2023. július 28., péntek

Jennifer – A világ a figyelmeztetés idejébe lépett

2023. július 4,  Reggel 6:45.

Az én gyermekem,
Közeledik a nagy óra, amikor sokan váratlanul érnek majd minket! Sebeim erősen véreznek, és egyetlen vigaszom az imák és a szenvedés cselekedetei, amelyeket híveim felajánlanak Nekem. A háború, amelyet kicsinyeim ellen vívtak, az ártatlanok csapásává vált. Nem tudom többé visszatartani Atyám igazságos kezét. Nem tudom többé visszatartani Atyám Igazságosságát az Ő népén, akik elutasítják Fiának Irgalmát, mert Én vagyok Jézus.

Ez a föld elkezd meginogni és remegni. A földrengés napján, amely az egész világon elkezd majd hullámzani, sokan rá fognak jönni, hogy útjaik nem voltak kedvesek Nekem. A Sátán beszivárgott minden otthonba, minden családba és minden gyülekezetbe. Ő és társai beszivárogtak minden nemzetbe és sok olyan szívbe, amely már nem ismeri fel az igazságot. Beszivárgott gyermekeim elméjébe azáltal, hogy a félelmet használja fel, hogy hamis vigaszt, hamis reményt és hamis békét hozzon.

Eljött az óra, amikor azok, akik az ő művének csatlósaivá váltak, azok között találják magukat, akik a sötétségnek ugyanazt az útját választották az örökkévalóság számára.

Gyermekeim, minden egyes lélek az Én képmásomra és hasonlatosságomra van teremtve. Én vagyok az Élet Kenyere, a Béke Fejedelme, a világ Megváltója, és Én vagyok az ember, mert Én vagyok Jézus. Amit Atyám kezdettől fogva elrendelt, az lesz a végén is. Amikor megtagadjátok azt, aminek teremtettetek, megtagadjátok Mennyei Atyátokat. Az ellenség el akarja pusztítani az asszonyt az alázatossága és engedelmessége miatt. Az ellenség el akarja pusztítani az embert az igazságban való igazságossága miatt. Gyermekeim, ez a világ, amelyet megismertetek, elmúlik. Anyám egy ideje már eljött, hogy könyörögjön gyermekeihez, hogy forduljanak el ettől a világtól, hogy megkeressék Fiát, hogy elfogadják Kegyelmemet, hogy hazatérhessetek Atyátokhoz. Itt az ideje, gyermekeim, hogy válaszoljatok Anyátok hívására. Őt azért küldték, hogy megvilágítsa az utat, hogy gyermekeit visszavigye Fiához. Jöjjetek Hozzám imádságban, jöjjetek Hozzám imádásban, jöjjetek Hozzám alázatban - mert olyan helyet készítettem nektek, amelyet ez a világ soha nem tud kielégíteni. Most pedig menjetek, gyermekeim, és legyetek békében, mert az Én Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.

2023. július 4.
Délelőtt 10:45.  

Gyermekem, kivel beszélhetek? Ki fogja meghallani hangomat, szavaimat, amikor kiáltok? Könyörögtem gyermekeimhez, és mégis olyan sokan vannak távol, hogy nem ismerik fel hangomat, amely bonyolultan beleszövődött az emberiség lelkébe.

Szeretettel fordulok hozzátok; figyelmeztetésként fordulok hozzátok, hogy nagyobb éberséggel kell figyelnetek arra, ami körülöttetek történik. Azt mondom gyermekeimnek: itt az ideje, hogy keressétek a Szentlélek vezetését, hogy képesek legyetek megkülönböztetni mindent, ami utatokba kerül. Gyermekeim, a történelem körülöttetek zajlik, miközben ti is a Kinyilatkoztatást éltek. Figyeljetek - figyeljetek az evangéliumi üzenetre és éljétek meg azt. Azért jöttem, hogy tápláljalak és tanítsalak benneteket, mivel mindannyiótokat arra hívlak, hogy életetek tanúságtételével és példamutatásával a mennyei szentek közé számítsatok. Azt mondom gyermekeimnek, hogy ez a reformok ideje. Jöjjetek Irgalmasságom forrásához, és ne béklyózzátok magatokat múltbeli hibáitokhoz; inkább fogadjátok be Szeretetemet, egyesítsétek szenvedéseteket az enyémmel, és legyetek tanúim ebben a megtört világban. A ti szeretetetek, megbocsátásotok és a mennyei kegyelmek megszerzése által fog elkezdődni ennek a világnak a gyógyítása. Ismerjétek fel a gonoszt annak, ami, és ne ragadjátok magatokhoz a félelemből való engedelmeskedéssel. Ne engedjétek meg az ellenségnek, hogy rajtatok keresztül felemelje magát; inkább a nagyobb alázatban legyőzzétek minden megtévesztését. Menjetek előre imádságban - menjetek előre imádattal Mennyei Atyátok felé, aki Fián, Jézuson keresztül adta nektek ezt az életet, ezt a küldetést, hogy egy napon egyesüljetek a Szentháromsággal az örökkévalóságig. Most pedig menjetek, mert Én vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.


Urunk Jézus Jennifer 2023. július 5-én:

Gyermekem, most nagyon sürgősen jövök hozzád, mert a világ a figyelmeztetés idejébe lépett. Nem beszélek látogatásom idejéről, inkább ez a figyelmeztetés ideje, amely bevezeti azt az időszakot, amikor az egész emberiség térdre esik, hogy úgy lássa a lelkét, ahogy én látom őket. Gyermekem, azok, akik nem ismerik fel ezt az időt – amikor a gonosz igyekszik felemelni magát, de ugyanakkor átszúrja az igazság fénye –, úgy találják magukat, mint a bolond szüzek. Nagyon sürgősen mondom gyermekeimnek, hogy ideje megtérni. Ideje felismerni azt az órát, amelyben élsz.

Az ismétlés Istene vagyok. Az emberiségnek el kell fordulnia a gonosztól, és meg kell védenie az igazságot. Azok, akik tudatlanságban elfordulnak, olyanok lesznek, mint azok, akik nem vették figyelembe Noé figyelmeztetéseit. Azt mondom népemnek: védd és védd kicsinyeimet. Ahogy már korábban is figyelmeztettem, az ártatlanok vére folyik a világon, mert túl sokan nem tudták megvédeni és megvédeni őket. Jaj azoknak, akik ártani akarnak gyermekeimnek bűnös vágyukban. Jaj azoknak, akik manipulálni akarják Teremtésemet, tervemet. Itt az ideje, gyermekeim, hogy Irgalmasságom forrásához jöjjek. Azok, akik nem keresik irgalmasságom óceánját, igazságosságom kikötőjébe jönnek. Fordulj el, fordulj el a sötétségtől, és keresd a világosságot, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

2023. július 20. - 11:00.

Gyermekem, minden gyógyulás az Eucharisztián keresztül jön. Amikor gyermekeim elfogyasztanak engem és leborulnak előttem imádatban, szeretetem köntösébe burkolóznak. Azok, akik átadják magukat az isteni akaratnak és bíznak irgalmamban, meglátják, hogy semmi rossz nem hatolhat át rajta.

Gyermekem, ebből a világból hiányzik a szeretet. Túl sokan tagadják meg mások szeretetét az elutasítástól való félelem miatt, pedig én azt mondom nektek, hogy én vagyok az elutasítás legnagyobb címzettje, mert én vagyok Jézus.

Ez a világ omladozik, és sokan kezdik felismerni az előttük álló gonoszt. Figyelmeztetem gyermekeimet, ne dőljetek be a Sátán ígéreteinek, mert az ő csapdája az örök sötétség csapdája, örök következményekkel. Gyertek, éljetek az én világosságomban, és fogadjátok el a béke egyetlen forrását, mert én vagyok a Béke Fejedelme. Hagyjátok, hogy a gonoszok megbotoljanak a saját gonoszságukban, mert mondom nektek, hogy minden hazugság visszavezet az igazsághoz. Itt az ideje, hogy gyermekeim megéljék az evangéliumi üzenetet, mert eljött a ti időtök a Jelenések könyvében. A választóvonal meghúzódott, és a langyosak nem kapják meg örök jutalmukat. Az ember nem tud igazán előre haladni, ha félelemből mindig hátranéz. Azok, akik arról beszélnek, hogy készen állnak arra, hogy ez a föld megingjon és megremegjen, híján vannak a hitnek, hogy teljesen átadják magukat az isteni gondviselésnek.

Az emberiség igyekszik eltávolítani engem mindenből, mégis azt mondom nektek, hogy a világ nem létezhet jelenlétem nélkül. Minden forrás, amely lehetővé teszi népem számára, hogy éljen, tartalmazza képmásomat és hasonlatosságomat. Azok, akik megtagadnak engem, és megpróbálják megváltoztatni teremtésemet, tervemet, megpecsételték ítéletüket.

Gyermekem, könyörgöm az emberiségnek, hogy ébredjen fel erre az órára, mert nem tudom többé visszatartani Atyám igazságos kezét. A kicsinyeim ellen elkövetett sérelmek nagy sötétségbe taszították a világot. Azt mondom gyermekeimnek, hogy nézzenek a horizontra, mert a nagy figyelmeztetés órája minden ajtó előtt áll. Az idő, amikor az egész föld elsötétül, és az egyetlen fény az lesz, amellyel én jövök. A süketek, a vakok, a bénák, mert nem lesz semmi akadálya annak, hogy fényem behatoljon népem lelkébe. A földön minden meg fog állni, mert még a legapróbb teremtmények is fel fogják ismerni látogatásom idejét. A szél elcsendesedik, az óceán hullámok nélkül marad, és csend telepszik az emberiségre. Legyetek résen, gyermekeim, és ne hagyjátok, hogy a világ útjai megzavarjanak benneteket, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2023. július 27., 8:45.

Gyermekem, az ima a szeretet legnagyobb formája. Imádkozni ellenségeidért - azokért, akik elítélnek téged - a megváltó szenvedés legnagyobb cselekedete, mert egyesíti a lelket szenvedésemmel, halálommal és feltámadásommal. A szenvedésben a lélek megkapja szeretetem végső mértékét.

Gyermekem, a világ szomjazza az igazságot és éhezik az igazságosságra. Gyermekeim, ha szomjatok oltására és éhségetek kielégítésére vágytok, akkor forduljatok el a világtól, és jöjjetek, hogy befogadjatok engem az Eucharisztiában.

A világ szétesőben van, és sokan félelemben menekülnek, de én nem vagyok a félelem szerzője. Én vagyok a béke igazi fejedelme. Az idő múlik, és azt mondom népemnek: ne ennek a világnak éljetek - éljetek az örökkévalóságnak. Mindaz, amire szükségetek van ahhoz, hogy ebben az életben fenntartsátok magatokat, az én irgalmasságom oltárán kerül felajánlásra, amikor papjaim, választott fiaim megszentelt kezei által a kenyér és a bor az én Testemmé és Véremmé válik.

Figyeljetek az evangéliumi üzenetre, és forduljatok el a kísértésektől istenfélelemből. Az ellenség arra törekszik, hogy manipulálja teremtésemet, tervemet. Arra törekszik, hogy az emberáldozatot úgy használja fel, hogy a lelkeket elhitesse velük, hogy elkerülhetik a halált, és hogy a földön töltött idejük örökkévaló. Ne igyatok a tiltott pohárból; inkább jöjjetek az örökkévaló lakomaasztalhoz. Gyermekeim, a szentmise az egyetlen edény, amelyben a menny és a föld egyesül. Ez az egyetlen eszköz, amelyben a lélek és a test egyesül a mennyországgal. Jöjjetek, éljetek az én fényemben, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzedelmeskedik.

