2016. július 15., péntek

Ítéletidő közeledik? Németországban már szakad a hó

Ítéletidő közeledik? Németországban már szakad a hó

Már napok óta lehet arról hallani az időjárás-jelentésekben, hogy a szokásos nyári hőségnek mindenki búcsút mondhat. A lehűlés hatalmas esővel és viharral érkezett, de már nem csak a zivataroktól kell félnünk, hanem a hótól is.
Turisták ugyanis Németország legmagasabb hegycsúcsán készítettek fényképeket, a 2962 méter magas Zugspitzén, ahol az éjszaka jelentős mennyiségű hó hullott. Már csak abban reménykedhetünk, hogy a havazás nem érkezik el hazánkba.

http://hirorigo.net/iteletido-kozeledik-nemetorszagban-mar-szakad-a-ho-fotok/


Maria Divine Mercy (az isteni irgalmasságról nevezett Mária) írországi látnoknő, a végidők prófétája által kapott idevágó üzenetek:
2011. november 2: "Drága szeretett lányom, az időjárás különös jeleket fog mutatni, miközben a Föld egy új állapot felé halad, felkészülve Isteni Irgalmasságom cselekedetére, amint jövök, hogy még egyszer megmenthesselek benneteket (Jézus)".
2012. április 23: "Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghez vitelében (Jézus)".
2012. július 12: "Drága szeretett leányom, senki se becsülje alá azt a hatást, amellyel a Nagyfigyelmeztetés lesz az egész emberiségre... Mielőtt ez megtörténik, az időjárás erősen megváltozik (Jézus)".
2012. december 8: "A földrengések, viharok, áradások és az évszakra nem jellemző időjárás összekapcsolódnak, hogy a méregtől megtisztítsák a Földet (Jézus)".
2012. december 25: "Az éghajlati változások elkezdődnek mindenhol, és az időjárás olyannyira más lesz, hogy az furcsának tűnhet majd számotokra." (Jézus).
2012. december 27: "A változások ideje, amint az meg volt jövendölve, - amikor a Föld elfordul, a bolygók megváltoznak, és az időjárást többé már nem lehet előre jelezni - elérkezett hozzátok." (Szerető Atyátok, A Legmagasságosabb Isten).