2022. augusztus 22., hétfő

Az eljövetel nagyon közel van a mi Urunkhoz

 

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 1

Kérj, hogy áldjalak meg születésnapodon

A mi Urunk Jézus azt mondta: „Kérj megáldani téged születésnapodon. Köszönöm, hogy létrehoztalak és életet adtam neked, és köszönöm a szüleidnek, hogy vigyáznak rád és felnevelnek."

Azt mondtam: „Uram és Boldogságos Anya, honnan tudod mindenki születésnapját? Annyi millió és millióan élünk a földön.”

Azt mondta: „Nagyon nehéz megérteni. Én vagyok a Teremtő, és mindegyikőtöket ismerem.”

„Mindig köszönd meg nekem az életedet, a hullámvölgyeidet, amelyeket életed során átélsz, mert nagyon szeretlek. Én vagyok a Teremtőd és Atyád. Mennyire szeretlek, amikor közel vagy Hozzám, és milyen szomorú vagyok, amikor eltávolodsz Tőlem."

Azt mondtam: "Köszönöm, Uram, hogy emlékszel a születésnapomra."

„Hogyan felejthetném el, amikor folyamatosan emlékeztetsz: „Uram, születésnapom van!” – mondta Urunk mosolyogva.

Hálásnak kell lennünk, mert az élet Isten ajándéka. Isten részei vagyunk. Ő teremtett minket, és mi Hozzá tartozunk.

Nagyon sokan kétségbe vannak esve az életük miatt. Istenhez kell fordulnod; Jobban fogja érezni magát, és csak akkor változtatja meg életmódját, ha megengedi neki.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/1-august-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 5

Urunk megszentelt

Az imák alatt Urunk így szólt: „Mondom nektek, hogy ennek az imacsoportnak az imái nagyon erősek. Sok jó dolog származik ebből az imacsoportból. Mondd meg az embereknek, hogy folytassák az imádkozást.”

Nem sokkal azután, hogy Urunk ezt mondta nekem, néztem, ahogy kinyílik a Tabernákulum. Láttam az Oltáriszentséget és egy fehér tollat ​​közvetlenül mellette. Ekkor egy gyönyörű, tiszta fehér szárnyú angyal szállt le a Tabernákulumból, és elindult a kápolna jobb oldala felé.

Miközben rám nézett, és kezével a Tabernákulum felé irányította a tekintetemet, majd sürgető hangon azt mondta: „Szentségtörés! Szentségtörés! A mi Urunk olyan szentségtörés. Mondd el az embereknek, hogy minden templomban szentségtörést okoznak a mi Urunknak. Ezt meg kell állítaniuk; meg kell bánniuk! Bűnbánatot kell tartaniuk, nem pedig megbántani Őt! Túl sok a szentségtörés az összes gyülekezetben! Hagyd abba a csendet. Mondd az igazat az embereknek."

Az angyal annyira ideges volt.

Aztán ahogy a Tabernákulumra néztem, az ott ülő toll hirtelen a szivárvány legszebb színeivé változott; narancssárga színek, néhány zöld, lila és néhány piros. A szivárvány látása olyan jó érzéssel töltött el, hogy itt, ebben a templomban történik valami szép vagy talán valami kis csoda.

Köszönjük, Urunk Jézus, és irgalmazz nekünk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/5-august-2022/ ]


1. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 7

Szűzanya folyamatosan imádkozik és közbenjár értünk

Boldogságos Édesanyánk így szólt: „Szeretném elmondani nektek, mint Fájdalmas Anyának, hogy mennyire szomorú voltam, amikor a kereszt alatt álltam, és hogyan könyörgök mindannyiótokért, gyermekeim, mert a Fiam meghalt értetek, az elkövetett bűnökért. a világban."

„Attól a naptól fogva továbbra is imádkozom értetek, és közbenjárok értetek a mennyben. Soha, egyetlen nap sem álltam meg, hogy közbenjárjak mindnyájatokért. Ez a ti üdvösségetekre van, gyermekeim."

Köszönöm, Szűzanya.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/7-august-2022/ ]


2. üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 7

A Szentlélek a szentmise alatt nyilvánul meg

A mai szentmise alatt Urunk azt mondta nekem: „Sok rosszat terveznek a földön. Nem akarok félelmet kelteni benned, mert bízol Bennem, de azt mondod az embereknek: „Kopogok, kopogok, és figyelmeztetem az emberiséget, hogy változzon és térjen meg, de nem érek el semmit. De jaj azoknak, akik elfordulnak Tőlem, szemüket megvakítják, fülüket süketté teszik hívásomra, és megtagadják Kegyelmemet. Súlyos igazságszolgáltatás lesz rájuk."

