2012. április 12., csütörtök

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. április 4. Nagyszerdán Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: "Hőn imádott drága jó Jézusom! Te az életedet adtad oda értem. Nagy volt a lelkem ára. Te ott a keresztfán a kínok kínját szenvedted el értem. Annyira szerettél, hogy saját Testedet adtad oda értem engesztelő áldozatul, hogy megnyisd előttem a mennyet. Nagy volt a lelkem ára. A legdrágábbal, Szent Testeddel és Véreddel fizettél értem. Rettenetes kínszenvedéseddel és kínhaláloddal váltottál meg engem. Jézusom! Szeretlek. Hozzád vágyom a keresztre! Veled egyesülni vágyom a szenvedésben és a halálban. Nem párnák között átszenderülni, hanem a vértanúságra vágyom, hogy méltó legyek Hozzád, ó hőn imádott Isteni Hitvesem, Aki a Véredet ontottad értem. Imádlak! Kérlek, végy fel Magad mellé a keresztre! Oda vágyom, ahol Te vagy itt a földön, hogy aztán Veled együtt feltámadjak, és egy egész örökkévalóságon át imádjalak, és hálát adjak Neked a Te dicsőségedben. Ámen."
2012. április 5. Nagycsütörtökön este Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Bízd Rám magadat teljesen! Hagyd, hogy Én formáljalak továbbra is. Látom, most nagyon örülsz. Én is nagyon boldog vagyok benned. A te örömöd az Enyém is. Hamarosan meglátsz Engem színről színre, és örömödnek soha nem lesz vége. Örülj és ujjongj! Kincsedet soha senki el nem veheti tőled. A napló által rengeteg lélek tér meg. Még halálod után is tanítani fogod a lelkeket. Minden az Én kegyelmem. Én cselekszem általad. Nagyon szeretlek. Hogy mennyire, azt majd csak a mennyben fogod igazán megtudni. Ott fogom feltárni előtted rengeteg szenvedésemet a lelkekért, amit a világ nem ismer. Ti, akiket kiválasztottalak Magamnak, és feltárom előttetek kínszenvedéseim egy részét, csak kevesen fogadnak el. Pedig ez sok megtérés forrása lehetne. De hát Engem is elutasítottak a farizeusok és az írástudók. Nem különb a szolga az Uránál. Ne csüggedjetek el, ha titeket is elutasítanak és megvetnek. Mert mindaz, aki buzgón akar élni Énbennem, üldözést szenved. Ti csak menjetek végig az Általam kijelölt úton! Az út végén Én várlak benneteket. Én fizetek meg nektek minden megaláztatásért, üldözésért, áldozatért és szolgálatért. Aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya. Ó, ha tudnátok, mit jelent ez, mindannyian Engem szolgálnátok. Ne hagyjátok, hogy a világi gondok és élvezetek megfosszanak titeket Tőlem, a legfőbb Jótól. Inkább kövessetek Engem a szűk ösvényen, amely a mennybe visz. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. április 5
. Szentségimádáson Jézus: "Az idő rövid. Készüljetek! Hamarosan megérkezik a nagy figyelmeztetés. Azt akarom, hogy készenlétben találjon benneteket! Azért adom ezeket az üzeneteket, hogy felkészítselek benneteket. Mindenek előtt gyónjatok meg! Fogadjatok be Engem tiszta lélekkel a szívetekbe! Imádjatok Engem! Szentáldozás után teremtsetek magatokban csendet! Akkor megtapasztaltatom veletek áldott jelenlétemet. Mindenki azt érzi a lelkében, amit Én érzek őbenne. Aki szeret Engem, tiszta a lelke, és Én vagyok számára az első, abban a lélekben Én nagyon boldog vagyok. Ezt a boldogságot éreztetem meg vele. De akit lefoglalnak a földi gondok, és Engem csak, mint egy segítőt fogad a szívébe azért, hogy megoldásra találjon Bennem, és nem Önmagamért