2014. november 9., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Az Igazság Könyvét tartalmazza a Nyilvános Kinyilatkoztatás

2014. november 8. szombat, 17:05
Drága gyermekem, a mai nap egy különleges nap, mivel a Mennyország az én első üzenetemet ünnepli, mely neked, Isten hírnökének adatott. Azért jövök ma, hogy elhozzam nektek a hírt: hogy emberek milliói fognak megtérni e küldetésnek köszönhetően.
Én a Messiást, mint az Úr kiválasztott alázatos szolgálója adtam a világnak. Én az Isten Tervében egy nagyon különleges szerepet kaptam: hogy megmentsem minden gyermekét, és ma szerepem által, mint az Üdvösség Anyja, hívom minden gyermekét.
Nektek soha nem szabad elutasítanotok Isten azon próbálkozásait, hogy elhozza nektek az Igazságot. Ő, az Én Örök Atyám, mindenkit szeret; és ez a küldetés meg volt jövendölve. Ő elhozza a világnak azokat a titkokat, amelyeket a Dánielnek adott próféciák, majd pedig az Ő választott tanítványának, János Evangélistának próféciái tartalmaznak. Az Igazság Könyvét tartalmazza a nyilvános Kinyilatkoztatás, és fontos, hogy ne utasítsátok el ezt a Szent Könyvet.
Ezen üzenetek hatására már sok ember megtért, és éppen ennek a Küldetésnek köszönhetően sok ember fog Isten Irgalmában részesülni. Ne utasítsátok el az Ő Nagylelkűségét, mert legnagyobb vágya, hogy az eljövendő Új Világba gyűjtse az emberi nemet.
Amikor Fiam feltámadt a halálból, akkor ez egy üzenet volt a világ számára. Fiamhoz hasonlóan mindazok, akik hűek maradnak Hozzá, fel fognak támadni – úgy testben, mint lélekben – az utolsó napon. Senki sem fog kimaradni azok közül, akik Irgalmához folyamodnak. Sajnos, azok, akik a büszkeségük és gyűlöletük miatt Isten ellen harcolnak, akadályozhatják Küldetését, mely által egyesíti gyermekeit.
Legyetek hálásak Isten Irgalmáért. Legyetek hálásak a Keresztes Imahadjárat Imáiért, mert azok nagy Áldásokat hoznak magukkal. Arra kérlek benneteket, engedjétek meg nekem, szeretett Édesanyátoknak, hogy örömmel töltsem el a szíveteket. Engednetek kell, hogy a boldogság, mely csak Istentől jöhet, mint ajándék elárassza a lelketeket annak tudatában, aminek be kell következnie. Fiam hamarosan eljön, hogy visszakövetelje Királyságát, mely az Övé. Az Új Királyság, amikor kiemelkedik a parázsló hamuból, nagy örömet és boldogságot fog hozni mindnyájatok számára. Akkor fogtok hazaérkezni a Király, a Messiás Üdvözlő Karjaiba, Aki nagy áldozatot hozott üdvösségetekért.
Kérlek, fogadjátok el ezt a nagy Ajándékot. Ne hagyjátok, hogy azok, akiknek a szíve üszkös a gyűlölettől, félre húzzanak benneteket az Igazságtól. Igazság nélkül nincs élet.
Menjetek, drága gyermekeim, és kérjetek Engem, hogy állandóan védelmezzelek benneteket, mert az én küldetésem éppen az, hogy a nehéz út mentén drága Fiam, Jézus Krisztus Trónjához vonszoljalak benneteket.
Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja