2014. szeptember 20., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Óvakodjatok attól az embertől, aki azt állítja magáról, hogy ő az Emberfia

2014. szeptember 19. péntek, 13:14
Drága gyermekem, meg volt jövendölve, hogy sok hamis próféta fog fellépni, és hogy ez idő alatt hazugságokat fognak terjeszteni Isten Igéjéről.
Több százezren fognak felemelkedni, és azok fogják őket támogatni, akik azt állítják, hogy Fiam szolgáit képviselik. Ők kisebb, valamint nagyobb csoportokban fognak prédikálni, és ti a hamis próféciáikról fogjátok őket felismerni, amelyeket a világ elé fognak tárni. Őket szent embereknek fogják tekinteni, és egyesek azt fogják róluk mondani, hogy a test és lélek nagy gyógyító erejével rendelkeznek. Néhányan közülük a szent emberek öltözetét fogják viselni, és egy olyan új misekönyvet fognak népszerűsíteni, amely el fog térni az Igazságtól. Sok ember össze fog zavarodni a tanításaiktól, mivel keverni fogják a saját hamis állításaikat az Igazság egy részével. Céljaik egyikével azt a látszatot akarják kelteni, hogy Krisztus Második Eljövetelére készítik fel a világot, és ők ezzel az eseménnyel nagy várakozást fognak ébreszteni Fiam követői között. De nem a Fiam, Jézus Krisztus üdvözlésére fogják felkészíteni ők Isten gyermekeit. Nem, hanem az antikrisztus üdvözlésére.
Súlyos tévedéseket fognak feltárni a Jelenések Könyvével kapcsolatosan, mivel el fogják ferdíteni e Szent Könyv tartalmát. Néhányan fel fogják ismerni, hogy hazugságokkal és a legnagyobb hamisságokkal etetik őket, és amit hirdetni fognak a következő lesz: Azt fogják mondani, hogy Jézus Krisztus, az Emberfia, hamarosan ismertté fogja Magát tenni az egész világon; hogy Ő Testben fog eljönni; hogy a népe között fog járni, és fel fogja őket emelni az utolsó napon. Ez soha nem történhet meg, mert Fiam, Aki az első alkalommal Születése által testben jött el, Második Eljövetelekor már nem testben fog eljönni.
Óvakodjatok attól az embertől, aki azt állítja magáról, hogy ő az Emberfia, aki magához fog hívni benneteket, mert ő nem Istentől való lesz. Az Én Fiam a felhőkön fog eljönni, úgy, ahogyan Mennybemenetelekor elhagyta a Földet; az utolsó napon is így lesz.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja