2018. március 29., csütörtök

A kétszeres szentélyromboló Beer Miklós váci megyéspüspök nyilatkozata a pásztói Mária-szobrok könnyezéséről.

Az alábbiakban Beer Miklós váci megyéspüspök nyilatkozatát tesszük közzé a pásztói Mária-szobrok könnyezéséről.


2017. november 16-i határozatom alapján Zahar Béla kerületi esperes, pásztói plébános 120/2017. számú levelében jelentést küldött a pásztói Mária-szobrokat érintő jelenségekről. Állítása szerint a három szobor közül az egyiknél a könnyezés állandó jellegű.
A fentiek és egyéb, már korábban hozzám érkezett információk alapján 1722/2017. számú levelemben hivatalos vizsgálatot rendeltem el. A vizsgálóbizottság elnökévé dr. Varga Lajos váci segédpüspököt, általános helynököt, továbbá Molnár Zsolt irodaigazgatót, veresegyházi plébánost és dr. Turay Alfréd nyugalmazott teológiai tanárt jelöltem ki.
A vizsgálóbizottság tagjai közül ketten – dr. Varga Lajos segédpüspök, általános helynök és Molnár Zsolt irodaigazgató, veresegyházi plébános – két alkalommal személyesen megtekintették a három Mária-szobrot. Az első látogatás 2018. január 4-én történt. Másodszor szakértőkkel keresték fel és tekintették meg a három szobrot. A vizsgálóbizottság két tagja egyik alkalommal sem tapasztalt könnyezést vagy arra utaló nyomokat. A szobrok vizsgálata tapintással is történt, de folyadék nem volt észlelhető. A vizsgálatra felkért szakértők laboratóriumban vizsgálták a szoborhoz érintett anyagot, melynek segítségével könnyekre utaló maradványokat nem lehetett kimutatni.
Ezek alapján a hivatalos vizsgálat eredményét az alábbiakban fogalmazom meg: a könnyezést illető természetfölötti jelenség nem állapítható meg.
Miklós püspök
Forrás és fotó: Váci Egyházmegye
Magyar Kurír


Június 25., vasárnap óta könnyezik Pásztón a Szentlélek Templomban a Rosa Mystica Szűzanya Kegyszobor és.......és június 29., szombat reggelre a nagy Szűz Mária Kegyszobor szeme is könnyezik...egészen a szája sarkáig lefolyt már a könnye...

Jézus válasza arra a kérdésre, hogy a pásztói Szűzanya könnyezése valódi-e – egy választott lelken keresztül:

"Igen, Pásztón könnyezik Édesanyám, mert fájdalom tölti el a szívét, hogy hiába küldi általa a Mennyei Atya a jelenésekkel a figyelmeztetéseket a bűnbánatra, a megtérésre, a sok rózsafűzér-imádságra, csak kevesen hallgatnak Rá. Siratja a széles úton haladó bűnös gyermekeimet."


Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

A kegyelem hatása

2018. 03. 02, Péntek
A keresztre feszített Jézus megjelent az égbolton Európa fölött, és testét fájdalmas sebek borították. Láttam és hallottam, hogy egyes nemzetekben a keresztény közösségek összegyűltek és Istenhez imádkoztak hazájuk megmentéséért pl. Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Ausztria, Szlovákia, Csehország. Az emberek imái fénysugarakként szállt fel Krisztus elé, akinek sebei misztikus módon begyógyultak (a sebek valószínűleg a nemzetek bűnei által keletkeztek). Abban a pillanatban megnyílt az égbolt, és a Mennyei Atya dicsőséges fényével körülvette szeretett Fiát, akinek sebeiből a fény áradt. Láttam, hogy Krisztus testéből háromszoros kegyelem áradt ki azokra a nemzetekre, ahol az emberek imádkoztak. A kiáradás során e nemzetek földje megremegett misztikusan és a bukott angyalok szétszéledtek, majd visszamentek a pokolba és újabb sereggel támadtak a nemzetekre. Rádöbbentem, hogy az imádkozó emberek imái és Krisztus kegyelme között kölcsönhatás van, amely oda-vissza hat. Ez egy folyamatosan fennálló harc a jó és a rossz között, ám végül az emberek kitartása által Isten kegyelme fog győzedelmeskedni.
Mária Magdolna

Magyarország felajánlása a Szentháromságnak

2018. 03. 05, Hétfő
Az Úr a mai napon így szólt a magyar néphez:
„Azt kérem minden magyar engesztelőtől, hogy április 8. előtt háromszor látogassák meg a Szent Koronát a parlamentben. Az első alkalmat az Atyának ajánljátok fel, a másodikat a Fiúnak, a harmadikat pedig a Szentléleknek lehetőleg egy felszentelt pap jelenlétében. Annak idején az országot a Világ Győzelmes Királynőjének ajánlottátok fel (ez 2015-ben történt), most eljött az ideje, hogy a Szentháromság felé is megtegyétek ezt a lépést. A felajánlás kegyelme nagy részben meg fogja határozni nemzetetek jövőjét, ha eleget tesztek a kérésemnek. Minél nagyobb áldozatot hoztok, annál nagyobb kegyelemben fogtok részesülni.”
Megkérdeztem Jézustól, hogy a távolról utazó vidékiek esetében hogyan történjék a felajánlás. Az ő helyzetük ugyanis egészen más, mint akik Budapesten laknak vagy ahhoz közelebb, mert könnyebben eljutnak a parlamenthez.
Jézus: „A távolról érkező vidékiek esetében elfogadom, ha a Szentháromságnak való felajánlást az első látogatás során megteszik a Szent Korona előtt. Az ő áldozatuk (utazás) fel fog érni a többiek áldozatával, akik a felajánlást három külön alkalommal meg fogják tenni.”
Mária Magdolna

Pio atya próféciája

2018. 03. 08, Csütörtök
Az égiek az egyik üzenetben nemrég azt mutatták, hogy Isten parancsára az angyalok egy hatalmas aranykerítést (amit fény vett körül) helyeztek el a nagy Magyarország határaihoz. Akkor láttam, hogy a kerítés fölfelé emelkedik és egyre magasabb lesz. Azt is észrevettem, hogy ahogyan az ég felé halad a teteje egy kupolához hasonlít, de egy ponton megállt. A távolból Isten hangját hallottam, aki így szólt:
„Ha a mostani keresztény kormányotok nyeri idén a választást, akkor az aranykerítés teljessé válik, amely hatalmas oltalmat fog jelenteni számotokra.”
Ez a látomás mélyen megérintett, mert világossá vált számomra, hogy az arany kerítés valójában azt a kalitkát jelenti, mely Pio atya próféciájában szerepelt: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!”
Jézus a kalitkával kapcsolatban azt mondta:
„Jól láttad gyermekem, hogy az arany kerítés egy azzal a kalitkával, melyet Pio atya annak idején megjövendölt. A kalitka nem mást jelent, mint biztonságot és védelmet. A madár kirepül belőle, és ezzel megnyitja az ajtót mindazoknak, akik Magyarországra akarnak jönni. Itt nemcsak a magyar testvéreitekről van szó, hanem mindazokról a testvéreitekről is, akik Európából, Izraelből és a világ más területéről fognak érkezni. Ezek az emberek készek lesznek arra, hogy alkalmazkodjanak a ti törvényeitekhez és keresztény értékeitekhez. Azt akarom, hogy Magyarország a kereszténység bástyája legyen. Egy olyan jövő áll előttetek, amely történelmet fog írni a XXI. század korszakának nagy zűrzavara közepette. A döntés a magyar nép kezében van. Minden magyar embernek dönteni kell arról a szavazás során, hogy Isten oldalára fog állni (ami felvirágzást jelent) vagy az ellenkező oldalra (ami mindent romba dönt).”
Mária Magdolna

