2012. szeptember 5., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A Nevemet már nem tisztelik. A Nevem el van átkozva.

2012. szeptember 4., kedd, 23:05
Drága szeretett leányom, az elutasítás fájdalmát és az emberiség gyűlöletét érzem minden napnak minden pillanatában.
Ez sohasem enyhül. A Keresztrefeszítésem csak a kezdet volt.
Meglehet, hogy Keresztrefeszítésem az emberiség megmentését meghirdette, mégis addig fog folytatódni a fájdalmam, ameddig a Sátán száműzetik.   
Ameddig ő még jelen van, és a Föld fölött uralkodik – amit még most tesz –, addig fájdalmam és gyötrelmem nem ér véget soha.
Az egyetlen megkönnyebbülés az az öröm, amelyet akkor érzek, amikor a világban lévő tiszta lelkek egymás iránti igaz szeretetét látom.
Ez az a szeretet, mely lehetővé teszi az éj és a nappal közötti világosságot, mert az Én Világosságom nélkül a sötétség a nap huszonnégy óráján keresztül uralkodna.
Képzeljétek el fájdalmamat, ha akarjátok.
Közületek ti, akik fájdalmat viseltek el, és azok keze által sérültök meg, akiket szerettek, pontosan tudjátok, hogy a Fájdalmam mihez hasonlít.
Amikor valaki, akit szerettek kegyetlenül kínoz benneteket – úgy szellemileg, mint testileg –, a fájdalmat nehezebb elviselni.
Még akkor is, ha tudjátok, hogy az a személy, aki üldöz titeket, szörnyű sötétségben van, nem könnyíti meg a fájdalmatokat. Ellenkezőleg, növeli a szenvedés intenzitását és súlyosságát.
Ez azért van, mert még mindig kedvelitek gyötrőiteket, de tudnotok kell, hogy ők szenvednek, és nem tudják megváltoztatni a viselkedésüket.
Oly nagy a sötétség, amelyben vannak, hogy amikor megpróbáljátok elmagyarázni nekik, hogy mit kell tenniük annak érdekében, hogy megszabaduljanak a sötétségtől, akkor azt nem fogják meghallgatni.
Ők nem akarnak meghallgatni.
A lelküket sem akarják megfiatalítani, hogy láthassák a Világosságot, a Szeretetet és az Örömet, amelyet éreznének, ha legalább rátok hallgatnának – az egyetlen személyre, aki a hibáik ellenére is szereti őket, mert ez lenne az egyedüli esélyük ahhoz, hogy megszabaduljanak, és hogy visszautasítsák azt a veszélyes, sötét felhőt, amely beborítja egész lelküket
Az elutasítás fájdalma nehéz Számomra, a Megváltótok, az Emberfia számára.
Szörnyű testi szenvedést álltam ki, oly borzalmas volt a kínzatás, melynek sok részletét nem hoztak a világ tudomására, mert nem akartam az ilyenfajta együttérzést.
Nem, Én csak a ti hűségeteket, a hiteteket, továbbá az örömet és a megkönnyebbülést kerestem, azon felismerésetek alapján, hogy megmenekültök az örök Kárhozattól.
De vajon igazán ismeri az emberiség azt az Ajándékot, amelyet Én valóban neki adtam?
Sokan mennek a Szentmisére, vagy más Keresztény Egyházakban magukhoz veszik a bort, hogy tiszteljék Ajándékomat, de nem értik, hogy az mit jelent.
Én teljes mértékben feláldoztam Magam, testestileg, lelkileg, szellemileg. Amikor az Ostyát magatokhoz veszitek, akkor nektek a testemet kell elfogyasztanotok, és nemcsak mondanotok kell, hogy tiszteltek Engem.
Mert a Testem nélkül, a valódi Jelenlétem nélkül nem szerezhetem meg a lelketeket. Nem tudjátok ezt?