Azt mondta: „Mondd el az embereknek azt is, hogy valahányszor ők (a gonosz cselekvők) gonoszt terveznek a földön, Eljövetelem közelebb van, tehát ne féljetek. Mondd meg az embereknek, hogy ne féljenek. Minél több gonoszt terveznek a földön, annál közelebb van Eljövetelem. Eljövetelem nagyon közel van. Azt akarom, hogy hirdesd Szavamat az embereknek, és mondd meg nekik, hogy térjenek meg, hogy szép legyen, amikor megérkezem, mert Eljövetelem nagyon-nagyon közel van hozzátok. Nem alszom el, és nem engedem el népemet, hogy ennyit szenvedjen.”

„Gonoszt terveznek. jót és üdvösséget tervezek. Mindannyiótokat szeretlek, gyermekeim."

Ekkor Urunk így szólt: „Valentina, azt akarom, hogy ajánlj fel nekem mindenkit, akire gondolsz. Ez egy nagymise, és Chris atya celebrálja a misét. Ő egy nagyon különleges pap. Imádkozz érte. Mondd meg neki, hogy szeretem őt."

„Valentina, tudod, mindazok a lelkek, akiket megmentesz, és nekem ajánlod fel, hinnél nekem, ha azt mondom, hogy a neved egyetemes? A hangok folyton azt hívják, hogy Valentina, Valentina, Valentina.

Azt mondtam: „Uram, megnevettetsz, de tényleg hallom ezeket a hangokat. Megfordulok, hogy lássam, ki hív, lehet, hogy sétálok az utcán vagy a boltokban, és hallom, ahogy a nevemet kiáltják.

Urunk azt mondta: „Igen, mert nagyon egyesültek a Szent Lelkekkel, és mindenkinek segítségre van szüksége. Elárulok egy kis titkot, még soha senki nem mentett meg annyi lelket, mint te. Te szenvedsz, és felajánlasz Nekem, és sok-sok-sok ezer lélek kerül a mennybe a felajánlásod által. Milyen fontos számomra a Szent Lelkek felajánlása. Nagyon büszkének és boldognak kell lenned."

Urunk pimasz mosollyal azt mondta: „Te nagyon népszerű vagy, tudod.”

Urunk tréfált velem, mert mindig megpróbál felvidítani.

A szentmise alatt, amikor a szentáldozás ideje volt, Chris atya szentáldozást készített a kiosztásra, és az Oltár jobb oldalán láthattam a legszebb szent embereket. Legalább három férfit láttam, akik a legszebb aranyruhát viselték; ezek különleges papi ruhák voltak. Azt hiszem, ezek a férfiak püspökök voltak, mivel mindegyikük mitrát viselt a fején. Mindannyian egy sorban ültek.

E szent emberek között felrobbant a legragyogóbb Fény, és a következő pillanatban egy hatalmas fehér galamb jelent meg, amely azonnal Chris atya felé lövöldözött, és amikor ezt tette, hangos „suhogást” hallottam. Általában egy kisebb galambnak látom a Szentlelket, de ez olyan hatalmas volt. A galamb kitárt szárnyakkal Chris atya mögött állt, majd szárnyaival körülvette.

Annyira megdöbbentem az előttem álló látomástól, hogy azt hittem, Chris atya talán látja az őt körülvevő galambot. Olyan erős volt.

Azt mondtam: „Uram, Jézus, Chris atya mai homíliája olyan gyönyörű volt. Valóban igazat mondott arról, ami most következik."

Urunk azt mondta: „A Szentlélek által vezetem őt. Azért küldöm neki a Szentlelket, mert szeretem őt, és nagyon őszinte Hozzám, és nagyon engedelmes Hívásomnak. Imádkozz érte."

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/7-august-2022-2/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 9

Az eljövetel nagyon közel van a mi Urunkhoz

Ma reggel, miközben az imáimat mondtam, megjelent az angyal, és így szólt: „Én vagyok az Úr angyala. Elküldött hozzád, hogy elmondjam a jó hírt. A mi Urunk Jézus hamarosan eljön."

„Azt is elmesélem, hogy mostanában miért szédülsz nagyon, és azon tűnődsz és aggódsz, hogy valami baj van veled. De a mi Urunk elküldött ma, hogy elmagyarázzam neked, hogy része vagy az Ő tervének, és része vagy az Ő második földi eljövetelének. Ezért nagyon érint téged.”

„A mi Urunk most forog és forgatja a földet, és ez mindenre nagy hatással van. Még a természet is leborul Isten előtt és remeg, mert tudja, milyen mindenható és szent Isten. Ez mindent megzavar, és minden nincs a helyén, és ez még rosszabb lesz az Ő eljövetele előtt.”