Állam és Egyház egysége

2018. 03. 10, Szombat
Láttam az égben, hogy Szűz Mária, a mi királynőnk a trónon ült, amelyet Isten angyalai által készítetett neki. Előtte baloldalon Orbán Viktor térdelt, aki mögött Szent István király állt és kezét a vállára helyezte. Mellettük középen Erdő Péter térdelt, aki mögött Mindszenty József bíboros állt. A másik oldal szélén Natália nővér térdelt és imádkozott. Láttam Natália nővér arcán a természetfeletti öröm kisugárzását, miközben ő maga mellé hívott engem, hogy közelebbről szemlélhessek minden eseményt.
Natália nővér azt mondta: „Ne féljetek, az engesztelő kápolna fel fog épülni, mert Isten tervében a kápolnának nélkülözhetetlen szerepe van Magyarország felemelkedéséhez. A világ szeme most Magyarországra tekint, ezért eljött az ideje annak, hogy népetek a világ tekintetét Szűz Máriára és rajta keresztül Jézus Krisztusra irányítsa, aki a világmindenség fölött áll az Atyával és a Szentlélekkel. Látni fogjátok áldozataitok és imáitok gyümölcsét, amelyen keresztül Isten hatalmas ajándékot fog ajándékozni népetek és a világ számára. Tartsatok ki mindvégig, mert a sátán nem tud mit kezdeni a kitartó és alázatos lelkekkel, akik az ő vereségét okozzák. Szűz Mária veletek van, akinél nagyobb pártfogót nem is kaphattatok volna.”
A Szűzanya rátekintett a magyar miniszterelnökre és a magyar egyház vezetőjére, majd így szólt: „Isten sok kegyelemmel és ajándékkal halmoz el engem a Mennyországban, mégis a legkedvesebb és legbecsesebb ajándék számomra nem más, mint a Szent Korona, amely nemcsak a teljes Magyarország területét foglalja magába, hanem a benne lakozó magyar népet is. Szent István király a tulajdonomba helyezett mindent, amely jogilag az övé volt. Ő egész életét Istennek és népének szentelte. Tudta, hogy egyedül Isten az, aki a nép biztos jövőjét fenntartja. Gyermekeim, királynői uralmam csak úgy valósulhat meg országotokban, ha az állam mögött az egyház áll és az egyház mögött az állam. Az állam nem tudja keresztény küldetését beteljesíteni az egyház támogatása nélkül. Isten áldása akkor száll le különleges módon országotokra, ha a kettő egységben van. Szent István királyotok ezt a példát követte, ezért nem tudták sokszor a csatában legyőzni. Gyakoroljatok bűnbánatot, amely új és alázatos szívet ad nektek. Alázat nélkül senki sem léphet Isten színe elé, aki jobban ismer titeket, mint ti önmagatokat. Csak egységes erővel küzdhetitek le az előttetek álló akadályokat. Minden döntésetekkel a keresztény magyar nép javát szolgáljátok, akik nélkül nem lennétek ott, ahol most vagytok.”
Láttam, hogy Orbán Viktor könnyes szemmel hallgatta a Szűzanya szavait, melynek hatására Erdő Péter felé fordította arcát és jobb kezét nyújtotta felé. Erdő Péter az államfő felé nézett és félig megnyitotta a szívét előtte. Imádkozzunk, hogy a közöttük lévő egység mielőbb létre jöjjön.