imád, szeret, hanem csupán eszköznek tekint problémái megoldásához, az nem szeret Engem, és nem Én állok a szívében az első helyen. Ebben a lélekben Én nem vagyok boldog, és ezért ő sem boldog, amikor a szívébe térek. Ő nem teremt magában csendet, hanem csak vég nélkül sorolja a problémáit. Ezért nem tapasztalhatja meg áldott jelenlétemet. Elmerül saját gondjaiban, és elszalasztotta a nagy kegyelmet, az Én áldott jelenlétem megtapasztalását. Látjátok, minden rajtatok múlik. Nagy úr a szabad akarat, amelyet Én a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartok. Nem így a sátán, aki rászed, becsap és a bűn rabszolgáivá tesz benneteket. Kérve kérlek benneteket! Meneküljetek előle! Ne álljatok szóba vele! Ne egyezzetek bele a kísértésekbe, mert nagyon veszélyes! Ő a kárhozatba akar taszítani benneteket. Én pedig nem tudok segíteni rajtatok, ha hátat fordítotok Nekem, és őt szolgáljátok. Nézzetek fel Rám, a keresztre! Nagy volt a lelketek ára! Ne pazaroljátok el rátok hullatott megváltói drága Szent Véremet! Ne hagyjátok, hogy hiábavalóvá legyen számotokra értetek meghozott kínszenvedésem és kereszthalálom! Ne okozzatok ekkora csalódást Nekem, Aki az életemmel fizettem értetek váltságdíjat! Nézzétek, mennyire szeretlek benneteket! Önmagamat áldoztam fel értetek. Szeressetek viszont, és ne vétkezzetek! Így szerezzetek Nekem örömöt, hogy együttműködtök kegyelmeimmel, és hagyjátok magatokat Általam üdvözíteni. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Atyám gondolataiban minden ember öröktől fogva létezik, mert Ő akarja, hogy legyen. Amikor elérkezik az ideje, akkor megszületnek a földre. Ha ők is akarják, akkor üdvözítem őket. Minden gyermekien egyszerű. Elég egy igen, és az illető üdvözül. Nem nézem a bűneit. Nekem elég, ha megbánta azokat. Én örülök a legjobban, ha üdvözíthetem. Én járok közben Atyámnál minden emberért. Atyám minden kérésemnek eleget tesz. Atyám végtelenül jó. Csupa szeretet. Kérjétek ti is Őt az Én nevemben. Bármit kértek Tőle, ami az üdvösségetekre válik, az Én végtelen örök érdemeimért megadja nektek. Kérjétek Őt bátran! Kérjetek Tőle lelkeket! Hívjátok le a bűnösökre az Én értetek kiontott drága Szent Véremet! Így kérjétek: Imádott Jézusom! Te, Aki a keresztfán drága Szent Véredet ontottad minden bűnösért, hullass egy cseppet a Te drága Szent Véredből erre a bűnösre! Kérlek, add meg neki a megtérés kegyelmét! Mosd tisztára a lelkét, és vezesd be az örök hazába. Ha így kértek hittel, megadom, amit akartok. Az Én Vérem képes az egész világot üdvözíteni. Csak az a baj, hogy kevesen imádkoztok, meg az, hogy a bűnösök nem akarnak szakítani a bűnnel. Nem hisznek Bennem. Ezért kárhoznak el sokan. Az Evangéliumban ezt mondtam: "Széles az út, amely a kárhozatra visz. Sokan mennek rajta." Nagyon fontos a gyermekek hitre nevelése. Amíg tiszta a lelke, könnyen befogad Engem. Ha megismer, megszeret Engem. De nem elég egy gyermeket tanítani, hanem egy egész életen át imádkozni kell érte, mert az ördög leselkedik rá. Csapdákat állít, hogy elbuktassa. De az ima megmenti a lelkét. Majd csak a mennyben fogjátok meglátni, hogy milyen irgalmas vagyok. Minden imátokat meghallgatom, és rengeteg lélekkel jutalmazlak meg érte. Imádkozzatok még többet a szegény bűnösökért, mert sokan elkárhoznak, mert nincs, aki imádkozzon értük! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."
