milyen szép virág Boldogasszony! Ezt a virágot örökké dédelgetem, és otthon a szobraim mellé teszem. Köszönöm!"

A virág puha rózsaszín rózsa volt, tövis nélkül, de észrevettem, hogy a szár végéből apró gyökerek állnak ki, mert vízben ült.

Miközben Boldogasszony és én visszasétáltunk az épület felé, és közvetlenül azelőtt, hogy beléptünk volna, egy gyönyörű rózsabokor, mély rózsaszín színű rózsákkal mászkált egy nagy boltív egyik oldalán. Csodáltam a szépségüket.

Azt mondtam: "Ó, én szeretem!"

Boldogasszony ránézett a velünk álló két angyalra, jelezve, hogy szedjék fel a mászórózsákat. Így is tettek; két oldalán egy angyal. Csodálkozva néztem, amint a boltíven át a másik oldalra nyújtják a rózsabokrot. Olyan volt, mint egy rugalmas táguló, egyre nagyobb, és ugyanakkor egyik rózsa sem tört el.

Azonnal az egész boltív tele volt a legszebb virágokkal, a legmélyebb rózsaszín, sok zölddel. Soha nem láttam még ehhez hasonlót.

Aztán visszamentünk a házba, és Szűz Mária Szűzanya azt mondta: „Mutatnom kell valamit.”

Így hát bement egy ajtón egy másik szobába, és visszajött egy nagy ezüst edényben, mint egy szita.

Letette az asztalra, és így szólt: „Gyere közel, lányom, és nézd meg magad. Ezek a rózsafüzér gyöngyszemei. Nézd meg magad."

Láttam, hogy a szita tele van drágakövekkel, minden méretben, kicsiben és nagyban, mindenféle formájú és nagyon színes; úgy néztek ki, mint a legértékesebb ékszerek, mind lazán.

Gyönyörködve bennük, így szóltam: „Ó, áldott Anya, még soha nem láttam ehhez foghatót. Ez olyan szép."

A Boldogságos Anya mosolyogva így szólt: „Nagyon értékesek, első osztályúak, amikor te és a többi gyermek elküldöd őket a mennyországba, de sok az elutasítás is, amikor az imát nem megfelelően mondják és ajánlják fel nekünk.”

Amíg a gyöngyöket mutatta, Urunk fiatal legényként jelent meg egy másik angyal kíséretében. Urunk nem akarja, hogy azt higgyük, hogy nincs jelen, ezért nagyon közel jött Szűzanya mellé, megérintett valamit az asztalon, és folyamatosan nézett és mosolygott, hogy megmutassa, nincs mit csinálni nélküle.

A Boldogságos Anya ezután így szólt: „Valentina, szeretnélek emlékeztetni arra, hogy hívj fel ma este. Azt akarom, hogy hívj fel."

Kicsit ideges voltam, és azt gondoltam magamban: „Hogy fogom felhívni őt? Hol van a szám?

Így folytatta: „És válaszolok. Két csörgés lesz, 'ding' 'ding' , mint egy kis csengő hangja, és tudni fogom, hogy tőled szól. Ó, milyen gyönyör és öröm lesz Szeplőtelen Szívemben.”

– Megteszed ezt nekem? Kérdezte.

Azt válaszoltam: "Ó, igen, anyám, felhívlak."

Szűzanya azt mondta: „Te nagy inspiráció vagy nekünk.

Miközben ott álltam az angyalokkal, odasúgtam nekik: „De hogyan fogom felhívni őt? Le tudnád írni a számot?" Az angyalok csak annyit nevettek, és a Boldogságos Anya is nevetett, amikor meghallotta a kérdésem. Abban a pillanatban megértettem, hogy amikor imádkozunk, amint megtesszük a keresztjelet, és felajánljuk imáinkat Boldogságos Anyánknak és Urunknak, ő tudja, hogy ez tőled származik, és egy kis dörrenés hallatszik. a mennyben.

A Boldogságos Anya ekkor így szólt a két angyalhoz: „Hazaviszed Valentinát és vigyázol rá?”

Azt mondtam az angyalnak: „De tudod, hol lakom?” Elkezdtem útmutatást adni az angyaloknak, amikor ismét nevetni kezdtek.

Azt mondták: "Nem kell, mindannyian tudjuk, hol laksz."