Mária Magdolna

Szent Jobb és a Szent Korona

2018. 03. 11, Vasárnap
Szent István Bazilika
Szent István jobb kezének ereklyéjét hatalmas fény vette körül és láttam, hogy a kézben az erek cikáznak a fénytől. Az ereken belül a vér természetfölötti módon áramlott úgy, mintha élne. Az Úr így szólt:
„Szent István jobb keze épségben maradt, ami egyedülálló a világtörténelemben. Bizony mondom nektek, hogy Szent István királyotok Istenhez méltó módon tudta gyakorolni az igazságosság, az irgalmasság és a bölcsesség erényét. Ő osztatlan szívvel szeretett engem és a földi világ mulandó javaihoz sohasem ragaszkodott. Tudta, hogy az egyedüli kincs az Istennel való kapcsolatban rejlik és ezt a tanítást a családjának is átadta, különösen Szent Imrének. Gyermekeim, az Én kegyelmem által köszönhetitek, hogy ez a kéz ereklye ma is látható számotokra. Ugyanakkor ez egy jelzés a Föld egyes királyainak és az országok politikai vezetőinek, hogy Szent István király példás kormányzását kövessék, aki mindig megvallotta a Szentháromságban való hitét családja, népe és a hadserege előtt. Szent István király intelmeit Szentlelkem sugallta. Azt akarom, hogy ez legyen a mérce minden vezető és nép előtt. Mindazok a királyok és politikai vezetők, akik a Szentháromságot tagadják és nem hajlandók alázattal meghajolni előtte, el fognak bukni és nevük semmivé válik a történelemben.”
Magyarország felajánlása a Szentléleknek
Láttam, hogy a Szent Koronát angyalok sokasága veszi körül, akik Isten parancsára őrzik és védelmezik, mint Szűz Mária királyságának jelképét. Láttam, hogy a Szent Korona egy fényből álló oszlopon belül van, amely összeköti az eget és a földet. Amikor közelebbről szemléltem a magyar koronát, akkor a korona tetején egy élő fehér galamb állt, aki egy pillanatra sem szállt le róla. Ez a galamb néha kitárta szárnyait, máskor pedig a tollait igazgatta.
Szentlélek: „A Szent Korona összeköti az eget és a földet, mert a benne rejlő törvények és őseitek tanítása méltó Atyám akarata előtt. Egy pillanatra sem szállok le a koronáról, hiszen ez Krisztus és Szűz Mária országának földi jelképe. Országotokat nem hagyom el, miképpen az egyházat sem. Nemzeteteknek az a küldetése, hogy óvja és védelmezze a kereszténységet, mint a világ egyetlen és igaz vallását. Kegyelmemet kiárasztom Magyarországról a világ minden népére, hogy az emberek szívét felébresszem az igazságra és figyelmüket ráirányítsam Istenre és az Ő szent törvényeire. Jelenlegi kormányotok Istent nem tagadja, sőt megvallja, így olyan kegyelem száll a magyar népre, amely hosszú ideig megtartja a nemzetet és annak jövőjét. Imádkozzatok, hogy a magyar nép felismerje a hazugság atyját, aki eszközein keresztül megosztást és gyűlöletet akar kelteni!"

Mária Magdolna


Békemenet

2018. 03. 15, Csütörtök
Láttam, ahogyan a Parlament fölött az égbolt megnyílt, ahol a Szűzanya megjelent karjában a kisded Jézussal. Mennyei Édesanyánk a magyar Szent Koronát viselte a fején és a Messiás jobb kezében egy fehér galamb volt. A galamb kirepült Urunk kezéből és a tömeg (békemenet résztvevői) fölött végig repült.
A Szentlélek ezt sugallta közben: „Békémet adtam nektek, miképpen a feltámadt Krisztus békességgel köszöntötte az apostolokat! A békemenetet Atyám megáldotta, hiszen sokakat az egységre és a haza iránti szeretetre szólított. A kegyelem és áldás leszállt a lengyelekre és az erdélyiekre is, akik szeretettel hordozzák szívükben nemzetetek jövőjét. Örüljetek, mert az Ég figyelemmel kísérte a magyarok táncát, zenéjét és szónoklását. Mindezeknek nagy értéke volt, mert szívből fakadt telve hazaszeretettel. Sokan hallgattak a hívó szóra, és ez mutatja számotokra, hogy nemzetetek fel fog emelkedni úgy, miként nagy királyaitok idején (pl. Mátyás király, Szent László…). Egységetek és imáitok hatására ellenségeitek meggyengültek, akik hazátok ellen cselekszenek. Ők nem tudják, hogy a sátánnal való szövetségkötésük (ezt tehetetlenségükben tették) nem fogja őket előrébb vinni céljaik elérésében, sőt inkább a saját vesztükbe fognak rohanni. Aki harcba száll Istennel a sátán oldalán, az végül csak vesztes lehet.”
Magyarország fölött egy tűzmadár jelent meg, egy főnix és ekkor az Úr így szólt:
„Hazátok olyan, mint egy főnix madár, amely a feltámadást és az örök életet szimbolizálja. Ez a madár soha nem hal meg és hamvaiból képes újjászületni. Ilyen a magyar nemzet is, amely mindig talpra tudott állni az idegenek elnyomása után. Eljött az ideje annak, hogy a magyar nép kezébe vegye a maga jelenét és jövőjét! Legyen egységes az akaratotok, és őseitek példáját követve védjétek meg hazátokat az Istenbe vetett hit erejével!”