2012. április 6. Nagypénteken este Szentségimádáson Jézus: "Nagypéntek van. Ezen a napon váltottam meg a világot rettenetes kínszenvedésemmel és kereszthalálommal. Magamra vettem ártatlanul a világ összes bűnét, és Én adtam érte elégtételt. Az egész világ láthatja, mennyit szenvedtem a bűnösök miatt. Mégsem tanulnak belőle az emberek. Pedig minden bűn miatt szenvedni kell a bűnösöknek is. Minden bűn vezeklésért kiált. Akkor is, ha megbánják és meggyónják, mert a léleknek a szenvedések által kell megtisztulni. Nagy volt a lelketek ára! Nem vagytok a magatokéi. Elszámolással tartoztok a félelmetes Bírónak minden gondolatotokkal, szavatokkal és cselekedetetekkel. Minden mulasztásotokkal, sőt minden fölösleges szavatokkal. Ma a világban a sátán az úr. Azért, mert sok ember szolgálja. Ha ti nem hagynátok magatokat félrevezetni, és ellene mondanátok minden kísértésnek, szentek lehetnétek. Rajtatok múlik, hogy kit választotok. Istent, vagy a sátánt. Aki bűnben él, az rabszolgája a sátánnak. Aki az életszentséget választja, az szabad Isten imádására, és az Ő akaratának teljesítésére. Isten nem akarja, hogy szenvedjetek. Én, a második Isteni Személy, Magamra vállaltam a világ összes bűnét, és az érte járó szenvedést azért, hogy megnyissam előttetek a mennyország kapuját. Atyám minden embert az örömre és a szeretetre teremtett. Aki szeret, az boldogságban él. Ez a mennyország itt a földön, és fent a mennyben. Ezt tanítottam: "A mennyország köztetek van, ha szeretetben éltek egymással."
Gyermekeim! Ha boldogok akartok lenni itt a földön, és utána az egész örökkévalóságban, akkor éljetek mindenkivel szeretetben! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Imádkozzatok egymásért! Ilyen egyszerű. Akkor szépek és boldogok lesztek, mert a boldogság megszépít benneteket. Kiül az arcotokra, és ragyogtok, mint a csillagok. Ó, ha látnátok, mi vár rátok a mennyben! Mindent elengednétek, semmihez sem ragaszkodnátok. Engem követnétek, Aki lemondtam minden kényelemről és pompáról, csakhogy ezzel is engeszteljem Atyámat a ti kényelemszeretetetek és telhetetlenségetek miatt. Az Evangéliumban erről is beszéltem: nem az anyagiakban való bővelkedéstől függ az ember élete. Keressétek a mennyek országát és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek. Amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek vissza. Ti mégis kapzsik és önzők vagytok. Nem segítitek a szegényeket. Csak a magatok javát keresitek. Pedig el kell számolnotok Előttem minden fillérrel, amit fölösleges dolgokra szórtatok szét, a szegényt meg hagytátok éhen halni. Nem tanultok a példabeszédből, pedig világosan megmondtam: a fösvény gazdag halála után azonnal a pokolba került. A szegény koldus Lázárt pedig, aki békével tűrte nehéz sorsát, Ábrahám kebelére vitték az angyalok. Elárulok nektek egy titkot: a mennyben mindenki annyira gazdag, amennyire bőkezű volt a földön. Mit jelent ez? Ha itt csak a legszükségesebbet tartjátok meg magatoknak, és a többit elosztjátok a rászorulók között, akkor a mennyben nagy jutalmat kaptok. De ha fösvények vagytok, és szűkmarkúak, és valakinek az imájára mégis üdvözültök, nem kaptok semmiféle jutalmat, mert üres kézzel érkeztek oda. Jóllehet, akkor is örültök, hogy nem kárhoztatok el. Mondom nektek, mint ahogy nincs két egyforma ember a földön, úgy a mennyben sem. Oda mindenki viszi cselekedeteit, amit a földön művelt, és a szerint kapja a jutalmat. Váltsátok tettekre tanításomat: gyűjtsetek kincset a mennyben, ahol a rozsda meg nem emészti, a moly meg nem rágja, és a tolvaj el nem lopja. Ahol a kincsed, ott a szíved. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. április 6. Nagypénteken este Szentségimádáson Jézus: "Így imádkozz Hozzám a jó halál kegyelméért: Imádott édes jó Jézusom! Köszönöm Neked, hogy meghaltál értem. Kérlek, részesíts engem a jó halál kegyelmében, hogy Veled együtt menjek el ebből a világból, és Veled együtt támadjak fel az örök életre. Jézusom, Te a Véredet ontottad értem. Kérlek, add meg nekem is a Te lelki erődet, amely úrrá tett minden szenvedésen, hogy én is leküzdjek minden szenvedést. Csak Téged lássalak, csak Hozzád vágyakozzak, és megvessek mindent, ami ehhez a világhoz köt, és felülemelkedjek minden szenvedésen. Kérlek, add, hogy Veled egyesülve éljek és haljak, és kegyelmedből elnyerjem az örök életet. Ámen."
