2011. május 24., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Miért ilyen úton szólok a világhoz?

2011. május 23. hétfő, 9:45
Szeretett leányom, itt az ideje, hogy szent üzeneteimet megvilágosítsam nektek, és biztosítani tudjam azt, hogy az a sok bűnös lélek az egész világon megszívlelhesse ezeket.
Ne essetek tévedésbe, ezek az üzenetek azért adattak a világnak, hogy segítségetekre legyen megmentésetekben, és minden gyermekem megmentésében, beleértve azokat is, akik más ösvényen követik Istent, az Örök Atyát.
Az emberek, különösen a katolikusok összezavarodnak, ha a más vallási felekezetű gyermekeimmel szemben nem részesítem előnyben őket.  Szavaim szándékosan választékosak, azért, hogy mindenki meghallhassa őket, és nemcsak az a kevés kiválasztott. Szeretetem nem tesz különbséget. Ti, akik azt kérdezitek, hogy miért így szólok az emberiséghez ez által a hírnökömön keresztül, most figyeljetek szavaimra: mivel ti, követőim, megértettétek, hogy keresztre feszítésem ideje óta az Igazság sohasem változott meg, tudnotok kell, hogy szeretetemet Isten minden gyermekére ki kell terjesztenem. Egyik sem jobb, mint a másik.
Leányom, neked nem kell válaszolnod, vagy megpróbálnod azt, hogy Igéimet megvédjed, amikor arra hívnak ki téged, hogy elmagyarázd nekik, hogy miért ilyen módon szólok a világhoz. Ezek Isteni Igék. Nem kell sem megváltoztatni, sem kijavítani ezeket, csak azért, hogy azoknak is ínyére legyen, akik magukat a teológiai törvényekben szakértőknek tartják. Igéim olyan nyelvezettel kerülnek a világba, hogy a mai világ embere világosan értse meg azokat. Sokan azt fogják kérdezni, hogy miért nem ugyanazokkal a kifejezésekkel, vagy terminológiával vannak megfogalmazva, mint ahogyan azt prófétáim és apostolaim egykor használták. Erre most válaszolok:
Ne feledjétek, hogy tanításaim sohasem változnak. Mindegy, hogy milyen nyelvezetet használok, hogy a mai világban modern úton szólok hozzátok, az Igazság ugyanaz marad, mert az sérthetetlen.
Legyetek éberek azokkal a látnokokkal szemben, akik azt állítják, hogy üzeneteket kapnak Tőlem, de ezekben Én állítólag régi nyelvezettel szólok, vagy bibliai részeket idézek. Ez nem az a mód, ahogyan Én a mai emberiséggel kommunikálnék. Miért is tenném ezt? Nem inkább elidegeníteném ezt az új generációt? Azt a generációt, akik nem értik azt a nyelvezetet, ami Atyám Szent Könyvében található?
Az egyszerűség, gyermekeim, ez a kulcsa annak, ahogyan Szent Igéimet hirdetni kell. Ne feledjétek, amikor másokat Létezésem Igazságaira tanítotok, hogy az egyszerű nyelvezet elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudjátok őket közelíteni. Ha nem így tesztek, akkor az elveszett lelkeknél semmit sem fogtok elérni, mert süket fülekre fog találni.
Szeretetem üzenete
Szeretetem üzenete nagyon egyszerű. Én az az élet vagyok, amelyre itt a Földön gyermekeim vágyódnak. Magyarázzátok el nekik, hogy Én vagyok az Igazság. Ez legyen érthető. Nélkülem nincs Örök Élet. Használjátok fel ezeket az üzeneteket, amelyeket ezen a hírnökömön keresztül adok, hogy megnyerjétek a hitetlenek figyelmét. Mert nem azért lettek ezek a világnak adva, hogy félelmet okozzanak, hanem azért, hogy Szent Igéimet ne csak meghallgassák, hanem higgyenek is benne, ezért ilyen módon közlöm most ezeket a mai világgal.
A ti szerető Megváltótok és Tanítótok,
Jézus Krisztus, az Irgalmasság Királya


A Nagyfigyelmeztetés közben az ég megnyílik

2011. május 23. hétfő, 14.30
Drága szeretett leányom, te most azokat a kínokat szenveded el, amelyeket Én is elszenvedtem az emberek bűneiért.  Ez éppen olyan,  amilyennek érzed. Most futólag te is megláthattad egy töredékét annak a szenvedésnek,  amellyel Én is szembenézek a nap minden percében.
A Nagyfigyelmeztetéstől nincs mitől félnetek.
A Nagyfigyelmeztetés dramatikus esemény lesz.
Ez az esemény a világon,  sok embert sokkolni fog,  mert ez, egy dramatikus esemény lesz, amikor az ég meg fog nyílni és szerte a világon kilövellnek az Irgalmasság sugarai. Sok ember nem fogja megérteni,  hogy mi is történik valójában. Olyan sokk alatt lesznek,  hogy tévesen azt fogják hinni,  hogy eljött a világ vége. Mondd meg nekik,  hogy örüljenek,  mert tanúi lehetnek dicsőségemnek, és ha rendesen fel vannak rá készülve,  akkor ez számukra Irgalmasságomra a leglátványosabb példa lesz, a keresztre feszítésem napja óta. Ez gyermekeim,  egy mentő kegyelem lesz számotokra és megvédi azokat, akik arra lennének ítélve,  hogy átlépjék a pokol mélységének kapuit.
A világon minden gyermekemnek figyelmeztetnie kell az elveszett lelkeket,  arra, ami be fog következni. Sürgessétek meg őket,  mert itt az ideje,  hogy beismerjék bűneiket. Nagyon fontos,  hogy minél több ember kegyelmi állapotba kerüljön,  mert különben a sokk miatt, nem biztos,  hogy túlélik ezt az eseményt. Sokkal jobb tanúja lenni ennek az Istentől jött látványos eseménynek,  mint felkészületlen lenni az ítélet napján.
Szorosan tartsatok össze mindannyian. Örüljenek mindazok,  akik igaz hittel követnek Engem,  mert azok akkor egy pillantást vethetnek Isteni jelenlétemre, amit elődeik életük során sohasem tehettek meg.
Imádkozzatok a többi gyermekeimért is. Még most mondjátok meg nekik az Igazságot,  ameddig tudjátok. Ne törődjetek azzal,  ha megvetnek benneteket,  még most tegyétek meg a szükséges intézkedéseket azáltal,  hogy imádkoztok bűneik megbocsájtásáért és ők meg fogják nektek köszönni, ha a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezett.
Most menj békével. Ne félj. Csak imádkozz a hitetlen lelkekért,  hogy ne halálos bűnben haljanak meg.
A ti Isteni Megváltótok,
Jézus Krisztus