2024. január 9., kedd

Angela Fabiani - Simona Patalano (Zaro)

 

Simona és Angela – Légy éber

Zaro di Ischia Szűzanya Simona Patalanonak 2024. január 8-án:

Láttam Anyát: teljesen fehérbe volt öltözve, fején tizenkét csillagból álló koronával és széles fehér köpennyel, amely a vállát is eltakarta, és leereszkedett a világra helyezett mezítlábig. Anya üdvözlésképpen széttárta a karját, jobb kezében pedig egy hosszú rózsafüzér, mintha jégcseppekből lett volna.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

„Drága gyermekeim, hatalmas szeretettel szeretlek benneteket. Gyermekeim, azért jövök hozzátok, hogy utat mutassam nektek, hogy elvezessem szeretett Jézusomhoz. Gyermekeim, régóta jövök közétek, de sajnos, gyermekeim, nem hallgattok rám, és gyakran folyamodtok mágusokhoz, varázslókhoz, jósokhoz és varázslókhoz, akik rossz utakra vezetnek titeket. Gyermekeim, térjetek vissza az Atyához: nincs olyan bűn, amelyet ha bűnbánattal megvallunk, ne bocsátanának meg és ne törölnének el. Térj vissza az Atyához a gyónás szentségén keresztül. Gyermekeim, hadd segítsek titeket: fogjátok meg a kezemet, és épségben elvezetlek benneteket az Atya házába. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok e világ sorsáért; gyermekeim, csak Krisztusban van igaz szeretet, igaz béke, igaz öröm, egyedül Ő adhat igaz békét, egyedül Ő az Út, az Igazság és az Élet. Szeretlek titeket, gyermekeim, szeretlek titeket, és azt akarom, hogy mindannyian megmeneküljetek. Gyermekeim, imádkozzatok, és tanítsatok másokat is imádkozni.

Most szent áldásomat adom neked.

Köszönöm, hogy siettél hozzám."

Zaro di Ischia Szűzanya Angela Fabianinak 2024. január 8-án:

Ezen az estén Szűz Mária minden nép királynőjeként és anyjaként jelent meg. Nagyon világos rózsaszín ruha volt rajta; nagy, széles, kékeszöld köpenybe volt burkolva, és ugyanaz a köpeny fedte a fejét is. Szűz Mária fején királynői korona volt, kezeit imára kulcsolták, kezében hosszú szent rózsafüzér, olyan fehér, mint a fény. Ő is vakító fényben volt. A lába meztelen volt, és a világra [földgömbre] helyezték. A Szűznek szomorú volt az arca: szeme tele volt könnyel. Anya lecsúsztatta köpenyének egy részét a világ egy részén, eltakarva azt. A világ többi részét hatalmas szürke felhő borította.

Szűz Máriától jobbra volt Szent Mihály arkangyal, mint egy nagy kapitány.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

„Drága gyermekeim, köszönöm, hogy válaszoltatok erre a hívásomra, köszönöm, hogy itt vagytok.

Gyermekeim, hagyjátok magatokat beburkolni az én fényem, hagyjátok magatokat beborítani az én szeretetem, ne féljetek.

Szeretett gyermekeim, ha még mindig itt vagyok, az azért van, mert szeretlek titeket, Isten hatalmas Irgalmassága által vagyok itt, aki azt akarja, hogy minden gyermeke üdvözüljön.

Szeretett gyermekeim, ezek a megpróbáltatások és a fájdalom időszakai; nehéz idők várnak rád.

Gyermekeim, ma este arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a békéért – békéért a szívetekben, békéért a családotokban, békéért ennek az emberiségnek, akit egyre fenyegetettebb a gonosz, és egyre távolabb kerül a jótól.

Drága, szeretett gyermekeim, imát kérek tőletek: szívből és nem [pusztán] ajkakkal végzett imát.

Gyermekek, a Szent Rózsafüzér imája egyszerű ima, de erős ima, erőteljes ima.

Gyermekeim, imádkozzatok szüntelenül; légy kitartó, de mindenekelőtt legyél éber, ne tévesszenek meg e világ hamis szépségei.

Gyermekeim, ezen az estén ismét köntösömbe burkollak benneteket, a szívetekre nézek, és látom, hogy jelenlétem ellenére sokaknak megkeményedett a szíve, megsebesült a szíve.

Gyermekeim, adjátok át magatokat nekem: azért vagyok itt, hogy Jézushoz vezesselek benneteket, mutatom az utat, de nem hallgattok rám.

Lányom, most imádkozz velem!”

Imádkoztam Szűz Máriával: imádkoztunk az Egyházért és Krisztus Helytartójáért. Amíg a Szűzanyával imádkoztam, látomásokat láttam elhaladni előttem.

Aztán anya újra beszélni kezdett.

"Gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok."

Befejezésül mindenkit megáldott. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.