Annak ellenére, hogy a Mennyben vagyok, még mindig a földi módon gondolkodom.

Boldogasszony elmagyarázta, hogy a gyönyörű drágakövek, amelyeket mutatott nekem, a rózsafüzér gyöngyöket ábrázolják. Minél őszintébben imádkozunk szívből, és elmélkedünk Jézus Urunk titkairól, életéről, amíg a földön élt, annyi jutalom jár a Szent Rózsafüzérben. Ezek az imák értékesebbek, mint a gyémánt és a rubin. Minden ima, amely nem őszinte vagy jó, átesik a rostán, és elutasításra kerül.

Szűzanya mindig azt mondta nekem, hogy lassan imádkozzam, beszélgessek vele és Urunkkal, amikor imádkozom.

Köszönöm, Szűzanya, hogy megtanítottál, hogy elmondhassam minden gyermekednek a földön, hogy szívvel imádkozzanak a Szent Rózsafüzért.

[Lásd a webhelyet: https://valentina-sydneyseer.com.au/16-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 17

Most sok imára van szükség

Amikor ma reggel imádkoztam, odajött az angyal, és azt mondta: Velem kell jönnöd, hogy lásd az Atyaistent. Beszélni akar veled."

Az angyal ezután a mennybe vitt, egy gyönyörű, buja zöld kertbe, ahol láthattam az Atyaistent ülni egy csodálatos széken. Mindig is olyan szépen ápolt volt, rövidebb haja és szakálla nélkül, és teljesen fehérbe volt öltözve. Azonnal megdicsőítettem Őt, és azonnal térdre estem mellette.

Azt mondtam: Dicsőség neked, Atyám.

Az Atyaisten azt mondta: „Lányom, beszélni akarok veled; ezért hoztalak ide." Nagyon boldog és jókedvű volt.

Az Atyaisten azt mondta: „Lányom, azért hoztalak ide, mert annyi mindent el akarok mondani neked. A világ nem lesz jobb. Nagyon bűnös. Ó, micsoda rendetlenség! Rendetlenség van, bármerre nézek. Bármerre nézek, szegény gyermekeim bűnös állapotban élnek, és úgy mennek tovább, mintha nem lenne holnap.”

„Egy jó dolog van, hogy a lányom egy részét eltávolítottam a koronavírusból. Nem olyan veszélyes, mint volt. Sajnálom a gyermekeimet, hogy vissza tudjanak menni dolgozni a túlélésért. Megélhetést kell keresniük, és gondoskodniuk kell a családjukról.”

„A másik dolog, amit el akarok mondani, az az, hogy az Oroszországgal folytatott háborút egyelőre felfüggesztették, de nem teljesen leállítják. Brutális támadással, katasztrófákkal és gyilkosságokkal térhet vissza. Gyermekeim nem pihennek, hanem nagyon sokat imádkoznak. Jelenleg szükség van rá, és sok mindent fel lehet függeszteni imával és az Én beavatkozásommal, hogy megállítsuk a gonosz előretörését.”

Urunk, Istenünk sürgősen intett Kezével, és így szólt: „Még egyszer megismétlem; sok imára van szükség! Imádságra van szükség a mennyország eléréséhez! Még több imára, több imára van szükség! Mondd meg gyermekeimnek, hogy bánják meg bűneiket!”

Az Atyaisten ezt ismételgette egész nap: „Több imára van szükség!

„A lányom bátorítja az embereket, hogy imádkozzanak, és hirdessétek az embereknek Igaz Szent Szavamat, és mondjátok el nekik, hogy az Atya mindenkit szeretek. Azt akarom, hogy mindenki hozzám jöjjön."

Nagyon jól éreztem magam Urunk jelenlétében. Ő egy igazi Atya, aki gondoskodik gyermekeiről a földön. Tudja, mire van szükségünk a mindennapi életben. Nagyon hálásak kell lennünk Urunknak, Istenünknek.

[Lásd a webhelyet: https://valentina-sydneyseer.com.au/17-february-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 19

Jézus részt vesz egy találkozón a Földön

Este nem tudtam imádkozni, mert túl sok szent lélek volt a hálószobámban, akikért szenvedtem. Arra gondoltam: „Hogyan fogok felkelni reggel, hogy elmenjek a templomba ?”, mert nem fogok eleget aludni.