2012. április 9. Szentségimádáson Jézus: "Rengeteg vértanúm lesz. Most egy nagy keresztényüldözés van kibontakozóban. A történelem legnagyobb keresztényüldözése. Vigyázzatok! Legyetek éberek! Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. De azt igen, hogy mindez közel van. Már csak karnyújtásnyira. Én nem teszek addig semmit, amíg prófétáim által előre meg nem mondom nektek. (Ámosz 3,7-8.) Vegyétek komolyan figyelmeztetésemet! Éljetek halálra készen, hogy bármelyik pillanatban oda tudjátok adni az életeteket Értem! Maga az üldözés nem tart sokáig, de rengeteg lesz a halott. Sokakat ki fognak végezni Értem. Azért, mert tanításomat elutasítják, Engem pedig megvetnek. Titeket pedig úgy kezelnek, mint leölésre szánt vágójuhokat. (Zsolt 44,23) "Minket minden időben Teérted irtanak, s vágójuhok módjára tartanak." Róm 8,36) Ha kitartotok Mellettem, nagy lesz jutalmatok a mennyben. Azért azt mondom nektek: ne a földi dolgokkal foglalkozzatok, ezektől szakadjatok el! Arra legyen gondotok, ami odafönt van. (Kol.3,2) Az Isten dicsőségét növeljétek azáltal, hogy mindhalálig való hűségetekkel jó példát mutassatok másoknak, és jócselekedeteitek láttán miattatok dicsőítsék az Istent. Ha így tesztek, ti lesztek az Egyház drága magvetése. Mondom nektek: készüljetek, mert hamar kitör egy nagyméretű keresztényüldözés! Készüljetek, mert a véreteket fogják kiontani! Sok lesz a halott. De ne féljetek! Az Én erőmet és kegyelmemet adom nektek. Én veletek maradok minden nap, de különösen a nagy szorongatás idején. Ne féljetek! Olyan lelki erőt és kegyelmet adok, hogy megvallotok Engem az emberek előtt, és kitartotok Mellettem mindhalálig. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Megújult Egyházamban egy akol lesz és egy Pásztor. Én Magam fogom vezetni a Szentlélek által. Szentlelkem fénye be fog ragyogni minden lelket. Mindenkinek megadja a tisztán látás kegyelmét, és Ő fog munkálkodni minden lélekben. Lángra gyújtja a szíveket Irántam, a legfőbb Jó iránt, Aki köztetek trónolok a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Mindenki imádni és dicsőíteni fog Engem, és hálát ad Nekem kereszthalálomért, drága Szent Vérem kiontásáért, megváltásom szent művéért."

2012. április 9. Szentségimádáson a Szentlélek imája: "Hőn imádott édes jó Jézusom! Kitárom Előtted szívem ajtaját. Szívem egyedül csak a Tiéd. Kérlek, tartózkodj benne mindig, egész életemben! Csak a Tiéd akarok lenni. Csak Téged akarlak szolgálni életem minden percében, amíg csak ki nem lehelem lelkemet.
Jézusom, hőn imádott áldott Szent Királyom! A szívem csak Téged szeret, csak Érted lángol. Te gyújtottad meg ezt a lángot, mert a Te Szíved előbb lángolt értem. Már ott a keresztfán, amikor kínhalált haltál értem, irántam való végtelen szeretetből. Miattam is mondtad: "Szomjazom." Az én lelkemre szomjaztál, hogy megtérjek Hozzád, és üdvözíts engem. Áldott légy érte, hogy lehajoltál hozzám, nyomorult méltatlan bűnöshöz, és megszólítottál: "Áldozz meg!" A szívembe akartál térni, hogy betöltsd életemet, de az én beleegyezésemet kérted. Majd amikor örömmel engedelmeskedtem hívásodnak, ezt mondtad:
"Térjél be közéjük!" És én Szentmise után boldogan újságoltam el a plébános atyának. Ez 1983. augusztus 7-én, vasárnap történt. Úgy tűnik, mintha csak ma lett volna. Az idő sas szárnyakon elszállt. Most itt vagyok Előtted. Te beszélsz hozzám, és én leírom. Tíz kötet meghívásod gyümölcse, és a rengeteg lélek, akik üzeneteid hatására megtértek, megkeresztelkedtek. Lángra gyújtottad a szívüket, és átadták az életüket Neked. Sokan meggyóntak, és rendszeres áldozók lettek. 1987 júniusában mondtad: "Mindig lesznek tanítványaid." Akkor még nem értettem. De most már minden világos. Az üzenetek, amelyeket Te diktálsz, rengeteg embert vonzanak Hozzád, és elvezetnek az életszentségre. Mily nagy kegyelem! Mekkora csoda! Köszönöm a szavakat, amelyeket az ajkamra adsz, hogy Téged közvetítselek. Köszönöm ezt a sok kegyelmet, amelyben engem, méltatlant részesítesz. Köszönöm, hogy kiválasztottál, és köszönöm azt a hatalmas vágyat, amelyet a szívembe adtál, hogy Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben magamhoz fogadjalak. Köszönöm, hogy annyira vágytam Rád, és annyira szerettelek, hogy képtelen lettem volna nemet mondani. Ó, Uram, Te Mindenható vagy. Mielőtt kegyelmet adsz, megadod a szívbéli vágyat is annak befogadására. Mily nagy boldogság Neked igent mondani. Nem lehet hasonlítani a régi életemet ahhoz az újhoz, amióta megszólítottál és meghívtál az Általad alapított Anyaszentegyházba. Mily nagy gazdagság, és mekkora erőforrás a Te drága Szent Tested és Véred! Te Magad vagy a védőpajzs a sátán kísértései és minden bűn ellen. Ó, én Uram, én Istenem, és Mindenem! Kérlek, add meg, amire oly nagyon vágyom: legyen egy akol és egy Pásztor, hogy mindnyájan egyek legyünk, mint ahogy az Atya és Te egyek vagytok. Ezért szüntelen imádkozni kell, főleg nekünk, katolikusoknak, mert nálunk van az egyetlen igazi templom, Krisztus drága Szent Teste és Vére, amelyről Ő Maga mondta: "Romboljátok le ezt a templomot (Jeruzsálemben), és Én három nap alatt felépítem azt." Harmad napra feltámadtál a halálból, és feltámadott Testeddel és Véreddel vagy jelen minden átváltoztatott Szent Ostyában, és annak minden morzsájában. Minden Szentáldozáshoz járulónak Magadat adod ételül és italul, amely az örök élet záloga. Jaj szoknak, akik bűnben veszik magukhoz, mert ők a kárhozatukra veszik. Jézusom irgalmazz nekik, és add meg nekik a tisztán látás kegyelmét, hogy felismerjék és meggyónják bűneiket, és mindig csak tiszta lélekkel járuljanak Hozzád, az örök élet Szerzőjéhez. Ámen."
