2023. október 10., kedd

Medjugorje: A Szűzanya kérése Iván látnokhoz."Akadályozzátok meg a háborút!

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LATIN-AMERIKAI MISZTIKUSNAK, LORENÁNAK 2023. OKTÓBER 9.

 ONTOS ÜZENET OKTÓBER 31-ÉRE

A Mennyei Milícia hercegeként és a Militáns Hadseregem vezetőjeként azért jöttem, hogy FIGYELMEZTESSEM ISTEN NÉPÉT , HOGY OKTÓBERBEN ESEMÉNYEK TÖRTÉNNEK, különösen október 31-én, Halloween napján , amelyet a Sátáni Páholyok ünnepelnek szerte a világon, de ez az október 31. különbözni az összes többitől, az Erős Fájdalmak kezdete miatt a Teremtésben és az egész Univerzumban. Ezek a páholyok globális szinten készítik elő az Antikrisztus megjelenését a sátáni rítusokon keresztül, de ez a Halloween különlegesebb lesz a boszorkányok és a sátánisták számára, mert háromdimenziós kapukat nyitnak, hogy beengedjék a magas hierarchiák démonait a Földre.

Ezek a magas rangú démonok azért jönnek, hogy káoszt okozzanak az emberiségben, de mindennél jobban elbizonytalanítsák a hadseregemet, mert nagyon erősen megtámadnak téged, így legyengülsz és súlyos bűnökbe esel, ezért meg kell védened magad Szent Mihály arkangyal – Angyali korona, kifejezetten erre a Halloween napra.

Annak érdekében, hogy megvédhesselek ezektől az elvetemült entitásoktól, akik mindennel meg fognak küzdeni, hogy elbizonytalanítsák és a FŐBŰNÖK felé vezessenek, ma a gonosz erői ellen imával, vezekléssel és böjttel lépnek fel, EZÉRT KELL OKTÓBER 31-én, hogy a kegyelem állapotába kerüljön, hogy szembenézzen a gonosz seregeivel, akik démonaikkal együtt jönnek, hogy elmétekben és szellemetekben erősen megtámadjanak benneteket.

Rendkívül fontos, hogy beborítsd magad Jézus Krisztus vérével, és menedéket keress szent sebeiben Jézus Krisztus véréhez való fohászkodás útján. Védelmet kapsz október 31-én és az elkövetkező hónapokban, mivel ezek a démonok Aktív lesz október 31-től, és megpróbálja eltorzítani az emberiséget és káoszt szítani.

Polgárháborúk fognak jönni több országban, különösen Európában, a hit hiánya és Isten feledékenysége miatt, mivel a templomokat és a szent helyeket szennyvízcsatornává változtatták, mint az odúkat és a múzeumokat.

A katolikus hit szinte halott az európai országokban, és az emberek kicsapongásban és bűnben élnek, ezért fontos, hogy a latin-amerikai országokban, amelyek általában fényt adnak a világnak, jobban ragaszkodjanak a katolikus tanhoz, és ne hagyják abba.

Emiatt rendkívül fontos a rózsafüzérrel a kezében harcolni egy olyan világért, amely megtanul az isteni akaratban élni, hogy az új eget és új földet megkaphassák.

Kérjük , NE tévesszen meg a kormányok vagy az Egészségügyi Világszervezet olyan tevékenységekben , amelyek az emberi lény integritásával ellentétesek , mint például az oltások .

Ne higgy el mindent, amit a média elad neked, és mélyedj el mélyebben a Szentírásban, ott megtalálod a teljes igazságot, és MINDEN, amit mondanak, szó szerint beteljesedik.

Ezért arra kérlek, hogy légy figyelmes az idők jeleire, az eső már erősen esni kezdett, és vihar lett.

Itt az ideje, hogy menedéket keressünk az Atya karjaiban, a Fiú sebeiben és a Fiú vérében, és hogy a Szentlélek sugallatai vezéreljenek bennünket.

Hű maradék, várunk benneteket a Bárány menyegzőjére Neved is fel van írva, és reméljük, hogy mindannyian megérkeztek a Báránylakodalomra, hogy élvezzétek az örök életet és legyetek az új emberiség úttörői, várunk benneteket !!!

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL,

AKI MINT ISTEN, SENKI NEM OLYAN ISTEN!!!

[Lásd a weboldalt: https://maryrefugeofsouls.com/2023/10/16/october-9-2023-saint-michael-archangel-to-latin-american-mystic-lorena-as-prince-of-the-heavenly- milícia és a-harcos-hadseregem-vezetője-jövök-istenek-figyelmeztetni az októberben bekövetkező eseményeket/ ]