Hirtelen megjelent a mi Urunk Jézus. Először a Fény gyönyörű auráját láttam jönni, aztán megjelent Ő.

Azt mondta: „Valentina, lányom, gyere velem. Mutatnom kell valamit."

Az Urunkkal sétáltam, és Ő azt mondta: „Tudod, szeretnék neked valamit mondani. Elviszlek ebbe a templomba, ahol egy pap meghalt. Nem a koronavírusban, hanem egy másik betegségben halt meg.”

Ahogy lenéztem magamra, észrevettem, hogy halványkék, majdnem fehér, de inkább fehér, mint kék ruhát viselek. Azt gondoltam magamban: "Soha nem volt nálam ez a ruha."

Urunk így szólt: „Gyere, megmutatom neked; ez volt az ő temploma, ahol szolgált Engem.”

Egy dombos ösvényen másztunk fel, Urunk előttem, én pedig követem Őt.

Azt gondoltam magamban: "Nem fogok hozzányúlni semmihez."

Anélkül, hogy visszanézett volna, Urunk azt mondta: „Ne aggódj, semmi sem fog megérinteni, védve vagy, velem vagy.

Ezután jó néhány lépcsőt felmásztunk, hogy feljussunk a csúcsra, és egy nagyon régimódi kis kőtemplom bejáratánál találtuk magunkat.

Urunk kinyitotta a kis barna fatemplomajtót, és beléptünk. Belül nagyon régimódi és hagyományos volt. Aztán Urunk leült egy kis kanapéra, és azt mondta, hogy üljek mellé. úgy tettem.

Azt mondta: „Tudod, milyen jól érzem magam, amikor veled vagyok, mert vigasztalsz, mert szenvedek a világért, együtt vagyunk benne.”

Mindig azt mondtam: „Ó, szegény Jézus, mennyire megbántanak téged!” Akkor láttam, hogy egy könnycsepp kijön a szeméből, és legördül az arcán.

Azért hoztalak ide, mert ez volt az a hely, ahol a pap szolgált Engem. Ez volt az ő temploma. Azt akarom, hogy imádkozz érte, és ajánld fel nekem, amikor a szentmisére mész” – mondta Urunk.

Urunk nem árulta el nekem a pap nevét, de azt mondta, megtudom, ki ő.

Megkérdeztem: „Uram, fázol vagy fáradt?” Olyankor tettem fel ezt a kérdést, amikor hirtelen hideget éreztem a bal oldalamon, ami azt jelenti, hogy akárki is volt ez a pap, aki meghalt, imára van szüksége.

Urunk fáradtnak tűnt. Békésen pihent, a vállamnak dőlve. Arra gondoltam, hogy mindjárt elalszik, feléje fordultam, és megkérdeztem: „Uram, mit fogunk most csinálni?”

Ő így válaszolt: „Egyrészt el tudod olvasni az evangéliumot. Olvashatod Szent Szavamat.”

Hirtelen, amint ott ültünk, jobbra feltűnt egy nagy templomi könyvesállvány, és azon ült a legcsodálatosabb Könyv. A Könyv elég nagy volt, és nyitva ült, minden fényben izzott, és a fény áradt belőle. Borítói mintás textúrájúak voltak, mind arany színűek, a külső szegélyeken finom fekete bőr szegélyezett, aranyozott lapszélekkel. Nagyon sok írást láthattam a Könyvben, szakaszokra bontva. A betűk különböző méretűek voltak, hol nagyobb, hol kisebb, mind tökéletes és szép.

Áhítattal azt mondtam: „Olyan gyönyörűen néz ki.”

Azt mondta: „Tudod, hogy ez az Örökkévaló Könyv? Minden Szent Szavam a Teremtés kezdetétől fogva a Mennyben íródtak. Örökkévaló, és örökké tart. Az embereknek becsülniük kell ezt a könyvet.”

Megértettem, milyen értékesek az Urunk Szent Szavaiból származó tanítások. A teremtés kezdetétől, évszázadokon át, az összes szent próféta tanításaival az Ószövetségtől az apostolokig az Újszövetségben és azon túl.

Urunk hirtelen felállt, és így szólt: "Tudod mit, meg fogom mosni a lábamat." Úgy éreztem, mintha sokat járt volna a földön, és fel kell frissítenie a Lábát. Urunk ezután elment, és egy mellékszobába ment.

