AZ EGYHÁZ NAGY KATASZTRÓFA. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023.01.01. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Kedves gyerekek, tövisek és szirmok. Nagy üldöztetések jövője felé tartotok. Az igazak megisszák a fájdalom keserű poharát, a gonoszok pedig büszkék lesznek a helyükre. Imádkozzatok. Imádkozzatok. Imádkozzatok. A nagy hajótörésben híveim védve lesznek. Legyetek hűek a felhívásaimhoz. Szabadságod van, de ne engedd, hogy a szabadságod elvigyen az Úrtól. Bátorság! Amikor elhagyatottnak érzed magad, mindig emlékezz arra, hogy én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.
„Kevesen fognak kitartani”  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. január 3. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, amikor érzitek a kereszt súlyát, hívjátok Jézust. Őbenne van a győzelem. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen maradnak szilárdan a hitben. Sok igazságot megvetnek majd, és a szellemi halál mindenütt elterjed. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Fogadd el az Úr parancsolatait, hogy üdvözülj. Bátorság! Bármi történjék is, ne térjetek el az én Jézusom Egyházától. Mindig emlékezz: Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A FÉNYEK KIKAPCSOLNAK. TEMPLOMOK SÖTÉTSÉGBEN. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. január 7. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, a fények kialszanak, és sok helyen sötétségbe borulnak a templomok. Gyászolom azt, ami rád vár. Keressétek az Urat. Szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és azért jöttem a Mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Ne csüggedjetek. Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség vakká vált, és szegény gyermekeim egy nagy szellemi szakadék felé tartanak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"A NAGY HÁBORÚ FÁJDALOM AZ Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. január 10. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek a ti szenvedéseitek miatt. Fájdalmas, nagy üldöztetésekkel teli jövő elé néztek. Hajlítsátok térdeiteket imádságban, mert csak így tudjátok elviselni a kereszt súlyát. A nagy háború fájdalmat és megosztottságot fog okozni Isten házában, és sok hitben buzgó ember félelemből visszavonul. Bátorság! Ne hagyjátok, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Bármi történjék is, bízzatok Jézusban. A fájdalom után jön az öröm. Menj előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy ismét összegyűjthetem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"MINDENHOL NŐ A KÁOSZ!" Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. január 12. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, Bábel mindenütt növekedni fog a rossz pásztorok miatt, és azok, akik nem maradnak hűségesek az Egyház igaz tanításához, lelki sötétségben fognak járni. Gyászolom azt, ami rád vár. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Ő az egyetlen Igaz Megváltótok. Ne térjetek le az általam mutatott útról. Isten siet. Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. Forduljatok meg. Az én Uram szeret téged és vár rád. Ne feledjétek: a kezetekben a Szent Rózsafüzért és a Szentírást; a szívetekben az igazság iránti szeretetet. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, adás: 2023.01.14.

Drága gyermekeim, ti az Úré vagytok, és csak nektek kell követnetek és szolgálnotok Őt. Legyen bátorságod, hited és reményed. Üldözni fognak benneteket a hitetek és az igazság iránti szeretetetek miatt. Ne hátráljon meg. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Azért jöttem a mennyből, hogy őszinte bűnbánatra hívjalak benneteket. Béküljetek ki Istennel, hogy nagyok legyetek a hitben. Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok elvigyen benneteket Fiamtól, Jézustól. Keressétek az Urat, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Én vagyok az Édesanyád, és szeretlek téged. Hallgassatok engedelmesen a hívásomra, és minden jól fog végződni számotokra. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


VÁLTOZÁSOK BEJELENTÉSE A VATIKÁNBAN? A fájdalom nagy lesz. Mária üzenete Pedro Regis, 2023. január 17.:

Kedves gyermekek, vegyetek bátorságot! Az Isten házában a rendetlenség jövője felé tartotok. Gyászolom azt, ami rád vár. Forduljatok kézről kézre, és nagy lesz a fájdalom a hívők számára. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne feledjétek: a szőlőskert Ura gondoskodik a szőlőskertjéről, és az Ő népét nem hagyják magára. Imádkozzatok. Imádkozzatok. Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 2023.01.19-én.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Imádkozzatok. Csak az ima ereje által leszel képes megérteni a köztetek lévő Jelenlétemet. Az Úr szeret téged, és Ő sokat vár tőled. Ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara beszennyezzen benneteket. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned és szolgálnod. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazság kevés helyen lesz jelen. A nagy szellemi vakság elterjed, és sokakat érint. Keressétek Isten világosságát. Maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházához, és az Atya áldottnak fog titeket hirdetni. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: "Az ellenségek előre fognak haladni" | Pedro Regis 2023. január 21.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Az ajtók kinyílnak, és az ellenségek előrenyomulnak. A védekezésed fegyvere az igazság. Adjátok ki magatokból a legjobbat, és győzni fogtok. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Bátorság! Nem vagy egyedül. Én vagyok az Édesanyátok, és veletek leszek, bár nem láttok engem. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Légy őszinte a tetteidben. Isten ismeri a szíveteket. Légy éber. Nehéz idők jönnek, és csak azok fognak szilárdan megmaradni a hitben, akik szeretik és védik az igazságot. Előre! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: "A nagy kincset megvetik" | Pedro Regis 2023. január 24.

Drága gyermekeim, a nagy kincset megvetik, és sok helyen üres lesz az asztal, és szegény gyermekeim éhezni fognak. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ne forduljatok el az igazságtól. Ne hátráljon meg. Uramnak szüksége van az őszinte és bátor tanúságtételedre. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, és hallgassátok az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanítását. Keresd Jézust. Az Eucharisztiában testben, vérben, lélekben és istenségben van jelen. Mondd el mindenkinek, hogy ez egy nem tárgyalható igazság. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Bármi történjék is, ne forduljatok el Jézustól. Add nekem a kezed, és én elvezetlek Hozzá, aki az Egyetlen Igaz Megváltód. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: TÁMADNAK, HOGY ELKAPCSOLJÁK AZ IGAZSÁGTÓL | Pedro Regis. 2023. január 26

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket, és sokat vár tőletek. Ne engedjétek, hogy bármi vagy bárki eltérítsen titeket az általam mutatott ösvénytől. Ne csüggedjetek. A nagy szellemi csata idején éltek, és az Úrnak szüksége van rátok. Az ellenség terve az, hogy elfordítson benneteket az igazságtól. Támadni fogják az Eucharisztiát, hogy elveszítsék a bátorságotokat és elfordítsanak benneteket az igazságtól. Legyen figyelmes. Az én Jézusom jelen van az Eucharisztiában testben, vérben, lélekben és istenségben. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket és elvegye ezt a nem vitatható igazságot a szívetekből. Bármi történjék is, ragaszkodjatok az Én Jézusom Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaihoz. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.
A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.01.28-án adott ki a Szűzanya

Kedves gyermekek, bátorodjatok fel, és tegyetek tanúságot Jézusról. Szomorúságban éltek, és én azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgasson ide. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Bízzatok az Úrban, és győzni fogtok. Bánd meg őszintén bűneidet. Az én Jézusom tárt karokkal vár téged. Közeledj a gyóntatószékhez, és keresd az én Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Gyónás és Eucharisztia: az ellenség nagy akciója ezek ellen a szentségek ellen irányul. Szenvedek azért, ami hozzád érkezik. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Bátorság! Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, Batatan, Bahia, továbbítva: 29/01/2023

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Mindig emlékezzünk arra, hogy semmilyen emberi erő nem tudja meghiúsítani Isten terveit. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Bátorság! Ha kísértésbe esel, hívd Jézust, és Ő erőt ad neked. Uramnak szüksége van rád. Ne hátráljon meg. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Add nekem a kezed, és én biztonságos útra vezetlek. Szenvedek azért, ami a hívő férfiak és nők számára történik. Nagy üldöztetés fogja sújtani híveimet, de én nem hagyom el gyermekeimet. Legyetek szelídek és alázatosak, mert csak így érthetitek meg az Úr terveit az életetekkel kapcsolatban. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporával árasztalak el benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.01.31-én adott ki a Szűzanya

Kedves gyerekek, fájdalmas jövő felé tartotok. Azokat, akik szeretik és védik az igazságot, ellenségként fogják kezelni. Ne hátráljon meg. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Bátorítsátok magatokat, és tegyetek tanúságot felhívásaimról. Mondjátok el mindenkinek, hogy ez a megfelelő idő az Úrhoz való nagy visszatérésre. Ne hajtsa össze a karját. Adja a legjobbját, és szépen meg lesz jutalmazva. Találjatok erőt az imában és az Eucharisztiában. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek titeket Őhozzá, aki a ti utatok, igazságotok és életetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazakért. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.