2012. április 10. Szentségimádáson Jézus:
“Drága kislányom! Eljön az óra, sőt már itt is van, amikor eljövök megítélni a világot. Evangéliumomban ezt mondtam: “Vajon talál-e hitet az Emberfia, amikor eljön?” Nézd, mennyien elfordultak a hittől! Nem kell az Isten, csak az okkultizmus. Mindenbe kapaszkodnak, ami hamis és félrevezető, de Engem, a Megváltót elutasítanak. Tudod miért? Azért, mert nem akarnak szakítani a bűnnel. A bűnök, mint hegyek állnak Köztem és az ember között. Ezekre a hegyekre, mint akadályokra is értettem: A hittel teli ima hegyeket mozdít el. Mondjátok ennek a hegynek, vesd magad a tengerbe, és úgy lesz. Vagyis ha valaki hittel imádkozik Hozzám, minden akadály elhárul, hogy megtérjen, és Velem, az Istennel egyesüljön.
Ezt mondtam: amikor eljön az Emberfia, a föld minden táján hirdetni fogják az Evangéliumot. Ma elég egy gombnyomás, és az internet segítségével minden információt elolvashattok. A skype-on a világ egyik végéből a másikba beszélhettek, sőt még láthatjátok is egymást. Ne mondjátok: senki sem tudhatja, mikor jön vissza az Emberfia. Olvassátok el a Szentírást, és figyeljétek a jeleket! Az igaz, hogy a napot és az órát egyedül csak az Atya tudja, de értelmet kaptatok Tőle. Fogjátok fel végre a jeleket, és egyeztessétek össze a Szentírással!
Tegyétek fel magatoknak a kérdést: kinek az érdeke, hogy ne fogadjátok el a Tőlem kapott üzeneteket? Talán az Isten érdeke, Aki meg akar menteni benneteket általa? Nem. A sátán érdeke, hogy legyetek süketek és vakok felhívásaimra, hogy maradjatok meg bűneitekben, és ő pedig a kárhozatra taszítson benneteket.
A Szentírásban benne áll: “Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg! Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg!” (I. Tessz. 5, 19-21.) “Bizony semmit sem tesz az Úr Isten anélkül, hogy titkát ki ne nyilatkoztassa szolgáinak, a prófétáknak.” (Ámosz 3, 7-8.) Engedjétek meg Nekem, Megváltótoknak, hogy felnyissam szemeteket, hogy felrázzalak benneteket csipkerózsika álmotokból! Ne mondjátok: elég a Szentírás! Az utolsó apostollal lezárult a kinyilatkoztatás. Akkor miért fogadta el az Egyház Lourdes-t és Fatimát? Szent Fausztina által adott irgalmasságom üzenetét? Alacoque Szent Margit által adott Szent Szívem tiszteletét, és még sorolhatnám, amelyek által gazdagodott az Egyház. Nem arról van szó, hogy új Evangéliumot hirdetnek, hanem csak megerősítik azt. Engem is elvetettek, sőt keresztre feszítettek, mert féltékenyek voltak, és nem értettek. Pedig világosan megmondtam: “Nem azért jöttem, hogy eltöröljem a törvényt, hanem hogy beteljesítsem azt. Prófétáim által sem hirdetek új tant, hanem a régire hívom fel a figyelmeteket.
Isten száját nem tudjátok befogni. Engem nem lehet elnémítani. Apostolaimat megvesszőzték, de ők annál bátrabban hirdették tanításomat, sőt hálát adtak azért, hogy méltóknak bizonyultak Értem szenvedni. Ez ma is így van. Prófétáimat nem hagyom elnémítani. Olyan belső erőt adok nekik, hogy vállalják a vértanúságot is Értem, és üzeneteimért. Fogjátok fel végre, hogy csak magatoknak ártotok vele, ha nem fogadjátok el üzeneteimet, és a sátánt juttatjátok győzelemre magatok fölött. Szívleljétek meg szavaimat, és nézzétek a gyümölcsöket, mert gyümölcséről ismerik meg a fát. Higgyetek üzeneteimben! Vizsgáljátok meg azokat, és váltsátok tettekre, ha jót akartok magatoknak, és ha az Én dicsőségemet keresitek.
Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2012. április 10. Szentségimádáson a Szentlélek imája:
“Imádott édes jó Jézusom! Hála és dicsőség legyen Neked most és mindörökké! Te vagy életünk értelme és végső célja. Te vagy a Megváltónk. A Te Szent kiontott Véred és értünk feláldozott Szent Tested által nyertünk örök életet. Te vagy drága váltságdíjunk, hitünk és örök boldogságunk. Kérünk, jöjj vissza erre a földre! Állítsd vissza a teremtés eredeti rendjét, a földi paradicsomot! Te tanítottál így imádkozni, és Egyházad minden Szentmisében ezt imádkozza: “jöjjön el a Te országod”, a Te királyságod, ahol Te vagy az Úr. “Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is.” Ó, Uram, teljes szívemből óhajtom, hogy ez mielőbb valóra váljon! Marana Tha! Jöjj el Uram Jézus! Ítéld meg a földet! Ne legyen többé gonoszság és igazságtalanság, hanem a jóság és a szeretet uralkodjon a lelkünkben és minden emberi közösségben! Éljünk úgy, mint az első keresztények: tiszta, önzetlen, őszinte, igaz szeretetben, egymást segítve. Te Magad mondtad: arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Ó Uram kérlek, add meg nekünk ezt a szeretetet, hogy teljes szívünkből szeressünk Téged, embertestvéreinket pedig úgy, ahogy magunkat. Jézusom! Királyom! Úgy kérlek, jöjj el erre a bűnös földre! Irtsd ki a bűnt, és add meg helyébe a szeretetet! Szüntesd meg az önzést, és tedd helyébe az önzetlenséget! Irtsd ki a paráznaság férgét, és add helyébe a szent tisztaságot! Teremjen a szív tiszta szerelmet! Egyetlen megfogant életet se hagyjanak elpusztulni! Jézusom, Te szeress általunk, és add, hogy Téged szeressünk a másik emberben! Imádott Jézusom! Jöjj vissza a földre! Állítsd vissza a földi paradicsomot, hogy olyan legyen, mint a bűnbeesés előtt, amikor Te sétáltál az emberrel, és beszélgettél vele. Jézusom, jöjj! Marana Tha! Várunk. Ámen. Ámen.”
2012. április 11. Szentségimádáson a Szentlélek imája: "Drága Jézusom, imádott királyom! Dicsőség és hála neked, amiért feltámadtál. Nem hagytál bennünket a szomorúság vermében, hanem elhoztad számunkra az öröm napját, amikor a sírod üres volt, és szent angyalaid elhengerítették a követ, és mondták: "Nincs itt, feltámadt." Ó mily nagy öröm és boldogság volt ez a hír tanítványaid és főleg Szent Édesanyád számára! Hát még, amikor meglátták feltámadott Testedet! Átmentél a falakon, a bezárt ajtón. Megjelentél és eltűntél, amikor az emmauszi tanítványoknak megtörted a kenyeret. Lángra gyújtottad a szívüket. Tanítványaiddal együtt ettél. Hagytad, hogy megérintsenek. Negyven napig együtt voltál velük, majd a szemük láttára felemelkedtél a mennybe. Onnan jössz vissza dicsőségben, megítélni ezt a bűnös világot. Ez a visszajövetel már nagyon közel van. A jelek a világban mind erről beszélnek. Kérlek, add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindig bűn nélkül, tiszta szívvel várjuk a Te dicsőséges visszajöveteledet, és elnyerjük az örök életet. Ámen."

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A gyűlölet növekedni fog ellened. Azt fogják neked mondani, hogy ez a munka a sátántól van.

2012. április 11., szerda, 21:20
Drága szeretett leányom, miért van az, hogy néha megkérdőjelezed azokat a kegyelmeket, amelyeket Én neked adtam?
Az ajándékot, hogy olvass a lelkekben azért kaptad, hogy meg tudd különböztetni azon szegény lelkek szándékait, akik megpróbálják aláásni Szent Szavamat.
Ez az ajándék képessé tesz téged arra, hogy szánalmat érezz az ilyen lelkek iránt, és hogy segíts megtalálni nekik az örök élethez vezető igaz ösvényt; és hogy megszabadítsd lelküket azoktól a gyötrelmektől, amelyeket elviselnek.