2023. július 27. - 13:15.

Gyermekem, figyelmeztetem gyermekeimet, hogy azok, akik saját önző vágyaik miatt visszatartják kicsinyeimet, a sötétség mélységében fogják magukat visszatartva találni. Az emberiségnek meg kell védenie kicsinyeimet attól, hogy megfosszák őket szabad akaratuktól. Minden egyes lélek azzal a küldetéssel teremtetett, hogy beteljesítse küldetését ezen a földön. Kérem papjaimat, hogy parancsolják meg az angyaloknak, hogy menjenek és vigasztalják meg ezeket a kis lelkeket, és vezessék őket a menedékhelyükre, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.


https://wordsfromjesus.com/

BKP: Az egyház szinodális LMBTQ öngyilkossága tetőzik

2023. október 4-29. között szinodális LMBTQ út világtalálkozóra kerül sor a Vatikánban.

Három kérdés merül fel:

1) Mi Bergoglio szinodális útja?

2) Mi a célja?

3) Hogyan halad?

 

Az első kérdéshez: A szinodális LMBTQ út Isten ellenes lázadás, a katolikus egyház felszámolása, a pápaság felszámolása és Isten törvényeinek felszámolása.

A második kérdéshez: A szinodális LMBTQ út célja átok levonása a jelenlegi antievangélium miatt. A kereszténység felszámolásán és az egy pszeudovallásba, a New Age -be történő átmeneten dolgozik, amely a pogányokkal együtt ez utóbbiak isteneit, azaz a démonokat tiszteli.

A harmadik kérdéshez: A szinodális LMBTQ út rejtetten, alattomosan és céltudatosan halad előre. Visszaél a legfőbb tekintéllyel a herézisek és az erkölcstelenségek érvényre juttatása érdekében.

Bergoglio a szinodális folyamat keretén belül visszafordíthatatlan változásokat vezet be. Ehhez az egyházi nonprofit szervezetek rendszerét használja fel, amelyeket a bűnbánatot elutasító LMBTQ személyekből hozott létre. Úgy aktivizálja őket mint holmi vad farkashordát, és felhasználja őket az egyház ezen öngyilkosságához. Mindmáig hivatalosan senki nem határozta meg, hogy tulajdonképpen mi is ez a szinodális út. Prágában a kontinentális találkozón a püspökök nyíltan kijelentették, hogy ezt ők maguk sem tudják. A szinodális út lényegét szándékosan titokban tartják. Azonban aki meg akarja tudni az igazságot, ma már megtudhatja.

A szinodális út főszereplőjével és azzal, amit el akar érni, már tízéves tapasztalatunk van. Bergoglio célja nem a katolikus egyház megújítása, hanem a felszámolása. A tragédia az, hogy mindmáig nem lett rávilágítva a bűntetteire. Nem lett a hazugság hazugságnak és a heretikus heretikusnak nevezve. Annak ellenére, hogy a heréziseivel kizárta magát az egyházból és nem rendes pápa, ennek a valóságnak nem lettek következményei. A szem behúnyása Krisztus elárulása. A hamis engedelmességből eredő alávetettség Isten ellenes lázadást jelent. Ez lelki öngyilkosság. A legnagyobb tragédia a püspökök, a papok és a hívők vaksága és tétlensége.

Bergoglio hazug pápa szorgalmazta a kísérleti vakcinálást. Tíz év óta propagálja a homoszexualizmust, és bojkottálja az erkölcsi alapelveket és Isten törvényeit.

Kivel áll összeköttetésben? A világelittel, akik a Vatikánban egymásnak adják a kilincset. Velük együtt szorgalmazza a kísérleti vakcinálást, Európa iszlamizációját, és az NWO ún. „klíma“ és „ökológia“ politikáját. Azonban kategorikusan nem engedélyezi az igazi bűnbánatot.

Bergoglio Ferencen Isten többszörös anatémája van, azaz az egyházból való kizárás. Ennek oka nemcsak Isten törvényeinek semmissé tétele, hanem egyenesen az LMBTQ erkölcstelenségeinek a legalizálása és a nyilvános bálványimádás. A Vatikánban trónra emelte Pachamama démont. Kanadában pedig ráadásul odaszentelte magát a sátánnak és a démonoknak a varázsló sípolása közben.

Most 21 további bíborost nevezett ki, tehát a következő pápaválasztáskor már a választásra jogosultak 72%-át az ő emberei alkotják, azok, akiket jól átvilágíttatott. A bíborosoknak ez a kinevezése a dogmatikai bulla szerint érvénytelen, mert mindaz, amit egy heretikus tesz, Isten és az egyház előtt érvénytelen. Ezek a bíborosok kizárólag egy 2. Ferencet fognak választani, vagyis az egyház ugyanazon öngyilkossági programját, mint amelynek Bergoglio érvényt szerzett. Ő juttatta hatalomra a bergogliánus szektát, amely már nem engedélyez egyetlen igazhitű pápát sem. Az érvénytelen pápa utódai hasonlóan érvénytelenek lesznek. Ez a struktúra már legyűrte a pápaságot. Nyílt heretikusok, szodomiták és bálványimádók, akik kizárták magukat az egyházból, nem lehetnek az egyház feje.

Micsoda aljasság, hogy Bergoglio támogatja a német istenkáromló szinodális utat! Világos célja van. Nemcsak a nők, főleg leszbikusok diakónusokká, presbiterekké és püspökökké szentelése, hanem az ún. szinodális tanácsok bevezetése is. Ezek a szinodális tanácsok fokozatosan teljesen megfosztják a püspököket az egyház iránti felelősségüktől. Ezt a felelősséget LMBTQ laikusok veszik át! Ez a katolicizmus és a pápaság totális vége!

Micsoda aljasság, hogy az aposztata belga püspököknek Bergoglio megengedte, hogy homoszexuális, leszbikus és ún. queer párokat megáldó liturgiát vezessenek be. Ide tartozik az állatokkal házasodók megáldása is. Ez már őrültség! Maga Bonny hazug püspök dicsekedett azzal, hogy mindent jóváhagyott a pápa, aki hangsúlyozta neki, hogy: „Okosan csináljátok és egységben“, ami azt jelenti, hogy alattomosan és céltudatosan.

Mire várnak még a püspökök, a papok és a hívek? Az antikrisztus kísérleti projektje Bergoglio tudtával már készen áll, mégpedig Németországban és Belgiumban. Most 2023 októberében vagy 2024-ben már nyilvánosan át lesz ültetve az egész egyházba. Mindez mint szent engedelmesség Krisztus ún. földi helytartói és Péter apostol ún. utódai által. Ez a Megváltó kigúnyolása és Péter apostol legnagyobb megszégyenítése!

A hazug pápa titkos terve megvalósításához a Hittani Kongregáció új prefektusának olyan embert jelölt ki, akinek ugyanaz a célja, mint neki. A homoszexualizmus, a bálványimádás, a herézisek érvényre juttatása, azaz az egyház fokozatos önpusztítása. Bergoglio ezt a programot már elárulta, amikor azt nyilatkozta, hogy a Hittani Kongregációnak meg kell változtatnia létének értelmét. A herézisek elleni védekezés helyett már a heréziseket kell szorgalmaznia és privilegizálnia. Fernandez pszeudoprefektus valószínűleg ezért nem is titkolja a német szinodális LMBTQ út iránti buzgó szimpátiáját. Csakhogy akkor ez már nem egyház, hanem a sátán zsinagógája. (v.ö. Jel 3,9)

Mi a megoldás ebben a válságban? Idejekorán elkezdeni az igaz bűnbánat gyakorlását, mielőtt még késő lenne. Mindenek előtt a bűnt bűnnek nevezni, a heretikust pedig heretikusnak, és el kell szakadni a neki való alávetettségtől.