Mária Magdolna

A felajánlás előzménye

2017. december elején láttam, hogy a Sátán megjelent a Szent Korona előtt és arra törekedett, hogy a koronát megsemmisítse, hiszen a vereségét okozza. Ahogyan a Sátán megközelítette a koronát azonnal kővé dermedt, mert nincs ereje fölötte.
A Mennyei Atya hangját hallottam, aki így szólt: „Bár e világ fejedelme vagy és a világtörténelem legtöbb királyának koronáját birtokoltad, nem lesz hatalmad soha a Szent Korona fölött, melyhez hasonló nincs a földön. Ez az egyetlen korona, amely a magyar szent királyok által a Szentháromság szolgálatában állt. Hivatalosan most nincsen királya Magyarországnak, ám a korona most is ugyanúgy betölti feladatát, amelyre eredetileg is rendeltetett.”
A Sátán Isten akarata által kilépett kővé dermedt állapotából, és visszahátrált a koronától, miközben így szólt: „Add nekem Magyarországot, hogy próbára tegyem úgy, ahogyan az Egyház fölött is felhatalmazást kaptam.” Az Úr erre azt felelte: „Nem.”
Isten nem adta ki nemzetünket a gonosznak. De ezt a kegyelmet a magyar nép felajánlása és áldozata által fogja fönntartani. A felajánlásoknak olyan ereje van, amellyel szemben a Sátán tehetetlenné fog válni.