Miért utasítjátok vissza valódi Ajándékomat, azt az Ajándékot, ahogyan az meg volt magyarázva Apostolaimnak, vagyis hogy az Eukarisztia valóban az Én Testem?
El sem tudjátok képzelni azokat a kegyelmeket, amelyek elvesztek számotokra, családjaitok és generációtok számára, mert elutasítottátok egy ilyen Ajándék Hatalmát.
Fájdalmam sohasem múlik el. Sírok. Szenvedek. Felkiáltok, amikor a bűn oly féktelen a világban, hogy már a Nevemet sem tisztelik többé. A Nevem el van átkozva. Erős fájdalmat érzek.
Te, leányom, az elmúlt néhány hónapban ugyanazt a fájdalmat kaptad. Jóváhagytam ezt a támadást, hogy ez által a gonosz beléd hatoljon. Ez az áldozat, amelyet, mint önfelajánló lélek ajánlottál fel Nekem, nehéz volt, de egy egyszerű leckét tanultál meg általa:
Amikor az Én Nevemben ilyen kegyetlen szenvedésnek vagy áldozata mások keze által, pontosan azt a fájdalmat érzed, amit ugyanabban az időben Én is érzek.
Szenvedésünk összefonódott ebben a misztikus egyesülésben, leányom. Hívásomat, hogy egy önfelajánló lélek legyél, készségesen fogadtad el a lelkek megmentése érdekében, ismerve a következményeket, bár azok ijesztőek voltak.
Most, hogy megtérést hozol, tudod, hogy amikor a szenvedésre szükség van, akkor az annak érdekében történik, hogy megfeleljen saját Szenvedésemnek, amely nagyon traumatikus és fájdalmas lehet.
Emberi természeted miatt időről időre arra leszel hajlamos, hogy küzdj és harcolj a szörnyűség ellen – amit neked okoznak-, különösen akkor, amikor a csuklódba vert szögek fájdalmát előnyben részesítenéd azzal a gyötrelemnél, amelyre fel voltál kérve, hogy elviseld azt az Én Nevemben.
Kegyelmeim segítettek neked, hogy alávesd magad ezeknek a kéréseknek, a szenvedésre való felkérésnek. Ezek oly nagy erőt adtak neked, mely lehetővé tette számodra, hogy felemelkedj, hogy magasan maradj, és hogy Istent dicsérd. Mert ezek mind kegyelmek, hogy segítsenek neked a szenvedést Ajándékként elfogadni, a halálos bűnben levő lelkek megmentésére.
Legközelebb, ha valaki gyötör benneteket, kegyetlenül bánik veletek, és szellemileg félrevezet benneteket, ti, gyermekek, ha ezekre vissza tudnátok emlékezni, akkor leküzditek majd fájdalmaitokat.
Mondjátok Nekem ezt az imát, a Keresztes Imahadjárat 75. imáját:
Drága Jézus, átadom Neked fájdalmamat.
Jézus, egyesítem fájdalmamat és Szenvedésemet azzal a szenvedéssel, amelyet Kínszenvedésedkor szenvedtél el a Kálvárián.
Mindezt felajánlom Neked a sértésekért, amelyeket elviselek.
Minden gyalázást és szóbeli támadást, amelyet elviselek, felajánlok Neked Tövissel való Megkoronázásod tiszteletére.
Minden igazságtalan bírálatot, amellyel engem illetnek, felajánlok Neked Pilátus előtti megaláztatásod tiszteletére.
Minden testi gyötrelmet, amelyet mások kezétől elszenvedek, felajánlok Neked megostorozásod tiszteletére.
Minden sértést, amelyet elviselek, felajánlok Neked szörnyű testi megkínzásod tiszteletére, amikor a Tövissel való Megkoronázáskor kiszúrják a Szemedet.
Minden alkalommal, amikor a Te példádat követve Tanításaidat közvetítem, és amikor a Te Nevedben kigúnyolnak, engedd, hogy segítsek Neked a Kálvária felé vezető úton.
