2014. december 3., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Minden ember rendelkezik Atyám jellemvonásaival


2014. december 2. kedd, 23:10
Drága szeretett leányom, az eljövendő sötétség napjai ellenére, midőn a világ meg lesz tisztítva a bűntől, és amikor Engem úgy fognak elutasítani, mint Aki már nem időszerű, mégis Én Vagyok az Irgalmasság Istene.
Emlékeztetlek benneteket, hogy Én könnyen megbocsátok, és Lényem minden részével szeretek mindenkit, bár sokan közömbösségükkel és gyűlöletükkel gyötörnek Engem. Tudomásul veszem azt a tényt, hogy már nem úgy szeretnek Engem, mint valaha szerettek, és hogy népem hite kihűlt, mivelhogy ez meg volt jövendölve. Most tehát az a Kötelességem, hogy népemet kiszabadítsam a rabszolgaságból, amelyet a Sátán kényszerített rá kísértései által. Amíg az ember nem hisz a Sátán létezésében – a legnagyobb csapás, amellyel az emberiségnek szembe kell néznie –, addig nem fogja elfogadni Jóságomat, Szeretetemet és Létezésemet.
Nektek, akik ismertek Engem, nehéz megmaradnotok a kegyelem állapotában. Gondoljatok arra, hogy mennyire elveszettek azok a lelkek, akik egyáltalán nem szentelnek figyelmet Nekem; azok, akik tudják, hogy Ki Vagyok, de mégsem szánnak rám semmit az idejükből; ezek a lelkek, akik megkapták a Szentségeket és az Igazságot, de lemondtak a Királyságomhoz való jogukról. Sokan közülük hamis isteneket bálványoznak, és szinte naponta olyan dolgok után törik magukat, amelyek nem Tőlem származnak. Egyik ember sem szeret Engem ezek közül, de Én szeretem, és mindig is szeretni fogom őket, mert a Testem részei.
Aztán ott vannak azok a lelkek, akik hűtlenek Hozzám, akik elárulnak Engem, és készek arra, hogy higgyenek azokban az új kinyilatkoztatásokban, amelyek megkérdőjelezik Istenségemet. Ők is hagyták, hogy az Irántam való szeretetük elsorvadjon, mégis úgy szeretem őket, mint azokat, akik teljes szívvel szeretnek Engem. Én soha nem fogom feladni, hogy egy helyet keressek magamnak a szívükben, megkeresvén azt a pillanatot, amikor talán válaszolnak Nekem, vagy amikor végre elfogadják Nagy Irgalmamat.
Az ember Isten képére lett teremtve. Mint minden szülő, Isten is a saját gyermekeiben Önmagát látja, és ez nagy örömet ad Neki. Minden ember rendelkezik Atyám jellemvonásaival. Mindenkiben ott van a jó, és ez a jóság bizonyítja számotokra azt, hogy Isten jelen van. Örüljetek, amikor kedvességnek, szeretetnek, türelemnek és az emberszeretet nagy cselekedeteinek vagytok tanúi, mert biztosak lehettek abban, hogy Isten Jelenléte munkálkodik azokban a lelkekben, akik ezeket a tulajdonságokat kifejezésre juttatják. Ez a jóság, mely a bűnösök szívében van, fogja a gonoszt legyőzni. Soha nem szabad feladnotok a reményt, mert Én mindig irgalommal teljes Vagyok, és Együttérzésem mindent átfogó. Senkit sem fogok visszautasítani, aki segítségért kiált Hozzám. Én csak arra vágyom, hogy elhozzam nekik Szeretetemet, Békémet és Dicsőséges Királyságomat.
Imádkozzatok, kedves követőim, hogy szeretetet gyújthassak azok szívében, akik eltávolodtak Tőlem. Én a végsőkig fogok harcolni, hogy Isten minden gyermekét összegyűjtsem, különösen ellenségeimet, és hogy örök üdvösséget hozhassak nekik.

Jézusotok