„Sok katasztrófa lesz. Például tűz okozta katasztrófák, a föld mozgása, vulkánkitörések, aszályok, amikor a világ egyes részein nincs víz, más részein pedig túl sok víz és áradások. A föld most remeg, és még a mennyország is megzavarodik. Minden kitör, mert Urunk eljövetele közelebb van. Minél közelebb jön, annál nagyobb hatással lesz rátok, mert mindannyian kapcsolatban vagytok a természettel és a földdel."

„Sok ember lesz beteg ezektől a hatalmas változásoktól és mozgásoktól. Az ő ereje megrázza a világot. Urunk majdnem félúton van eljövetelével. Mindenható erejével leszáll a földre.”

Az angyal így szólt: „Mondd meg mindenkinek, hogy imádkozzon, és bízzon Urunkban.”

Az angyal boldog volt, amikor mindezt elmondta nekem.

Az angyal mosolyogva így szólt: „Valentina, nagyon kiváltságos vagy, hogy elmondhatom neked Urunk második eljövetelének örömhírét. Része vagy az Ő Tervének. Légy boldog! Hirdesd és hirdesd az Ő Szent Igéjét az embereknek. Mondd meg nekik, hogy ne féljenek, hanem legyenek boldogok. Meg kell bánniuk bűneiket, és gyönyörű és tiszta utat kell megtenniük Urunk számára, hogy leszálljanak. Mindent helyre fog tenni.”

„Mondd: Uram, Jézus, szeretünk téged. Jöjj, Uram Jézus. Gyere a te Királyságodba”

„Mindezek miatt, ami történik és amit megígért, beteljesedik, mert a világ ebben az időben nagyon bűnös.”

Később, a templomban, Jézus Urunk beszélt hozzám. Nagyon boldog volt, és így szólt: „Mondd meg az embereknek, hogy ne féljenek Második eljövetelemtől, hanem legyenek boldogok amiatt, hogy mi fog történni a világgal; teljesen megújul, és paradicsom lesz. Fogalmad sincs, gyermekeim, milyen szép lesz. Békében és harmóniában fogsz élni."

Köszönöm, Uram, Jézus, gyönyörű reményüzenetedet, amelyet a világ népének adsz. Alig várják Második Eljöveteledet. Folyton imádkozzunk, mert minél többet imádkozunk, annál hamarabb jön el Urunk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/9-august-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. augusztus 21

Az imacsoporttal való egyesülés fontossága

Ma reggel fél hat körül járt, amikor a reggeli imámat mondtam. A reggeli imával kezdtem, majd az Úrangyalát. Az angyal odajött, és így szólt: „A mi Urunk küldött, hogy elmondjam neked, egyesülnöd kell egy csoportos imával. Tudod-e, hogy a parramattai imacsoport, a mi Urunk felszentelte magának ezt az imacsoportot?

„Nagyon fontos most imádkozni, mert az emberek a világon olyan bűnösek. Olyan bűnösen és szégyenteljesen megsértik Istent, különösen a mai világban viselt ruhájukkal. Ez annyira sérti Őt, hogy hatással van a mennyei királyságára. Most, mint még soha, olyan bűnös a világ.”

„Valentina, ne maradj csendben; mondd az Igaz Szent Igét, amelyet az Úr Jézus ad neked. Ha az emberek nem tartanak bűnbánatot és nem térnek meg most, az később hatással lesz rájuk. Ez hatással lesz a lelkükre.”

„Isten összes parancsolata most megszegett. Az emberek saját törvényeiket hozzák a földön, és nincs szégyen. Így tanítja őket most a világ; hogy mentesek legyünk mindentől és mentesek Isten parancsolataitól.”

„Ez nagyon rossz. Ó, milyen hatással van ez a királyságára és őfelségére.

Uram, könyörülj rajtunk. Bátorítsd egymást, hogy imádkozzanak azért, hogy a világ megtérjen. Imádkozz, hogy az emberek változtassák meg életmódjukat, térjenek meg, és szeressék Isten parancsolatait.

Később, a szentmise alatt arra kértem Jézus Urunkat, hogy legyen irgalmas a világhoz. A szentmise után elmentem az Oltáriszentség elé a Tabernákulumban imádkozni, amikor Urunk jóvátételt kért.

Azt mondta: „Készítsen jóvátételt a világért, amely annyira sért engem. Mondom neked, még ha huszonnégy órán át imádkozol, anélkül, hogy elmennél innen, nem lenne elég mindent megváltoztatnod, mert ilyen rossz most a világ."

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/21-august-2022/ ]