Konkrétan mit tegyenek a püspökök? Írjanak egy pásztori levelet, amelyben felszólítják a papokat, hogy a liturgiában többé ne említsék az érvénytelen pápát. Egyúttal ajánlják a papoknak és Isten népének a szent liturgia mélyebb átélését. Konkrétan két 3-5 perces elcsendesedést, melyből az első a konszekráció előtt a második a konszekráció után történne. Az első elcsendesedéskor a pap letérdel és lélekben felidézi pappá szentelését, amely a konszekráció feltétele. Kéri a Szentlelket ennek a felszentelésnek az aktualizálására. A Szentlélek pedig a pap szájából hangzó Krisztusi Ige által valóságossá teszi a kenyér Krisztus Testévé és a bor Krisztus Vérévé változásának titkát.

A konszekráció után a pap ismét térdeljen le csendes adorációra. Lélekben tudatosítja ő és Isten népe is Krisztus halála titkának jelenvalóságát, amelyet a Golgotán szenvedett el a bűneink bocsánatáért.

Hasonlóan figyelmeztetni kell a híveket arra, hogy ezt a két elcsendesedést a hittitokkal egyesülve éljék át. Az első elcsendesedéskor az énekkar énekelhet egy antifónát a Szentlélekhez, és a második során egy antifónát, amelyben a Jézus –Jehosua nevet ismétlik. Meg van írva: „Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül.“(Róm 10,13)

A püspök is engedje meg a papoknak, hogy a papok Isten népével egységben, a szentségházzal szembefordulva misézhessenek úgy, ahogy a történelem folyamán mindig. Jelenleg az oltár és a pap hátat fordít a szentségháznak. Ez a homocentrizmus vagy antropocentrizmus theocentrizmussal szembeni negatív gesztusa.

Mit tegyenek a papok?

A papok adjanak át a püspöknek egy petíciót ezzel a liturgiára vonatkozó kérelemmel. A papok gyülekezzenek össze egyszer egy héten kis csoportokban, és imádkozzanak önmagukért, a rájuk bízott lelkekért és az egyházért. Isten ezeknek a papoknak világosságot és erőt ad ahhoz, hogy hűek tudjanak maradni Krisztushoz és az Ő evangéliumához.

Mit tegyenek a hívek?

Tartsanak bűnbánatot azzal, hogy naponta legalább egy órát imádsággal töltenek. Esetleg naponta imádkozzák a teljes tizenöttizedes rózsafüzért, vagy legalább egy részét. A buzgó laikusok naponta 2,5 órát imádkoznak; így idejük tizedét Istennek adják. Isten ezek által a buzgó lelkek által szabadítja meg az egyházat.

Amennyiben lustaság, gyávaság és fölösleges időfecsérlés miatt a püspökök, a papok és a hívek nem találnak időt az Istennel való beszélgetésre, akkor Bergoglio és a szektája elpusztítja a katolikus egyházat. Ebben az esetben azonban nemcsak Bergoglio szektája a bűnös. Azok is bűnösök, akik bűnbánattal és imádsággal elejét vehették volna ennek a tragédiának, de ezt elhanyagolták! Ezért az Istenhez hű katolikus a rózsafüzér imában forduljon a Szűzanyához. Ő tapos a pokoli kígyó fejére.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 07. 28.

 

Letöltés: Az egyház szinodális LMBTQ öngyilkossága tetőzik (2023. 07. 28.)