Segíts nekem, hogy megszabaduljak a büszkeségtől, és sohase féljek bevallani, hogy szeretlek Téged, drága Jézus.
Amikor minden reménytelennek tűnik életem során, segíts nekem bátornak lennem, amikor arra emlékezem, hogy milyen készségesen engedted át Magad, hogy ilyen aljas és kegyetlen módon Keresztre feszítsenek.
Segíts nekem, hogy felálljak, és igaz Kereszténynek számítsak, egy igaz katonának Hadseregedben, hogy alázatos és töredelmes szívvel emlékezzek az értem hozott Áldozatodra.
Fogd meg a kezem, drága Jézus, és mutasd meg nekem, hogy szenvedésem hogyan ösztönözhet másokat arra, hogy az azonos gondolkodású lelkek, akik szeretnek Téged, csatlakozzanak Hadseregedhez.
Segíts nekem, hogy elfogadjam a szenvedést, és azt a lelkek megmentéséért ajándékként ajánljam fel Neked az utolsó csatában, a Gonosz zsarnoksága ellen.
Ámen.
A fájdalom egy ajándék leányom, bármilyen nehéz is, miközben azt azoknak adom, akikben Szívem szerint megbízok, arra használom fel, hogy megmenthessem a lelkeket.
Te, leányom, válaszoddal nagyon megenyhítetted Szenvedésemet. Mégis időbe fog telni, ameddig a Kereszttől megszabadulok.
Ez csak akkor valósulhat meg, ha a most élők közül a Földön minden lehetséges lelket megmentek.
Jézusotok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete

2012. szeptember 4. Szentségimádáson Jézus:
„Drága kislányom! Készülj! Egy nem várt esemény következik. (Ez azokra vonatkozik, akik nem ismerik, vagy nem fogadják el a próféciákat. Mária Julianna) Beteljesülnek a próféciák. A nagy figyelmeztetés már itt csoszog a küszöbön. Ma is úgy lesznek, mint a tíz szűzről szóló példabeszédben. Aki készenlétben vár, az bejön a menyegzőre. Aki nem, az kinn reked.
Gyermekeim! Imádkozzatok, mert mondom nektek, a felkészülési idő immár lejár. Kezdetét veszi az ítélet haragja. Minden népet megítélek a számból kijövő kard, az általam hirdetett Ige által. Ez lesz a mérce. Minden embernek csak két kérdést teszek fel: Szerettél-e? Követtél-e? Ha a szeretet vezérelte gondolataidat, szavaidat, tetteidet, megmentetted a lelkedet. De ha te akartál igazságot szolgáltatni, és a gyűlöletre gyűlölettel válaszoltál, akkor az Én igazságosságommal, az Én ítéletemmel fogsz szembesülni. Mindenkinek azt adom vissza, amit ő adott a felebarátjának.
Drága gyermekeim! Az idő közel. Az ítélet minden emberhez közeleg. Ez alól kivételt képeznek azok, aki tisztára mosták lelkük köntösét drága Szent Véremben, a bűnbocsánat szentségében. Ők már átmentek az ítéleten, mert magukat vádolták bűneik miatt. Szívből megbánták azokat, és erős fogadást tettek, hogy soha többé nem követik el. Én Magam oldoztam fel őket felszentelt papjaim keze által. Én mondtam ki felettük papjaim ajka által a megbocsátás szavait.
Gyermekeim! Amíg itt éltek a földön, a legnagyobb, amit megtehettek, a bűnbánat. Ha megbánjátok bűneiteket, és jóváteszitek azokat, akkor bejöhettek az Isten Szent Színe látására a mennybe. Ha megátalkodottak maradtok, akkor a sátán martalékai lesztek mindörökre. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás, és a szenvedéseknek soha nem lesz vége. Igyekezzetek tettekre váltani figyelmeztetéseimet, mert hamar lezárul ez a korszak. Megtisztítom ezt a világot. Utána egy új korszak következik. A szeretet és a béke uralma. Ez a szentek kora lesz. Mindenki imádni fog Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Én pedig kinyilatkoztatom Magamat nekik. Kimondhatatlan boldogságban és lelki gazdagságban fognak élni. Úgy, mint az első keresztények.
