2023. november 26.

Gyermekem, a világ hamarosan megérti az igazi alázatot. Remegés kezd megtörténni az emberiség lelkiismeretében, mert ezért hiányzik a világból a béke. Manapság sokan igyekeznek úgy cselekedni, hogy örömet és boldogságot rejtsenek magukban, de én azt mondom nektek, hogy a bűn és az öröm nem illik egymáshoz.

Azt mondom gyermekeimnek, nagyobb ébernek kell lennetek, mert az ellenség a múltbeli bűneitekkel akar magához vonzani benneteket. Az imán keresztül, a Szentlélek segítségül hívásával megkapod a kegyelmet, hogy felismerd a körülötted lévő jeleket. Ez a föld ringatózni és remegni kezd. Hatalmas vízfal emelkedik ki a Csendes-óceán déli részén, és eláraszt városokat és falvakat, és sokakat váratlanul értek. A Sziklás-hegység megremeg, Jeruzsálemet rakéták veszik körül, és a kommunikációd leáll. Ahogy látod ezt a nagyszerű jelet Jeruzsálemből, tudd, hogy Egyházam igazi megtisztítása elkezdődött.

Itt az ideje, gyermekeim, hogy bekösse a rózsafüzért, és imádkozzunk a békéért, mert ima nélkül káosz fog kitörni az egész világon. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert az én irgalmam és az igazságosságom győzni fog.