Amikor visszatért, azt mondta nekem: „El tudsz jönni velem és adni egy pár zoknit?

Azt gondoltam magamban: "Hol fogok zoknit találni?"

Beléptünk egy másik kis szobába, a sekrestyébe, és ott láttam egy kis világos színű szekrényt. Kinyitottam a szekrény ajtaját, és odabent minden szépen el volt rendezve. Keresgélve végre találtam egy új, bézs színű, selymes anyagú zoknit, szépen összehajtogatva.

Felvettem őket, majd Urunkhoz fordultam, és azt kérdeztem: „Uram, ezek megteszik?”

Azt válaszolta: „Igen, rendben lesznek. Tedd oda őket – mutatott a kanapéra.

Urunk felvette a zoknit, majd felhúzott egy szandált. Innen egy másik szobába sétáltunk, ezúttal feljebb emelkedtünk. Megint leültünk egy másik kis kanapéra. Az Úr beszélt nekem a földi élettel kapcsolatos különféle dolgokról. Majd így szólt: „Nincs sok gyerekem, aki vigasztalna engem. Annyira megkönnyebbültem, amikor az emberek vigasztalnak. Tudod, nekem is szükségem van egy kis pihenésre, távol attól, amit a világban látok.”

Azt mondta: „Gyere velem. Fel kell öltöznöm, és azt akarom, hogy segíts nekem.

Urunk azt mondta: „El kell mennem egy fontos találkozóra, de olyat kell viselnem, mint ők a földön.

Azt gondoltam: „ Szegény Úr Jézus, fáradt a munkában. Vajon milyen találkozóra kell elmennie? Nem volt bátorságom megkérdezni Urunkat, mert végül is Ő Isten.

Most beléptünk egy másik szobába. Valahányszor beléptünk egy szobába, úgy éreztem, hogy egyre magasabbra emelkedünk. Urunk kinyitott egy szekrényt, kivett egy inget, és lefektette egy kis kanapéra. Ez volt a legszebb, ropogós hófehér ing.

Azt mondta: „De szükségem van egy nyakkendőre, mert emberek közé fogok menni erre a találkozóra, és rád néznek, hogy megfelelően fel vagy-e öltözve.”

– Azt akarom, hogy szerezz nekem egy nyakkendőt – mondta.

Azt gondoltam magamban: 'Jaj, Uram, Jézus nyakkendőt fog viselni. Hol fogok nyakkendőt találni?

Hirtelen megláttam egy világosbarna szekrényt, apró négyszögletes fiókokkal, finom fogantyúkkal. Kinyitottam az egyiket, és meglepetésemre az egész izzott, és a legszebb arany fényt árasztotta. Ahogy közelebb helyeztem a kezem a fiókhoz, ujjaim hozzáértek a fényhez, és anyagnak éreztem. Tényleg éreztem a fényt a kezemen. Tudtam, hogy ez olyan szent. Olyan volt, mintha megérintett volna valamit, ami Istené.

Azt mondtam magamban: „ Itt minden olyan szent. – Nem éreztem magam méltónak arra, hogy itt legyek.

A nyakkendő pontosan a tetején volt, szépen összehajtva. Világos ezüstös színű volt, itt-ott apró mélykék foltokkal. Gyönyörű volt.

Azt mondtam: „Uram, ez megfelelni fog. Annyira előkelő. Ebben nagyon jóképű leszel.”

Az Úr Jézus melegen mosolygott, és így szólt: „Tedd oda, és felveszem.

Azt mondtam: „Uram, legközelebb ne felejts el oda tenni egy extra nyakkendőt, amikor szükséged lesz rá.”

Urunk ekkor levette a zubbonyát, és alatta már fekete nadrág és hosszú ujjú, puha fehér pamut alsóing volt. Felvette a ropogós hófehér inget, és egészen a tetejéig begombolta. Észrevettem, hogy Urunk egy rövid, nagyon vékony, arany láncot visel a nyakában, a végén egy kis arany kereszttel, és ez az ing alatt maradt. Aztán felvette gyönyörű nyakkendőjét.

Azt mondta: „Valentina, délután négy órakor jövök vissza. Itt leszel, amikor visszajövök?"

Azt válaszoltam: „Ó, Uram, nem tudom megmondani, hogy itt leszek-e. Nem hiszem, hogy négy órára visszajövök. A földi úton gondolkodtam, tudván, hogy akkoriban máshol leszek.