Ez az ajándék arra is képessé tesz majd téged, hogy azonosítani tudd a hamis prófétákat.
Azonnal tudni fogod, hogy ki jön az Én Nevemben, és ki nem.
Először a félelem egy rettenetes süllyedő érzését fogod érezni, mert fel fogod ismerni a sátán munkáját. Azonnal tudni fogod, hogy ő mikor van jelen másokban.
Amikor ő mások által támad téged, hasonló érzésed lesz ahhoz, mint amikor a gyomrodba rúgnak.
Amikor olyan valakivel kerülsz szemtől szembe, akinek a sátán ellopta a lelkét, hányingert fogsz érezni, remegni és szédülni fogsz.
Ennek ellenére az Én Szavaimmal fogsz beszélni az ilyen lelkekhez, és olyan erővel, amelyet nem sajátodként fogsz felismerni.
Sokan, akik tiszta szívvel jönnek hozzád, érezni fogják Jelenlétem világosságát, amely elárasztja testüket.
Lesznek néhányan, akik alázatos szívűek, és mélyen szeretnek Engem, de mégsem fognak Szent Lelkemnek válaszolni, amely elárasztotta lelketeket.
Leányom, ez most egy nehéz szakasza a te küldetésednek.
A gyűlölet növekedni fog ellened.
Azt fogják mondani neked, hogy ez a munka a sátántól van.
Nem tudod, hogy a sátán, a csaló hogyan munkálkodik? Hogy arról győzi meg a jó lelkeket, amikor az Én Szavamat mondják, hogy ez nem Tőlem van?
Megpróbál meggyőzni másokat a tőle való félelem által, hogy a vele kapcsolatos jellemvonások másokban is jelen vannak.  
Ő kétségeket és lelki gyötrelmet okoz a lelkeknek, becsapván őket azáltal, hogy vakká teszi őket az igazságra, és megakadályozza a kegyelmek elfogadását, amelyeket nekik szántam a lelkük megszentelődésére.
Azokat támadja a legtöbbet, akik a legközelebb állnak Hozzám.
Ide nem csak a látnokok és a próféták tartoznak, hanem azok az igaz lelkek is, akik segítségére szükségem van hadseregem kialakításában.
Ez a hadsereg le fogja győzni a sátánt. Ő tudja ezt, és soha nem fogja feladni a lelkekért folytatott keresést.
Mégis emlékezz a következőkre: A Sátán nem rendelkezik azzal a hatalommal, amellyel Én rendelkezem. Ő nem tudja legyőzni a Szentháromságot. Ő tehetetlen Édesanyámmal szemben, akinek az a hatalom adatott, hogy megsemmisítse őt. Fél tőle.
Azokhoz szólok, akik kételkednek ezen üzenetek által adott Szavamban: kérlek benneteket, kérjétek meg szeretett Édesanyámat, hogy hozzon közelebb titeket Szent Szívemhez.
Kérjétek Őt, hogy szent Palástjával borítson be titeket, és részesítsen a gonosz elleni szükséges védelemben.
Ne feledjétek: a gonosz tele van gyűlölettel.
Amikor ti bármilyen gyűlöletet is találtok a szívetekben, különösen szent Hírnökeim iránt, akkor tudnotok kell, hogy a sátán kísért benneteket, hogy vétkezzetek.
Tehát, nektek kérnetek kell Tőlem azokat a kegyelmeket, amelyek erőssé tesznek benneteket.
Ne feledjétek, hogy Én soha nem fogok hátat fordítani egyikőtöknek sem, beleértve azokat is, akik gyűlölik hírnökeimet és azokat a lelkeket, akik elutasítanak Engem.
Szeretett Üdvözítőtök,
Jézus Krisztus
Amikor Amerikában folyt a polgárháború, egy lelkipásztor így szólt Lincoln elnökhöz: “Biztosan remélem, hogy az Úr a mi oldalunkon áll.” Lincoln bölcsen így válaszolt: “Egyáltalán nem törődöm ezzel, mert az Úr mindig az igazság oldalán áll; de állandóan azért imádkozom, és arra vágyom, hogy ez az ország az Úr oldalán álljon.”