Mária Magdolna


Magyarország felajánlása a Mennyei Atyának

2018. 03. 21, Szerda
A Mennyei Atya megjelent az Országház fölött, és miközben hazánkat fölajánlottuk a Szent Korona előtt Ő megnyitotta szívét és két tenyerét lefelé fordította. Az Atya szívéből és két tenyeréből fénysugarak áradtak ki, ami áldást és kegyelmet jelentett hazánk számára. Láttam, hogy a Parlament épülete fényben van, és belülről Isten világossága kiáradt minden ülésteremre, irodára és egyéb helységekre. A démonok kúszva-mászva hagyták el az Országházat, mert elviselhetetlen volt számukra Isten szeretetének és kegyelmének a kiáradása. A felajánlás erejének hatása olyan erős volt, hogy maga a Sátán személyesen eljött, hogy megnyilvánulhasson és valamiképpen megakadályozza Isten tervét, amit természetesen nem tudott, hiszen ő csak egy teremtmény, egy bukott angyal. A Sátán szemei lángoltak a gyűlölettől és fekete láncok lógtak a derekáról. Ezek a bűn láncait jelentették, mert a bűnök elkövetése által ő magához köt minket az adósságaink révén.
Hallottam, ahogyan a Sátán őrjöngve ezt kiáltotta: „Pusztulás fog várni a ti nemzetetekre! Az Isten iránti hitet ki fogom tépni a magyar emberek szívéből! Nézzétek csak meg templomaitokat, amelyek alig telnek meg hívő emberekkel! Templomaitok éppolyan üresek lesznek, mint Európa többi országában. Isten házát lerombolom, és helyére a magam templomát állítom fel, ahol egyedül engem fognak imádni. Most már Európát is kezemben tartom a hitetlenség miatt. Ezek az országok le lesznek rombolva, és ez a tervem Magyarországgal is, amely kezdettől fogva gyűlöletes számomra.”
Láttam, hogy a Szent Korona mögött Szent István király a három arkangyallal (Szent Mihály, Szent Gábriel és Szent Rafael) az oldalán megjelent. Szent István kezébe vette a koronát és lassan fölemelte, közben Szent Gábriel arkangyal is fölemelte a jogart, Szent Rafael az aranyalmát és Szent Mihály pedig a kardot. Amikor Szent István a koronát magasra emelte azt mondta: „Ahogyan a koronát fölemelem, úgy kell ennek az országnak is lassan fölemelkednie Istenhez.” Láttam, hogy a koronából kiáradó fényáradat és a természetfölötti erő hatására a Sátán a földre roskadt, és jobb kezével az arcát eltakarta, mert elviselhetetlen volt számára a korona ereje. A Sátán gyötrelmei közepette ezt kiáltotta Szent István király felé: „Nem, nem, nem! Tedd vissza, tedd vissza! Ez a korona a vesztemet okozza! Nem bírom tovább!” A Sátán kígyó alakot váltott végül és elnyelte a pokol mélysége. Szent Mihály arkangyal a kardot személyesen elvitte Orbán Viktorhoz és így szólt hozzá: „Emlékezz Viktor arra, hogy már Brüsszelben megkaptad Szent István király kardját, mert méltóképpen kiálltad a próbatételt! Meríts erőt belőle ellenségeid ellen, akik nem Istent szolgálják, hanem a Mammont!” A démonok távozása a fő bukott angyallal együtt nem jelenti azt, hogy nem térnek vissza, hiszen a politika az ő színterük. De a felajánlás hatására gyengült az erejük és megnyertük az első nagy csatát.
Láttam, hogy Szűz Mária Isten felszentelt szolgájához odament, majd Szeplőtelen Szívét megnyitotta előtte és a pap felajánlását (háromszoros értéke volt) a többiekével együtt fölvitte a Szentháromság elé. Szent István már nem helyezte fejére a Szent Koronát, mert az jogilag Szűz Mária tulajdonában van Magyarországgal együtt. Ám egy kis idő elteltével Szent István mellé állt Szent Imre herceg és köréjük gyűltek a magyar királyok pl. Attila, Csaba királyfi, Árpád vezér, Szent László, IV. Béla, Hunyadi Mátyás. A királyok jobb kezükkel felemelték kardjaikat, melyek csúcsai összeértek és közben azt mondták: „Egységben a hitünk és akaratunk, miképpen kardjaink is egységesen eggyé válnak. Isten Magyarországot kezdettől fogva kiválasztotta és mi törekedtünk arra, hogy hazánkat több mint 1000 év alatt az Ő akaratának és tervének megfelelően fölépítsük. Nem hagyjuk, hogy a Sátán és eszközei e nemzetet egy szempillantás alatt megsemmisítse. Itt az idő, hogy a magyar nép fölébredjen mély álmából és észrevegye az iszlám veszedelmet, amely ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el (1Pt 5, 8).
A Szent Koronából szivárvány sugarak áradtak ki és hallottam, ahogyan a Mennyei Atya így szólt: „Emlékeztetlek titeket arra, hogy a Szent Korona által szövetségben vagytok velem.” Isten egy fényből álló keresztet helyezett el az Országház fölé, melynek közepére az angyalok egy lángnyelvet helyeztek el úgy, hogy még két lángnyelv odaférhessen. Jézus:A három lángnyelv a Szentháromság szeretetének tüzét fogja jelenteni, amit a felajánlások után az áldás kegyelmeként fogtok kapni.” Láttam, hogy a Szent Koronából egy piros és egy fehér fénysugár ágazott ki és középen a Szentlélek fehér galamb alakjában leszállt, miközben így szólt: „A magyar nép döntésén fog múlni, hogy Isten oltárán véráldozatot mutat be (üldöztetés, háború) vagy fehér áldozatot, amely vérnélküli. Mindkét áldozat Isten dicsőségét fogja szolgálni.”