Azt mondta: „Szeretném, ha itt lennél. Nagyon boldog leszek, ha itt talállak.”

Amikor visszajöttem a szobámba, reggel fél hat felé járt az idő. Majdnem egész éjszaka elvittek Urunkkal. Azt tapasztaltam, hogy a szobám teljesen fekete, tele Szent Lelkekkel, amelyek a plafonomon és a falamon lógtak. Sírást és hangokat hallottam. Nem tudtam tovább aludni, mert fájt a lábam.

A vasárnap délelőtti szentmisén, tizenegy órakor felajánlottam a Szentlelket Urunknak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/19-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 20

A papok és a püspökök szörnyen megbántják Jézust

A szentmise alatt Urunk így szólt: „Valentina, gyermekem, szeretném megmagyarázni, miért mondtam neked, hogy sok pap és püspök nem tartózkodhat Oltárom közelében. Mondok neked egy dolgot, sok püspököm és papom örökre a veszedelembe esett, mert rosszat tettek Oltárim körül. Nem szolgáltak ki megfelelően és teljesen. Ez nagyon szomorú. Életük során rettenetesen megbántottak Engem. Engedetlenek voltak."

„Imádkozzatok papjaimért és püspökeimért” – mondta.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/20-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 24

A próféciák beteljesednek

Imáim és szenvedéseim alatt eljött az angyal és elvitt a Purgatóriumba, ahol meglátogattuk a szenvedő lelkeket.

Miután végeztünk a lelkekkel, egy úthoz értünk, ahol találkoztunk egy másik angyallal. Ez az angyal mellett észrevettem egy hosszú fogantyús kocsit. Az angyal fogta a fogantyút, és a kocsin egy fényes, ezüst színű törzs ült, körülbelül egy méter hosszú és fél méter magas.

Kíváncsian megkérdeztem ettől az angyaltól: „Mi van ott?”

Az angyal nagyon boldog volt, és így szólt: „Szeretnéd tudni, mi van itt, ebben a csomagtartóban? Ezek mind a te próféciád. Mindegyik itt van ebben a csomagtartóban. Most minden próféciád beteljesedik. Ezek mind valóra válnak.”

A csomagtartó tetején egy széles, mélyvörös csíkot vettem észre rajta. Azt mondtam az angyalnak: „Ó, mit jelképez a piros csík?”

Ő így válaszolt: „A mi Urunk Jézus Krisztus drága Vérét jelképezi, és azt a vért is, amelyet az emberek ontnak a világban.”

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/24-february-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. február 25

Cenacle imacsoport

A Rózsafüzér imádkozása közben odajött a Szűz Mária, és így szólt: „Gyermekeim, azért jöttem, hogy emlékeztesselek benneteket, és megkérdezzem, felajánlanátok-e ezt a rózsafüzért csak az ukrajnai háború miatt.

„Annyi szenvedés és nyomorúság az egész nemzetnek. Oroszország félelemben és zűrzavarban élt az emberekben. Már folyik a vérontás, és ha ez folytatódik, sokan meghalnak, és annyi nyomorúság lesz.”

„Nem volt szükség erre a háborúra. Hadd emlékeztesselek arra, hogy az ördög soha nem alszik, hanem folyton rosszat tervez. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok."

Szívem anyaként nagyon gyászol szegény gyermekeim miatt. Azt akarom mondani, hogy Mihály arkangyal és segítői éppen a gonosszal küzdenek ott. De szükségünk van a segítségedre és sok rózsafüzér felajánlására, hogy megállítsuk ezt a háborút. Ellenkező esetben ez a háború könnyen átterjedhet más nemzetekre, és ez óriási szenvedés lesz.”

Gyengéd mosollyal és egy fiatal lány lágy hangján így szólt: „Lányom, nem látlak. Pont hátul vagy. Gyere közelebb hozzám, hogy lássam, amikor beszélek veled.”

Azt válaszoltam: „Áldott Anya, nem szeretem fontossá tenni magam.”

Azt mondta: "Nem az a fontos, hogy fontos vagy, de szeretlek látni."

A Boldogságos Anya szeretné, ha a Cenákulum-imádságok alatt a szobrához közelebb ülnék.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/25-february-2022/ ]