Gyermekeim! Készüljetek, mert ez a korszak már itt van a küszöbön. Örüljetek és ujjongjatok, mert Isten meglátogatja az Ő népét. Velük fogok lakni, és ők Énvelem. Népemnek fogom őket nevezni, ők pedig az Istenüknek fognak Engem hívni. Mindez a megújult Egyházban teljesedik be. A Szent Eukarisztia, és a hívő nép között. Készüljetek! Már most örvendezzetek, mert véget vetek ennek a kornak, amelyben a sátán az úr. Megtisztítom a világot a rossztól, a bűntől, és akik megmaradnak, mint teljes szívükből fognak imádni Engem, és a Legszentebb Szentháromságot. Megszűnik a kapzsiság, és a helyébe lép az adakozás. Az új korban gyermekeim egyszerűségben és (a mai fogalmak szerint) szegénységben fognak élni. De lélekben kimondhatatlanul gazdagok lesznek. A szeretet és a béke fog uralkodni a szívükben, ezért köztük lesz a mennyország. Ez lesz az a földi paradicsom, amelyről beszéltem nektek. Én Magam fogok gondoskodni népemről. Nem fognak nélkülözni, mert lesz mit enniük, a föld megtermi gyümölcsét. Aki pedig szűkölködik, azt a többiek fogják segíteni. Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentlélek így imádkozott bennem:
„Jézusom szeretlek. Imádlak mindenek felett. Kérlek, jöjj el értem! Úgy várlak! Várom, hogy eljöjj értem, és Magaddal vigyél a mennybe! Minden vágyam ez. Elepedek a vágytól, hogy megláthassam dicsőséges Arcodat, hogy halljam zengő, fenséges Hangodat! Jézus! Jézus! Jézus! A Te neved maga a mennyország, mert a Te neved azt jelenti: szabadító. Te megszabadítasz az ellenségtől, a pokoli hordáktól. A Te Véred adott nekünk örök életet. A Te Tested és Véred a mi lelkünk tápláléka a legméltóságosabb Oltáriszentségben.
Jézusom, most még szelíd szavad hív: Térjetek meg! Keljetek fel bűneitekből! De jaj azoknak, akik elengedik fülük mellett jóságos szavaidat, mert holnap már, mint félelmetes Bíró fogod kimondani a rettegett szavakat: Távozzatok az örök tűzre, amely a sátánnak és csatlósainak készült! Mert meg van írva a Szentírás utolsó oldalán a Jelenések könyvében: „A kutyák, csalók, erkölcstelenek, gyilkosok, bálványimádók és mindazok, akik a hamisságot szeretik és művelik, kinn maradnak.” (Jel.22,15. A kutyák a hitetlenségben megátalkodott emberek.)
Jézusom, köszönöm, a Te kegyelmedet, hogy én Téged követhetlek. Mindig kaptam Tőled elegendő keresztet ahhoz, hogy szorosan a Te nyomdokaidban járhattam. Köszönöm bölcs atyai fenyítésedet, amikor ezt érdemeltem. Köszönöm, hogy elhívtál Szent Édesanyád közbenjárására. Köszönöm, hogy naponta táplálod lelkemet drága Szent feltámadott Testeddel és Véreddel a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Felsorolni nem vagyok képes, mi mindent köszönhetek Neked. Most már csak egyet kérek: Végy fel szentjeid sorába! Akkor, amikor Te akarod. Úgy, ahogy Te akarod. Hiszem, és tudom, hogy ez a Te akaratod, mert Te minden embert az üdvösségre szántál. Ámen.”