Mária Magdolna

Magyarország felajánlása a Fiúnak

2018. 03. 28, Szerda
Ma a Fiúnak ajánlottam országunkat a Szent Korona előtt. A felajánlás alatt az angyalok körbe vettek minket és nemzetünk védő angyala tömjénezőt tartva a kezében körbejárta a Szent Koronát, miközben a tömjénfüst folyamatosan áradt. Az ima fénysugárként hatolt fölfelé ajkunkról és eggyé vált a tömjénfüsttel, amely a korona körül folyamatos körforgásban volt és spirális formában az ég felé áramlott. Láttam, ahogyan Krisztus misztikusan a kereszten függött hazánk fölött és sebei lassan begyógyultak, melyek a magyar nép bűnei miatt keletkeztek. Jézus azt mondta: „Ezt a felajánlást nemzetetek javára fordítottam, amely engesztelésül szolgált Atyám színe előtt. A magyar nép rászorul Isten kegyelmére, ám a kegyelemért a bűnöket folyamatosan engesztelni kell. Bizony mondom nektek, hogy a felajánlást Atyám is látta, és tetszését lelte bennetek.”
Bementünk az alsóház üléstermébe, ahol a parlamenti ülések zajlanak. Nemzetünk angyala körbejárta a termet tömjénezőjével, és a bukott angyalok ismét eltakarodtak. Láttam, hogy a házelnök helyén Jézus Szent Istvánnal az oldalán angyalok kíséretében megjelent és kezében tartotta a két kőtáblát, amelyből fény áradt. A Megváltó fölemelte a kőtáblákat, melynek fénye végig áramlott a teremben és közben így szólt: „Azt akarom, hogy Atyám törvényének ereje hasson át mindent, amely ebben a teremben zajlik. Vannak, akik szembe mernek szegülni a tízparancsolattal és a hazát Júdáshoz hasonlóan elárulják. Ezeknek az embereknek jobb lett volna, ha meg sem születnek, mert tettük igen súlyos Isten színe előtt. Bizony mondom nektek, hogy azok a pártok, akik gyűlöletre és hazugságra építenek és buzdítanak végül meg fognak gyengülni, majd maguk is annak áldozatává fognak válni. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a lelket meg a testet is a pokolba taszíthatja (Mt 10, 28).”
Később is alkalom volt arra, hogy újra a Szent Korona elé mehettünk. Láttam, hogy a korona mögött Jézus, mint Örök Bíró jelenik meg és mellette állt a mi édesanyánk is, aki folyamatosan az Ő szeretett fiára tekintett. Csodálattal szemléltem Szűz Máriát, aki a koronában nem hatalmat lát, hanem Isten akaratát. Rajtuk kívül még három személy mutatkozott meg előttem: Noé, Mózes és Illés. Mindhárman meghajoltak a Szent Korona előtt, hiszen ez az ország Szűz Mária tulajdonában van. Hallottam, ahogyan Noé így szólt: „Ti gyermekeim, az én ivadékaim vagytok Nimród által, amelyről őseitek is tudtak. Amikor Isten szövetséget kötött velem, akkor a szövetség kegyelme nemcsak a teremtett világra áradt ki, hanem az én vérvonalamra is. Örvendezzetek és ujjongjatok, mert a magyar nép előtt lassan fényre fog derülni igaz történelmük.”
Noé után Mózes így szólt: „Gyermekeim, Isten törvénye a szívetekbe van írva. Sokan el akarják taposni országotokat, mert félnek tőletek. Szent királyaitok ismerték és gyakorolták az erényeket, amelyekben kimagaslottak a világ más királyaival szemben, akik közül többen gőgből csak önmagukat szolgálták és nem Istent, ezért buktak el és lett sokaknak szégyenletes a halála.” Illés a próféták atyjaként pedig a következőt mondta: „Nemzetetekből sokszor kiemelkedtek olyan személyek, akik Isten akaratát közvetítették az emberek felé. A Kármel-hegyén sokáig remeteként éltem. Nagy tisztelője vagyok Szűz Máriának a Mennyben, aki méhében hordozta Isten egyszülött fiát. Ti Szűz Máriához tartoztok és általa a Szentháromsághoz. Imádkozzatok, hogy minél többen (a papok is) Mária lelkületét hordozzák szívükben, mert aki őt követi az hamarabb eljut a Fiúhoz, mint saját önerejéből!”
Láttam, hogy megnyílt az égbolt és a Mennyei Atya tűzoszlopot küldött hazánk határa köré. Ez a tűzoszlop olyan volt, mint annak idején a zsidó nép átkelése során, amely védte őket az egyiptomi fáraótól és seregétől. Az égből tűzeső hullott Magyarországra, amely nemcsak megtisztít, hanem növeli is a magyar emberek szívében a haza iránti szeretetet, amely jelen pillanatban igen meghatározó a jövőnket érintve.
Végül az Úr a következőt mondta: „Olyan próbatétel elé állítottalak titeket, amely hasonló volt Ábrahám próbatételéhez. Láttam, hogy sokan eleget tettek kérésemnek. Annak idején Izsák életben maradhatott, mert Ábrahám hitt Istenben és megtette az Ő akaratát, így igaz vérvonala fönnmaradt. Ezt a kegyelmet akarom most nektek is adni, hogy nemzetetek jövője védve legyen generációról generációra. A próbatétel megtörtént. A kegyelmeket elkészítettem. Most türelemmel várakozzatok.”
Mária Magdolna